kocam haklı mi?

Eşiniz haklı

Ciddi degilim tabiki de konu sahibi herhalde Boyle bir cevap istedigi icin konuyu kocam hakli mi diye acmis. Ailemin yaptigi buyuk terbiyesizlik falan diye yazacagina, acaba diye dusunuyor.

Eşin haklı. Seni arada eksiklik
bırakmışlar. Sebep nedir? NASIL SİZİN HAKKINIZ oluyor?

Ayrıca evlilikte senin benim yok..Sizin olsa bile ailede ne işi var

Aileninizin yaptığı çok büyük bir ayıp.Sizi ve evliliğinizi zerre kadar düşünmüyorlar.Kızımızın parası ne demekmiş orasını hiç anlamadım.Parayı geri ödememek için saçmalamışlar.Ailenizle sert bir konuşma yapmalısınız.Kimseyi bu şekilde enayi yerine koyamazlar.Sizi eşinize karşı mahçup etmişler.

Yok deyip mahçup olup verememek ayrı, pişkinlik yapıp kızımızın parası deyip vermemek ayrı. Eğer bilmediğimiz başka bir detay yoksa kocanız haklı.

Kesinlikle haklı.
Ad üstünde "borç" alınmış.
Yapılan çok ama çok ayıp.
Kızını seven bir baba zaten kızını böyle bir pozisyonda bırakmaz.
Ben olsam , ben de babamla görüşmezdim, sadece eşimin görüşmemesi yetmez.

Ooo üstelik borç da değilmiş, emaneten verilmiş.
Emanete hıyanet dedikleri tam da bu işte.

Yazık..

Parayı borç olarak almadı yani aileniz.Eşiniz emaneten vermiş şimdide geri istiyor parasını.Ailenizde ona güvenemediği yine bir sıkıntı çıkarsa parayı tamamen kaybeder diye düşündüğü için vermiyorsa.O zaman sizin üzerinize yatırsınlar veya altın hesabı açtırıp yine sizin üzerinize versinler.Tabi bunu eşinizle görüşerek yapmalılar.Bu şekilde paranın üzerine bilerek yatmışlar gibi duruyorlar.Eşiniz her iki durumdada haklı görünüyor yani.Adam ne olursa olsun parasını geri istemekte haklı.

eşim babama dediki o para size sadakam olsun ve birdaha kapıma gelmeyin..bana da dediki istediğin zaman git gel ama beni çağırma oraya yoksa kalbini kırarım falan
Gene iyi insanmış ki sizin görüşmenize karışmamış.

kocan haklı

Esiniz haklı. Sizin yerinizde ben olsam kendimde tepki koyardım. Kızımızın parası ne demek çok çirkin bi durum.

kaldiki eşim aileme karşı çok saygılıdır.. ailem neden böyle yaptı anlamış degilim
Onu ailene soracaksin
Esin yerden goge kadar hakli
Ben olsam ben de suratlarina bakmam

Soylr deselerdi; su an durumumuz yok zamanla illa ki oduycez.deselerdi tamam da ..o para kizimizin yani bizim odemiyoruz.demek nasil bir yüzsüzlüktür?

Kocan hakli net

Bunu erkeğin anne babası yapsaydı şimdi buralar yıkılıyordu

Eşiniz haklı neden paranızı almıyorsunuz?
İş sizde çözülüyor.

Aileniz sizden ötürü "kiz bizim kizimiz" deyip sizi damada verdiği halde geri almamis neyse ki... Aileniz bi nevi kocanizi tokatlamis paralari cukkalamis damat sonuna kadar hakli.

kaldiki eşim aileme karşı çok saygılıdır.. ailem neden böyle yaptı anlamış degilim
Para sizin cebinizden mi çıktı, bu ne kadar çirkin bir durum.
Aileniz parayı isterken iyi öderken beden terbiyesizce davranmışlar anlamadım. Siz demiyor musunuz o para benim değil kocam verdi size parayı diye. Siz senelerce çalışıp biriktirip mi verdiniz parayı.
Hayır kocanızın emeği ise basıl göz yumuyorsunuz hayret birşey.
Yarın öbürgün torunlarının parasına da göz dikip Mevlüt’te gelen altınlara el koyarlar o zaman da ohh iyi mi diyeceksiniz

eşim çok guveniyor
Yok deyip mahçup olup verememek ayrı, pişkinlik yapıp kızımızın parası deyip vermemek ayrı. Eğer bilmediğimiz başka bir detay yoksa kocanız haklı.
zerre kadar mahcup degiller

inanın bu olaydan dolayı nefret ediyorum tüm aile bireylerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…