Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ya kayınvalideniz neden öyle söyledi acaba? Ben de bir olay oldu herkes biliyor ama siz bilmiyorsunuz tam olarak izlenimi uyandı. Kuzeniniz aranızda geçen konuşmayı söyledi desem niye söylesin ki böyle bir şeyi? Kocanızın tavırları da şüpheli demiştiniz. Bence işin peşini bırakmayın. Burnuma kötü kokular geldi.

evet o konuda var cnm yapmak isteyen her koşulda yapar açık ve net

Bana da öyle geldi fazla dallanıp budaklanmış
belkide adamın en başından beri ilişkisi vardı konu sahibinin farketmiş olduğu düşünüldü el birliği yapıldı..bir akrabamın başına geldi ama 4 sene saklayabildiler ...kız boşandı kafası rahat şimdi ..

4 sene nasıl sakladılar ya!

4 sene ne demek yaa vay kansız Allahsızlar

O mesajların senin telefonuna düştüğünü bile bile nasıl cevap verir eski sevgiliye ? Birde özür diliyor. Bu nasıl pişkinlik anlamadım ben.

sanmıyorum ya ben, baksana gideceği gün eklemiş , mesajdada bende burdayım demiş, ilişkileri olsa özelden görüşülerdi zaten böyle birşey olmazdı

mis gibi saklamışlar işte..o adamda işi gereği bol bol dışardaydı .

diyorum göndermeyin şu kocaları diye
işi gücü ayarlayıp sen de gidecen, yoksa göndermicen, ne işiymiş allasen öyle hep uzakta. Gider patronuyla kavga ederim, evli adamı mı buldunuz diye.

sanmıyorum ya ben, baksana gideceği gün eklemiş , mesajdada bende burdayım demiş, ilişkileri olsa özelden görüşülerdi zaten böyle birşey olmazdı
sonra tırsıp devam edip işi boşlayıp neden dönme kararı almış sence.

diyorum göndermeyin şu kocaları diye
işi gücü ayarlayıp sen de gidecen, yoksa göndermicen, ne işiymiş allasen öyle hep uzakta. Gider patronuyla kavga ederim, evli adamı mı buldunuz diye.
adam işinin patronu zaten yani öyle sanırım.

sonra tırsıp devam eden işi boşlayıp neden dönme kararı almış sence.

e çünkü mesajını gördüğünü biliyor , birşey yaşadı yada yaşamadı onu bilemem ,ama en başından beri ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum , dedim ya öyle olsa özel bir iletişim hatları olurdu face eklenip , bende burdayım yazılmazdı

kız eklemiş belki bilerek yapmıştır,kaynanaya gi,dip evlendirme onları diye ağlayan birinden bahsediyoruz adamda gayri ihtiyari teklifi kabul edince sıradan konuşmuşlar..
bu işin altından bu muhabbet çıkarsa kendimden korkacağım

Yuh! Yuh! Yuh!
Daha kaç tane kadın görünümlü erkek çıkacak buradan bilmiyorum!

hahahah ayyyy valla korkulur sizden anacığım

adam işinin patronu zaten yani öyle sanırım.

terbiyesiz ya.
ya ben kocamı ararım meşgule atarsa gene ararım, inadına ararım. açmazsa iş yerini ararım :) o da anladı artık açar telefonu ilk aradığımda, toplantıdayım falan der. Ben her zaman ailenin işten önce gelmesi gerektiğini savunuyorum. Bir erkek eşinin telefonunu meşgule atmamalı, iş gezisine mecbur kalmadıkça yalnız gitmemeli, gidiyorsa gece mece dinlemeden aynı gün geri dönmeli. Hani kadınlar olarak işi gücü var deyip bunları hoş görmemeliyiz diye düşünüyorum.

konu sahibine de hemen git diye önermiştim ilk mesajımda zaten, ancak koşulları uygun değildi.
o kadar uzun süre gönderilir mi koca, al işte, bir şey yoksa da insanın içinde bir huzursuzluk, bir acaba.

ya noldu acaba? annesi geldimi? kv sine gittimi? eşi döndümü? umarım sıkıntılarından kurtulur yazık bebeği var emiyormuş kuzu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…