- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.739
- 698
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Daha vahim yani durum Allah yardımcın olsun ://borc değildi emaneten verdi ..keşke borc olsaydı.. icralık bir durumumuz vardı ..ondan dolayı verdi ..icralık olmayınca yani işler düzelince geri istedi bu sefer babam vermedi ..
tabi ki eşimin kendi ailesi de var ve çok iyiler ama o başka ilde yaşıyorlar..eşim bizimkilerin böyle yapacağını tahmin etmedi tabi bende tahmin etedimEşinizin kimsesi yok mu ki sizin babanıza para emanet ediyor?
Babanızı az çok tanırsınız, keşke o zaman başka bir çözüm bulsaydınız.
Adam haklı mı diye sormanız bile hata. Arada kalacak bir durum yok, eşinizden yana olacaksınız. Resmen adamın parasının üzerine çökmüşler.
Adamın parası demiştim, düzeltiyorum: sizin paranızın üzerine çökmüşler.
O zaman isterken esinden borc para istemeyecekler gelip kizlarina bize 30 bin bagis yap diteceklerdi. Basta borc diye alinip da sonrasinda camura yatmak ayip. Ben oksam bu durumda kocami tutardim. Ama ailemi de asla ama asla kimse icin silmezdim. Kocama evet sen haklisin gorusmek istemmekte de ozgursun ama benim girusmeme engel olamazsin derdim. Esimle ailemi mumkun oldugunca ayni ortama getirmezdim.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
zaten kocam bu konuda bana baskı yapmadı hatta hiçbirşey demedi ..sadece beni zorlama dediO zaman isterken esinden borc para istemeyecekler gelip kizlarina bize 30 bin bagis yap diteceklerdi. Basta borc diye alinip da sonrasinda camura yatmak ayip. Ben oksam bu durumda kocami tutardim. Ama ailemi de asla ama asla kimse icin silmezdim. Kocama evet sen haklisin gorusmek istemmekte de ozgursun ama benim girusmeme engel olamazsin derdim. Esimle ailemi mumkun oldugunca ayni ortama getirmezdim.
Siz de zorlamayin o zqman cunku hakli. Adam zor gununde guvenip vermis onlar kazik atmiszaten kocam bu konuda bana baskı yapmadı hatta hiçbirşey demedi ..sadece beni zorlama dedi
Tabi haklı madem biraz para üstüne yatmasın o biraz parayı versin baban ya da çıkarın 30 da eşinin ailesine verin ?eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
valla öyle yani şaşkınım anne babama ne oldu neden böyle birseye kalkıştılarBu borç falan da değil.
Aileniz resmen hırsız.
Ne insanlar var yarabbi...
Bir de kim haklı diye soruyorsunuz, şaka gibi.
Ailenizden almalısınız o parayı.
Çok ağır tepki vermediniz miBu olayın gerçek olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bence kocanız sabırlı adammış. Bu kadar tepkisizlik imkansız. Ancak gerçekse bu işin çözümü, sizin tutumunuzdan dolayı, sizi de babanızın yanına gönderip kocanızın yeni bir hayata başlaması. Kurtarsın kendini.
olay tamamiyle gerçek ve eşim artık tüm aile fertlerimi sildi ..bana da söyle tavır koydu diyor ki eğer birdaha ailem falan dersen pilini pirtini topla ailenin yanına git derim...ama beni zorlamazsan senin gitmene birşey demem ...çünkü kötü de olsalar senin annen baban sonuçta..Bu olayın gerçek olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bence kocanız sabırlı adammış. Bu kadar tepkisizlik imkansız. Ancak gerçekse bu işin çözümü, sizin tutumunuzdan dolayı, sizi de babanızın yanına gönderip kocanızın yeni bir hayata başlaması. Kurtarsın kendini.
para ikimizin parası yani ikimiz de çalışıyoruz..eşimle ayrımiz gayrimiz yoktur ..yukardada belirttiğim gibi işlerimiz sarpa sardı hesaplarımız bloke olabilirdi diye babam in hesabına aktardı..babama güvendi yani ..tabi işler düzeldi bloke falan da olmadı ..neticede kocam parayı geri istedi bu sefer babam bloke ettibide esiniz varken niye sizin paranizin emanetcisi onlar oluyo anlamadim ben
birine para emanet etsem esime ederim ben. ha guvenmem bosanmayi dusunuyorumdur kötü aliskanligi vardir aileme emanet ederim de boyle bisey de yok
siz arayip babanizi emanetimi geri ver diceksiniz o zaman vermiyosa siz de bi muddet mesafe koyun
esinizin ailesi böyle yapsa bu sekilde sormazdiniz belki de
Siz kendinizi kocanızın yerine koyun. Bence benim tepkim sizin tepkinizden daha makul. Kendi çocuğuna bunu yapan başkalarına neler yapmıştır. Siz daha iyi bilirsiniz. Allah doğru yoldan şaşırtmasın. Kul hakkı bambaşka. Kul hakkı yiyenin Ne bu dünyada ne de diğerinde 2 yakasi biraraya gelmez.Çok ağır tepki vermediniz mi
Eşinin ne kadar iyi biri olduğunu görüp şükredip ailenden de o parayı söke söke alman lazım ben şahsen kocamın yüzüne bakamazdımolay tamamiyle gerçek ve eşim artık tüm aile fertlerimi sildi ..bana da söyle tavır koydu diyor ki eğer birdaha ailem falan dersen pilini pirtini topla ailenin yanına git derim...ama beni zorlamazsan senin gitmene birşey demem ...çünkü kötü de olsalar senin annen baban sonuçta..
ya iste o yürek bende yokki babam annem çok sertEşinin ne kadar iyi biri olduğunu görüp şükredip ailenden de o parayı söke söke alman lazım ben şahsen kocamın yüzüne bakamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?