Kocam beni dövüyor?

Sevdiğini belirtme sebebiniz uyguladığı şiddeti hafifletmek için mi? Hangi gerekçe böyle ilkel vahşi bir şeyi hafifletebilir? Niçin gözyumuyorsunuz?

Yonetici isterse adresine kadar buluyor. Fake isen rezil olursun. Gercek isen , ihbari biz yapariz merak etme.
Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın

Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın
İnanmayız. Kuzenim deseydin inanirdik... Eee ne geçti eline şimdi böyle kandirinca

Estağfirullah ne demek şekerim aşk olsun seni eğlendirdiysek ne mutlu bize biz hep burdayız istediğin zaman gel yine bekleriz

Noldu Ip adresinden bulunursun deyince foyam ortaya çıkacak diye tedirgin oldunda itiraf mı etmeye karar verdin fake konu açtığını.
Arkadaşın dediyse konuyu o şekilde açarsın. Sen burda insanları kandırmaya çalıştın ama baktın olaylar sarpa sarıyor, bu seferde arkadaşımındı da bıdı bıdı da bıdı bıdı demeye başladın.

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Bence de seni cok seviyor kocan.

Bayiltana kadar dovdugune gore

Ayrilamazsan..babama soylicem seni...de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…