KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

inanilmıcak ne var??? kendi gözünle gördün okudun

Boyle karaktersiz adamlari bosamayin yuz verin sonunda si uzullun. Ne demek cocuklarimi gostermez o kim ki coxuklarinizi gostermeyecek. Bu kadar korkak olmayin cessur olun. Yuz vermeyin daha fazla o karaktersize

Eee ama siz de boşanmam kocam kızar
ayrılmam kocam çocukları vermez
Aileme dönemem, kocama kaçmıştım...
kalkın çalışın, bi işiniz olsun. İki kuruş para kazanın
kocanınızın eline bakmayın.

Kadin ince ince islemis hee öylemi? O halde komsun keainlikle esinin gazozuna hap koymustur gizli gizli sonra esinin telefonuna numarasini kaydetmisdir de.
esin kesinlikle masun canim

Kadin ince ince islemis hee öylemi? O halde komsun keainlikle esinin gazozuna hap koymustur gizli gizli sonra esinin telefonuna numarasini kaydetmisdir de.
esin kesinlikle masun canim
Kocalar nasılsa hep masum tek suçlu ayartanlar lütfen. Off off bizim bu aldatılan kadınlar niye bu kadar saf! Ki acaba...

Belli ki siz cıngar çıkarıp ortalığı ayağa kaldırabilecek bir tip değilsiniz. Eşinizden korkuyorsanız ve maddi kaygılarınız varsa , aileniz de arkanızda değil, Onun ailesini arkanıza alın, oğlunuz beni aldatıyor o evde yaşayamam deyin . Ben sizinle kalmak istiyorum. Bi iş bulur çalışırım, çocuklarım güvende olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum deyin. Ailesi size ve çocuklarınıza bakmak zorunda, kocanız olacak p... de ancak onlar yola getirir. Sonra bi avukat bulup ayrılırsınız.

Kocanızı da komşunuzu da rezil adip ayyuka çıkarın, itibarları kalmasın, kimse adam yerine koymasın, Eşini aldatan 2 akrabamı eşleri affetti ama ben yıllardır yüzlerine bakmam, ailemin yanına geldiklerinde böcek gibi tiksinerek bakarım ya da yoksayarım. Nedenini de iyi bilirler daha 18 yaşında bi kız olmama rağmen öyle davrandığım için şimdi benden çekinirler, Benim olduğum ortamda gerilirler.
Siz de rahat olun, iki çocukla hayat zor geçinmek zor elbette ama bu durumu kabullenip hiç bişey olmamış gibi yaşamak sizi içten içe çürütür.ilerde çocuklarınız da büyüyecek ve böyle durumlardan haberleri olduğunda size saygı duymayacaklar emin olun. Ama aldatıldığınız için ayrıldığınızı bilen çocuklar size saygı ve minnet duyacaklar. Ve güçlü çocuklar yetiştirebileceksiniz.

Kocalar nasılsa hep masum tek suçlu ayartanlar lütfen. Off off bizim bu aldatılan kadınlar niye bu kadar saf! Ki acaba...

Acaba niye yani bide okadar okumus meslek sahibi kadinlar yaziyor buraya aldatildigi halde bosamayan felan filan vallah hic düsünmezdim burada okuyunca gördümki kocaya tekme atmak aldatildiktan sonra bosanmamak sadece okumamis calismayan kadinlar yapmiyor ne yazikki

Boşanmak düzen değiştirmek bazı insanlara zor geliyor bazısı toplumun bozuk dul/boşanmış kadın algısı yüzünden böyle sanırım...

Bi yorumda gördüm bencede komşun sizin eve taşınsın onlar aşk yaşarken sende evin temizliğini yaparsın
Yada bi avukat tut. Napıcağını bilmiyosan ondan bi öğren neler yapman gerekeceğini neleri kaybedebileceğini. 4 tane bahanen var
İlki "100 de 100 emin olamıyorum"
Seni seviyorum mesajı ve hesap sorduktan sonra kilitlenen telefon, eve gelemeyen komşu.
İkincisi "çocuklar açısından iyi Olmaz"
Karısını aldatan bi şerefsizin çocuğuna vereceği terbiyeyi düşünürsek ayrılman çocuklarının hayrına
Üçüncüsü " işim yok,evden kaçtım yani tutunacak dalım yok"
Nafaka alabileceğini biliyosun bahanrler ardına saklanma ve bi avukatla görüş gözün açılsın
Dördüncüsü" kocam çocukları kaçırır "
Bu bi suç vr kocanda bunu biliyodur. Ama yinede için rahat etmiyosa yine bi avukatla görüşüp devletin sağladıklarını öğren. İyi bi avukat seni yönlendirir ve dava siresince savcılık kararı filanla çocuklarını korurlar ve eğer çocuklar küçükse sende kalırlar yani buda sadece bi bahane.
Sanırım korkuyosun ve şoktasın yine yine yine söylüyorum bi avukatla görüş hepsi hallolur.

Kusura bakma ama aldatmaninda bir adabi var. Senin arkadasin komsunun karisi bu nasil midesizlik kadin o... Bile olsa serefli bir erkek bunu yapmaz. Bu serefsizden sana hayir gelmez.

komşuluk ölmemiş hala ne iyi insanlar var Vayy be !!!

Ayy sakinligin beni bile baydi. Cok tepkisizsin. Bosanamiyosan bile o mesajlarin ekran goruntusunu al, sonra cikti haline getirip tum apartmana as. rezil et şunları. Git kadinin kocasina goster en kotu ihtimalle.

benim bildiğim komşu komşunun külüne muhtaçtı eskiden
devir değişmiş yazık çok yazık
kimseye güvenip evimizede alamıcaz

o kadini evire çevire bi güzel döv icini tahatlat yüzüne de tükür yellozzzzz ayyy ben burda sinir oldum ya pislik igrenç insanlar... Bide adamin üste cikmasi yok mu valla canm şuan ona yapman gereken tek şek kaybetme korkusunu hissettir anlasiz onsuz olabileceğini şuan ses etmessen nasil.olsa affeti der

Normalde sakin biriyimdir ama bu konuyu görünce dayanamadım .Bir güzel rezil et o arkadaşını önce.Bak bakalım bişey diyebilecekmi.Sonrada kocani.bir güzel hasla.Boşanma demiyorum çünkü belliki istemiyorsun ama en azından içine atma .Bu kadar ezik durma karsilarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…