- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
- Konu Sahibi mavi_turna
-
kayınvalidenin eski kız arkadaşı duyması banada garip geliyo,muhtemelen kuzen birşeyler cıtlattı dediğiniz mantıklı.Ama hepsi varsayım tahmin,en sağlıklısı birinci ağızdan ögrenmek bence.Tatlım bence sakin ol,
Ben de şöyle anladım; eşin kuzenle aranızdaki muhabbeti annesiyle paylaştı annesi de kuzenin ağzının payını verdi. Yoksa eski sevgili olayını nerden duyacak da kızı bulacak da ağzına bir de pay verecek?
Eşinin msjlaşma olayı çok yanlış, kızın yaptığı şey tam bir k....lık evet ama sakin olmalısın.
Bence kayınvalidene sakince olayı açıklanasını iste
Garip olan da bu, kayınvaliden başka birşeyden bahsetmiş olabilir mi? Acaba kuzen mi birşey dedi?Ya ne bileyim kayınvalidem kayınpederimle mesafemiz var, aramız kötü değil ama mesafeler görünmeyen duvarlar işte, onlara dökülüp saçılmak istemiyorum. Varsa da birşey aramızda olsun bitsin isterdim eşimle, nerden duydu bilmiyorum ki böyle diyincede şoka girdim zaten.
Gidemiyorum canım, küçük bebeğim var yalnızım. Olayların hepsi gerçektir. ne yapacağımı bilmiyorum annemi aradım yarın gelecek ama eşim bugün arayıp özürler dileyip kalmayacağım burda yarın dönüyorum dedi.Valla belde sinirlenme anti deprasan almış olmalısn bu kadar sakin olunmaz yada fake sin bilemiyoruz. Ne suruyosun bassana onları ya ne bekliyosun kadının 9 ay sonra koca dan çocuk peydah etmesini mi geçmişte yaşayan adımlarını bwlkide şu saatlerde çatır çatır yaşıyolar ben burada bi kadin olarak kudurdum koca senin koca git ve bas onlari rezil etonları
sen al kocani karsna konus yada kaynvalidenden herseyi ogren ona gore davran derimGittiği işin sözleşmesini yeni imzaladık ama aklında gitmişken o kızıda görmek konuşmak varmıydı bilmiyorum ki. Yarın annem gelecek memleketten aramıştım onu yanma gel diye olurda belki eşimin yanına gidersem bebeğime bakması için ama annem konuyu bilmiyor kesinlikle.
Yarın annem geline kayınvalideme gideceğim olmayacak böyle ortaya bir laf at kenara çekil ne demek ağznının payını verdim. Eşimin eski kız arkadaşı kayınvalidemi tanıyormuş, hatta biz evlenmeden yanına gitmiş yalvarmış evlendirme onları diye ve ben bunları bugün eşimin kuzeninden öğrendim. Birde belkide kız kayınvalideme ulaştı yada kayınvalidem birşeyler duydu kızı aradı yarın öğrencem artık.
Niye özür diliyo eşin demekki bi yediği halt var yazik ya o cocugada kaynanana Burak yada annene çocuğu oraya git ve oari rezil etmeden de gelme benim içinde bir tokat at içi.de kaldi vallaGidemiyorum canım, küçük bebeğim var yalnızım. Olayların hepsi gerçektir. ne yapacağımı bilmiyorum annemi aradım yarın gelecek ama eşim bugün arayıp özürler dileyip kalmayacağım burda yarın dönüyorum dedi.
Aslında hiç iyi değilimde kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım kaldım.Çok sabırlısın ani bir sinirle ortalığı yıkmıyorsun çok güzel bir huy , zira senin konun Yüzünden uykum kaçtı kayınvalideni arayıp ben soracağım nerdeyse zira bu da kötü huy
Eşim yarın döneceğini de söyledi ayrıca, almayacağım eve kayınvalidem aramasa yumuşamıştım aslında özürler dileyince eşim bugün yanlış anladığımı düşünüp kendime kızdım birde.Niye özür diliyo eşin demekki bi yediği halt var yazik ya o cocugada kaynanana Burak yada annene çocuğu oraya git ve oari rezil etmeden de gelme benim içinde bir tokat at içi.de kaldi valla
O kızı faceden ekleme talebini kabul edip, mesajlarına cevap verdiği için özür diliyor, utanmış silmiş mesajları asla irtibat kurmadım başka şekilde dedi. Ama inanmıyorum artık. almayacağım eve telefonlarınada cevap vermeyeceğim.Niye özür diliyo eşin demekki bi yediği halt var yazik ya o cocugada kaynanana Burak yada annene çocuğu oraya git ve oari rezil etmeden de gelme benim içinde bir tokat at içi.de kaldi valla
Telefon et kayınvalidene anlat olayları benim küçük çocuğun var uyuyamıyorum sinirimden de sorAslında hiç iyi değilimde kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım kaldım.
Yarın annem gelince direk kayınvalideme gideceğim, eşimide bir süre görmek istemiyorum zaten olayları bana ispat etmeden almam eve.sen al kocani karsna konus yada kaynvalidenden herseyi ogren ona gore davran derim
Üzüntümdem bugün sütüm bile gelmedi, kayınvalidem aradığından beri ne yerdeyim ne gökte.Telefon et kayınvalidene anlat olayları benim küçük çocuğun var uyuyamıyorum sinirimden de sor
en iyisi kv denle konus o zaten anlatr bildklerni ona gore hareket edersin. hakknda hayırlısı olsunYarın annem gelince direk kayınvalideme gideceğim, eşimide bir süre görmek istemiyorum zaten olayları bana ispat etmeden almam eve.
Ben de bundan bahsediyorum yani burdan biz sana ne kadar yardımcı olabiliriz yorum yapıyorum sadece nerdeyse kayınvalideni ben arayacağım yaaa, ara bak belki de hiçbirşey yok ortada Öğren en kötü haber bu şüpheden iyidirÜzüntümdem bugün sütüm bile gelmedi, kayınvalidem aradığından beri ne yerdeyim ne gökte.
Keşke vakitli arasaydı giderdim aslında yanına oda geç aradı söyledi bunları.Yarın yanındayım ama kayınvalidemin ben hareketlerinden de anlarım onun.en iyisi kv denle konus o zaten anlatr bildklerni ona gore hareket edersin. hakknda hayırlısı olsun
aynen ama takdir ettm kv deni sana sylemekle iyi etmis gizlememis oglunun hatasini ort pas etmemis enazndanKeşke vakitli arasaydı giderdim aslında yanına oda geç aradı söyledi bunları.Yarın yanındayım ama kayınvalidemin ben hareketlerinden de anlarım onun.
Kuzeni zaten boşboğaz mantığı olsa bana bu kadar ayrıntı vermezdi bi dünya şey anlattı. Sonra kayınvalideme mi söyledi acaba? ama kayınvalidem -ben herkesin ağzının payını verdim, sen yüz göz olma demekle ne kast etti bilmiyorum.kayınvalidenin eski kız arkadaşı duyması banada garip geliyo,muhtemelen kuzen birşeyler cıtlattı dediğiniz mantıklı.Ama hepsi varsayım tahmin,en sağlıklısı birinci ağızdan ögrenmek bence.
Öyledir sağolsun herkesin herşeyini yüzüne söyler eşim birşey yaptı ve biliyorsa bana bunu anlatacak ama, aranıza girmek istemiyorum diyeceğini bal gibi biliyorum.aynen ama takdir ettm kv deni sana sylemekle iyi etmis gizlememis oglunun hatasini ort pas etmemis enazndan
kv den de kendince hakli kotu olacaksnz kocanzla araya girip kendi yuzunden olmasn die karsmaz. ama sen dogrulari ogren tam ona gore hareket et cnmÖyledir sağolsun herkesin herşeyini yüzüne söyler eşim birşey yaptı ve biliyorsa bana bunu anlatacak ama, aranıza girmek istemiyorum diyeceğini bal gibi biliyorum.
Yarın annem 10 da evde olacak 11 de kayınvalimin evine gideğim.Ben de bundan bahsediyorum yani burdan biz sana ne kadar yardımcı olabiliriz yorum yapıyorum sadece nerdeyse kayınvalideni ben arayacağım yaaa, ara bak belki de hiçbirşey yok ortada Öğren en kötü haber bu şüpheden iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?