Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Benim de planım bu yönde ne olduysa oldu duymaya ve gereğini yapmaya hazırım.

Şimdi kendimi öyle kötü hissettim ki Şehitlerimi düşününce öyle haklısınız ki. Ama ne yapacağımı bilemiyorum, sanki kalbimin üstünde bir taş var kalkmıyor. Rabbim bütün Şehidlerimizi cennetinin en yüce yerlerine alsın inşaallah. Allah o kuzuların ailelerine yardım etsin.

Seytan diyo ara o kizi agzin geleni soyle kadinin kadina attigi kazigi kimse kimseye atmiyor. Kendi sevgilisine kocasina biri yan baksa ortaligi yikar boyleleri. Bu ne dusuncesizlik gece gece sinir oldum.
Yaklaşık 4 yıl bizim evlilik süremiz var ondan önce 1 yıl flört dönemi, Eşim bu kızdan benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmış, aradan 6 sene geçmiş, nasıl unutmamış eşimi bu kız hiç anlamadım böyle mi sevmiş bu kadar mı ya.

Valla bu kadar alengirli konuşmasalar ben bu kadar üstünde durmazdım belki ama şimdi iyice işkillendirdiler.

bence artık düşünme yat dinlen üzüntüden sütün kesilmesin yazık ..
ama her zaman güçlü ol ne olursa olsun sınırlarını bilsin oda..
böyle bişey olursa ne olacağını neler kaybedeceğini dönüüşü olmayacağını bilsin yarını bekle..
davranışlarından anlarsın zaten..

Birde bu ayın sonu evlilik yıldönümüz. 4 yıla gireceğiz, bu güne kadar yaşadıklarımı hatırlamaya çalışıyorum şimdi acaba gözümden kaçan şeyler varmı diye olur olmaz herşeyi hatılayıp kafada kurmaya başladım.

Face başında bekliyorum paranoyak gibi, eşim bugün silmiş o kızı ama tekrar ekler mi falan diye, Çünkü kızın ekleme talebini eşim sabahı 5 inde kabul etmiş ilk seferinde, birde eski mesajları geri getirmeye çalıyorum ama olmadı. Uyku, huzur bırakmadılar

Sizin oraya gitme imkaniniz varmı? Yani tatil belgesinde kendine ait bir odasi varsa, süpriz gibi yanına gidin.
Gitme imkanınız yoksa hergün sık sık arayın ve sizi hep yanında hissetsin. Aklından yanlış birşey dahi geciremesin. Arayıncada seni seviyorum, özledim gibi seyler söyleyin. Sizin takipte oldugunuzu hissetmesin. Şakayla da gözlerini oyarım mesajını verin

Belki herkes aynı düşünmüyordur ama bence eski sevgiliyle arkadaş kalınmamalı. Helede evliysen. Sonuçta birkere birşeyler hissetmissin, niye bir daha olmasın.

Gidemedim bebek küçük olunca zaten eşim aradı bugün ben konuyu açmadan o açtı kızı eklediği ve mesajlarına cevap verdiği için çok utandığını söyledi özür falan işte.

Niye dönüyor bi anda 2 işte buda kafa karıştırıcı 2 acaba istediği gibi olmadı yada o kadnla ters giden biseylermi oldjda bian dönmeye karar verdi ? Allah sabır versin yanlışida kim yapıyorsa cezasni versin sabahtan beri sizin konuyu okuyorum ben artk sinir oldum

Eşiniz bir şey yapmış, yapmamış, yapmaya yeltenmiş ama yapmamış olabilir. Amaa kayınvalideniz, " sen kimseyle yüz göz olma kızım " derken, sanki geçmişten değil de yeni bir olaydan bahsediyor izlenimi oluşturdu bende. Sonuçta kuzeni kayınvalidenize, size anlattığı şeyleri anlattıysa, neden yüz göz olasınız ki geçmiş bitmiş bir konu için. Sanırım bir durum var sizin bilmediğiniz. Dilerim sadece kafamızda kurmuşuzdur, aslında olay bu kadar derin değildir. Kendinizi sakin tutmaya çalışın, küçük bebeğiniz varmış onun için bunu deneyin. Nefes kontrolü yapmaya çalışın çok heyecanlanmayın, yarın ilk iş kayınvalidenizle görüşün bu konuyu bir açıklığa kavuşturun.

İnsan neden korkarsa o başına gelirmiş.... inşallah eşin öyle bi halt yemez.. ama mesajları silmesi şüpheli eski günleri yad etmek istemiş olabilirler.....?...

ben sizin yerinizde olsam mesajlasmayı gördüğüm ilk an bebegımle bırlıtke kalkar gıder süpriz yaptım derdim.

eşinizi belli bir şeyler karıştırıyor. kıza aleni gel demiş.

kızda da hata var ama o sonucta bekar, kendini çekmesi gereken başta eşiniz. zaten severek ayrılmış dıyorsunuz kız neden geri dursun ki belki başkalarını suçluyor eşinizin halen onu sevdiğini düşünüyor.

bi beklemede kalın madem gelıyormus esınız.

Endişe den dosdoğru uyuyamadim valla erkenden de kalktım bişey var mı bakayım diye! Dışardan müdahale (kuzen)iyi olmadı bence bir de eşinin panik olduğunu düşünüyorum o yüzden o kadar açıklama yaptığını düşünüyorum. ...Bir an acaba çok mu buyutuyoruz diyorum bir an yok az bile diyorum. ....gelişmelerden haberdar et hepimiz endişe ediyoruz sizin için. ...dualarımiz sizinle. ..

ben şöyle düşünüyorum,
eşiniz bir şekilde bu kızla buluşmak istedi ancak hatasını fark etti, ya da fark ettirildi kv tarafından falan.
Ve şu an hatasını toparlamaya çalışıyor.
İnsanın içinde fırtınalar kopar elbet ama bence siz de yapıcı olarak bu süreçten güçlü bir şekilde çıkmalısınız.
Evliliğinizde zor bir zaman ama bence aşılamayacak değil. Şunu unutmayalım ki herkes hata yapar, hatayı kabul etmek de bir erdemdir.

Bu iş sadece mesajlaşma işi değilmiş bugün öğrendiklerime göre anladığım ortada bitmemiş bir aşk hikayesi var. Neye üzüleceğimi şaşırdım.
Eğer bitmesin istiyorsanız, bir mesaj yazın, facebookta mesajlaştığın herşey benim telefonuma da düşüyor. Umarım çocuğun ve eşine tercih ettiğin eski kız arkadaşın bunlara değer.. Ben gidiyorum gibi birşeyler Yazıp gönderin yusuflayıp apartopar gelir diye düşünüyorum.

valla eşim şu yazdıklarının 10 da 1 ni yapsa büyük kavga çıkarırım ne demek eski sevgiliyi eklemek... hemde onun bulunduğu yere giderken... ben hep diyorum face i kapatın huzur miss

Canım rahat ol bence , dünden beri senin için ne planlar yaptım kafamda bilemezsin, ama yazdıklarını okuyunca , geçti gitti hepsi, olay şudur , eşinin kuzeni sana dökülünce, sende dolaylı yoldan eşine anlatınca (ki adam çocuğunun üzerine yemin etmş ve sana zaten şifresini falan verip senin içini rahatlatmak istemiş ) eşin annesine kuzenin anlattıklarını ,üzerine o kızla facede msjlaşmasını vs herşeyi anlatmış kv dende önce oğluna sonra kuzenine ağzının payını vermiş, ve seni koruduğunu bir şekilde anlatmış, sakin olman bence çok güzel oldu.dün demiştim sana dur bakalım belki anlatır diye bak öylede oldu, belki oteli aradın diye dank etti kafasına ondan anlatma gereği duydu vs sonuçta anlattı ve sildiğini söyledi, bırak artık düşünme ha kv ne sormak istiyorsan sor neden böyle birşey söyledin anne de, eşinde geliyormuş bugün onlada konuş sakince ,bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…