KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Ahh mune ahh. Benim eşinden ayrıldıktan sonra bana (kimseye) gelmeyen iki arkadaşım var , seneliiik arkadaşlar , eşim yokken de varlardı.
Şehir dışı olduğumuz için geldiğine sohbete değsin diye bari bi gece kal diye dil döktüğüm . Laf olur dediğinde çok kızdığım. Bilmiyorum belki toplum böyle yaftalarla tabularla dolu diye. Kaldı ki bizde nonstop kuralsızlık diz boyu bi aile değiliz biliyorsun. Ha eşimde zaten yanımızda durmaya pek meraklı değil. Selam sabah bi akşam yemeği .. sonra eşim yan odaya biz kaynatmaya :) oldu ki ben süzme salakmışım , bu davetimle hem eşim tarafından aldatılmaya hem dostumdan kazık yemeye meydan vermişim ... eee ne güzel işte etrafımdaki doğru sandıklarımın eğrilerini de görmüş olurum .

Bu arada benden alıntı yapıp , bdv ye ısındırmaya çalışıyorsun di mi

O kadının ağzını yüzünü dağıtmamak için sebebin ne??? Şimdiye çoktan hastanelik etmiştim. Edepsiz, insan zannedip evine alıyorsun onu resmen yediği kaba s.çmak onunkisi.

Eşinin sen mesajı gördüğünde verdiği tepki aldatıldığını ispatlamaya yeterli diilmi senin için?? Birde öyle bir şey olamaz diyor seninkide ayrı bi edepsiz.

Ayrıca cocuklarımı bana göstermez ne demek?? Dağ başımı burası?? Hem suçlu hem güçlü.

Konu sahibi, üm kadınlar adına lütfen ayrıl. Erkekler böyle birşeyin yanına kalacağını düşünmesin. Kadınlığı bırakın insansınız herşey den önce. Kaçtıysanız ne var yani. Cahillikte her şey oluyor. Ama böyle bir davranışın toplum içinde yeri olmamalı.

Kocanda ib...likmi var elin evli karisiylan beraber
Karektersiz adam
sanada sabir diliyorum zira
buadamla ayni evde nasil yasamaya devam etcen

evet doğru bende gördüm zaten ama ilk zamanlar kendini çok sucladim ben soktum burnunun dibine diyerek

Kocanda kadının telefonu ne geziyor,onu geçtim benim kocama öyle bir mesaj atacak ben hem kocama inanıcam hemde o kadını hırpalamicam bir şey diyemiyorum boşanmıyorsan da keyfin bilir.

Bende istiyorum ama dedimya olan çocuklara oluyor arada kalacaklar kocam bunu sindiremez sırf bu yüzden kaçırır yine göstermez ve banada rahat vermeZ

Kadının numarası kocamda var dedimya yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu sürekli bendeydi geçen yıl tatile gittiğimiz yere geldi hatta kaldı kızıyla. Ben kal dedim gerçi şimdi parçaları birlestiriyorum da herşey ortada kadın ince ince işlemiş herşeyi ...

Çocuklar senin, nafaka senin, tazminat senin, evden de çıkma. O da son pişmanlıgiyla yaşasın. Korkacak hiç bir şey yok. Koruma çıkartırsın. Polis 24 saat hizmetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…