kocam haklı mi?

Kocanı seviyorsan ona yapılan yanlışa göz yummak istemiyorsan ailenin yanlışlarını görmelerini istiyorsan ailenle bi süre görüşme .eğer sen kocanı hiçe sayıp ailenle görüşürsen onlar şöyle düşünebilir "biz kızımızı görüyoruz damada gerek yok" der ve eşin önemsizleşir.gitme ve eşinin kalitesini düşürme.eşin haklı ve az parada değil

evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
Böyle emaneti cebe indirenlerle görüşemeyeceksiniz diye ödünüzün kopması çok garip. Ben olsam görüşmeyi kesmiştim.
Ailenizin yaptıkları nereden bakarsanız bakın yanlış; inançlıysanız dinen yanlış, değilseniz etik olarak yanlış. Çok ucuz ve baya bir davranış. Resmen görgüsüzce paranın üstüne konmuşlar. Utanç verici.

Alacak verecek konusunu hep eşime bırakırım arada kalmamaik için

Ailen e verirken borç diye vermedi mi ki ailen ödemiyor

Akraba dahi olsa ne zaman vereceksin diye sorulmalı önden konuşulmalı böyle şeyler

Şahsen benim eşim bana aynı durumu yaşarsa bende görüşmek istemezdim ama onun görüşmesine de engel olmazdim

Elbette esiniz hakli.
30bin lira az bir para degil. Kaldi ki az para olsa da borç adi ustunde geri verilir.
Ailenizin yaptigi yuzsuzluk kusura bakmayin.

Kocanız size iyi davranıyor yatin kalkin dua edin.
Siz de eğer kocanızi haklı bulmuş olsaydınız kocam haklı mi diye konu başlığı açmaz ailenizle o parayı size ödeyene kadar görüşmeyi reddederdiniz.
Çok yuzssuz ve piskinlermis masallah.

Elbette esiniz hakli.
30bin lira az bir para degil. Kaldi ki az para olsa da borç adi ustunde geri verilir.
Ailenizin yaptigi yuzsuzluk kusura bakmayin.

ay borç bile değilmiş. emanetmiş.
çökmüşler resmen üstüne.
nasıl bir ahlak anlayışları varsa artık.

Eşiniz haklı tabiki. Kızımızın parası ne demek? Siz evlisiniz. Çok ayıp etmiş babanız.

100 200 tl olsa neyse de 30 mılyardan bahsediyorsun bence de sonuna kadar haklı eşiniz . Siz babanızla oturup bi şekilde konuşun anlatın bence

Baban resmen kendisine bir süre için emanet edilen paranın üstüne yatmış bunun gerçek anlamı dolandırmış hatta bir nevi hırsızlık bu yaptığı hala nasıl sorabiliyorsun kocam haklimi diye ya??
Tabiki haklı ben böyle insanları ömrümün sonuna kadar silerim hayatımdan hakkımı da söke söke alırım.
Ya bir baba kızına bunu nasıl yapar ya seni nasıl bir duruma soktuğunu bile bile..
Sende tuhafsın yani ne demek pasifim biraz hakkını aramayı bil ya cocukmusun sen,

Aileniz ayıp yapmış.Eşiniz çok haklı.İnsanlar 100 tl için neler yapıolar.Hergün haberlerde görüyoruz.Gazetelerde görüyoruz.Kolaymı kazanılıo.Eşiniz güvenmiş vermiş parayı ailenize.Aileniz versin parayı bir şekilde.Sizide düşünmeleri lazım.Eşiniz yine saygılıyöış bence.Başka biri olsa neler yapar.Size saygısızlık en başta .Gercekten çok ayıp.Kızımın parası deyip çekilmekte nedir.

babam beni rezil etti

borc değildi emaneten verdi ..keşke borc olsaydı.. icralık bir durumumuz vardı ..ondan dolayı verdi ..icralık olmayınca yani işler düzelince geri istedi bu sefer babam vermedi ..

Oturup ağlayacağına birşeyler yap o zaman.Kalk git iste paranizi vermezse dolandırıcılıktan şikayet edeceğini söyle yinede yok derse hem şikayet et hem sil at hayatından..aile değil düşman mübarek
öyle yapcam yarın herkes evdeyken gidip görüşecem..gerçi eşim parayı verseler de tavrım değişmez diyor ama yinede alacagim

Oturup ağlayacağına birşeyler yap o zaman.Kalk git iste paranizi vermezse dolandırıcılıktan şikayet edeceğini söyle yinede yok derse hem şikayet et hem sil at hayatından..aile değil düşman mübarek
öyle yapcam yarın herkes evdeyken gidip görüşecem..gerçi eşim parayı verseler de tavrım değişmez diyor ama yinede alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…