KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Derhal boşanmalısın bir kere aldatıp affedilen o koca diye yanınızda gezdirdiginiz den size ne koca ne de bu cocuklara baba olur !!!!
Madem biliyorsun artık kocana sormaktan başka ne yaptın ? Kadına tükürdün mü ? Unutma ki eşin olacak mahluk bunu kadına söyleyecek kendini küçük düşürme.inan bana derhal bitmesi gereken bir evlilik 1 yıl sonra bugün icin pişmanlık duyup keşke ayrılsaydım diceksin......
Mesele burda ailen degil....sensin ve çocukların. Kim oluyorda göstermiyor.kendine biraz güven lütfen dik dur.bize anlattığın gibi pasif olma.

Ve bunu hep yapar ve yapacak...eger affeder sineğe çekersen..

Ayakta duracaksan önce kendin için duracaksın . Napsın o zaman evli aldatılmış ve çocuksuz kadınlar ? Atsınlar mı kendilerini bi yerden aşağıya ?

Aldatılmayı kabullenmek nasıl bir ruh halidir bilmiyorum . Kabullenişin ardında o adamı çok sevmek , onsuz yaşayamamak olduğuna da inanmıyorum. Bundan sonra ne yaparım ben ? çaresizliği bu bence !

Ben kimseye boşan ya da boşanma deme mercii değilim. Ama sana bir kadın olarak ; güçlü ol lütfen ... kimsenin seni aptal yerine koymasına , kimsenin senin kendini çaresiz hissetmenden yüz bulmasına izin verme diyebilirim .

Kendini ve çocuklarını koru lütfen . Aile mefhumunun değerini bilmeyen , bir anlık heyecanlar için herşeyi göze alabilen ... bşr adam , bir eş , bir baba . Ne senin ne de çocuklarının gözü kapalı güveneceği sağlam pabuç değildir . İster boşan ister boşanma ama güçlü olduğunu , aciz olmadığını göster lütfen .

Bak sana sadece biraz özgüven gelsin diye bişey anlatıcam yeni dogum yaptığımda cok depresyona girdim eşimle sürekli kavgalar ediyorduk bir gün bebeğimle alışverişteyken bir İtalyan kadın İtalyanca bebeğimi arabasında sevmeye başladı sonra kaç aylık elan derken kırık Almancasıyla sohbet ettik ben dokunsan aglıcam saten kadın bana kısaca kendi hikayesini anlattı o gün kendimden be dertlerimden cok utanmıştım.kadın ilk oğlunu kucağına aldığında kocası başka kadınla terk ediyor onu.bir kaç yıl sonra geliyor affediyor.derken ikinci hamilelik ve Ada'm gene aynısını yapıyor kadın bu defa ağzında kelime Almancası yokken kendisi gidiyor ve kanser olduğunu öğreniyor bebeğini zor şartlar altında aylarca yattığı hastane de dünyaya getirir Bebek doğar doğmaz bebegi alıyorlar cünkü kadın kanser.anneligine mi yansın çocuklarını görmemesine mi hastalığına mı derken kadın iyileşmeye başlıyor ve o iki kelime Almancasıyla işe gidiyor çocuklarını büyütüyor yalnız.ve bana Anlatırken bile güçlüydü gülümseyerek anlattı.kadın isterse her şeyi yener başarır canım

Öylesine yazmışlar he.. Hadi inkar edilir,yalan söylenir ama bu kadar da kör parmağım gözüne şeklinde olması seni direkt aptal yerine koymasından kaynaklanıyor. Sen de bu yalana
ikna olmuş gibi mi yaptın?.

Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun,yapacağın şey belli ama buna cesaretin yok.
Ya gururunu ayaklar altına salak alıp salak yerine konmak ya da ayrılıp başın dik,vicdanın rahat bir şekilde hayatına devam etmek.
Ayrılmazsan kendine ihanet etmiş olmayacak mısın??

Son düzenleme:
O zillinin sacini basini yolman lazim valla pes ben ikisini de sopalardim
Ben sunu anladim arkadas.
Bu devirde kimseye guvenmeyecen kocani uçan kusdzn sakincan .
Gerci kani bozuklar yinevyapisiyo ama.
Allah boyle kadin ve erkeklerin kokunu kurutdun ins.
Geberip gitsinler.
Baskasini kocasina goz dikmek ne demek geberesice kadin.
Sen ordan tasin esini de baban yok mu uyarsin.ya da arkanda dayin amcan.
Ona dur dedinler rezil herif utanmax pişkin.
Erkekler kadr piskin kimse var mi acaba.
Lafa bak hizaya gel.
Rexiller .bu devirde kimseye guvenmeyin.
Esiniz evdeyse kimseyi almayin iceri sonra gelsin.
Sonuç ortada bakin.
Az gozu acik olun dostlarrr...

Git o kadını cümle aleme rezil et eşinide!!ve ayrıl onursuz yaşamaktansa aç kal başın dik olsun.....

Tek suç komşu kadının mi. Hırsızın hiç suçu yok mu. Burda asıl pislik eşi. Komşu kadindan yüz bulamasa başka kadına gidecekti. Lütfen şu zihniyeti değiştirin. Evli adamı ayartan kadınlar, kocalarimiza sahip cikalim nedir ya. Kendini bilmez şerefsiz bir adamın uckuruna sahip çıkmak için mi evleniyoruz. Böyle erkeklere suç bulamazsak daha çok aldatirlar.

Oldurmeyi dusunme.
Bence o apartmandan tasin o kadini da cumle aleme rezil et.
Herkese butun akrabasina anlat.
Neymis elalemin kocasini ayartmak.
Erkeklerde suc var ama asil yilanlar kadinlar.
Iki cilve bi mesaj tamm erkekleri yola getiriyorlar.
Sen bence o abartmandan tasin o arkasinin nosunu engelle .
Kocan olacak o Allahin belasina ne deyim bilemedim allah akil veesin.
Ailene anlat esinin ailesine onun kulagini ceksinler.
Boyle adamlar ölsün nolur ya.yasamasin .
Kimseleri uzmesinler.
Boyle kadinlar ölsun topunun cani cehenneme...

Komşu arkadaşın(!) verdiği sadakat sözü kocasına , sizin kocanızın sadakat sözü size .

Ama nedense kadının kocası gelip kocanızdan hesap sorar , siz o kadını suçlarsınız .

Dönüp eşlerimizi aklamanın yolunu aramanın bir numaralı kuralı " yoldan çıkaranın " karşı taraf olduğunu düşünmek herhalde .

Ama kadin yuz vermese adam bakmaz sen bilmiyon mu?
Erkekler bi kadin iki cilve yapsa kaniyor.
Bana kanmayan adam goster cok duyuyoz.
Kadin niye ayartiyo onu diyom.
Suc ikisinin ama once o gerizekali kadinin.
Niye mesaj atiyor.
Baskasini kocaaina.
Birde seni seviyorum diyor.
Geber emi kadin namussuz..

Ben bilmiyoom.
Hanımefendi ben böyle bir şey kabul etmiyorum. Örnek istersen çook var çevremde,ilk başta da babam. Yoldan çıkarmaya çalışan kadını herkese rezil eden adam. Annem 32 yil boyunca herhangi bir eşyasını kontrol etme istediginde dahi bulunmadi. Komsu da cok gelip giderdi bize. Ama hic bir zaman seni seviyorum yazmadi yazana da atlamadi. Buna ne diyeceksiniz,erkek mi değil o zaman benim babam. Ve sana bir sürü örnek de verebilirim. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Erkek de olsa kocan da olsa namusunu korumayı bilecek. Hoş sizin zihniyete göre namus bir tek kadına aittir ya.

Sen hangi dünyada yaşıyosun yaa !!!
Dışarısı sapık, tecavüzcü, pislik kaynıyor. Küçücük kız, erkek çocuklara bile hallenen yaratıklar var, kim yüz vermiş onlara ?? Kadın yüz vermese adam bakmazmışmış, zihniyete bak.. Bu ülkede bi erkeğin senden yüz bulabilmesi için sadece kadın olman hatta onların tabiri ile 'nefes alman' yetiyor.

Yok namus kadina ait demiyorum.
Sadece erkeklerin hamurunda var aldatma o yuzden onlara soyleyecek laf bulamiyorum..
Senin baban gibi kaç insan varki goster bana oyle insanlar bu devirde yok artik.
Aldatilmanin aldatmanin haddi hesabi yok.
Ben duyduklarimdan gorduklerimden biliyorum.
Keske herkes senin baban gibi olsa ama degil iste.
Ben kadinlari suclamiyorum ama baskasinin kocaaini niye ayartiyo..

Simdi ben evli degilim ama kafama bisey takildi bunlar kari koca oturmaya gelse ayni salonda ciftler sohbet muhabbet otururken de bu is olmaz miydi merakimdan soruyorum
Olurdu bal gibi olurdu bu yuzden zaten .
Kadinli erkekli ortamlar caiz degil..kadin erkek musafirlikte ayni ortamda oturmasi caiz degil niye sebebi boyle aldatmalar iste.
Herkes yapiyor mu yok.
Ama cikiyor iste boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…