- 12 Eylül 2015
- 70
- 21
- 38
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Şükürsildim neyse ki
Kendime itiraf etmediğim beklentilerim gibi anacım adamla konuşmaya gidiyorum birde tartalanıyorum öküz 2 kere öküzŞükürNeyse konuya dönersek burdan söylemesi kolay aynısı benim başıma gelse ne yapardım bilmiyorum ki ben hem gururlu hem kinci hem de çok sevebilen bi insanım aklımdan çıkarıp da devam edebilir miyim kalp kırıklığını atlatabilir miyim bilmiyorum ama önce bi güzel süründürürdüm de asla geri adım atmak istediğimi ona belli etmezdim aynı zamanda içten içe öyle bişey yapsın ki bana unuttursun bi daha böyle bişey yaşatmasın diye dua ederdim onu biliyorum...
Çünkü beyefendinin gururu incindi,sizin onu aldatma ihtimaliniz bile onu deliye çevirdi,hırçınlaştı o söylediğiniz sözden sonra bu yüzden...Kendime itiraf etmediğim beklentilerim gibi anacım adamla konuşmaya gidiyorum birde tartalanıyorum öküz 2 kere öküz
Konunuzu en baştan beri derin üzüntüyle ve eşinize Öfkeyle takip ediyorum, bu yazdıklarınız tüm erkeklerin aynı olduklarını tekrar kanıtlıyor. Ben eşime çok güvenirim ciddi manada ama işte sonuçta erkek olduklarını hiç unutmamak lazım.çok Bulantılı berbat bir hamilelik geçirdim. Eşim bana kokuyor gibi gelirdi. Elim bile kokardı.bunu eşime hiç belli etmedim ve 9 ay eşimi hiç reddetmedim.(Risk yoktu belirteyim , serbestti ilişki.) benim eşim de iş Dolayısı ile ara sıra şehir dışına çıkıyor, günübirlik değil ise onunla mutlaka giderim. 11 aylık bebeğim var benim de, nasıl zor biliyorum yolculuk vs. Ama olsun eşimin aklını ve kendini bensiz bırakmamam gerektiğini düşündüm hep. Sadece bir kez bensiz 3 günlüğüne gitti, her gece uzun uzun konuştuk liseli Aşıklar gibi. Demek istediğim, doğum sonrası hormonlar, ilişkinin monotonlaşması vs. Hepsi eşinizin içindeki her erkekte olan öküzü ortaya çıkarmış. Baştan beri boşanmanız gerektiğini savunuyordum kendi kendime ama bence bir sakin kafayla düşünün son kez derim. Bu arada sakın yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum asla ama erkeklerin hepsi aynı işte.Kızlar, yorumlarınızın hepsini tek tek okudum çok şağolun.
Eşim iş seyahati için yola çıkacağı gece biz biraz tartıştık aslında ama çok çok kısa bir olay. Eşim bizimde onunla gitmemizi istiyodu ama benim içimden gelmedi yani 2-3 hafta orda kalmak istemedim sevmiyorum ben çok sıcak yerleri, herneyse ben hayır biz gelmeyelim dediğim için eşim seni ben hiç anlamıyorum sen orda ben burda 3 hafta gelmeyeceğim biliyosun neden inat ediyosun sende bende yalnız kalmayalım hem hava değişimi sana çok iyi gelir belki biraz toparlanırsın dedi.
Ben bunun altından başka mana çıkardım biraz (Malum yatak odası olayları bizde kör topal gidiyodu)
Dedim ki, benim toparlanmam için hava değişimi yetmez, hayat değişimi lazım!! ay nerden çıktı ağzımdan bilmiyorum bilinçaltımda mı varmış artık. Gerçi o gün bebeğim çok zorlamıştı beni çok gerilmiştim ondan söyledim galiba.
Bizim ki çok bozuldu iyi sen bilirsin dedi yattı.Sabah giderken beni uyandırmadan çıkmış gitmişti.
Uyanınca ben aradım ama gönlünü aldım sen işlerini haller biraz bakarsın gelirim bende dedim kapattım. Sonra zaten malum hepinizin bildiği olaylar gelişti. Yani adam düpedüz o kızı o niyetle eklemiş bence sakin kafayla düşününce çaktım durumu yeni.
Harika bir yorum olmuş ağzıniza sağlık. ...hep beraber düzlüğe çıkaralım inşallah arkadaşımızı. ..Erkek nihayet zihniyeti böyle bunların. ...Konunuzu en baştan beri derin üzüntüyle ve eşinize Öfkeyle takip ediyorum, bu yazdıklarınız tüm erkeklerin aynı olduklarını tekrar kanıtlıyor. Ben eşime çok güvenirim ciddi manada ama işte sonuçta erkek olduklarını hiç unutmamak lazım.çok Bulantılı berbat bir hamilelik geçirdim. Eşim bana kokuyor gibi gelirdi. Elim bile kokardı.bunu eşime hiç belli etmedim ve 9 ay eşimi hiç reddetmedim.(Risk yoktu belirteyim , serbestti ilişki.) benim eşim de iş Dolayısı ile ara sıra şehir dışına çıkıyor, günübirlik değil ise onunla mutlaka giderim. 11 aylık bebeğim var benim de, nasıl zor biliyorum yolculuk vs. Ama olsun eşimin aklını ve kendini bensiz bırakmamam gerektiğini düşündüm hep. Sadece bir kez bensiz 3 günlüğüne gitti, her gece uzun uzun konuştuk liseli Aşıklar gibi. Demek istediğim, doğum sonrası hormonlar, ilişkinin monotonlaşması vs. Hepsi eşinizin içindeki her erkekte olan öküzü ortaya çıkarmış. Baştan beri boşanmanız gerektiğini savunuyordum kendi kendime ama bence bir sakin kafayla düşünün son kez derim. Bu arada sakın yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum asla ama erkeklerin hepsi aynı işte.
Hayirlisi olsun ne deyim guclu olun Allah yardimcin olsunSamire hanım merhaba,
Sizin konularınızı çok okurum ben :)
Allah'a bıraktım artık ne diyelim..
Valla burda bosanacam diye konu acmak lazimmis baksana herkes ne kadar tatli dille anlatmislar pisman olursun iyi dusun diye sanslisin arkadasim ben zaten bosanin kelimesini hic kullanmam ama bence sen hala esini seviyorsun gibime geldi ayrica bir cocugunuz varmis
Acmadim bakalim artik iyi olmaya calisiyoruz ya sonu ne olur bilmiyorum ama artik hic birsey eskisi gibi tertemiz olmuyacak neyse ya siz boşverin beniAy samire her konuda bir sitem kime kızıyorsun, senin her konu yorum aldı kimse kayıtsız kalmadı, sen çözüm istemiyorsun ki birlikte kocan ailesine saydıralım ağlaşalım istiyosun, terapi dendi sana eşine açtın mı bu konuyu mesela
dertler kadını samire kimseyi bulamazsan kendinle de muhalefete girip kavga ediyor musunValla burda bosanacam diye konu acmak lazimmis baksana herkes ne kadar tatli dille anlatmislar pisman olursun iyi dusun diye sanslisin arkadasim ben zaten bosanin kelimesini hic kullanmam ama bence sen hala esini seviyorsun gibime geldi ayrica bir cocugunuz varmis
Etmiyorum ben kavga etmemki cok daralirsam acarim muzik hungur hungur aglarim benden baska deli varmidir ki.bu dünyadadertler kadını samire kimseyi bulamazsan kendinle de muhalefete girip kavga ediyor musun
Bende kime istinaden yazdıgını anlamıyorumAy samire her konuda bir sitem kime kızıyorsun, senin her konu yorum aldı kimse kayıtsız kalmadı, sen çözüm istemiyorsun ki birlikte kocan ailesine saydıralım ağlaşalım istiyosun, terapi dendi sana eşine açtın mı bu konuyu mesela
Acmadim bakalim artik iyi olmaya calisiyoruz ya sonu ne olur bilmiyorum ama artik hic birsey eskisi gibi tertemiz olmuyacak neyse ya siz boşverin beni
Atarli samireBende kime istinaden yazdıgını anlamıyorum
su yorumdada basta yazdıgı seyı sonra kendı yapıyor
tavrı bu galıba
atarlı fılan
Ama burda beni uzenlerde var neyse bende sizi seviyorum zaten burasi iyi gelmese birsey yazmamO zaman sende birilerinin sana garezi varmış gibi yazma
Kendi adıma bir kadın 15 paragraf kocasını ailesini evliliğini dertlenerek anlatıyosa, ona boşan derim ne dicem çünkü bi yaştan sonra insanlar değişmez, hele ki karısına saygı duymayan adamlar hiç değişmez,bana uyacaksınder keser atar, tek bir ömrümüz var kimseye çile çekmeyi öneremem ben, emin ol kendi hayatımda yapamayacağım birseyi de burda kimsenin evliliği için söylemem
Ben seni seviyorum da bu arada, temiz bir insan olduğunu düşünüyorum
Iste o mesaji nasil verecem veremem kiSamire senin sıkıntın bu aslında,birinin sana boşan demesine bile tahammülün yok korkuyosun, belki yalnız hayatta kalamam diyosun belki dul kalma fikri korkunç geliyo bilemiyorum ama bu korku hissediliyo ben bile hissettim sanal ortamda, esin illa ki hisseder, benden boşanamaz diyo
Kaybetmekten korkmadığin ve kaybedeceğine ihtimal vermediğin insana daha hoyrat davranırsın herkes için böyledir
Sen eşine ve ailesine başlarım sizin ızdırabınıza hepinizi hizaya dizerim mesajını bi versen bak nasıl kıymetli olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?