- 15 Şubat 2012
- 190
- 60
- 118
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Kafam karman çorban oldu gerçekten, soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum artık. O kıza ulaşmak onla konuşmak istiyorum.M mavi_turna bence eşin sıkıldı bunaldı ve gerçekten kötü niyete büründü sonra da kızla buluşmadan pişman oldu kendine yakıştıramadı , ben seni aldattığını düşünmüyorum ama o kıza aynı şehirdeyiz demesi ve sakince açıklama yapması sana garip Şeyler , maalesef uzun süre Kafanı karıştıracak
Evet hiç olmadığı kadar duygulu, içten konuştu yanımda olsa ağlar boynuna sarılırdım, içim öyle acıdı ki konuşmasından bile, yüzüme bakarak söylese ne yapardım bilmiyorum.. Ama üstüne birde kayınvalidem arayıp, ben herkesin cevabını verdim deyince şok oldum. Bişey var herkes biliyor benim haberim yok.ay gel de çık işin içinden. niye birden dönmeye karar verdi acaba? gerçi çocuğunun üstüne de yemin etmiş. kocanızı siz tanıyorsunuz herhalde böyle bir yalan söyleyecek kadar küçülmemiştir. ama bir durum varsa da şüphelendiğinizi anladığı için tedbirli hareket eder artık. umarım yoktur bana biraz samimi geldi konuşması.
Konuştuk, benden önce o açtı konuyu özür diledi ona cevap yazmamam gerekiyordu, eklemem bile hataydı mesajları utandığım için sildim dedi. Aman bilmiyorum sanırım o eve dönmeden hiç bir şeyi anlamam mümkün değil.Eski kiz arkadasini facebookuna eklemesi hic dogru degil.
Sonra onunla mesajlasmasi ve size bunu soylememesi de yanlis siz her ne kadar telefonunuzdan gorsenizde.
Ve bunlarin hepsinin esinizin, bayanin bulundugu sehre gitme doneminde olmasida cok dusundurucu.
Esiniz mesajlari siz gormeyin diye sildi muhtemelen.
Bence hemen konusun bir yanlis Allah muhafaza yapmadan.
Gerekirse biletinizi alin sizde gidin yanina.
Kıza ulaşma bu büyük hata olur, ortada birşey yok iken evliliğine leke sürersin gerek yok ayrıca birşey varsa da var demez sonuçta eşin ile buluştuysa bile evli OLDUĞUNU biliyor, bence takip et hesaplarını telefonunu takip et özellikle telefonunu , baktın kızla sürekli irtibatı varmış durum kötü ya da durum birkaç normal mesajmış unut gitsin bu olayı , genele bak bir uzaklaş ve evliliğine bir uzaktan bak nasıl görünüyor???Kafam karman çorban oldu gerçekten, soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum artık. O kıza ulaşmak onla konuşmak istiyorum.
Benden önce kayınvalidem ulaşmış zaten ki ben onunla bu konuyu konuşmadım ve asla söylemem de zaten. Birşeyler dönmüş belli ki, bunlarda benim bildiğimi sanıyorlar büyük ihtimal bu kadar üstüne düştüklerine göre.Kıza ulaşma bu büyük hata olur, ortada birşey yok iken evliliğine leke sürersin gerek yok ayrıca birşey varsa da var demez sonuçta eşin ile buluştuysa bile evli OLDUĞUNU biliyor, bence takip et hesaplarını telefonunu takip et özellikle telefonunu , baktın kızla sürekli irtibatı varmış durum kötü ya da durum birkaç normal mesajmış unut gitsin bu olayı , genele bak bir uzaklaş ve evliliğine bir uzaktan bak nasıl görünüyor???
İşte buna şok oldum, eşim bu kız ile buluşmaya mı gitti acaba yani iş ile ilgisi yok mu yani bu ne Saçma şey, lütfen hemen kayınvalideni arayıp kızı aramayı düşündüğünü olayın ne olduğunu sana anlatmasını söyle, eşin kızla kaçacak mıydı ne yani bu duygusallık, Önemsiz birşey var diye düşünüyordum ama anne felan olaya girince.....Kızlar, kayınvalidem aradı beni ya ben anlamıyorum tamamen beynim durdu herşey bir tesadüf mü sadece?
Kayınvalidem ağır kadındır öyle her konunun içine girmez yerini bilir, aradı 1 saat oldu olmadı. Gel bizde kal falan kocan yokken dedi! 4 yıllık evliyim o kadar evde yalnız kaldım böyle birşey teklif etmedi bana. Bende nazikçe sordum anne ne oluyor dedim. Öyle sustu kaldı kadın telefonda, yok yalnız kalma çocukla diye falan dedim diye kıvırdı. Sonrada şöyle birşey söyledi - Kızım ben herkesin ağzının payını verdim, sen kimse ile yüz göz olma-!!!
Ne demek istediğini sormadım, eşimi de aramadım bu konuyla ilgili.Ortada bir şey dönüyor ve bunlar bunu benim bildiğimi sanıyor.Kayınvalidem beni arayacak ha, soğuk kadındır.Birde öyle anaç konuşması vardı ki, acır gibi..
Yalan değil internette okuduğum ne kadar öneri varsa denedim olmadı gelmedi mesajlar. Bu arada kayınvalidem aradı beni Kızım ben herkesin ağzının payını verdim dedi. Bu konuyu kendisi ile hiç görüşmedim görüşmemde, nerden biliyor ne biliyor anlamadım ama sanırım benimde olan biteni bildiğimi sanıyorlar.Aklıma birsey geldi aslında pc konusunda iyi olan biri face i kapatıp açınca Eski Mesajları Yükleyin mi diyor ya onu yapabilir belki!
Ancak oradan mesajlaşma daha önce de yazdığım gibi reelde gorusmemek demekti şimdi mesaj yoksa bir bit Yeniği vardır ama kızın arkadaşlık atmasiyla olaylar birden bu hale geldiyse. ....enteresan yani..sırf ego tatmini de olabilir erkeklerinki Bak Unutulmayacak Erkeğim havası yani
Basbaya kaynan olayi çakozlamış bence biraz gözünüzü açın yada kocanizin o kadinin koynundan çıkıp sana gel.eşini dört gözle bekle yollariniKızlar, kayınvalidem aradı beni ya ben anlamıyorum tamamen beynim durdu herşey bir tesadüf mü sadece?
Kayınvalidem ağır kadındır öyle her konunun içine girmez yerini bilir, aradı 1 saat oldu olmadı. Gel bizde kal falan kocan yokken dedi! 4 yıllık evliyim o kadar evde yalnız kaldım böyle birşey teklif etmedi bana. Bende nazikçe sordum anne ne oluyor dedim. Öyle sustu kaldı kadın telefonda, yok yalnız kalma çocukla diye falan dedim diye kıvırdı. Sonrada şöyle birşey söyledi - Kızım ben herkesin ağzının payını verdim, sen kimse ile yüz göz olma-!!!
Ne demek istediğini sormadım, eşimi de aramadım bu konuyla ilgili.Ortada bir şey dönüyor ve bunlar bunu benim bildiğimi sanıyor.Kayınvalidem beni arayacak ha, soğuk kadındır.Birde öyle anaç konuşması vardı ki, acır gibi..
Konuşmalısınız bence 1,5 Yaşında çocuğun var bu Şüphe seni kemirirBenden önce kayınvalidem ulaşmış zaten ki ben onunla bu konuyu konuşmadım ve asla söylemem de zaten. Birşeyler dönmüş belli ki, bunlarda benim bildiğimi sanıyorlar büyük ihtimal bu kadar üstüne düştüklerine göre.
Herkes ayni degil sonucta. Bazi insanlar ve iliskiler icin bu cok normaldir. Ben de bu konuda katiyim ama olaylara sirf kendi penceremizden bakmak ta yanlis.Bu msjlar size geldiginde kıyameti koparmadan nasıl durdunuz acaba eski sevgili kocama arkadaslık istegi gonderecek benmi cok geri kafalıyım acaba
Bende çok takdir ettim hanımefendi...Herkes ayni degil sonucta. Bazi insanlar ve iliskiler icin bu cok normaldir. Ben de bu konuda katiyim ama olaylara sirf kendi penceremizden bakmak ta yanlis.
Ben hangendinin sogukkanliligini cok takdir ettim acikcasi
Gittiği işin sözleşmesini yeni imzaladık ama aklında gitmişken o kızıda görmek konuşmak varmıydı bilmiyorum ki. Yarın annem gelecek memleketten aramıştım onu yanma gel diye olurda belki eşimin yanına gidersem bebeğime bakması için ama annem konuyu bilmiyor kesinlikle.İşte buna şok oldum, eşim bu kız ile buluşmaya mı gitti acaba yani iş ile ilgisi yok mu yani bu ne Saçma şey, lütfen hemen kayınvalideni arayıp kızı aramayı düşündüğünü olayın ne olduğunu sana anlatmasını söyle, eşin kızla kaçacak mıydı ne yani bu duygusallık, Önemsiz birşey var diye düşünüyordum ama anne felan olaya girince.....
Seninkinden ses var mıeski sevgilisi face ten ekleyecek kocamda kabul edecek birde msjlaşacaklar!!!!! oyarım içine de bade doldurup yolarım.... yok öyle dava. bu kdar rahat olamam ben. arayıp sorardım ve 2haftayı dar ederdim ona da kendimede. aynı şehirdeyiz ne demek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?