Kocam beni dövüyor?

Ben açtığım ikinci konu oldu diye şak diye kapanıyor ama fake üyelerin asla kapanmıyor hemen . 20 sayfa yazılıyor herşey konuşuluyor ki geliyor Mune hazretleri haşbaabları... bilerek yapılıyor resmen bu kaçıncı

Sonucta bu anlattıkların birinin başına gelmiş. Burdan ihbar eden olduysa seni bulup soracaklar kim diye? O zaman ne diyeveksin merak ediyorum
Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar

Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Haydaaaa e ne olacak o kadar ihbar !!!! İnsanları kandırmaktan , yalan beyandan umarım hakkında işlem yaparlar !!!!!!

Haydaaaa e ne olacak o kadar ihbar !!!! İnsanları kandırmaktan , yalan beyandan umarım hakkında işlem yaparlar !!!!!!
Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz

Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz
Açıklamayı polislere yapacaksın ablacım , o kadar yemin ettin ! Ben değilim valla arkadaşım dedin .. burası kadınlar kulübü ya MAALESEF NE KADINLARI EZDİRİRİZ NE DE ÇOK CİDDİ KONULARDA DALGA GEÇİLMESİNE MÜSAADE EDERİZ .. iş işten geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…