KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

kocanın telefonunun komşunda ne işi var o edepsiz kadın ne için almış numarasını vaya kocan neden vermiş?bizde neden yok komşu adamın telefonu

kocanın telefonunun komşunda ne işi var o edepsiz kadın ne için almış numarasını vaya kocan neden vermiş?bizde neden yok komşu adamın telefonu
Bir ara telefonum bozuldu. . Eşimi aramamı lazımdı bende ondan aradım. .sürekli beraberdik cunku..insan kendisi nasilsa herkesi öyle sanıyor esime numarayı silme birsey olursa ulasirsin. Demiştim birkaç gün telefonsuz kaldim nerden bilebilirdim işler bunoktaya gelecek..

Kocanızın telefonunda ona ait seni seviyorum mesajı görüyorsunuz ve bunu ikisi Nasıl inkar edebiliyor anlamadım. O kadın da öylesine attım diyor yani. Bilmiyorum sanırım ben de sakin kalamazdım.

Ben olsam en azından yapmayacaksam bile kadını korkuturdum, eşimden ayrılıyorum, senin de mesajlarını kocana gösteriyorum, artık eşin ilgilensin seninle derdim...

Ama lütfen çocukları bahane etmeyin ayrılmamak için. Bunu yutacaksanız kendi tercihim diyerek yutun, çocuklar siz ayrılınca anasız babasız kalmıyor...

Kadının kocasını görüyorum bazen gidip herseyi anlatmak istiyorum...ama bu yüzden biri ölürse ne olacak. Ozaman cikabilecek olaylar bunlara hazır değilim..benki bir kavga görsem yolumu degistiririm .

Kadının kocasını görüyorum bazen gidip herseyi anlatmak istiyorum...ama bu yüzden biri ölürse ne olacak. Ozaman cikabilecek olaylar bunlara hazır değilim..benki bir kavga görsem yolumu degistiririm .
Kadın sana yalvardi mi kocam bilmesin diye ?

Hesap sormadın mi ? Kadınla karsilasmadin mi
ilk mesajı gördüğümde konuştum hesap sordum aramızda birsey yok olamaz dedi falan filan Birsuru yalan ..mesajın devamı varmis ben onu görmemişim yalana bak ya.. Dedimki kim yazar seni seviyorum diye çocuklu kandiriyorsun..seni rezil ederim bak dedim o son oldu bir daha gelemedi zaten sessizlik hakim simdi bende bir açık yakalarsam kocasına göstermek icin kanıt lazım ama telefon kilitli acamiyorumki..

O şokla mesaj gördüm keşke gostermeseydim kocama aldı hemen sildi..kendi telefonuna yollasaydim keşke. ..

Ayyyy cildiricam simdi sen avukatla konuşsana bi eger durumun yoksa kadin derneklerine git belliki bi kazancın arkanda kimse yok ama onlar yardimci olur burada sadece olayi tekrar tekrar yasarsin git avukatla konuş nafaka falan derken illaki bi toplarsin kendini ise falan girersin ailen zor durumda oldugunu gorunce acicaktir kizlarisin sonucda bosandigin gun giderkadini dover rezil eder gelirsin kocan denilen varliga da g*t gibi ortada kalmak yeter kavgadan mi korkuyosun birakyesinler birbirlerini sen en masumusun ararlarinda bosan ve birak herseyi arkanda gerekirse farkli sehre git ama kendini de COCUKlarini da kurtar o adamdan ve bu kadar insan senin icin cozum yollari uretirken yakinmayi birak ve bişeyler yap yoksa hicbir zaman gercek anlamda yasayamicaksin gururunu ayaklar altina aldirmaaaaa

o mesajın resmını cek
o kadının kocasının elıne kazayla gecsın
bunu ne yap et yap

kocanıza demiyor musunuz madem ortada bir şey yok bu telefon niye kilitli diye. Üste çıkmış siz de izin vermişsiniz. Ne demek ya böyle bi olaydan sonra telefon kilitlemek

nasıl bu kadar vurdumduymaz oluyorsun.. adam Allah bilir hala görüşüyodr ve sen bunu sindiriyorsun. sni aptal yerine koydular karşılığı ne??

Boyle karaktersiz adamlari bosamayin yuz verin sonunda si uzullun. Ne demek cocuklarimi gostermez o kim ki coxuklarinizi gostermeyecek. Bu kadar korkak olmayin cessur olun. Yuz vermeyin daha fazla o karaktersize
konu sahibi ayrılmamak içn kendince bahane üretiyor.. Tabiki boşanmak kolay deil Allah yardmcısı olsn . ama adam artk msjlarida gostermiyor bide kilit koymus pişman bile deil. hala dewam ediyor konuşmaya ve konu sahibi kabullenmiş bunu anlaşılan ne desek boş

Kusura bakma ama aldatılmayı hakediyosunuz.. Bide şimdi öğrendin gözüne soka soka aldatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…