- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Benim de planım bu yönde ne olduysa oldu duymaya ve gereğini yapmaya hazırım.bence sen kendini kötü hissetme yapsa daha bi hata senin dimdik durman lazım çocuğun için.. rahatlayıp bişeyler iç uyu canım kendisi kaybeder sonuçta...
kendini üzdüğüne değmez bekle yarını .. dinlen iiyice bugün.. gelince sorarsın tüm sorularını soğukkanlılığını koruyarak.. bırak onlar sıkılsın bunalsın düşünsün ..
Şimdi kendimi öyle kötü hissettim ki Şehitlerimi düşününce öyle haklısınız ki. Ama ne yapacağımı bilemiyorum, sanki kalbimin üstünde bir taş var kalkmıyor. Rabbim bütün Şehidlerimizi cennetinin en yüce yerlerine alsın inşaallah. Allah o kuzuların ailelerine yardım etsin.Kadınlar kulübü bazı yönlerden çok iyi ancak bu gibi konularda danışcağınız yer burası değil aklınız ve kalbiniz olsun. Çünkü herkes ayrı bişe der ve kafanız daha çok karışır. Kimi iyice gaza getirir boşanmaya bile gidersiniz kimide salağa yatmanızı ister haberiniz olmadan aldatılırsınız. Benimde fikrimi soracak olursanız nolursa olsun hiç bi şeyi içinize atmayın eşinize sorun neden eski sevgiline bem burdayım dedin! Diyin bu konularda lütfen sessiz kalmayın sizi salak yerine koymasna izin veröeyin. Ve ortada bişe yoksa neden mesajları sildin deyin. Sen oralarda keyif sürerken neden beni huzursuz ettin tek başıma gecenin bi vakti şu evde deyin. Konuşun ama sakince konuşun. Onun yaptğı yanlışlar yüzünden siz kendinizi üzmeyin. Ah ah artık hiç bişey umrumda değil . Ve eşinize lütfen şunu diyin " binlerce mehmetçiklerimiz biz rahat uyuyalım diye şehit olurken sen elindekinin değerini bilmeyip nankörlük edersende Allah bildiği gibi yapsın" deyin
Beni sarsan eşim ilk fırsatımı beklemiş bunca zaman, demek ki.Ortalik kotu ya ne pis kadinlar var evli bekar demiyolar he esinde araniyor bence... Rahat batmis galiba..
Yaklaşık 4 yıl bizim evlilik süremiz var ondan önce 1 yıl flört dönemi, Eşim bu kızdan benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmış, aradan 6 sene geçmiş, nasıl unutmamış eşimi bu kız hiç anlamadım böyle mi sevmiş bu kadar mı ya.Seytan diyo ara o kizi agzin geleni soyle kadinin kadina attigi kazigi kimse kimseye atmiyor. Kendi sevgilisine kocasina biri yan baksa ortaligi yikar boyleleri. Bu ne dusuncesizlik gece gece sinir oldum.
Valla bu kadar alengirli konuşmasalar ben bu kadar üstünde durmazdım belki ama şimdi iyice işkillendirdiler.Sinirden uykum kaçtı, özellikli bebeği olan kadınların bu şekilde üzülmesi beni sinir ediyor, herkes şifreli Konuşuyor adam gibi anlatın işte kinse bu kadın çocuk emziriyor uykusuz kalıyor üzülmesi vs demez
Evet, tek yapacağım şey beklemek elden bişey gelmez.ınsallah hata yapmamıstır
sımdı kendınızı sıkıntıya sokup uzulmeyın kesın sunu yapmıstır dıyebılecegımız bı konu yok
Birde bu ayın sonu evlilik yıldönümüz. 4 yıla gireceğiz, bu güne kadar yaşadıklarımı hatırlamaya çalışıyorum şimdi acaba gözümden kaçan şeyler varmı diye olur olmaz herşeyi hatılayıp kafada kurmaya başladım.Belki kız uzun süredir eşine ulaşmaya Çalışıyor vs vs bence 3 yıl önemli yanlış yapacak adam 3 yılda az da olsa kendini belli eder ayrıca eski sevgilisini unutmamıştır düşüncesini kafandan at , zira onca yıl Leyla mecnunu unuturdu,kızda ki sorun da asla sevgi değil Hırs belki eşin bunu gördü
Face başında bekliyorum paranoyak gibi, eşim bugün silmiş o kızı ama tekrar ekler mi falan diye, Çünkü kızın ekleme talebini eşim sabahı 5 inde kabul etmiş ilk seferinde, birde eski mesajları geri getirmeye çalıyorum ama olmadı. Uyku, huzur bırakmadılarbence artık düşünme yat dinlen üzüntüden sütün kesilmesin yazık ..
ama her zaman güçlü ol ne olursa olsun sınırlarını bilsin oda..
böyle bişey olursa ne olacağını neler kaybedeceğini dönüüşü olmayacağını bilsin yarını bekle..
davranışlarından anlarsın zaten..
Gidemedim bebek küçük olunca zaten eşim aradı bugün ben konuyu açmadan o açtı kızı eklediği ve mesajlarına cevap verdiği için çok utandığını söyledi özür falan işte.Sizin oraya gitme imkaniniz varmı? Yani tatil belgesinde kendine ait bir odasi varsa, süpriz gibi yanına gidin.
Gitme imkanınız yoksa hergün sık sık arayın ve sizi hep yanında hissetsin. Aklından yanlış birşey dahi geciremesin. Arayıncada seni seviyorum, özledim gibi seyler söyleyin. Sizin takipte oldugunuzu hissetmesin. Şakayla da gözlerini oyarım mesajını verin
Belki herkes aynı düşünmüyordur ama bence eski sevgiliyle arkadaş kalınmamalı. Helede evliysen. Sonuçta birkere birşeyler hissetmissin, niye bir daha olmasın.
Niye dönüyor bi anda 2 işte buda kafa karıştırıcı 2 acaba istediği gibi olmadı yada o kadnla ters giden biseylermi oldjda bian dönmeye karar verdi ? Allah sabır versin yanlışida kim yapıyorsa cezasni versin sabahtan beri sizin konuyu okuyorum ben artk sinir oldumGidemiyorum canım, küçük bebeğim var yalnızım. Olayların hepsi gerçektir. ne yapacağımı bilmiyorum annemi aradım yarın gelecek ama eşim bugün arayıp özürler dileyip kalmayacağım burda yarın dönüyorum dedi.
Eğer bitmesin istiyorsanız, bir mesaj yazın, facebookta mesajlaştığın herşey benim telefonuma da düşüyor. Umarım çocuğun ve eşine tercih ettiğin eski kız arkadaşın bunlara değer.. Ben gidiyorum gibi birşeyler Yazıp gönderin yusuflayıp apartopar gelir diye düşünüyorum.Bu iş sadece mesajlaşma işi değilmiş bugün öğrendiklerime göre anladığım ortada bitmemiş bir aşk hikayesi var. Neye üzüleceğimi şaşırdım.
Kızlar, kayınvalidem aradı beni ya ben anlamıyorum tamamen beynim durdu herşey bir tesadüf mü sadece?
Kayınvalidem ağır kadındır öyle her konunun içine girmez yerini bilir, aradı 1 saat oldu olmadı. Gel bizde kal falan kocan yokken dedi! 4 yıllık evliyim o kadar evde yalnız kaldım böyle birşey teklif etmedi bana. Bende nazikçe sordum anne ne oluyor dedim. Öyle sustu kaldı kadın telefonda, yok yalnız kalma çocukla diye falan dedim diye kıvırdı. Sonrada şöyle birşey söyledi - Kızım ben herkesin ağzının payını verdim, sen kimse ile yüz göz olma-!!!
Ne demek istediğini sormadım, eşimi de aramadım bu konuyla ilgili.Ortada bir şey dönüyor ve bunlar bunu benim bildiğimi sanıyor.Kayınvalidem beni arayacak ha, soğuk kadındır.Birde öyle anaç konuşması vardı ki, acır gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?