- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi selinnehir
-
kocanın telefonunun komşunda ne işi var o edepsiz kadın ne için almış numarasını vaya kocan neden vermiş?bizde neden yok komşu adamın telefonuÖnceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Bir ara telefonum bozuldu. . Eşimi aramamı lazımdı bende ondan aradım. .sürekli beraberdik cunku..insan kendisi nasilsa herkesi öyle sanıyor esime numarayı silme birsey olursa ulasirsin. Demiştim birkaç gün telefonsuz kaldim nerden bilebilirdim işler bunoktaya gelecek..kocanın telefonunun komşunda ne işi var o edepsiz kadın ne için almış numarasını vaya kocan neden vermiş?bizde neden yok komşu adamın telefonu
Belli ki siz cıngar çıkarıp ortalığı ayağa kaldırabilecek bir tip değils
Kocanızı da komşunuzu da rezil adip ayyuka çıkarın, itibarları kalmasın, kimse adam yerine koymasın, Eşini aldatan 2 akrabamı eşleri affetti ama ben yıllardır yüzlerine bakmam, ailemin yanına geldiklerinde böcek gibi tiksinerek bakarım ya da yoksayarım. Nedenini de iyi bilirler daha 18 yaşında bi kız olmama rağmen öyle davrandığım için şimdi benden çekinirler, Benim olduğum ortamda gerilirler.
Siz de rahat olun, iki çocukla hayat zor geçinmek zor elbette ama bu durumu kabullenip hiç bişey olmamış gibi yaşamak sizi içten içe çürütür.ilerde çocuklarınız da büyüyecek ve böyle durumlardan haberleri olduğunda size saygı duymayacaklar emin olun. Ama aldatıldığınız için ayrıldığınızı bilen çocuklar size saygı ve minnet duyacaklar. Ve güçlü çocuklar yetiştirebileceksiniz.
Normalde sakin biriyimdir ama bu konuyu görünce dayanamadım .Bir güzel rezil et o arkadaşını önce.Bak bakalım bişey diyebilecekmi.Sonrada kocani.bir güzel hasla.Boşanma demiyorum çünkü belliki istemiyorsun ama en azından içine atma .Bu kadar ezik durma karsilarinda
Hesap sormadın mi ? Kadınla karsilasmadin miHicbirsey yapmadan bekliyorum.. ..
Kadın sana yalvardi mi kocam bilmesin diye ?Kadının kocasını görüyorum bazen gidip herseyi anlatmak istiyorum...ama bu yüzden biri ölürse ne olacak. Ozaman cikabilecek olaylar bunlara hazır değilim..benki bir kavga görsem yolumu degistiririm .
ilk mesajı gördüğümde konuştum hesap sordum aramızda birsey yok olamaz dedi falan filan Birsuru yalan ..mesajın devamı varmis ben onu görmemişim yalana bak ya.. Dedimki kim yazar seni seviyorum diye çocuklu kandiriyorsun..seni rezil ederim bak dedim o son oldu bir daha gelemedi zaten sessizlik hakim simdi bende bir açık yakalarsam kocasına göstermek icin kanıt lazım ama telefon kilitli acamiyorumki..Hesap sormadın mi ? Kadınla karsilasmadin mi
Çok sakin duruyorsun farkında misin ?O şokla mesaj gördüm keşke gostermeseydim kocama aldı hemen sildi..kendi telefonuna yollasaydim keşke. ..
ilk mesajı gördüğümde konuştum hesap sordum aramızda birsey yok olamaz dedi falan filan Birsuru yalan ..mesajın devamı varmis ben onu görmemişim yalana bak ya.. Dedimki kim yazar seni seviyorum diye çocuklu kandiriyorsun..seni rezil ederim bak dedim o son oldu bir daha gelemedi zaten sessizlik hakim simdi bende bir açık yakalarsam kocasına göstermek icin kanıt lazım ama telefon kilitli acamiyorumki..
konu sahibi ayrılmamak içn kendince bahane üretiyor.. Tabiki boşanmak kolay deil Allah yardmcısı olsn . ama adam artk msjlarida gostermiyor bide kilit koymusBoyle karaktersiz adamlari bosamayin yuz verin sonunda si uzullun. Ne demek cocuklarimi gostermez o kim ki coxuklarinizi gostermeyecek. Bu kadar korkak olmayin cessur olun. Yuz vermeyin daha fazla o karaktersize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?