- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
- Konu Sahibi mavi_turna
-
buradaki bazı kadınlar yok yuva kolay kurulmuyor yok affet
aynı şeyi kadın yapsa ne diyecektiniz merak ediyorum
Ben de hatta demeye gerek yok açan kadınların konuları duruyor hala hakaretler bile edildi erkek yapınca canım bir iki kulağını çek bir iki trip at sonra affet oldu küçük yaramazliklar yapan çocuklar gibi yarın öbür gün adam bu defa başka hesap açıp eski sevgilisiyle konuşmayacağı kimse garanti edemezburadaki bazı kadınlar yok yuva kolay kurulmuyor yok affet
aynı şeyi kadın yapsa ne diyecektiniz merak ediyorum
Nasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.
Aslında bende önceden gelen bir görüşmeleri olduğunu düşünmüyorum. Son yıllarda eşimi ihmal ettim evet bunu içten içe biliyordum hele doğumdan sonra iyice kötü bi hal aldı, doğumda beklenmeyen şeyler oldu bende bebeğim de ölümden döndük 12 gün ben hastanede yattım bebeğim 2,5 ay küvezde yattı. Hem bunlar hem yeni doğum yapmış olmak ve devam eden diğer sorumluluklar derken psikolojik olarak çok sıkıntılarım oldu, bunuda en iyi bilen kişi eşim zaten. Ben biliyorum onun duygusal bir boşluğa düştüğünü ama hazmedemiyorum benim yaşadıklarımı bile bile bu kadar bencilce davranmasını.Yaşadığınız gerçekten travmatik ama bence en iyi erkek pişman olmuş erkek...Eğer bir evladiniz olmasaydı derhal boşanma planı yapabilirdiniz ama bir çocuk olunca ortada tam bir kesmekes. ..ben çok spontan geliştiği kanısındayım olayların ..zaten reelde görüşmeleri olsa mesaja ne hacet? Aksiyon aradı erkek akliyla diğeri de atladı eski günlerin hatrinaönemli olan şimdiden sonrası. ...Siz bilirsiniz ama karar verirken acele etmeyin...Allah affetsin havale edelim. ..Siz de sular durulana kadar zihninizi dinleyin....Üzülmeyin artık heder oldunuz geçen haftadan beri...size,evladiniza yazık elin asuftesi yüzünden! Gerçek bu iste:Aldatma yan erkek yoktur Fırsatını bulamayan erkek vardır. ..kaldı ki onlar yatsa bile öylesine;bişey hissetmeden " olur. ....kadının ihtimal hatirlatsa Namus olur....acizler aslında da biz matah sanıyoruz ......dilerim hersey yoluna girer...ne zaman girmedi ki zaten?
Affedilmeyecek ve geri donussuz bir yola girmeden evvel bir kere daha düşünün öyle kolay değil elbet hazmetmek ama şunu da unutmamalıyız; ölümün olduğu şu dünyada ,hicbirsey çok da ciddi değil aslında. ...Aslında bende önceden gelen bir görüşmeleri olduğunu düşünmüyorum. Son yıllarda eşimi ihmal ettim evet bunu içten içe biliyordum hele doğumdan sonra iyice kötü bi hal aldı, doğumda beklenmeyen şeyler oldu bende bebeğim de ölümden döndük 12 gün ben hastanede yattım bebeğim 2,5 ay küvezde yattı. Hem bunlar hem yeni doğum yapmış olmak ve devam eden diğer sorumluluklar derken psikolojik olarak çok sıkıntılarım oldu, bunuda en iyi bilen kişi eşim zaten. Ben biliyorum onun duygusal bir boşluğa düştüğünü ama hazmedemiyorum benim yaşadıklarımı bile bile bu kadar bencilce davranmasını.
Affetmeyi istiyorum ama edemiyorum.
Boşanma çekişmeliye dönerse ne iddia edeceksiniz yani anlaşamazsanız boşanma gerekçeniz ne olacak? Aldatmaya dair kanıt yok ki şüphe var...bi düşün bi tatile git...kafanı dinle.doğum çocuk uğraşıyosun bi de adam gidince haklısın haketmedim diye dşnmekte.ama yoğun psikolojin şu an bi ferahla öyle yap napıyosanSabah vekaletimi çıkardım kızlar, işlemler başlatılıyor.
Öğleden sonra anlaştığım avukat hanım arattırmış eşimi bilgi vermişler yakında yazı gelir elinize ama önce sizin avukatınız eşliğinde bir görüşme yapalım hem mal paylaşım, velayet konularını görüşelim demişler. Normal de böyle mi oluyor bu işler?
Eşim sizi sonra ararım demiş kapatmış.
Ben dün akşam söylemiştim kendisine.Eşiniz haberi olduktan sonra aramadı mı hiç?
o çocuk ikinizin çocuğu, sen çocuğun için sıkıntı çekerken üzülürken o başka arayışlara giriyosa affedilmeyi haketmiyodur. bu bahane olamazAslında bende önceden gelen bir görüşmeleri olduğunu düşünmüyorum. Son yıllarda eşimi ihmal ettim evet bunu içten içe biliyordum hele doğumdan sonra iyice kötü bi hal aldı, doğumda beklenmeyen şeyler oldu bende bebeğim de ölümden döndük 12 gün ben hastanede yattım bebeğim 2,5 ay küvezde yattı. Hem bunlar hem yeni doğum yapmış olmak ve devam eden diğer sorumluluklar derken psikolojik olarak çok sıkıntılarım oldu, bunuda en iyi bilen kişi eşim zaten. Ben biliyorum onun duygusal bir boşluğa düştüğünü ama hazmedemiyorum benim yaşadıklarımı bile bile bu kadar bencilce davranmasını.
Affetmeyi istiyorum ama edemiyorum.
Cok fevri davraniyorsunuz bence bu konuya yorum yapmadim ama bence iyi düşünün bu kadar kolay olmamali bosanmak biraz ayri kalsanizBen dün akşam söylemiştim kendisine.
Sadece ortak avukat arkadaşı arayıp, Asude beni boşuyo demiş, o arkadaşımız uğradı işte eve konuşmak için.
Merhaba,Nasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.
O eski kız mı bilmiyorum ama bizi yada eşimi tanıyan biri olduğundan şüphe ettim bende kendisine de yazdım inşallah cevap verir.Bu kadar net ve emin cümleler.. Bahsi geçen "eski sevgili" sensin heralde
Samire hanım merhaba,Cok fevri davraniyorsunuz bence bu konuya yorum yapmadim ama bence iyi düşünün bu kadar kolay olmamali bosanmak biraz ayri kalsaniz
Sizin aklı selim yorumlarınızı çok beğeniyorum valla.Yaşadığınız gerçekten travmatik ama bence en iyi erkek pişman olmuş erkek...Eğer bir evladiniz olmasaydı derhal boşanma planı yapabilirdiniz ama bir çocuk olunca ortada tam bir kesmekes. ..ben çok spontan geliştiği kanısındayım olayların ..zaten reelde görüşmeleri olsa mesaja ne hacet? Aksiyon aradı erkek akliyla diğeri de atladı eski günlerin hatrinaönemli olan şimdiden sonrası. ...Siz bilirsiniz ama karar verirken acele etmeyin...Allah affetsin havale edelim. ..Siz de sular durulana kadar zihninizi dinleyin....Üzülmeyin artık heder oldunuz geçen haftadan beri...size,evladiniza yazık elin asuftesi yüzünden! Gerçek bu iste:Aldatma yan erkek yoktur Fırsatını bulamayan erkek vardır. ..kaldı ki onlar yatsa bile öylesine;bişey hissetmeden " olur. ....kadının ihtimal hatirlatsa Namus olur....acizler aslında da biz matah sanıyoruz ......dilerim hersey yoluna girer...ne zaman girmedi ki zaten?
Hepsini tek tek okuyorum hepsi benim için çok önemli gerçekten. amin inşallah.Mavi turna yazdıklarımızı okuyor mu acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?