- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi mavi_turna
-
evet o konuda var cnm yapmak isteyen her koşulda yapar açık ve netEvet belki haklısınız biz ilk nişanlanmadan eşimin face vardı kapattık ve netten kopuk halde mis gibi yaşadık , şimdi bebiş oldu ve herkes resim vs istemeye başladı arkadaşlar face aç face aç diye kafamızın etini yedi sonuçta ortak bir face açtık ve aynı şekilde benim telimede msjlar gelir, dünde dedim eşim bırakın eski sevgiliyi ,çok sevdiği bir arkadaşı vardı onun arkadaşları arasında eski kız arkadaşını gördüğü anda bakmadan çocuğuda sildi, şimdi düşününce face olmuş olmamış fark etmez isteyen adam her türlü yapar, gerekirse 2. bir adres alıp yine yapar etrafımıda malesef örnek çok
kocanız bir halt yemiş sülalecek kapatmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla yazık günah.
belkide adamın en başından beri ilişkisi vardı konu sahibinin farketmiş olduğu düşünüldü el birliği yapıldı..bir akrabamın başına geldi ama 4 sene saklayabildiler ...kız boşandı kafası rahat şimdi ..Bana da öyle geldi fazla dallanıp budaklanmış
belkide adamın en başından beri ilişkisi vardı konu sahibinin farketmiş olduğu düşünüldü el birliği yapıldı..bir akrabamın başına geldi ama 4 sene saklayabildiler ...kız boşandı kafası rahat şimdi ..
mis gibi saklamışlar işte..o adamda işi gereği bol bol dışardaydı .4 sene nasıl sakladılar ya!
belkide adamın en başından beri ilişkisi vardı konu sahibinin farketmiş olduğu düşünüldü el birliği yapıldı..bir akrabamın başına geldi ama 4 sene saklayabildiler ...kız boşandı kafası rahat şimdi ..
mis gibi saklamışlar işte..o adamda işi gereği bol bol dışardaydı .
mis gibi saklamışlar işte..o adamda işi gereği bol bol dışardaydı .
sonra tırsıp devam edip işi boşlayıp neden dönme kararı almış sence.sanmıyorum ya ben, baksana gideceği gün eklemiş , mesajdada bende burdayım demiş, ilişkileri olsa özelden görüşülerdi zaten böyle birşey olmazdı
adam işinin patronu zatendiyorum göndermeyin şu kocaları diye
işi gücü ayarlayıp sen de gidecen, yoksa göndermicen, ne işiymiş allasen öyle hep uzakta. Gider patronuyla kavga ederim, evli adamı mı buldunuz diye.
sonra tırsıp devam eden işi boşlayıp neden dönme kararı almış sence.
kız eklemiş belki bilerek yapmıştır,kaynanaya gi,dip evlendirme onları diye ağlayan birinden bahsediyoruz adamda gayri ihtiyari teklifi kabul edince sıradan konuşmuşlar..e çünkü mesajını gördüğünü biliyor , birşey yaşadı yada yaşamadı onu bilemem ,ama en başından beri ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum , dedim ya öyle olsa özel bir iletişim hatları olurdu face eklenip , bende burdayım yazılmazdı
Yuh! Yuh! Yuh!sikerler öyle işi ablacım, ben eski kız arkadaşımla görüşecemde sadece arkadaşız oynunu oynayacaz, yuvanı yıkmana sebep olmak istemem ama, dikkatli ol
ulan gül gibi karın var, çoluğun çocuğun var, ne bok yemeye eski kız arkadaşınla haberleşiyonki, istekmi gönderdi, kabul etme öylece dursun amk, harbiden çoğunlukla biz erkeklerde götümüzün üstünde duramıyoruz ha
kız eklemiş belki bilerek yapmıştır,kaynanaya gi,dip evlendirme onları diye ağlayan birinden bahsediyoruz adamda gayri ihtiyari teklifi kabul edince sıradan konuşmuşlar..
bu işin altından bu muhabbet çıkarsa kendimden korkacağım
adam işinin patronu zatenyani öyle sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?