Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

benim anlamadığım bir nokta var o kızla neden muhatap oluyor? bu ne saçmalık! birşeyler karıştırdığı bir gerçek ben olsam çıldırırım açıkçası

Ay inşallah yazar son durumu eğer bu şekilde habersiz olursak çok merak ederim. Umarım herşey yoluna girmiştir en mutlu olacağın sekilde

Hem üzülerek hem gelişmeleri merak ederek banli olduğum halde takip ettim
Sonuçları yazmalisin artık M mavi_turna lütfennn
İnşallah güzel gelişmeler olmustur

Bence@mavi_turna daha fazla dayanamaz kafasını yiyip bitiren sorularla geceyi sabah edemez veeeeeee takkkk gece yarısı kocasının bulunduğu şehre gidiverir biranda,,,
Ve de orda ne görsün kocasıyla eski sevgilisi basar onları ve olanlar olur... Kızı evire çevire döver aşamada sağlam bir tokat geçirir...
Ve olayın şokunu atlatamaz o yüzden siteye giremez benim umut ettiğim hikaye bundan ibarettir

sanırım tahmin edilen kötü sonu yaşadı mavi turna arkadaş..

Valla ben de kaç gündür açıp açıp bakıyorum konuya. Çok kötü bir şey öğrenmemişsinizdir inşallah

Konu sahibi arkadaş en son çarşamba günü gece 3'te girmiş.. Bi gelişmeler olmuş kesin galiba..

Yeni denk geldim konuya.. Tüm yorumları okuyamadım ama konu sahibinin yazdıklarının hepsini okudum..Açıkçası biçok yorumunu da şaşkınlıkla okudum..Sakinliği,soğukkanlılığı ve asıl şaşırdığım bir özre tav olması..Üstelik tüm bu olanlardan önce en büyük kavga sebebinin kızı face'den kabul etmesiyken..Büyük konuşmak istemem fakat kesinlikle kabul edilebilir bişey değil bence bu..Oysa sen "arkadaşça konuşuyorlardı" falan demişsin bide..İnanamadım..1 ay bile olsa o ilişki "eski sevgili" ise olay biter benim için..Hesabını çok pis sorarım..

Sonra eşinin kuzeni,ardından kayınvalidenin telefonu..Arap saçı olmuş herşey..gerçekten bende çok merak ettim neler olduğunu..en çokta o masum yavrunuz için meraktayım..

M mavi_turna burayı unutmayıp,gelişmeleri paylaşırsın inşallah..

Bence eşine o kadar da güvenme o kadına da güvenme artık insanlar her şeyi yapıyor. Sen eşine bir şey söyleme fare hesabı hep açık kalsın sende yani tetikte öp. Ama en küçük şey de de sorun çıkarma yoksa senden soğur o kadını haklı görür ve sen haksız duruma düşersin

eğer haberler iyiyse(insallah) ve burada bizi umursamiyorsan çok sinir olurum

ben olsam eşime mesajları neden silme gereği duydun derdim.
33 sayfayı okumadan bunu yazmak saçma olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…