Kocam eve gitmemi istemiyor.

Bence adam kinayeli bir sekilde demistir o "gelme" diye. Gerçekten bir haltlar yiyen biri o kadar ayan beyan gelme demezdi.

Zaten gitmeyecegin için, adam sana laf atmak için dedi onu. Ve gerçekten bu salgin varken, annenlere gitmen hiç olmamis. Ne kadar sürecegi belli degil. Yarin ülke kapanirsa hiç evine gidemeyeceksin. Ve yaslilari bu süreçte yanliz birakmak lazim, virüs onlara geçmesin diye.

Pazar günü sınav için geldim ve kaldım ailemin yanında o gün geri dönemezdim zaten otelde mi kalsaydım

Basinda tatil oldu geldim dediniz neden sinav vardi mecburdum demediniz zorunda olsaniz sorumlu hisseder yazardiniz yanlismi dusunuyorum

Ne kadar alıngansın sende gez dolaş arkadaşlarına akrabalarına, nedem bu kadar taktınız, annemin yanında bir kuş sütü eksik deyip keyfime bakardım o sinirlensin

Oha . eşe bak. Haklısınız sacmalamıs esınız sizi istemıyorsa boyle sacma salak oyunlara gşrmesin acık acık soylesin. Sacmalık. Sınır bozucu. Cok kızarım.sen evden gşt derim eve gelırım

Oha . eşe bak. Haklısınız sacmalamıs esınız sizi istemıyorsa boyle sacma salak oyunlara gşrmesin acık acık soylesin. Sacmalık. Sınır bozucu. Cok kızarım.sen evden gşt derim eve gelırım
Aynen. Gidicem ve diycem zorla evlenmedim senle istiyorsan ayrılmayı ben dünden razıyım.

9 ay da çok mu biktirdiniz adamı ya ..hani çok olayalr falan mı yaşadınız da bu hale geldi...yalnız kalmak istedi?

9 ay da çok mu biktirdiniz adamı ya ..hani çok olayalr falan mı yaşadınız da bu hale geldi...yalnız kalmak istedi?
Dışarı çıkma konusu problem oldu aramızda son zamanlarda bi arkadası yasadıgımız sehre tasınınca çok çıkmaya başladı ve bu yüzden sorunlar yasadık

Ben de öğretmenim. Cuma okul çıkışı eve geldim ve hala dışarı çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Un bile aldık eve gerekirse ekmek için bile çıkmayacaz

Ben de öğretmenim. Cuma okul çıkışı eve geldim ve hala dışarı çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Un bile aldık eve gerekirse ekmek için bile çıkmayacaz
Sizin gibileri tabii ki tenzih ederim çok saygıdeğer öğretmenim ❤ ama öğretmen olmuş bir çok şeyi öğrenememiş çok insan var demekki.

Dışarı çıkma konusu problem oldu aramızda son zamanlarda bi arkadası yasadıgımız sehre tasınınca çok çıkmaya başladı ve bu yüzden sorunlar yasadık
Merhaba. Eşiniz normalde siz evde olsanız dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşmüyor mu? Yani aranızda problem olan konudan dolayı bu tarz tavırları varmıydı eşinizin. Bence bişey yapacak olsa açık açık gelme demez diye düşünüyorum. Kinaye yapmış gibi hissettim. Tabiki haklısınız sinirlenmekte zoruna gider insanın. İster şaka ister gerçek olsun.
Yorumlarda söylendiği gibi haber vermeden gidin eve de iyice bi bakın şüphelenecek birşey varmı. Sonra oturun net bi şekilde eşinizle konuşun. Neden bana bu şekilde davrandın? Beni çok üzdün? Ben senin eşinim sıradan biri değilim. Ne demek istedin? Ayrılmak mı istiyorsun diye bu şekilde mutlaka sorun imalarda bulunmayın erkekler net direk konuşmalardan anlıyorlar çünkü. Bakalım ne diyecek. Sakin olarak konuşun ama tartışma ortamı yaratmadan eline koz vermeyin o yüzden .
Konuştuktan sonra bizi de bilgilendirirseniz seviniriz. Umarım tatlıya bağlarsınız. Evlilikte her şey olabilir. Daha kötü durumlar var burda.

ay 9 ay daha çok yeniiii bence şaka yapmış olabilir
eğer yapmıyorsa virüs korkusu olabilir
ya da eve metres attı
bilemiycem.

Evet bi tartısma yüzünden ben varken hiç çıkmıyordu dısarı. Ben de ondan oldugunu düşünüyorum ama şaka da olda üzüldüm

Yeni eşisiniz ya ilk zamanlar erkekler bi umarsız oluyor. Benim eşim de öyleydi. 3 yıl anca alıştık birbirimizin huyuna. Gamsız oluyor erkekler biraz. Altında yatan başka bir sebep yoksa, öfkeyle kalkıp zararla oturma. Adam belki corona dan korkuyordur ne bileyim

Sizin eşiniz de mi ilk zamanlar umursamazdı? Nasıl yani açıklar mısınz biraz. Şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…