- 6 Ocak 2020
- 184
- 275
- 18
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Pazar günü sınav için geldim ve kaldım ailemin yanında o gün geri dönemezdim zaten otelde mi kalsaydım
Haklısınız ama o an sinirleniyor insan.Ne kadar alıngansın sende gez dolaş arkadaşlarına akrabalarına, nedem bu kadar taktınız, annemin yanında bir kuş sütü eksik deyip keyfime bakardım o sinirlensin
Aynen. Gidicem ve diycem zorla evlenmedim senle istiyorsan ayrılmayı ben dünden razıyım.Oha . eşe bak. Haklısınız sacmalamıs esınız sizi istemıyorsa boyle sacma salak oyunlara gşrmesin acık acık soylesin. Sacmalık. Sınır bozucu. Cok kızarım.sen evden gşt derim eve gelırım
Dışarı çıkma konusu problem oldu aramızda son zamanlarda bi arkadası yasadıgımız sehre tasınınca çok çıkmaya başladı ve bu yüzden sorunlar yasadık9 ay da çok mu biktirdiniz adamı ya ..hani çok olayalr falan mı yaşadınız da bu hale geldi...yalnız kalmak istedi?
Ben de öğretmenim. Cuma okul çıkışı eve geldim ve hala dışarı çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Un bile aldık eve gerekirse ekmek için bile çıkmayacazEtrafında ilkokul mezunu arkadaşlarım bile evden çıkmıyor markete bile gitmeyip kadın ekmeğini evde yapıyor sonra okumadı cahil olan o oluyor. Koskoca okumuş öğretmen de maşallah vik vik geziyor ha bide OKUMUŞ sağlıkçı. Sonra da devlet önlem alamadı virüs yayıldı olacak . Sokağa çıkma yasağı çıksın artık bence en iyisi
Sizin gibileri tabii ki tenzih ederim çok saygıdeğer öğretmenim ❤ ama öğretmen olmuş bir çok şeyi öğrenememiş çok insan var demekki.Ben de öğretmenim. Cuma okul çıkışı eve geldim ve hala dışarı çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Un bile aldık eve gerekirse ekmek için bile çıkmayacaz
Merhaba. Eşiniz normalde siz evde olsanız dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşmüyor mu? Yani aranızda problem olan konudan dolayı bu tarz tavırları varmıydı eşinizin. Bence bişey yapacak olsa açık açık gelme demez diye düşünüyorum. Kinaye yapmış gibi hissettim. Tabiki haklısınız sinirlenmekte zoruna gider insanın. İster şaka ister gerçek olsun.Dışarı çıkma konusu problem oldu aramızda son zamanlarda bi arkadası yasadıgımız sehre tasınınca çok çıkmaya başladı ve bu yüzden sorunlar yasadık
Evet bi tartısma yüzünden ben varken hiç çıkmıyordu dısarı. Ben de ondan oldugunu düşünüyorum ama şaka da olda üzüldümMerhaba. Eşiniz normalde siz evde olsanız dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşmüyor mu? Yani aranızda problem olan konudan dolayı bu tarz tavırları varmıydı eşinizin. Bence bişey yapacak olsa açık açık gelme demez diye düşünüyorum. Kinaye yapmış gibi hissettim. Tabiki haklısınız sinirlenmekte zoruna gider insanın. İster şaka ister gerçek olsun.
Yorumlarda söylendiği gibi haber vermeden gidin eve de iyice bi bakın şüphelenecek birşey varmı. Sonra oturun net bi şekilde eşinizle konuşun. Neden bana bu şekilde davrandın? Beni çok üzdün? Ben senin eşinim sıradan biri değilim. Ne demek istedin? Ayrılmak mı istiyorsun diye bu şekilde mutlaka sorun imalarda bulunmayın erkekler net direk konuşmalardan anlıyorlar çünkü. Bakalım ne diyecek. Sakin olarak konuşun ama tartışma ortamı yaratmadan eline koz vermeyin o yüzden .
Konuştuktan sonra bizi de bilgilendirirseniz seviniriz. Umarım tatlıya bağlarsınız. Evlilikte her şey olabilir. Daha kötü durumlar var burda.
Sanmamay 9 ay daha çok yeniiii bence şaka yapmış olabilir
eğer yapmıyorsa virüs korkusu olabilir
ya da eve metres attı
bilemiycem.
Yeni eşisiniz ya ilk zamanlar erkekler bi umarsız oluyor. Benim eşim de öyleydi. 3 yıl anca alıştık birbirimizin huyuna. Gamsız oluyor erkekler biraz. Altında yatan başka bir sebep yoksa, öfkeyle kalkıp zararla oturma. Adam belki corona dan korkuyordur ne bileyimMerhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Sizin eşiniz de mi ilk zamanlar umursamazdı? Nasıl yani açıklar mısınz biraz. Şimdi nasılYeni eşisiniz ya ilk zamanlar erkekler bi umarsız oluyor. Benim eşim de öyleydi. 3 yıl anca alıştık birbirimizin huyuna. Gamsız oluyor erkekler biraz. Altında yatan başka bir sebep yoksa, öfkeyle kalkıp zararla oturma. Adam belki corona dan korkuyordur ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?