- Konu Sahibi mavi_turna
-
owwww! işte bu fena olmuş. Ekmeğine yağ mı sürdünüz acaba? Yapmaya çalıştığınız şey gerçekten boşanmak değilse ters tepebilir haberiniz olsun. Tamam süründürün ayaklarınıza kapansın falan filanda işi resmiyete dökmekte fevri davrandığınızı düşünüyorum. Adamın daha tam olarak ne yaptığından bile emin değilsiniz. Ayrıca çk önemli ayrıntıları da çok geç verdiniz. Eşiniz gelin diye size de ısrar etmiş bu bile ortada öyle organize edilmiş planlanmış programlanmış şeytanca bişey olmadığını gösteriyor. Bence bundan sonra ki adımınızı daha aklı selim atmalısınız. O kadına bn gıcık oldum burdan, o yazı tamamen bi tesadüf değilse, meydan o fırsatçıya kaldı.Ya elimde olmadan arada bir o kızın profiline bakıyorum. Bi iki fotosu dışında herkese açık değil paylaşımları.
Ama dün gece 1 gibi Bu iş bu kadar basitti işte. yazmış bilemedim konuyu duyup lafmı çarpıyor acaba üstüme alındım.
Çok var yani bunlardan öylemi bende bana özel sanmıştımYine bir dangalak la karşı karşıyayız hayırlı olsun
Evet olayı karışık anlamışım biraz, herşey üst üstte geldi yığıldı eşiğinde benimde üstün çabalarıyla üstümüze yıkıldı işte. Aslında bazı şeyleri bende geç yorumladım işte bakacaz artık.M mavi_turna son yorumlarını gördükçe şoka girdim ,1 Yıldır eşinle cinsel olarak uzakmışsınız , adam senden ilgi beklemiş yapın Gereği gösterememişsin, gideceği zaman seni de götürmek istemiş kabul etmemişsin, farkında mısın bilmem ama adam resmen evliliğinizi kurtarmaya çalışmış, konuna ilk yorum yapanlardanım sanırım çok üzülmüştüm durumuna ama eşin ilk düşündüğüm gibi birisi asla değil, eğer eşin hâkime bunları söylese inan sen suçlu duruma bile düşebilirsin, elbette hiçbirşey aldatmayı HAKLI çıkarmaz ama eşinin aldattığını da inanmıyorum bence eşin ilgisizlikten bunalıma girmiş
Yok ya ama bi tahminim var.bi yürü git Allahın işsizi
yoksa mavi turna kocan mı bu senin
Kesin erkektir canım yeni üye olmuş zaten cevap vermeyelim çeker giderSaol teşekkür ederim benimde anlatacağım vardı şeytan profil fotolu arkadaş canımı sıktı ya ne gerek varki böyle konuşmalara yani olacak iş değil. Biride mavi pantolon üstüne ne renk kazak giyilir diye mesaj atmış özelden dalga amaçlı sanırım, niye şimdi bana saldırıp duruyorlar?
Kocasının olduğunu hiç sanmıyorum densizin biri bence.işi gücü yok can sıkıntısından sarıyor iştebi yürü git Allahın işsizi
yoksa mavi turna kocan mı bu senin
Kesin erkektir canım yeni üye olmuş zaten cevap vermeyelim çeker gider
ne bileyim yazık sana ya bu konuda herkes kocan yaptı bir hata deyip senin görmezden gelmeni istiyor annen arkanda değil bir de bu çıktı başınaYok ya ama bi tahminim var.
Hakkaten ismini nerden biliyor açelya demiş sana? M mavi_turna
İyi olmuş ya hakkaten nereden biliyor ismini mavi turnanın?çok komik yaaa..
yenileri türüyor sürekli..
yorumları hayretle okudum,neyse ki halledilmiş..şutlanmış
cevaplarından birinde ismini yazmıştı ondandır heraldeHakkaten ismini nerden biliyor asude demiş sana? M mavi_turna
Asude demişAçelya mı?Asude dememiş mi? Konu sahibi yazdığı yorumların birinde ismini söylemişti..ordan okumuştur bi ihtimal..
İyi olmuş ya hakkaten nereden biliyor ismini mavi rurnanın?
Başka nasıl bilebilir ki adını zaten tanıdığı biri olacağını sanmıyorum şahsen.zaten bulamazda isimler yazmıyor kimseninkonu sahibi olayları anlatırken bir yorumunda eşinin kendisine seslendiği gibi yazmıştı..adını bende orda okumuştum Asude diye..eğer konu sahibini tanıyam biri değilse ordan görmüş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?