- Konu Sahibi selinnehir
-
anladığım kadarıyla kocandan koruyorsun çünkü yazınin birinde de kadınlar boşa öldürülüyor demissin neden boyle dedin? Burada kimileri çalışıyor ailesi arkasında o yuzden boşan demek kolay gelebilir ki haklilarda ama siz tek başına arkanda kimse olmadan tehlikeli sayilan kocandan da korktugun icin birsey yapamıyorsun galibaÖpme çünkü basedemem
Kocasına soyle inanmazsan git dokümanları cikart de ispatlasinlar ben gördüm mesajı de rezil olsun ikiside inkar ederse ispat isterim de ben olsam saçını başını yolardim valla bide kimseyi tek almayın evinize kim olursa olsun dünyanın çivisi çıktı artık hem sen ispatlarsan aldattığını kimse vermez o çocukları o kocan olcak erkek nusvettesineKabul etmiyorlar.. Etmeyecekler kocam mesajları siliyor tel. Kilit koydu artık bakamiyorum kadına gelince konuştum aramda birsey yok diyor.. Kocam yemin ediyor neye inanacağımızı bilmiyorum çocuklarımı rezil etmek üzmek istemiyorum deliricemm
Işkence kitabı yazsan 1 milyon satar valla nerden aklına geliyo böyle şeyler aldatılan kadinlar ilk seni bulmalı benceHayir o deilde ole bisi yapacaklar bende gidecem adama sana seni seviyorum yazmis napiyonuz siz die soracam sacmalik burda basliyor ....
Valla ikisini ayni ortamda cayda kahvede bulustururdum cayina kahvesine koy uyku ilacini bagla ayagini bacagini ikisini de uyanana kadar sopaya vur cagir konu komsuyu kocasini ibreti alem et dosta dusmana kocamin da ozellikle cukuna cukuna vurrdum ki bi daha kullanamasin kadininda agzini yirtardimmm seyine kadar yuzune gozune zarar verirdim ....konu sahibi de hala otursun aglasin inlesin sonu var mi yokkk sonrada neden benim basima geliyor boyle seyler ilahi adaleti beklersen cok beklersin ....
Oooo aslinda en iyisini kendime sakliyorum olur ya bitanecik esim beni aldatirsa hicccc caktirmadan yemeklerine şap atarim sampuanina sac doken ilaclardan kilo aldirici haplar suruplar adam kabaga donunce askim aylarca cekiorum bunu ama artik dayanamiyorum sen beni aldattin daha fazla bu evliligi surduremem dostca ayrilalim cirkin ordegimmmm bay bay ....sevgilin baksin sana mucukkkk ..... hakediyorlar ....Işkence kitabı yazsan 1 milyon satar valla nerden aklına geliyo böyle şeyler aldatılan kadinlar ilk seni bulmalı bence
Delili napcaksin sen git kocasına rezil et dokumanini çıkarır telefonun zaten şimdiye kadar durdugun hataBen nasıl evime ateş düştü kadınına düşmesi en çok yüzden delil lazım ayrıca bu konuda mantık aramayın. Ben iki taraf tan aldatıldım biri kocam biri arkadasim
Bu daha sahaneymis valla ben de kocama söylüyorum sevgim biterse şöyle istemiyorum de ama bir kişiye bile farklı gözle bakarsan hele beni aldatmaya kalkarsan ne ev ne araba ne dükkan bırakırım benzin doker yakarım sende içindeyken diye hatta yakmazsam o sinirle aklıma gelmezse bi kere haberlerde gorduydum kadın aldatan kocasının cinsel organını uykuda kesip köpeklere vermiş valla sana yaparım aynını omur boyu bi ise yaramazsin dedimOooo aslinda en iyisini kendime sakliyorum olur ya bitanecik esim beni aldatirsa hicccc caktirmadan yemeklerine şap atarim sampuanina sac doken ilaclardan kilo aldirici haplar suruplar adam kabaga donunce askim aylarca cekiorum bunu ama artik dayanamiyorum sen beni aldattin daha fazla bu evliligi surduremem dostca ayrilalim cirkin ordegimmmm bay bay ....sevgilin baksin sana mucukkkk ..... hakediyorlar ....
Seninde gozun kara yani Ayyyy ben onu yapamam iste hapse girmekten korkuyorum o yuzden karda yurucen izini belli etmicen zaten kel sisman iktidarsiz adami kim napsin ozguveni de gider ahahahaha....Bu daha sahaneymis valla ben de kocama söylüyorum sevgim biterse şöyle istemiyorum de ama bir kişiye bile farklı gözle bakarsan hele beni aldatmaya kalkarsan ne ev ne araba ne dükkan bırakırım benzin doker yakarım sende içindeyken diye hatta yakmazsam o sinirle aklıma gelmezse bi kere haberlerde gorduydum kadın aldatan kocasının cinsel organını uykuda kesip köpeklere vermiş valla sana yaparım aynını omur boyu bi ise yaramazsin dedim
Ben göze alırım valla mahvederim gercekten bu evi yakarim hemde o uyurken ben sacimi supurge ediyim adam hasta olsun basinda bekliyim sirf birseylerin sahibi olalim diye kendimden odun veriyim sikayim mal mulk edincem diye ugrasayim sonrada gitsin beni aldatsin aldigim herseyi yakar bir notla bir bardak su koyar basar giderim ışte bu evlenen kadinlar bastan vermicek ipleri bu erkeklere hele güçsüz gorundunmu işin bitti herşeyi yapar sana dişini gostercen biraz yapabilceklerinin fragmanini izlemiş gibi olcakSeninde gozun kara yani Ayyyy ben onu yapamam iste hapse girmekten korkuyorum o yuzden karda yurucen izini belli etmicen zaten kel sisman iktidarsiz adami kim napsin ozguveni de gider ahahahaha....
Haklisin valla ben yemedim elin karisi sefasini sursun yesin...Ben göze alırım valla mahvederim gercekten bu evi yakarim hemde o uyurken ben sacimi supurge ediyim adam hasta olsun basinda bekliyim sirf birseylerin sahibi olalim diye kendimden odun veriyim sikayim mal mulk edincem diye ugrasayim sonrada gitsin beni aldatsin aldigim herseyi yakar bir notla bir bardak su koyar basar giderim ışte bu evlenen kadinlar bastan vermicek ipleri bu erkeklere hele güçsüz gorundunmu işin bitti herşeyi yapar sana dişini gostercen biraz yapabilceklerinin fragmanini izlemiş gibi olcak
Ya herseye tahammülüm var ama siddet ve aldatma yok kardesim 10 cocugum olsada arkama bakmam komşum aynı durumda şimdi yıllarca evine girip çıkan kadınla gitti kocası hemde yeni emekli oldu yani araba aldı emekli ikramiyesini alıp arabaya binip gitti kadınla o kadın senelerce çalıştı o arabayı evi alabilmek için sonuç ne o s....ler yiyiyo şimdi paraları kadında rezil rüsvaHaklisin valla ben yemedim elin karisi sefasini sursun yesin...
Valla haklisin insallah karisini kim aldatiyosa prostat olsun aminnnn kadinlara bisey demiyorum zaten asagiliklar baska bi kadinin gozyasindan ekmek yiyemezsin mutlu olamazsin Allahta buna izin vermezYa herseye tahammülüm var ama siddet ve aldatma yok kardesim 10 cocugum olsada arkama bakmam komşum aynı durumda şimdi yıllarca evine girip çıkan kadınla gitti kocası hemde yeni emekli oldu yani araba aldı emekli ikramiyesini alıp arabaya binip gitti kadınla o kadın senelerce çalıştı o arabayı evi alabilmek için sonuç ne o s....ler yiyiyo şimdi paraları kadında rezil rüsva
Aminnn insallah çeksinler hem bu dünyada hem obur dünyada kadinlar midesiz zaten canim valla bana kendi kocam bile fazla geliyo bazen başka adamda neymiş kıran girsin köküneValla h
Valla haklisin insallah karisini kim aldatiyosa prostat olsun aminnnn kadinlara bisey demiyorum zaten asagiliklar baska bi kadinin gozyasindan ekmek yiyemezsin mutlu olamazsin Allahta buna izin vermez
En azından fazla uzamadan öğrenmişsinLaale .!.:Boşanmayacaksın belli.
Allah'ım kolaylık versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?