Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

kayınvalidenin eski kız arkadaşı duyması banada garip geliyo,muhtemelen kuzen birşeyler cıtlattı dediğiniz mantıklı.Ama hepsi varsayım tahmin,en sağlıklısı birinci ağızdan ögrenmek bence.

Garip olan da bu, kayınvaliden başka birşeyden bahsetmiş olabilir mi? Acaba kuzen mi birşey dedi?

Gidemiyorum canım, küçük bebeğim var yalnızım. Olayların hepsi gerçektir. ne yapacağımı bilmiyorum annemi aradım yarın gelecek ama eşim bugün arayıp özürler dileyip kalmayacağım burda yarın dönüyorum dedi.

sen al kocani karsna konus yada kaynvalidenden herseyi ogren ona gore davran derim

Sen ilk fırsatta kayınvalidene bu internetteki eklemeler,yazışmalar aynı şehirde bulunmalardan falan bahsetmeden,sana neden öyle söylediğini sor.Bana kalırsa kayınvalidenin bunlardan haberi yok..

Niye özür diliyo eşin demekki bi yediği halt var yazik ya o cocugada kaynanana Burak yada annene çocuğu oraya git ve oari rezil etmeden de gelme benim içinde bir tokat at içi.de kaldi valla

Niye özür diliyo eşin demekki bi yediği halt var yazik ya o cocugada kaynanana Burak yada annene çocuğu oraya git ve oari rezil etmeden de gelme benim içinde bir tokat at içi.de kaldi valla
Eşim yarın döneceğini de söyledi ayrıca, almayacağım eve kayınvalidem aramasa yumuşamıştım aslında özürler dileyince eşim bugün yanlış anladığımı düşünüp kendime kızdım birde.

O kızı faceden ekleme talebini kabul edip, mesajlarına cevap verdiği için özür diliyor, utanmış silmiş mesajları asla irtibat kurmadım başka şekilde dedi. Ama inanmıyorum artık. almayacağım eve telefonlarınada cevap vermeyeceğim.

Üzüntümdem bugün sütüm bile gelmedi, kayınvalidem aradığından beri ne yerdeyim ne gökte.
Ben de bundan bahsediyorum yani burdan biz sana ne kadar yardımcı olabiliriz yorum yapıyorum sadece nerdeyse kayınvalideni ben arayacağım yaaa, ara bak belki de hiçbirşey yok ortada Öğren en kötü haber bu şüpheden iyidir

Keşke vakitli arasaydı giderdim aslında yanına oda geç aradı söyledi bunları.Yarın yanındayım ama kayınvalidemin ben hareketlerinden de anlarım onun.
aynen ama takdir ettm kv deni sana sylemekle iyi etmis gizlememis oglunun hatasini ort pas etmemis enazndan

kayınvalidenin eski kız arkadaşı duyması banada garip geliyo,muhtemelen kuzen birşeyler cıtlattı dediğiniz mantıklı.Ama hepsi varsayım tahmin,en sağlıklısı birinci ağızdan ögrenmek bence.
Kuzeni zaten boşboğaz mantığı olsa bana bu kadar ayrıntı vermezdi bi dünya şey anlattı. Sonra kayınvalideme mi söyledi acaba? ama kayınvalidem -ben herkesin ağzının payını verdim, sen yüz göz olma demekle ne kast etti bilmiyorum.

aynen ama takdir ettm kv deni sana sylemekle iyi etmis gizlememis oglunun hatasini ort pas etmemis enazndan
Öyledir sağolsun herkesin herşeyini yüzüne söyler eşim birşey yaptı ve biliyorsa bana bunu anlatacak ama, aranıza girmek istemiyorum diyeceğini bal gibi biliyorum.

Öyledir sağolsun herkesin herşeyini yüzüne söyler eşim birşey yaptı ve biliyorsa bana bunu anlatacak ama, aranıza girmek istemiyorum diyeceğini bal gibi biliyorum.
kv den de kendince hakli kotu olacaksnz kocanzla araya girip kendi yuzunden olmasn die karsmaz. ama sen dogrulari ogren tam ona gore hareket et cnm

Yarın annem 10 da evde olacak 11 de kayınvalimin evine gideğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…