- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi mavi_turna
-
O ara eşin ile konuşursa sana yansıyan olay farklı olabilirYarın annem 10 da evde olacak 11 de kayınvalimin evine gideğim.
Yarın kayınvalideme herşeyi ayrıntılı anlatmayı ve varsa bildiği benimle paylaşması gerektiğini bununla bir ömür geçiremeyeceğimi anlatacağım. Eşimi, yuvamı seviyorum ama eğer o herşeyi bir kalemde yok etmeyi göze aldıysa bende beklemem asla...Sen ilk fırsatta kayınvalidene bu internetteki eklemeler,yazışmalar aynı şehirde bulunmalardan falan bahsetmeden,sana neden öyle söylediğini sor.Bana kalırsa kayınvalidenin bunlardan haberi yok..
O tarafıda var işin, en iyisi ben bir çaldırayım uyumadıysa döner bana kayınvalidem.O ara eşin ile konuşursa saba yansıyan olay farklı olabilir
Ben bu Yüzden sana Israrla şimdi aramanı söylüyorumO tarafıda var işin, en iyisi ben bir çaldırayım uyumadıysa döner bana kayınvalidem.
Seytan diyo ara o kizi agzin geleni soyle kadinin kadina attigi kazigi kimse kimseye atmiyor. Kendi sevgilisine kocasina biri yan baksa ortaligi yikar boyleleri. Bu ne dusuncesizlik gece gece sinir oldum.Şuan eşim kadar o kıza da kızgınım evli olduğunu biliyosun hadi bilmediğini varsayalım face profilinde yazıyor adamın neden ekliyosun, neden mesaj yazıyosun amacın ne ya ! Adam mı kalmadı sanki madem o kadar meraklısıydın benimkinin baştan elinde tutsaydın.
Sanırım sizlerinde dediği gibi şuan beklemede kalmak en iyisi gibi duruyor, zaten böyle durumlarda eşimin zeytinyağ gibi üste çıkması çok kolaydır. Haklıyken haksız duruma düşürüverir insanı.
Gerçi bu durumda haklı olmayı hiç istemem.
Sinirden uykum kaçtı, özellikli bebeği olan kadınların bu şekilde üzülmesi beni sinir ediyor, herkes şifreli Konuşuyor adam gibi anlatın işte kinse bu kadın çocuk emziriyor uykusuz kalıyor üzülmesi vs demezSeytan diyo ara o kizi agzin geleni soyle kadinin kadina attigi kazigi kimse kimseye atmiyor. Kendi sevgilisine kocasina biri yan baksa ortaligi yikar boyleleri. Bu ne dusuncesizlik gece gece sinir oldum.
Gidemiyorum canım, küçük bebeğim var yalnızım. Olayların hepsi gerçektir. ne yapacağımı bilmiyorum annemi aradım yarın gelecek ama eşim bugün arayıp özürler dileyip kalmayacağım burda yarın dönüyorum dedi.
Aradım ama dönmedi uyumuştur ya kaç yaşında kadın üff keşke vakitli arasaydı yada gel bizde kal dediğinde gitseydim. Benimde basiretim bağlanıyo bazen hemen atla git al çocuğuda dimi yani.M mavi_turna konuştun mu kayınvaliden ile?
Neyse yapacak birşey yok , dua et uyumaya çalış bir yanlış yaptıysa ortaya Çıktığı için şanslısın boşarsın oğlunla yaşarsın ha bir yanlış yoksa da ki çok ciddi uyarıyı haketti alma eve 2 gün aklı başına gelsin, 2. Olasılık daha yüksek bence Canını Sıkma Allah seni ve oğlunu korusun üzülmeAradım ama dönmedi uyumuştur ya kaç yaşında kadın üff keşke vakitli arasaydı yada gel bizde kal dediğinde gitseydim. Benimde basiretim bağlanıyo bazen hemen atla git al çocuğuda dimi yani.
Zaten yukarlarda biyerlerde yazdım onunla konuşmamın içeriğini, öyle detaylı uzun uzun açıklama yapmasa, özürler dilemese oğlumuzun üstüne yemin etmese, kalmayacağım burda 2 hafta geliyorum yarın demese bu kadar şüphe duymayacaktım. Hem onun öyle konuşması içimi acıttı bir yandan hemde kafamı karıştırdı. Eşim böyle duygusal konuşmalar yapmaz çünkü. Birde ardından kayınvalidem arayınca bende dank etti tabi..eşin kalmayacağım dönüyorum demese bişey yok üzülme diycem ama
işi gücü bırakıp dönüyorum demesi beni huylandırır
vicdanı rahat olsa böyle düşünceli davranmaz erkekler
Evet teşekkür ederim şuan Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyim yok. Belkide çok basit bir şey sadece kısa bir konuşma yaptılar ve sonra hem eşim içinde büyüttü bu durumu belki bir şekilde kayınvalideme anlattı. Oda beni arayıp teselli etmek istedi kendince. Belki basit birşeyi böyle büyütmeme sebep oldular bilmiyorum ki.Neyse yapacak birşey yok , dua et uyumaya çalış bir yanlış yaptıysa ortaya Çıktığı için şanslısın boşarsın oğlunla yaşarsın ha bir yanlış yoksa da ki çok ciddi uyarıyı haketti alma eve 2 gün aklı başına gelsin, 2. Olasılık daha yüksek bence Canını Sıkma Allah seni ve oğlunu korusun üzülme
Zaten yukarlarda biyerlerde yazdım onunla konuşmamın içeriğini, öyle detaylı uzun uzun açıklama yapmasa, özürler dilemese oğlumuzun üstüne yemin etmese, kalmayacağım burda 2 hafta geliyorum yarın demese bu kadar şüphe duymayacaktım. Hem onun öyle konuşması içimi acıttı bir yandan hemde kafamı karıştırdı. Eşim böyle duygusal konuşmalar yapmaz çünkü. Birde ardından kayınvalidem arayınca bende dank etti tabi..
Bende böyle umuyorum inşaallah böyledir, ama böyleyse bile bu 3 gecenin hesabını soracağım ona, iki açıklama yapıp özür dileyip kenara çekilemeyecek.bu kadar karamsar olup hemen sonuç çıkarmayın
belki kayınvalideniz sizden önce eşinizi arayıp bigüzel payladı
eşinizde vicdan yaptı çünkü eyleme geçmese bile niyeti bozmuş gibi biraz onun ezikliği ile sizi aramış olabilir
Belki kız uzun süredir eşine ulaşmaya Çalışıyor vs vs bence 3 yıl önemli yanlış yapacak adam 3 yılda az da olsa kendini belli eder ayrıca eski sevgilisini unutmamıştır düşüncesini kafandan at , zira onca yıl Leyla mecnunu unuturdu,kızda ki sorun da asla sevgi değil Hırs belki eşin bunu gördüEvet teşekkür ederim şuan Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyim yok. Belkide çok basit bir şey sadece kısa bir konuşma yaptılar ve sonra hem eşim içinde büyüttü bu durumu belki bir şekilde kayınvalideme anlattı. Oda beni arayıp teselli etmek istedi kendince. Belki basit birşeyi böyle büyütmeme sebep oldular bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?