- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlarSonucta bu anlattıkların birinin başına gelmiş. Burdan ihbar eden olduysa seni bulup soracaklar kim diye? O zaman ne diyeveksin merak ediyorum
He doğruKız o ziya değil miydi
Haydaaaa e ne olacak o kadar ihbar !!!! İnsanları kandırmaktan , yalan beyandan umarım hakkında işlem yaparlar !!!!!!Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Kaç kere okudum ama yine de anlamadımBen açtığım ikinci konu oldu diye şak diye kapanıyor ama fake üyelerin asla kapanmıyor hemen . 20 sayfa yazılıyor herşey konuşuluyor ki geliyor Mune hazretleri haşbaabları... bilerek yapılıyor resmen bu kaçıncı
Ihbarda bulunduk ama simdi nolucakYa tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Tamam arkadaşına yardımcı oluyoruz şuan da , senin IP adresinle sana gelirler sen açıklamada bulunur , adrese yönlendirirsin , ciddi anlamda kadına fiziksel, cinsel , psikolojik şiddet var .. sayende arkadaşına hep birlikte yardım etmiş olacağız
Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmazHaydaaaa e ne olacak o kadar ihbar !!!! İnsanları kandırmaktan , yalan beyandan umarım hakkında işlem yaparlar !!!!!!
Oy oy kıyamam korktunmu şimdi seeennYa tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha tekrarlanmaz kusura bakmayınIhbarda bulunduk ama simdi nolucak
Bir de arkadaşına hakaretYa valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz
Biraz bu salak arkadaşımın yüzünden oldu zaten it gibi pismanım kusura bakmayınOy oy kıyamam korktunmu şimdi seeenn
Ama yapacak bisey yok ihbar yapıldı bi kere. O "SALAK" arkadaşının da akli başına gelir belki böyle hassas konularda insanlarla dalga geçmemesi gerektiğini öğrenirYa valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha tekrarlanmaz kusura bakmayın
Geçti borun pazarıYa tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Açıklamayı polislere yapacaksın ablacım , o kadar yemin ettin ! Ben değilim valla arkadaşım dedin .. burası kadınlar kulübü ya MAALESEF NE KADINLARI EZDİRİRİZ NE DE ÇOK CİDDİ KONULARDA DALGA GEÇİLMESİNE MÜSAADE EDERİZ .. iş işten geçtiYa valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz
Oda bana diyor mesela az önce görünce gerizekalı niye itiraf ediyorsun dedi bizim birbirimizle konuşmamız oyleBir de arkadaşına hakarethakaret etmenin de cezası vardı di mi arkadaşlar?
Bi arkadaşına hakarethakaret etmenin de cezası vardı di mi arkadaşlar?
Oyy oyy kendine de hakaretBiraz bu salak arkadaşımın yüzünden oldu zaten it gibi pismanım kusura bakmayın
Kafalar pırıl pırıl maşallahOda bana diyor mesela az önce görünce gerizekalı niye itiraf ediyorsun dedi bizim birbirimizle konuşmamız oyle
Derdini yöneticiye anlatırsın artık bak ismi deBiraz bu salak arkadaşımın yüzünden oldu zaten it gibi pismanım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?