- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi selinnehir
-
"Erkeklerde suc var ama asil yilanlar kadinlar.
Iki cilve bi mesaj tamm erkekleri yola getiriyorlar."
Özellikle şu kısmı okurken bi kaç defa gözlerimi kırpıştırdım. Benim astigmat iyice coştu herhalde, artık sadece bulanık görmekle kalmıyorum yazılmayan şeyleri de yazılmıs gibi uyduruyorum diye kendimden şüphe ettim.
Sadece sizin yorumunuza istinaden de konuşmuyorum aslında. Hepsini tek tek alıntılamaya kalksam sayfalar sürecek diye beni en dumura ugratanını seçeyim dedim.
Size göre "erkek" dedigimiz kişi, yani
-özgür iradesiyle evlenmeyi ve evlenecegi kadını seçmiş,
- evliliginden memnun ve devam etmekte kararlı olacak ki bi de üstüne çoluk çocuğa karışmış,
-akıl, mantık, ahlaki değer, irade sahibi olması gereken bir yetişkin diger bi deyişle afedersiniz eşek kadar adam "iki cilve bi mesaj ile" karısına, çocuğuna, verdigi sözlere, yaptıgı seçimlere, ahlakına, hatta hani sözde %99 umuz müslüman ya inancına sırtını dönecek, ihanet edecek kadar şeref ve karakter yoksunu, basiretsiz, iradesiz, zavallı ve korkak ama gel gelelim yılan olan kadın. Erkek de yazık yavrum yılaaan kadınlar tarafından yanlış yollara sürüklenmiş bir kurban. Neredeyse bagrıma basıp ağlıcam
Şakaysa komik gerçekse daha komik diyebiliyorum ancak.
Önerilen çözümlerse sorunun kendisinden de beter. Neymiş eş eve geldikten sonra eve kadın misafir alınmazsa, kadın erkek birbirini görmeden haremlik selamlık yaşarsa sorun çözülecekmiş. Bu bildigin benim kocam olacak adamın gözü uygun şartlar altında ne beni görür ne çocuklarını, sapık ve şerefsiz cünkü kendisi bildiginiz, ama ben böyle bi insanı hayatımdan atmak yerine en iyisi onun bu sapkınlıgını kilit altında tutacagım diye paranoyak gibi davranayım, baya psikoz belirtileri göstereyim demek.
Kocam dedigim, güvendigim, ömrümü adadıgım, çocuklarımızı dogurdugum adam çaya çorbaya davet ettigim komşuya bile göz dikecek kadar
alçalırsa "olmaz olsun öyle adam" der göğsümü gere gere, yasal haklarımı sonuna kadar kullanarak boşanırım bi kere de kafamı çevirip bakmam geriye demek dururken ablalarım napıyosunuz sizCidden soruyorum napıyosunuz
Çok teşekkür ederiimNede güzel yazmışsınız
Erkekler çok masum, eve gelene göz koyabilirler, sen eş olarak eve neden misafir kabul ediyorsun ki
En iyisi çok kıymetli, namuslu, edepli kocalarımızdan turşu kuralım, tezgah altı dolapta saklayalım
Eve gece gündüz kadın erkek misafir gelebilir, bence bunda hiçbir sakınca yok, ki zaten sokaktan her geçeni de misafir diye almıyordur kimse, erkek namusuna sahip çıkacak, öyle bir göz kırpmaya, iki lafa tav oluyorsa, gittiği hatundan önce adamın kafasını kovaya sokup nefesini kesmek lazım.
Konuyu da dine bağlayıp dini içerikler yazmasın kimse rica ediyorum.
Konu sahibesi kardeşim, belli ki sizinde eliniz kolunuz bağlı, adama kafa tutamıyorsunuz, aileniz çocuklarınızla kabul etmeyecek sizi yazdıklarınıza bakılırsa, boşanırsanız da eşinizin çocukları kaçırmasından korkuyorsunuz, o zaman en azından eşinizi yok sayın, yüz vermeyin, yatağı ayırın, af dileyip pişman olana kadar muhatap almayın.
evet doğru bende gördüm zaten ama ilk zamanlar kendini çok sucladim ben soktum burnunun dibine diyerekYani bir gün eşim tarafından aldatılacaksam ya da yakın arkadaşım / komşum eşimi ayartacaksa(!) sonra ben ... eee eşin evdeyken arkadaşının evde ne işi vardı diye sorgulanacaksam ... ölelim lan yaşamayalım , kimseye sırtımızı dönmeyelim , bi Allahın kuluna güvenmeyelim .
Fanusta yaşamıyorum , dünyada bunlar oluyor biliyorum . Ama ben olmasın diye bin bir tedbir almak , şizofren bi ruh haliyle herkese potansiyel ayartan/ ayaran gözüyle bakmaktansa ... olacaksa zaten bunu yapacak adamsa ... buyursun yapsın . Ben de göreyim düşüncesindeyim .
Ne yapsam icim sogumazBu konu daha cok uzar konu sahibi de elle tururlur bisey yapmiyor biz burda anca yaziyoruz ..... kiz bari yemeklerine şap at adamin da icimiz sogusun .....
Bende istiyorum ama dedimya olan çocuklara oluyor arada kalacaklar kocam bunu sindiremez sırf bu yüzden kaçırır yine göstermez ve banada rahat vermeZKonu sahibi, üm kadınlar adına lütfen ayrıl. Erkekler böyle birşeyin yanına kalacağını düşünmesin. Kadınlığı bırakın insansınız herşey den önce. Kaçtıysanız ne var yani. Cahillikte her şey oluyor. Ama böyle bir davranışın toplum içinde yeri olmamalı.
Ben ne yapicammmm düşünmekten kafayi yiyiyorumm. Bunu hakkedecek ne yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?