- 16 Haziran 2016
- 49
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi selinnehir
-
Ve bunu hep yapar ve yapacak...eger affeder sineğe çekersen..Derhal boşanmalısın bir kere aldatıp affedilen o koca diye yanınızda gezdirdiginiz den size ne koca ne de bu cocuklara baba olur !!!!
Madem biliyorsun artık kocana sormaktan başka ne yaptın ? Kadına tükürdün mü ? Unutma ki eşin olacak mahluk bunu kadına söyleyecek kendini küçük düşürme.inan bana derhal bitmesi gereken bir evlilik 1 yıl sonra bugün icin pişmanlık duyup keşke ayrılsaydım diceksin......
Mesele burda ailen degil....sensin ve çocukların. Kim oluyorda göstermiyor.kendine biraz güven lütfen dik dur.bize anlattığın gibi pasif olma.
Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Ben sunu anladim arkadas.O zillinin sacini basini yolman lazim valla pes ben ikisini de sopalardim
Ben sunu anladim arkadas.
Bu devirde kimseye guvenmeyecen kocani uçan kusdzn sakincan .
Gerci kani bozuklar yinevyapisiyo ama.
Allah boyle kadin ve erkeklerin kokunu kurutdun ins.
Geberip gitsinler.
Baskasini kocasina goz dikmek ne demek geberesice kadin.
Sen ordan tasin esini de baban yok mu uyarsin.ya da arkanda dayin amcan.
Ona dur dedinler rezil herif utanmax pişkin.
Erkekler kadr piskin kimse var mi acaba.
Lafa bak hizaya gel.
Rexiller .bu devirde kimseye guvenmeyin.
Esiniz evdeyse kimseyi almayin iceri sonra gelsin.
Sonuç ortada bakin.
Az gozu acik olun dostlarrr...
Oldurmeyi dusunme.Arkadaşlar ben affettim unuturumdemedim sadece. Ne yapacağımı bilmiyorum. Unutmam yanlarına bırakmam o kadına az çay kahve yapmadim.. Onları burnundan getirmeden olmem.. Çocuklar o kadar benimsemiş ki görmedikleri için soruyorlar .. Yediğim içtiğim ayrı gitmezdi ya... Neler düşündüm öldürmeyi bile
Ama kadin yuz vermese adam bakmaz sen bilmiyon mu?Tek suç komşu kadının mi. Hırsızın hiç suçu yok mu. Burda asıl pislik eşi. Komşu kadindan yüz bulamasa başka kadına gidecekti. Lütfen şu zihniyeti değiştirin. Evli adamı ayartan kadınlar, kocalarimiza sahip cikalim nedir ya. Kendini bilmez şerefsiz bir adamın uckuruna sahip çıkmak için mi evleniyoruz. Böyle erkeklere suç bulamazsak daha çok aldatirlar.
Esin piskopat mi?Öpme çünkü basedemem
Ama kadin yuz vermese adam bakmaz sen bilmiyon mu?
Erkekler bi kadin iki cilve yapsa kaniyor.
Bana kanmayan adam goster cok duyuyoz.
Kadin niye ayartiyo onu diyom.
Suc ikisinin ama once o gerizekali kadinin.
Niye mesaj atiyor.
Baskasini kocaaina.
Birde seni seviyorum diyor.
Geber emi kadin namussuz..
Sen hangi dünyada yaşıyosun yaa !!!Ama kadin yuz vermese adam bakmaz sen bilmiyon mu?
Erkekler bi kadin iki cilve yapsa kaniyor.
Bana kanmayan adam goster cok duyuyoz.
Kadin niye ayartiyo onu diyom.
Suc ikisinin ama once o gerizekali kadinin.
Niye mesaj atiyor.
Baskasini kocaaina.
Birde seni seviyorum diyor.
Geber emi kadin namussuz..
Simdi ben evli degilim ama kafama bisey takildi bunlar kari koca oturmaya gelse ayni salonda ciftler sohbet muhabbet otururken de bu is olmaz miydi merakimdan soruyorumkoca varken komşuyu evde tutmak saçma
Yok namus kadina ait demiyorum.Ben bilmiyoom.
Hanımefendi ben böyle bir şey kabul etmiyorum. Örnek istersen çook var çevremde,ilk başta da babam. Yoldan çıkarmaya çalışan kadını herkese rezil eden adam. Annem 32 yil boyunca herhangi bir eşyasını kontrol etme istediginde dahi bulunmadi. Komsu da cok gelip giderdi bize. Ama hic bir zaman seni seviyorum yazmadi yazana da atlamadi. Buna ne diyeceksiniz,erkek mi değil o zaman benim babam. Ve sana bir sürü örnek de verebilirim. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Erkek de olsa kocan da olsa namusunu korumayı bilecek. Hoş sizin zihniyete göre namus bir tek kadına aittir ya.
Olurdu bal gibi olurdu bu yuzden zaten .Simdi ben evli degilim ama kafama bisey takildi bunlar kari koca oturmaya gelse ayni salonda ciftler sohbet muhabbet otururken de bu is olmaz miydi merakimdan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?