Kocam beni dövüyor?

Böylesine acı konuların dalga geçme malzemesi yapıldığı bir toplum haline gelmişsek belamızı bulmuşuz demektir benim için. Gidin ötede uydurun yalanlarınızı.
İlla gerçek diyorsanız, kapıyı falanda kilitlediyse buraya yazacağınıza polisi arayın. Hem eski nişanlınızı hem kocanızı şikayet edin. Eşiniz tanıkta olur size.

Neden hemen fake dediniz?
Benim de bir arkadaşım vardı, eski sevgilisi kızın iş yerine gelip meydan dayağı atmıştı.
Ve kız bunu anlatırken gözleri parlayarak : onu hiç böyle görmemiştim,çok kıskanmiş belli, demişti
Yok mu böyle insanlar?
Var hem de binlerce.
Kadınlar kulübünde bile karişmayi- karişilmayi- kıyafet sınırlamasını - onla bunla gorusturmemeyi- şiddetli kavgalari aşkın cilvesi sanan niceeeee konu var . Bizim insanımız sevmeyi bilmiyor bence..
Konu sahibi,sana çok üzüldüm cidden.
Belli ki bir şiddet döngüsünün içinde büyümüşsün. Babani sevmissin, dayak yemişsin. Annen sana 'senin için ölürüm ' demiş, yeri gelince dövmekten geri kalmamış. Haliyle beynin sevgiyle şiddeti birbirine karıştırmış.
Ama bu böyle olmaz...
Alo 183u ara. Seni evden alsınlar , darp raporu al. Kocana dava aç.
Hem bu yaptığının suç olduğunu anlar hem Sonra boşanmasan bile yeniden dava açma korkusuna sana vuramaz.

Edit: son olayları okumamistim . Şimdi ben de fake diyenlere katılıyorum. Konu sahibi, çok kötüsün

Çok sağolun cok teşekkür ederim inandığınız için

Mune konu sahibi tecavuze ugramis , kocasi gormus adami dovecegine konu sahibini eve kapatip saatlerce kemerle dovmus , ustune de kapiyi kilitlemis
Yani biz inanmadik ama lutfen arastirin , gercek ise polise haber verelim , ip adresinden bulunur ev adresi ne de olsa

olay gercek midir bilniyorm ama benm basima gelse haznedemem. hemde kemerle sattlerce. hani sana kizipta tokat atmamis bildgin iskence cektrmis nedn peki on yargili olmak istemiyorum bizde evliyiz hani cumlenin sonuna onu sewmek yerine cocuklarim icin katlaniyorm yardim edin gibi seyler yerine seni essek sudan gelinceye kadar doven bir canavari coook seviyorm demen k bakma kafana cok darbe yemissin sanirim. tovbe tovbe allah mi. seni yaratmis

Hadi diyelim o gun dovdu, sonra her gun seni adamla yatakta mi yakaladi ki dovmelere doyamiyor?
Git otede oyna bi ya, boyle hassas konular trollenmez,
Eger anlattiklarin gercekse polisi ara bize ne yaziyorsun, ama degilse ve boyle bir konuyu malzeme ediyorsan insallah anlattiklarinin hepsi tez zamanda basina gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…