Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

büyük ihtimal eşinle konuştuktan sonra eşin kayınvalideni aradı kuzeninin söylediklerini söyledi..
kayınvalidende kuzeni arayıp geçmişi niye kurcalıyorsun diye kızdı.
bu yüzden diyor herkese ağzının payını verdim diye..
oteli aramakla iyi yapmamışsın.. keşke bekleyip iyice araştırsaydın.. bişey olduysa kanıtın olurdu olmadıysa da eşinin gözünde şüpheci olmazdın..

bence konu sahibi oteli aradığı için adam tutuştu,kimbilir belkide odayı tuttu ama kızın yanındaydı..zaten olayı ciddi boyuta getiren kayınvalidenin işin içine girmesi.

adam bi halt etmiş bide annesini bulaştırmış, kv ile araqamız mesafeli diyo sıradan bişey olsa kadın böyle bi konuşma niye yapsın. önceden beri var belliki artık öğrensin istemiş faceden yazışmaya başlamışlar yoksa mezajların senin telefona düştüğünnü bile bile neden yazsın

Kuzen macera aradı ,atraksiyon yaptı ..
ortalık karısinca da annesi eşinizi haberdar etti bence. ...o panik ve gelme telaşı bu ....dilerim böyledir yani

Ortada bişey yoksa niye sorun yapsınlar ki oteli aramasını .varsa bişey ondan adam böyle paniklemiştir hatta eşinin öğrendiğini düşünüp o Yüzden geri dönücem demiştir vicdan azabından..

Bence adam bir halt yemek istemiş, ama hem vicdan en, hem acemiliginden yiyememiş. Ders olmuştur bir daha olmaz bence. Heyecan aramış kendine oteli arayınca karısı kafa dank etti, hiç bir halt yapmadan kuyruğunu kistirip dönmüş af dileniyordur şimdi, tatlıya bağlanır sikmayin kızlar canınızı.

Merak ediyorum... Acaba kayınvalide ne dedi?

Bence de...ama şu kuzen ortalığı karıştırıp bosbogazlik etmese bayagi da yaşanacak şeyler vardı gibime geliyor....tedbir almaktan zarar gören olmazzzz

Mavi turna neler olmus boyle yaa tahminim dogru cikmis işler karisinca mesajlar silinmis kaynanan yuz goz olmama konusunda hakli sakin kadinla muhattap olma kocandan ogren herseyi belgeli kanitli tabiki nerede kalmis ayni yerde mi kalmışlar bunlarida ogren icinde şüphe kalmasin uzun suredir cevap yazmiyorsun insallah kotu seyler yasanmiyordur sakinligini koru sen cok guclu bir kadinsin bu en basindan beri belli

ben zannetmiyorum kasıtlı bir şey olduğunu.
kız istek göndermiş, eşin kabul etmiş.
senin de göreceğinden emin.
tesadüfen gelişen bir görüşme gibi geldi bana..

macera arıyor.

adam sonucta senin gördüğünü mesajları biliyo.. ya seni salak yerine koyuyo anlamadıgını sanıo yada sadece oturup cay içcek ötesi olmıcak.. yada orda o kızla bulustu kız bakarsa kork evliyse bi cacık cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…