KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Yani bir gün eşim tarafından aldatılacaksam ya da yakın arkadaşım / komşum eşimi ayartacaksa(!) sonra ben ... eee eşin evdeyken arkadaşının evde ne işi vardı diye sorgulanacaksam ... ölelim lan yaşamayalım , kimseye sırtımızı dönmeyelim , bi Allahın kuluna güvenmeyelim .

Fanusta yaşamıyorum , dünyada bunlar oluyor biliyorum . Ama ben olmasın diye bin bir tedbir almak , şizofren bi ruh haliyle herkese potansiyel ayartan/ ayaran gözüyle bakmaktansa ... olacaksa zaten bunu yapacak adamsa ... buyursun yapsın . Ben de göreyim düşüncesindeyim .

Ahlaksızlar yaa boşa gitsin böyle adamla nasıl birlikte olursun bi daha o da yoldan çıkmaya meyilli demekki

Şaka mı yapıyorsun ciddi misin bilmiyorum iki türlü de komik değilsin.

Hem erkek hem kadin icin söylüyorum kisilik meselesi ama herseyin bir bedeli vardir susmakda bazen iyi degildir...

Olurdu bal gibi olurdu bu yuzden zaten .
Kadinli erkekli ortamlar caiz degil..kadin erkek musafirlikte ayni ortamda oturmasi caiz degil niye sebebi boyle aldatmalar iste.
Herkes yapiyor mu yok.
Ama cikiyor iste boyle..

İş hayatı? Okullar? Her yerde birbirinden ayıralım kadınları ve erkekleri, bu mudur aldatmalara, göz koymalara, tecavüzlere karşı alınacak önlem? Ben misafirlerimle kadın erkek aynı ortamda oturamayacaksam niye o insanlar benim misafirim? Niye ben kocamı koca diye seçmişim kendime?

Aldatmak erkeğe mahsus bir şey değil, ya da namusluluk sadece kadının boynuna borç değil.
İffet erkekte de aranır ve erkeğin iffetlisinin önünde çırıl çıplak soyunsa bir kadın, o adam tek bakıştan sonra kafasını çevirir de o kadının üzerine örtü filan atar ya da hemen o ortamı terk eder.

Erkek de kendi nefsinden sorumludur, "Erkekler iki kırıtmaya baştan çıkarlar" olayı bazı kadınlar için ancak züğürt tesellisi olabilir ve büyük bir yanılgıdır. Madem bu kadar caiz değil filan diyebiliyorsunuz, oturun açın Hz. Yusuf'un hayatını okuyun, önünde türlü hileler yaparak kendini sunan Züleyha'nın karşısında, o da erkek nefsi taşıyordu!

Son düzenleyen: Moderatör:

sevgili mavi dalgalar başınızdan bazı mevzular geçmiş olabilir ama kocanız ve kendi yaşantınız üzerinden
ahlaka ve vicdana uygun olmayan durumları normal gösteremezsiniz.
günlerdir kadınları aşağılayan mesajlarınıza denk geliyorum ve gerçekten artık rahatsız olmaya başladım.
burada yazdıklarınıza göre tam da onayladığınız bir hayatı yaşıyorsunuz peki kocanızı neden boşuyorsunuz anlamadım?

O cocuklar sana verilir, adi kocanin sana gostermeme gibi bir luksu yok.ama yoook ben bosanmak istemiyorum bunu hazmederim diyorsan da en azindan oradan tasin.

"Erkeklerde suc var ama asil yilanlar kadinlar.
Iki cilve bi mesaj tamm erkekleri yola getiriyorlar."
Özellikle şu kısmı okurken bi kaç defa gözlerimi kırpıştırdım. Benim astigmat iyice coştu herhalde, artık sadece bulanık görmekle kalmıyorum yazılmayan şeyleri de yazılmıs gibi uyduruyorum diye kendimden şüphe ettim.

Sadece sizin yorumunuza istinaden de konuşmuyorum aslında. Hepsini tek tek alıntılamaya kalksam sayfalar sürecek diye beni en dumura ugratanını seçeyim dedim.

Size göre "erkek" dedigimiz kişi, yani

-özgür iradesiyle evlenmeyi ve evlenecegi kadını seçmiş,
- evliliginden memnun ve devam etmekte kararlı olacak ki bi de üstüne çoluk çocuğa karışmış,
-akıl, mantık, ahlaki değer, irade sahibi olması gereken bir yetişkin diger bi deyişle afedersiniz eşek kadar adam "iki cilve bi mesaj ile" karısına, çocuğuna, verdigi sözlere, yaptıgı seçimlere, ahlakına, hatta hani sözde %99 umuz müslüman ya inancına sırtını dönecek, ihanet edecek kadar şeref ve karakter yoksunu, basiretsiz, iradesiz, zavallı ve korkak ama gel gelelim yılan olan kadın. Erkek de yazık yavrum yılaaan kadınlar tarafından yanlış yollara sürüklenmiş bir kurban. Neredeyse bagrıma basıp ağlıcam

Şakaysa komik gerçekse daha komik diyebiliyorum ancak.

Önerilen çözümlerse sorunun kendisinden de beter. Neymiş eş eve geldikten sonra eve kadın misafir alınmazsa, kadın erkek birbirini görmeden haremlik selamlık yaşarsa sorun çözülecekmiş. Bu bildigin benim kocam olacak adamın gözü uygun şartlar altında ne beni görür ne çocuklarını, sapık ve şerefsiz cünkü kendisi bildiginiz, ama ben böyle bi insanı hayatımdan atmak yerine en iyisi onun bu sapkınlıgını kilit altında tutacagım diye paranoyak gibi davranayım, baya psikoz belirtileri göstereyim demek.

Kocam dedigim, güvendigim, ömrümü adadıgım, çocuklarımızı dogurdugum adam çaya çorbaya davet ettigim komşuya bile göz dikecek kadar
alçalırsa "olmaz olsun öyle adam" der göğsümü gere gere, yasal haklarımı sonuna kadar kullanarak boşanırım bi kere de kafamı çevirip bakmam geriye demek dururken ablalarım napıyosunuz siz Cidden soruyorum napıyosunuz

Son düzenleme:

Sana babam gibi bir sürü örnek gösterebilirim ama zihnin değişecek mi. Aldatmada kadın erkek yoktur. Şerefi namusu olmayan insan vardır. Bir insan bir şeyi yapmak istemezse ne olursa olsun yapmaz. Kimse kimseyi ayartamaz. Bekarım bir çok evli arkadaşımın evine gittim, eşleriyle sohbet de ettim, iş yerinde bir çok erkek meslektaslarimla oturdum sohbet ettim. Böyle şeyler yaşamadım. Ha bir tanesi evli olduğu halde böyle yaklaşmıştı bana ağzının payını verdim. Ama senin zihniyete göre kuyruk sallamış olmam lazım değil mi. Ayrıca cilve yaptığı halde hiç bir erkeğin peşinden gitmediği bayanlar da biliyorum.
Olay ZİHNİYET AHLAK KARAKTER. bunu anlayın lütfen

belliki esini cok seviyosun. olay kotu biraz nasil br fikir onersem blmiyrm. ama sakin gdip kadinin esine syleme .. jnsanlar bir birlerjni ölduruyo bi o.. icin. esini allah korusun alir sikar kafasina. sen ne yap biliyo musun. kadini tehdit et ama msj falan yazma . yuzune syle . evinede gtme . o sana gelsin. eve davet et . iddiali bir sekilde konu kendine gvenle. sen bunu yapiyosun esim beni brakmaz bir anlik hevessin. bi hatay dusmus bende onu brakmam. ama esine sylerim simede sanada ne oluyosa olsun. umrumda degil. ailene akrabalrina sylerim . mahalleye yayrim seni rezil ederim de.

E gitsin bacagini kirsinda gorsun .... zaten hedefte o deil mi .... bi daha gul gibi karisini birakip baskalarina bakmaz .... bide adama bisi olacak die acicak miyizzźz ay ne kadar vicdanlisiniz....
Ben acimiyorum zaten kadın için diyorum sadece ne vicdanı oylelerine acimam

Kadın olarak tek eslilige daha musaitiz buna inanıyorum ama hayvan değiliz erkekler de değil iç gudusel hareket edemeyiz. Öküz kocan ilk suçlu . Sana en çok sorumlulugu olan o . Diğer kadın da suçlu onun da agzina tukureyim ben. Kızım sen niye bu kadar pasif duruyorsun valla adresi ver ben cirkefleseyim ikisine de

Aksam saati tüm apartman evdeyken git kapılarını yumrukla o...pu kadin yuvami dagittin diye. Kocası çıksın iyice önce o..pu karısını döver sonra senin g..vat kocani.
Milletimiz erkektir yapar kafasında olduğu için kpcana bisey demezler ama kadının annesi babası o kadını baskılar iyice .
Sonra da başka yere mi taşınırsiniz o evde mi yaşarsınız bilemem. Ama büyük ihtimal adam bosar karısını

Allah herkese babaniz gibisini nasip etsin

Nede güzel yazmışsınız

Erkekler çok masum, eve gelene göz koyabilirler, sen eş olarak eve neden misafir kabul ediyorsun ki
En iyisi çok kıymetli, namuslu, edepli kocalarımızdan turşu kuralım, tezgah altı dolapta saklayalım

Eve gece gündüz kadın erkek misafir gelebilir, bence bunda hiçbir sakınca yok, ki zaten sokaktan her geçeni de misafir diye almıyordur kimse, erkek namusuna sahip çıkacak, öyle bir göz kırpmaya, iki lafa tav oluyorsa, gittiği hatundan önce adamın kafasını kovaya sokup nefesini kesmek lazım.

Konuyu da dine bağlayıp dini içerikler yazmasın kimse rica ediyorum.

Konu sahibesi kardeşim, belli ki sizinde eliniz kolunuz bağlı, adama kafa tutamıyorsunuz, aileniz çocuklarınızla kabul etmeyecek sizi yazdıklarınıza bakılırsa, boşanırsanız da eşinizin çocukları kaçırmasından korkuyorsunuz, o zaman en azından eşinizi yok sayın, yüz vermeyin, yatağı ayırın, af dileyip pişman olana kadar muhatap almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…