- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Eşiniz haklıeşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Şaka yaptığını düşünmek istiyorum.
Konu sahibi, ailenin yaptığı şeyin bir adı var da söylemek istemiyorum. Sen anla. Eşin dibine kadar haklı, 30.000 tl kolay mı kazanılıyor? Bir çok insanın bir yıllık geliri. Net bir şekilde paranı istemelisin, yoksa ailene mesafe koymalısın. Bence hiç görüşme de, ailen sonuçta öyle demek olmaz.
Kesinlikle haklı.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Ooo üstelik borç da değilmiş, emaneten verilmiş.bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
Gene iyi insanmış ki sizin görüşmenize karışmamış.eşim babama dediki o para size sadakam olsun ve birdaha kapıma gelmeyin..bana da dediki istediğin zaman git gel ama beni çağırma oraya yoksa kalbini kırarım falan
Nasıl yani? Ailenize hiç tepki koymadınız ve gönül rahatlığı ile görüşüyorsunuz öyle mi?evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
kocan haklıeşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Onu ailene soracaksinkaldiki eşim aileme karşı çok saygılıdır.. ailem neden böyle yaptı anlamış degilim
Bunu erkeğin anne babası yapsaydı şimdi buralar yıkılıyordueşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Aileniz sizden ötürü "kiz bizim kizimiz" deyip sizi damada verdiği halde geri almamis neyse ki... Aileniz bi nevi kocanizi tokatlamis paralari cukkalamis damat sonuna kadar hakli.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Para sizin cebinizden mi çıktı, bu ne kadar çirkin bir durum.kaldiki eşim aileme karşı çok saygılıdır.. ailem neden böyle yaptı anlamış degilim
eşim çok guveniyorBu resmen üstüne yatmak hatta eşiniz demekki babanıza güvenmiş ki o kadar parayı babanıza emanet etmiş o da hıyanet etmiş.Hiç mi sizi düşünmedi acaba babanız çoğu kişi bu yüzden yuva yıkıyor.
zerre kadar mahcup degillerYok deyip mahçup olup verememek ayrı, pişkinlik yapıp kızımızın parası deyip vermemek ayrı. Eğer bilmediğimiz başka bir detay yoksa kocanız haklı.
inanın bu olaydan dolayı nefret ediyorum tüm aile bireylerimdenPara sizin cebinizden mi çıktı, bu ne kadar çirkin bir durum.
Aileniz parayı isterken iyi öderken beden terbiyesizce davranmışlar anlamadım. Siz demiyor musunuz o para benim değil kocam verdi size parayı diye. Siz senelerce çalışıp biriktirip mi verdiniz parayı.
Hayır kocanızın emeği ise basıl göz yumuyorsunuz hayret birşey.
Yarın öbürgün torunlarının parasına da göz dikip Mevlüt’te gelen altınlara el koyarlar o zaman da ohh iyi mi diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?