- Konu Sahibi mavi_turna
-
Evliyse bi cacik cikmaz deme hic valla ben ne evli kadinlar gordum kocasini ayni isyerinden adamla catir catiir alldatan.adam sonucta senin gördüğünü mesajları biliyo.. ya seni salak yerine koyuyo anlamadıgını sanıo yada sadece oturup cay içcek ötesi olmıcak.. yada orda o kızla bulustu kız bakarsa kork evliyse bi cacık cıkmaz
Kadının aklına buraya yazmak gelmiyordur derdinden Allah yardım etsinYatana kadar bir haber çıksa bari
Etraf fena karisti galiba ; (Yatana kadar bir haber çıksa bari
aslındda bir şifreyle öğrenebilirdin de eşinden şifre istesen çakar mı durumu?Artık face üzerinden konuşmuyorlar,bugün başka arkadaşları falan yazdı düştü yine telefonuma. O kızdan bir şey gelmiyor büyük ithimal telefon üzerinden haberleşiyorlar. Zaten şuan aynı yerdeler eşim otelde kalıyor yalnız kız tek başına yaşayan birisiymiş ve bekarmış halen. Kimbilir belki yanyandırlar.
asıl evliyse cacık çıkar.. engel yok durumları.adam sonucta senin gördüğünü mesajları biliyo.. ya seni salak yerine koyuyo anlamadıgını sanıo yada sadece oturup cay içcek ötesi olmıcak.. yada orda o kızla bulustu kız bakarsa kork evliyse bi cacık cıkmaz
sen kocana kuzenin anlattıklarını söylerken kaynanan aramışmıydı?Kuzeni zaten boşboğaz mantığı olsa bana bu kadar ayrıntı vermezdi bi dünya şey anlattı. Sonra kayınvalideme mi söyledi acaba? ama kayınvalidem -ben herkesin ağzının payını verdim, sen yüz göz olma demekle ne kast etti bilmiyorum.
benimki gecen hafta dogum günümü kutladı msjla ya ikinci msjı attı hazmedemeyip okadarla kaldı....şükür ki!!! derkennnn,ortak bir arkadaş senin doğum gününü kutlamış kendi faceinde dedi totomşa güldüm.....cevap vermedim diyede,iyi niyetimden kalbimin saflığından vuruldum yine....çok sinirliyim kalbime seni sevdiği için. çok yalanmışsın.unutmuşum insanoğlunun çiğ süt emdiğini!!!! yazmış iletisine....Seninkinden ses var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?