- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Evet teşekkür ederim yapabildim:))Oldu işte :))
dayak yemek hosunuza. gidiyor sanirim sewen adam dovmezzzzBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Sevmiyorum diye birşey kullanmadım o cümlelerin içinde evet seviyorum hemde çok seviyorum ama yoruldum artık dayanamıyorum katlanamıyorumDayak yiyorum ama seviyorum dedin, sonra olayi bambaska bi skandala cevirdin.. Simdi millet mi suclu inanmadigi icin?
Birazdan ip adresinden sana ulaşılır merak etme tecavüz şiddet tehdit bunlarıda anlatırsın yöneticiyeSevmiyorum diye birşey kullanmadım o cümlelerin içinde evet seviyorum hemde çok seviyorum ama yoruldum artık dayanamıyorum katlanamıyorum
Sevmiyorum dedigini mi soyledim? Nereyi okuyorsun sen?Sevmiyorum diye birşey kullanmadım o cümlelerin içinde evet seviyorum hemde çok seviyorum ama yoruldum artık dayanamıyorum katlanamıyorum
Çok sağolun cok teşekkür ederim inandığınız içinNeden hemen fake dediniz?
Benim de bir arkadaşım vardı, eski sevgilisi kızın iş yerine gelip meydan dayağı atmıştı.
Ve kız bunu anlatırken gözleri parlayarak : onu hiç böyle görmemiştim,çok kıskanmiş belli, demişti
Yok mu böyle insanlar?
Var hem de binlerce.
Kadınlar kulübünde bile karişmayi- karişilmayi- kıyafet sınırlamasını - onla bunla gorusturmemeyi- şiddetli kavgalari aşkın cilvesi sanan niceeeee konu var . Bizim insanımız sevmeyi bilmiyor bence..
Konu sahibi,sana çok üzüldüm cidden.
Belli ki bir şiddet döngüsünün içinde büyümüşsün. Babani sevmissin, dayak yemişsin. Annen sana 'senin için ölürüm ' demiş, yeri gelince dövmekten geri kalmamış. Haliyle beynin sevgiyle şiddeti birbirine karıştırmış.
Ama bu böyle olmaz...
Alo 183u ara. Seni evden alsınlar , darp raporu al. Kocana dava aç.
Hem bu yaptığının suç olduğunu anlar hem Sonra boşanmasan bile yeniden dava açma korkusuna sana vuramaz.
Buraya üye olup yazana kadar EGM nin interner sitesine yazabilirdiniz dimi yaÇok sağolun cok teşekkür ederim inandığınız için
Foto atsanaYemin etme kiz carpilirsin
Salaklık bende zaten niye buraya konu açıyorum ki arkadaşlarıma anlatmak kollarımda ki morlukları sırtındaki izleri onlara göstermek varken
Hastanelik etti bit yerde görse gebertirTecavuze ugrayan siz , dayak yiyen yine siz
Kocaniz eski nisanliniza ne yapti?
Olay gerçek olabilir ama sen şaka gibisin..Olay gerçekkk niye kimse bana inanmıyor ya
O geldiğinde polise niye bilmeden kapıyı açtınız?Hastanelik etti bit yerde görse gebertir
1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?