- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
yok öyle birşey eşim 01 ben 38Ya da aklıma ne geldi biliyor musun
2145teki 21 eşin 45 sen isen; ailen başta istemedikleri başlık parasını şimdi istemiş anladığım kadarıyla ona saymislat
kaç kere söyledimsede vermiyorlar ..sanırım tavrımı koyacamO para benimse ben paramı istiyorum deyin ailenize.
Kocanı seviyorsan ona yapılan yanlışa göz yummak istemiyorsan ailenin yanlışlarını görmelerini istiyorsan ailenle bi süre görüşme .eğer sen kocanı hiçe sayıp ailenle görüşürsen onlar şöyle düşünebilir "biz kızımızı görüyoruz damada gerek yok" der ve eşin önemsizleşir.gitme ve eşinin kalitesini düşürme.eşin haklı ve az parada değileşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Böyle emaneti cebe indirenlerle görüşemeyeceksiniz diye ödünüzün kopması çok garip. Ben olsam görüşmeyi kesmiştim.evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
Alacak verecek konusunu hep eşime bırakırım arada kalmamaik içineşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Alacak verecek konusunu hep eşime bırakırım arada kalmamaik için
Ailen e verirken borç diye vermedi mi ki ailen ödemiyor
Akraba dahi olsa ne zaman vereceksin diye sorulmalı önden konuşulmalı böyle şeyler
Şahsen benim eşim bana aynı durumu yaşarsa bende görüşmek istemezdim ama onun görüşmesine de engel olmazdim
Elbette esiniz hakli.
30bin lira az bir para degil. Kaldi ki az para olsa da borç adi ustunde geri verilir.
Ailenizin yaptigi yuzsuzluk kusura bakmayin.
Adam haklı o zamanay borç bile değilmiş. emanetmiş.
çökmüşler resmen üstüne.
nasıl bir ahlak anlayışları varsa artık.
ay borç bile değilmiş. emanetmiş.
çökmüşler resmen üstüne.
nasıl bir ahlak anlayışları varsa artık.
Aileniz ayıp yapmış.Eşiniz çok haklı.İnsanlar 100 tl için neler yapıolar.Hergün haberlerde görüyoruz.Gazetelerde görüyoruz.Kolaymı kazanılıo.Eşiniz güvenmiş vermiş parayı ailenize.Aileniz versin parayı bir şekilde.Sizide düşünmeleri lazım.Eşiniz yine saygılıyöış bence.Başka biri olsa neler yapar.Size saygısızlık en başta .Gercekten çok ayıp.Kızımın parası deyip çekilmekte nedir.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
babam beni rezil ettiBaban resmen kendisine bir süre için emanet edilen paranın üstüne yatmış bunun gerçek anlamı dolandırmış hatta bir nevi hırsızlık bu yaptığı hala nasıl sorabiliyorsun kocam haklimi diye ya??
Tabiki haklı ben böyle insanları ömrümün sonuna kadar silerim hayatımdan hakkımı da söke söke alırım.
Ya bir baba kızına bunu nasıl yapar ya seni nasıl bir duruma soktuğunu bile bile..
Sende tuhafsın yani ne demek pasifim biraz hakkını aramayı bil ya cocukmusun sen,
borc değildi emaneten verdi ..keşke borc olsaydı.. icralık bir durumumuz vardı ..ondan dolayı verdi ..icralık olmayınca yani işler düzelince geri istedi bu sefer babam vermedi ..Alacak verecek konusunu hep eşime bırakırım arada kalmamaik için
Ailen e verirken borç diye vermedi mi ki ailen ödemiyor
Akraba dahi olsa ne zaman vereceksin diye sorulmalı önden konuşulmalı böyle şeyler
Şahsen benim eşim bana aynı durumu yaşarsa bende görüşmek istemezdim ama onun görüşmesine de engel olmazdim
Oturup ağlayacağına birşeyler yap o zaman.Kalk git iste paranizi vermezse dolandırıcılıktan şikayet edeceğini söyle yinede yok derse hem şikayet et hem sil at hayatından..aile değil düşman mübarekbabam beni rezil etti
öyle yapcam yarın herkes evdeyken gidip görüşecem..gerçi eşim parayı verseler de tavrım değişmez diyor ama yinede alacagimOturup ağlayacağına birşeyler yap o zaman.Kalk git iste paranizi vermezse dolandırıcılıktan şikayet edeceğini söyle yinede yok derse hem şikayet et hem sil at hayatından..aile değil düşman mübarek
öyle yapcam yarın herkes evdeyken gidip görüşecem..gerçi eşim parayı verseler de tavrım değişmez diyor ama yinede alacagimOturup ağlayacağına birşeyler yap o zaman.Kalk git iste paranizi vermezse dolandırıcılıktan şikayet edeceğini söyle yinede yok derse hem şikayet et hem sil at hayatından..aile değil düşman mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?