- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Şuan öyle sinir küpüyüm ki elime geçseler bir kaşık suda boğarım onları. İşin aslını astarını çözeceğim gerekirse eşim o mesajları emniyetten savcılıktan nerden olacaksa geri yükletip bana okutacak. Yoksa asla evime almayacağım. Telefon kayıtlarına kadar dökecek bana.Basbaya kaynan olayi çakozlamış bence biraz gözünüzü açın yada kocanizin o kadinin koynundan çıkıp sana gel.eşini dört gözle bekle yollarini
Çok sabırlısın ani bir sinirle ortalığı yıkmıyorsun çok güzel bir huy , zira senin konun Yüzünden uykum kaçtı kayınvalideni arayıp ben soracağım nerdeyse zira bu da kötü huyGittiği işin sözleşmesini yeni imzaladık ama aklında gitmişken o kızıda görmek konuşmak varmıydı bilmiyorum ki. Yarın annem gelecek memleketten aramıştım onu yanma gel diye olurda belki eşimin yanına gidersem bebeğime bakması için ama annem konuyu bilmiyor kesinlikle.
Yarın annem geline kayınvalideme gideceğim olmayacak böyle ortaya bir laf at kenara çekil ne demek ağznının payını verdim. Eşimin eski kız arkadaşı kayınvalidemi tanıyormuş, hatta biz evlenmeden yanına gitmiş yalvarmış evlendirme onları diye ve ben bunları bugün eşimin kuzeninden öğrendim. Birde belkide kız kayınvalideme ulaştı yada kayınvalidem birşeyler duydu kızı aradı yarın öğrencem artık.
Şüpheye yer kalmadı artık orda bir haltlar döndü. Bunuda benim dışımda herkes biliyor. Zaten bebeğim olmasa...Konuşmalısınız bence 1,5 Yaşında çocuğun var bu Şüphe seni kemirir
Ya kaynananın olaya girmesi çok vahim hani o noktaya kadar bence hiçbirşey çıkmaz diyordum da kaynana olayın seyrini değiştirdi, kuzen ne Anlattı sana??Şuan öyle sinir küpüyüm ki elime geçseler bir kaşık suda boğarım onları. İşin aslını astarını çözeceğim gerekirse eşim o mesajları emniyetten savcılıktan nerden olacaksa geri yükletip bana okutacak. Yoksa asla evime almayacağım. Telefon kayıtlarına kadar dökecek bana.
Kayınpederimden çok çekiniyorum bu saatte arasam oda öğrenecek kayınvalidem varsa bildiği birşey kocasına söylememeştir. bana değilde oğluna tavrı aşırı sert olacaktır kayınpederimin.Çok sabırlısın ani bir sinirle ortalığı yıkmıyorsun çok güzel bir huy , zira senin konun Yüzünden uykum kaçtı kayınvalideni arayıp ben soracağım nerdeyse zira bu da kötü huy
Senin dışında herkesin bilmesi çok ilginç herşey böyle ortada olsa illa sen birşeylerden şüphelenirdin?Şüpheye yer kalmadı artık orda bir haltlar döndü. Bunuda benim dışımda herkes biliyor. Zaten bebeğim olmasa...
Ya kaynananın olaya girmesi çok vahim hani o noktaya kadar bence hiçbirşey çıkmaz diyordum da kaynana olayın seyrini değiştirdi, kuzen ne Anlattı sana??
Ara bence kayınvaliden o Lafı etmeden düşünecekti onu, senin bir hatan olmadığına göre boşver kime kızarsa kızsın kayınbaban yapan çeksin suçunuKayınpederimden çok çekiniyorum bu saatte arasam oda öğrenecek kayınvalidem varsa bildiği birşey kocasına söylememeştir. bana değilde oğluna tavrı aşırı sert olacaktır kayınpederimin.
Ay arkadaşım sakinleştirici falan mı içtin?Kayınpederimden çok çekiniyorum bu saatte arasam oda öğrenecek kayınvalidem varsa bildiği birşey kocasına söylememeştir. bana değilde oğluna tavrı aşırı sert olacaktır kayınpederimin.
Ya ne bileyim kayınvalidem kayınpederimle mesafemiz var, aramız kötü değil ama mesafeler görünmeyen duvarlar işte, onlara dökülüp saçılmak istemiyorum. Varsa da birşey aramızda olsun bitsin isterdim eşimle, nerden duydu bilmiyorum ki böyle diyincede şoka girdim zaten.Ay arkadaşım sakinleştirici falan mı içtin?
İsterse mahalle öğrensin,ortada birşeyler dönüyo anlattıklarına göre.Ne demek ben herkeze ağzının payını verdim bunun açıklamasını almadan durabiliyosun vallahi soğukkanlılığına hayran kaldım.
Valla bu işin ucunu bırakmayın ne haddine ya eski sevgiliyle mesajlaşma mutlaka yediği haltlar vardır kaynanana.sor sıkıştır anlatan bekleme durma hatta ben olsam bulu düğü şehre gider basardım oarıŞuan öyle sinir küpüyüm ki elime geçseler bir kaşık suda boğarım onları. İşin aslını astarını çözeceğim gerekirse eşim o mesajları emniyetten savcılıktan nerden olacaksa geri yükletip bana okutacak. Yoksa asla evime almayacağım. Telefon kayıtlarına koa dökecek bana.
Bende onu diyorum, önceki gün mesajları gördüm. Bugün neler neler öğrendim milleten..Senin dışında herkesin bilmesi çok ilginç herşey böyle ortada olsa illa sen birşeylerden şüphelenirdin?
Kız musallat bence, sevseydi ayrılmazdı eşin ayrıca ama sen ara kayınvalideni seni de kimse saf sanmasın, sen evde oğlumla beklerken bunlar hoş değil aklasınlar ailece kendilerini . Ben Kızın eşinin Peşine düştüğünü eşinin de buna zaaf gösterdiğini düşünüyorum, yalnız , kayınvalide ne ara olaya müdahil oldu o sır???Gündüz yazmıştım ama başlıkların arasında kaybolmuş.İşte anlattıkları...
...eşimin kuzeni geldi öğlen o kızı eskiden tanıyor biliyor yani, bende laf açtım öyle eskilerden, Eşimin kuzeni dedi ki siz evlendikten sonra kayınvalideme gitmiş bu kız ağlamış falan şöyle sevdim böyle sevdim gibilerden. Benim hiç haberim olmamıştı eşimin bilgisi varmı bilmiyorum. Bir dönem ortalarda eşimin halen onu sevdiğini, benimle mantık evliliği yaptığını falan söylemiş ortak tanıdıklarına falan ama kimse bana çıtlatmadı bunu, ben bugün laf açınca eşimin kuzeni baya bir döküldü. İlişkileri iyi giderken eşim ayrılmak istemiş birden ondan, kız türk ama yabancı ülke vatandaşıymış orda büyüdüğü için eşim o zaman kafa yapılarının ilerde uymayacağını düşünüp ayrılmış. Bunları bana hiç anlatmamıştı. Acaba gerçekten severek mi ayrıldılar ki? Böyle ise 2 kere daha yıkılırım.
Bu durumda eşimin yanına gitsem nolacak bunca zaman aklında o kız vardıysa bilmiyorum...
Şüpheye yer kalmadı artık orda bir haltlar döndü. Bunuda benim dışımda herkes biliyor. Zaten bebeğim olmasa...
İyi hoş kayınvaliden seni aramasa haklısın ama kadın zaten seni arayıp birşey çıtlatmış niye söylemiş neye dayanarak söylemiş yoksa hiç alakasız yere öyle ortaya gelişi güzel mi konuşmuş bunu niye sorgulamıyosunkiYa ne bileyim kayınvalidem kayınpederimle mesafemiz var, aramız kötü değil ama mesafeler görünmeyen duvarlar işte, onlara dökülüp saçılmak istemiyorum. Varsa da birşey aramızda olsun bitsin isterdim eşimle, nerden duydu bilmiyorum ki böyle diyincede şoka girdim zaten.
Neler oldu neler, önce gündüz eşimin kuzeni geldi, onlar severek ayrıldı gibilerden bişey söyledi, sonra eşim aradı özürler diledi, sonra kayınvalidem aradı ben hepsinin ağzının payını verdim dedi.ben ilk mesajnizi okyarak yazdm da sonra gelisme mi oldu okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?