Kocam eve gitmemi istemiyor.

Kendisi sağlık personeliyse, belki size enfeksiyon taşıyıp, bulaştırmamak için gelme, kalabildiğin kadar kal demiştir eşiniz. Şu an ne olacağı belirsiz. Bu açıdan düşündünüz mü?

Zaten bu tatil değil tedbirdir, keşke gitmeseydiniz

Kendisi sağlık personeliyse, belki size enfeksiyon taşıyıp, bulaştırmamak için gelme, kalabildiğin kadar kal demiştir eşiniz. Şu an ne olacağı belirsiz. Bu açıdan düşündünüz mü?
Ay bence bu çift hiç o bilinçte değil. Keşke keşke...
Biri evliliğe alışamamış karısından kaçma derdinde, karısı da kocişim beni evde istemiyor derdinde. Biz de virüs yayılmasa da sağlık sistemi çökmese, anamız babamız ölmese, ekonomi çökmese derdinde.. Kasap et koyun can derdinde özet olarak

Hiç sınav vardı geldim demeyin basta okul tatil olunca ailemin yanına geldim demişsiniz tepki alınca sınav vardı demissiniz . Biriniz öğretmen diğeriniz sağlıkçı biriniz aileye gitme diğeriniz vik vik arkadaşlar ile gezme derdinde devlette sosyal izalasyon yapsın insanlar evde otursun diye bizde bi yerlerimizi yapıştıralım eve ki hastalık yayılmasın diye. Eşinin hastalığı düşündüğünü o yüzden kal dediğini sanmam zira kendisi de çok dikkatli değil bu konuda. Benim hissettiğim rahat gezecek adam evde kafa ütülensin istemiyor .

Etrafında ilkokul mezunu arkadaşlarım bile evden çıkmıyor markete bile gitmeyip kadın ekmeğini evde yapıyor sonra okumadı cahil olan o oluyor. Koskoca okumuş öğretmen de maşallah vik vik geziyor ha bide OKUMUŞ sağlıkçı. Sonra da devlet önlem alamadı virüs yayıldı olacak . Sokağa çıkma yasağı çıksın artık bence en iyisi

Bence de. Başka türlü kimse oturmayacak poposunun üstüne

Aynen

Ya almayayım ciddiye diyorum ama sinir oluyorum patladım dün dayanamadım. Şimdi dünkü olaydan sonra belki gitmem die düşünür ama gidicem yarın

Ben eşinizin tutumundan çok sizin ailenizin yanına gitmenize takıldın.Tatil mi sandınız neden gittiniz yapılan uyarılardan haberiniz yok galiba mecbur kalmadıkça evlerinizden çıkmayın deniliyor bakan her gün açıklama yapıyor.

Gelmiyeceğim sağol burası çok rahat yazar
Kocaman bir sürpriiizz yapardım
Baskın .
Eve de saklanırdım
Kiminle konuşacak nerede feneri söndürecek diye .

Okul tatil degildi bu tedbirdi keske yolculuga cikmasaydiniz. Esiniz gezme derdinde gercekten ayni dunyalardami yasiyoruz
Pazar günü sınav için geldim ve kaldım ailemin yanında o gün geri dönemezdim zaten otelde mi kalsaydım

Ben de suan eşimden ayrı kalmak durumunda kaldım doğu görevindeyiz oğlumuz rahatsızlandı onu istanbula ailelerimizin yanına getirdim doktora gecen ay ama dönemedik.acıkcası dönmek de istemiyordum bunalmışım orada. Kendimden yola cıkarak sanki sizin eşiniz de biraz yalnızlık istemiş. Yani mutlaka bu yaptığının altında sizi üzüp kıracak bir sebep var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…