kocam haklı mi?

Bence bu daha kötü direkt dolandırıcılığa girer dediğim gibi eşiniz çok sabırlıymış ben olsam hemen savcılığa polise suç duyurusunda bulunur dava açardım dolandırıcılık yapmış resmen babanız. Böyle bir ailem olsa utancımdan ölürdüm herhalde

Madem sizin paranız, borcu da sizden isteselerdi. Aileye giren para kim kazanıyorsa kazansın ortak paradır. Babanızın, bu kızımın parası demesi çok ayıp. Resmen işlerine öyle geldiği için, işi katakulliye getirmişler. Eşiniz çok çok haklı. Siz haksız olabileceğini nasıl düşündünüz ki? Aynı şeyi onun ailesi size yapsa, ne düşünürdünüz? Bir de az para da değil. Cebe indirdikleri para kızlarının da geleceğinden çalıyor, varsa torunlarının da... Ama bu kısmı düşünmezler tabi, işlerine gelmez.

Arada kalınacak bir konu değil direk kocanı savunacaksın çünkü 100 200 tl değil bu 30000 diyorsun senden kv almış olsa ve geri vermeseler kocana bile tavır alırdın bura da da kv paramın üstüne yattı nasıl alabilirim diye başlık açardın haksız mıyım empati yap azıcık

Hala soruyormusunuz haklı mı diye? yahu bunu eşinin ailesi yapsa burda konu üstüne konu açmazmısınız? anlamıyorum kendi aileniz yapınca neden kıyamıyorsunuz? tabi ki eşiniz sonuna kadar haklı. hibe edin diye istemiş olsalardı anlardım ama bu ne böyle dolandırmışlar resmen adamı

Eşiniz haklı. Sonuçta borç olarak almışlar ödemeleri lazım.
Ne demek bu bizim kızımızın parası? Başlık parası falan şeklinde mi gördüler?
Siz kazanıp vermediyseniz pek tabi o kocanızın parası. Kendi emeğiyle biriktirdiği para. Yerinizde olsam kocam haklı mı diye soracağıma anneme babama tavrımı koyardım. Tabi size kimse kavga edin demiyor ama kocanızın hakkınıda savunun. Bu sizin aranızda da problem yaratır.

17 sayfa boyunca denilenler gibi esiniz hakli. Ve malesef fena sekilde arada kalmışsınız

Tabi ki eşiniz haklı. Hangi açıdan bakarsanız bakın durum bu. Madem öyle en başından kızımın hakkı 30 bin TL öde geri de vermeyiz deselerdi. O zaman parayı alamayacaklarını bildikleri için borç adı altında götürmüşler. Bu devirde kim kime 30 bin TL hibe eder. Kızım hakkı nedir ayrıca anlamadım ? Borcu eşinizden alıp başlık parası gibi gör mü demek istediler. Hertürlü çok ayıp. Bırakın arada kalmayı ben olsam eşime karşı heralde mahcubiyetten ölürdüm. Ailenize kesin bir dille bu parayı istediğinizi dile getirin. Yoksa mesafe koyun. Tıpkı eşinizin ailesi aynı şeyi yapsa tutumuzun bu olacağı gibi.

Eşin tabiki haklı 2016 yılında diyelim ki 30 bin tl lik altını oldaydı şuan 60 binlik altını olurdu adamın. Ailen borcu alırken parayı Euro dolar veya altına bağlayıp eşine öyle ödemeliydiler

zaten eşime karşı çok mahcubum

Esin haksiz tabi ki dee.
Biricik kizlarini vermisler adama, nolmus yani 30 bincik tlsine el koymuslarsa kocanin.
Baktin kocan tavir yapiyor, babamin evine ceker giderim diye tehdit et. Cimriligin luzumu yok. Senin ailen sonucta ...

Merhaba,

Konu sahibinin gamsızlığı beni benden aldı desem yeridir.
Ailenin pişkinliği de ayrı bir rezillik. Ne demek kızımızın parası. Damat beyin yerin de olsam, eşimi asla göndermem Ailesinin yanına. Yine iyi merhametliymiş.
Ayrıca pasiflik ne demek? Koskoca kadınsınız, ilerde anne olsanız çocuğunuzu da koruyamazsınız siz.

O parayı söke söke alırım. Ha vermiyorlar mı? Beni eşime ve ailesine en önemlisi de kendi değerimden sorgulatan ailenin yüzüne bakmam bidaha.
Siz yorum yaptıkça, ben çıldırıyorum burda..

Ailen yuzsuz.. kizindan isteseydi madem o parayi.. bence sadece esin degil sende silmelisin aileni. Olay 30 bin degil olay tavirlari ve seni kizim diyerek kullanmalari

Konu sadece ödenmeyen miktar da değil bence

Borç diye alındı ise borçtur 1 TL olsa bile

Ha borcu veren sıkıntı değil geri almam ister der ister demez

Zaten kızımızın parasıydı vermeyiz diyen kişilerle kimse görüşmez

Esin haksiz tabi ki dee.
Biricik kizlarini vermisler adama, nolmus yani 30 bincik tlsine el koymuslarsa kocanin.
Baktin kocan tavir yapiyor, babamin evine ceker giderim diye tehdit et. Cimriligin luzumu yok. Senin ailen sonucta ...

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum.

Konu sahibi, ailenin yaptığı şeyin bir adı var da söylemek istemiyorum. Sen anla. Eşin dibine kadar haklı, 30.000 tl kolay mı kazanılıyor? Bir çok insanın bir yıllık geliri. Net bir şekilde paranı istemelisin, yoksa ailene mesafe koymalısın. Bence hiç görüşme de, ailen sonuçta öyle demek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…