- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.856
- 1.123
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Sonucta bu anlattıkların birinin başına gelmiş. Burdan ihbar eden olduysa seni bulup soracaklar kim diye? O zaman ne diyeveksin merak ediyorumYa napim isteyince lütfen diyip gözleri dolunca kıyamadım
Yahu arkadasina yardimci olacaksan burada bu konuyu acmazsin . Gider bizzat sen ihbarda bulunursun.Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın
Ya hayır gerçekten arkadaşım yaşıyor bu olayları o kendinden sor sen yaşamışsın diye bunun görümcesi de buraya üye zaten benide tanıyor görür falan diye kendim yaşamıştım gibi anlattımNoldu Ip adresinden bulunursun deyince foyam ortaya çıkacak diye tedirgin oldunda itiraf mı etmeye karar verdin fake konu açtığını.
Arkadaşın dediyse konuyu o şekilde açarsın. Sen burda insanları kandırmaya çalıştın ama baktın olaylar sarpa sarıyor, bu seferde arkadaşımındı da bıdı bıdı da bıdı bıdı demeye başladın.
Biz burda dayak yiyen kadinlari ihbar ediyoruz guzelim.Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın
Atma rızaYa napim isteyince lütfen diyip gözleri dolunca kıyamadım
canım itiraf etti yokmuş böyle birşey canı sıkılmış hatunun dayak istiyoOzaman nasil oluyorda o seni böyle hunharca dövüyor ve sen gram sogmuyorsun... ve kocanin sevgisinden gram süphelenmiyorsun... aklim almiyor. Polise söylemen lazim darp raporu alman lazim avukatinla görüsmen lazim uzaklastirma istemen lazim sen nasil bir kadinsin?
Polisr gitsin darp rapori alsinYa hayır gerçekten arkadaşım yaşıyor bu olayları o kendinden sor sen yaşamışsın diye bunun görümcesi de buraya üye zaten benide tanıyor görür falan diye kendim yaşamıştım gibi anlattım
Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayınBiz burda dayak yiyen kadinlari ihbar ediyoruz guzelim.
Ona gore haberin olsun
Öyle yapicak zaten en mantıklısıda bu galibaPolisr gitsin darp rapori alsin
Ailesine siginsin
Rızaaaa!!!!Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Delimi ne.. görmedim vallaha .. dalga geciyo resmen gercek derdi olanlarlaC
canım itiraf etti yokmuş böyle birşey canı sıkılmış hatunun dayak istiyo
Neyse.Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Tamam arkadaşına yardımcı oluyoruz şuan da , senin IP adresinle sana gelirler sen açıklamada bulunur , adrese yönlendirirsin , ciddi anlamda kadına fiziksel, cinsel , psikolojik şiddet var .. sayende arkadaşına hep birlikte yardım etmiş olacağızBu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Yas kac , kiz erkek?Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Kız o ziya değil miydiRızaaaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?