- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Bence bu daha kötü direkt dolandırıcılığa girer dediğim gibi eşiniz çok sabırlıymış ben olsam hemen savcılığa polise suç duyurusunda bulunur dava açardım dolandırıcılık yapmış resmen babanız. Böyle bir ailem olsa utancımdan ölürdüm herhaldeborc değil emaneten verdik yani yukardada belirttiğim gibi işlerimiz biraz bozulunca icralık olma durumu vardı..eşim de elindeki nakitin bir kısmını babamın hesabına yatırdı ..güvendi babama ..tabi işler düzelince parayı geri istedi fakat ailem vermedi
bugün konuşacam zorlada olsa istiycem ..Aileniz haram para yiyor şu an bilmem farkındalar mı haram paranın cezası büyük olur akıllarını başlarına alsınlar
yarın öbürgün eşiniz sizin için sattılar bana karımı derse üzülmeyeceksiniz o zamanya iste bu kızımızın parası senin kadar bizde tasarruf edebiliriz gibi
zaten eşime karşı çok mahcubumTabi ki eşiniz haklı. Hangi açıdan bakarsanız bakın durum bu. Madem öyle en başından kızımın hakkı 30 bin TL öde geri de vermeyiz deselerdi. O zaman parayı alamayacaklarını bildikleri için borç adı altında götürmüşler. Bu devirde kim kime 30 bin TL hibe eder. Kızım hakkı nedir ayrıca anlamadım ? Borcu eşinizden alıp başlık parası gibi gör mü demek istediler. Hertürlü çok ayıp. Bırakın arada kalmayı ben olsam eşime karşı heralde mahcubiyetten ölürdüm. Ailenize kesin bir dille bu parayı istediğinizi dile getirin. Yoksa mesafe koyun. Tıpkı eşinizin ailesi aynı şeyi yapsa tutumuzun bu olacağı gibi.
Acaba evliliğin kötü gidiyor ve olası bir boşanma durumunda ailen güvence olarak mı görüyor?zaten eşime karşı çok mahcubum
Esin haksiz tabi ki dee.
Biricik kizlarini vermisler adama, nolmus yani 30 bincik tlsine el koymuslarsa kocanin.
Baktin kocan tavir yapiyor, babamin evine ceker giderim diye tehdit et. Cimriligin luzumu yok. Senin ailen sonucta ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?