- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Zaten bu tatil değil tedbirdir, keşke gitmeseydinizMerhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Öyle olsa söylerdiKendisi sağlık personeliyse, belki size enfeksiyon taşıyıp, bulaştırmamak için gelme, kalabildiğin kadar kal demiştir eşiniz. Şu an ne olacağı belirsiz. Bu açıdan düşündünüz mü?
Ay bence bu çift hiç o bilinçte değil. Keşke keşke...Kendisi sağlık personeliyse, belki size enfeksiyon taşıyıp, bulaştırmamak için gelme, kalabildiğin kadar kal demiştir eşiniz. Şu an ne olacağı belirsiz. Bu açıdan düşündünüz mü?
Etrafında ilkokul mezunu arkadaşlarım bile evden çıkmıyor markete bile gitmeyip kadın ekmeğini evde yapıyor sonra okumadı cahil olan o oluyor. Koskoca okumuş öğretmen de maşallah vik vik geziyor ha bide OKUMUŞ sağlıkçı. Sonra da devlet önlem alamadı virüs yayıldı olacak . Sokağa çıkma yasağı çıksın artık bence en iyisiAy bence bu çift hiç o bilinçte değil. Keşke keşke...
Biri evliliğe alışamamış karısından kaçma derdinde, karısı da kocişim beni evde istemiyor derdinde. Biz de virüs yayılmasa da sağlık sistemi çökmese, anamız babamız ölmese, ekonomi çökmese derdinde.. Kasap et koyun can derdinde özet olarak
Bence de. Başka türlü kimse oturmayacak poposunun üstüneEtrafında ilkokul mezunu arkadaşlarım bile evden çıkmıyor markete bile gitmeyip kadın ekmeğini evde yapıyor sonra okumadı cahil olan o oluyor. Koskoca okumuş öğretmen de maşallah vik vik geziyor ha bide OKUMUŞ sağlıkçı. Sonra da devlet önlem alamadı virüs yayıldı olacak . Sokağa çıkma yasağı çıksın artık bence en iyisi
AynenAy bence bu çift hiç o bilinçte değil. Keşke keşke...
Biri evliliğe alışamamış karısından kaçma derdinde, karısı da kocişim beni evde istemiyor derdinde. Biz de virüs yayılmasa da sağlık sistemi çökmese, anamız babamız ölmese, ekonomi çökmese derdinde.. Kasap et koyun can derdinde özet olarak
Aniden gidin haber vermeyin ev sizin de eviniz.Sanmam ama aşırı derecede ukalalaşmş durumda
Arkadaslarıyla dısarı çıkmak için yapıodı sanırım ama her yer kapandıAdam corono için gelmemeni isteseydi açık açık soylerdi ama kıvırıyor...ben olsam tama gelmiyorum 2 hafta deyip anında hazırlanıp gidip baskın yapardım akşam
Ya almayayım ciddiye diyorum ama sinir oluyorum patladım dün dayanamadım. Şimdi dünkü olaydan sonra belki gitmem die düşünür ama gidicem yarınkocanı yalnız bırakma.
dedıklerını cıddıye alma.
bence don evıne
canım hasretine dayanamadım, hemen dondum de bır aksam vaktı eve gıt bakalım nasıl bır durumda bulacaksın onu, ama haber vermeden gıt. nıye haber vermedın vs derse surprız yapmak ıstedım dersin.
Umarım öğretmen değilsinizdir.Siz ailenizin yanına gitmeyin o halde.
Okul tatil degildi bu tedbirdi keske yolculuga cikmasaydiniz. Esiniz gezme derdinde gercekten ayni dunyalardami yasiyoruz
Pazar günü sınav için geldim ve kaldım ailemin yanında o gün geri dönemezdim zaten otelde mi kalsaydımBen eşinizin tutumundan çok sizin ailenizin yanına gitmenize takıldın.Tatil mi sandınız neden gittiniz yapılan uyarılardan haberiniz yok galiba mecbur kalmadıkça evlerinizden çıkmayın deniliyor bakan her gün açıklama yapıyor.
Ben de suan eşimden ayrı kalmak durumunda kaldım doğu görevindeyiz oğlumuz rahatsızlandı onu istanbula ailelerimizin yanına getirdim doktora gecen ay ama dönemedik.acıkcası dönmek de istemiyordum bunalmışım orada. Kendimden yola cıkarak sanki sizin eşiniz de biraz yalnızlık istemiş. Yani mutlaka bu yaptığının altında sizi üzüp kıracak bir sebep var gibi.Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?