- Konu Sahibi yasemin2145
-
Ya da aklıma ne geldi biliyor musunzaten eşime karşı çok mahcubum
Para senin olsa bile vermek zorundalar, sonuçta senin evin ayrı yuvan ayrı artık. Sonuçta "borç" diyerek alınış. Olur mu öyle kızımın parası bizim paramız mantığı. Büyük haksızlık yapmışlar eşinize karşı. Eşiniz tüm bağları koparmakta çok çok haklı. Size yansıtmıyordur umarım kötü tavır vs.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
çok üzüldü tabi ama bana Yansıtmamaya calisiyoPara senin olsa bile vermek zorundalar, sonuçta senin evin ayrı yuvan ayrı artık. Sonuçta "borç" diyerek alınış. Olur mu öyle kızımın parası bizim paramız mantığı. Büyük haksızlık yapmışlar eşinize karşı. Eşiniz tüm bağları koparmakta çok çok haklı. Size yansıtmıyordur umarım kötü tavır vs.
Ahh ahh hep iyiniyet suistimali varyha deli oluyorum adamcagz parayi verirkn iyi ki az uzda degil miktar isteyincemi kotu hadi hepsini odeyemediler taksitle odeselerms simdiye kdr bitermis ayip ve hakka girmek bu esiniz yine iyi sabirli davranmis ne cirkef adamlar var borc verilirkn odenmek uzere veriliyo ben buparayi size hibe ettim demismi dememis ailenz cok suclu buldum ayni seyleri bizzat yasamis olarak kendime kiziyorum sadece nasil sizin para sayiliyo calisiyomsnz siz ve o parayi aileye vermek zorundamisnz eyy insaff para sokaktan toplanilmiyoeşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Ailenizin yaptığı işin tam olarak adı dolandırıcılık. Kocanız iyi niyetliymis bence ki şikayet etmemiş. Babanız hapis bile yatabilir şikayet durumunda. Siz de aklinizi başınıza alın. Arada kalacak bir durum yok. Öz babanız paranızı gasp etmiş resmen. Alın karşınıza konuşun ödesin parayı. Eşinizin yanında olun tabii ki.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Eşin haklı. Az bir para demişsin ama 30.000 asla az bir para değil. Aylık geliriniz 20.000 lira değilseeşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Bu resmen üstüne yatmak hatta eşiniz demekki babanıza güvenmiş ki o kadar parayı babanıza emanet etmiş o da hıyanet etmiş.Hiç mi sizi düşünmedi acaba babanız çoğu kişi bu yüzden yuva yıkıyor.bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
Iyi de aileniz neden vermiyor paranızı. Gerekçeleri ne. Kızımızın falan mi olur. Aile içinde kadının erkeğin değil ailenin parası olur. Cok ayıp etmişler. Gidi isteyin bence.evet sadece ağladım agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?