- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi selinnehir
-
inanilmıcak ne var??? kendi gözünle gördün okudunKabul etmiyorlar.. Etmeyecekler kocam mesajları siliyor tel. Kilit koydu artık bakamiyorum kadına gelince konuştum aramda birsey yok diyor.. Kocam yemin ediyor neye inanacağımızı bilmiyorum çocuklarımı rezil etmek üzmek istemiyorum deliricemm
Kadının numarası kocamda var dedimya yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu sürekli bendeydi geçen yıl tatile gittiğimiz yere geldi hatta kaldı kızıyla. Ben kal dedim gerçi şimdi parçaları birlestiriyorum da herşey ortada kadın ince ince işlemiş herşeyi ...
Kocalar nasılsa hep masum tek suçlu ayartanlar lütfen. Off off bizim bu aldatılan kadınlar niye bu kadar saf! Ki acaba...Kadin ince ince islemis hee öylemi? O halde komsun keainlikle esinin gazozuna hap koymustur gizli gizli sonra esinin telefonuna numarasini kaydetmisdir de.
esin kesinlikle masun canim
Kocalar nasılsa hep masum tek suçlu ayartanlar lütfen. Off off bizim bu aldatılan kadınlar niye bu kadar saf! Ki acaba...
Boşanmak düzen değiştirmek bazı insanlara zor geliyor bazısı toplumun bozuk dul/boşanmış kadın algısı yüzünden böyle sanırım...Acaba niye yani bide okadar okumus meslek sahibi kadinlar yaziyor buraya aldatildigi halde bosamayan felan filan vallah hic düsünmezdim burada okuyunca gördümki kocaya tekme atmak aldatildiktan sonra bosanmamak sadece okumamis calismayan kadinlar yapmiyor ne yazikki
Boşanmak düzen değiştirmek bazı insanlara zor geliyor bazısı toplumun bozuk dul/boşanmış kadın algısı yüzünden böyle sanırım...
Bende istiyorum ama dedimya olan çocuklara oluyor arada kalacaklar kocam bunu sindiremez sırf bu yüzden kaçırır yine göstermez ve banada rahat vermeZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?