Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

buradaki bazı kadınlar yok yuva kolay kurulmuyor yok affet
aynı şeyi kadın yapsa ne diyecektiniz merak ediyorum

Sanırım bana söylediniz bu lafı ..
Kadın yapsa ben yine toparlayıcı olurdum çünkü bu platformda kimsenin , başka birine 'boşan' , ayrıl' demeye hakkı olduğunu düşünmüyorum ..
Akıl verilebilir , bir yol çare gösterilebilir ama boşan ya da ayrıl denilmemeli..
Burada konuyu okuyup , yorum yazıp kendi hayatlarımıza dönüyoruz ama bu durumun içerisinde olan kişi kendisine yapılan onca yorumla baş başa kalıyor.
Ben erkek ya da kadının da değilim ..
Empati yapıyorum sadece.

buradaki bazı kadınlar yok yuva kolay kurulmuyor yok affet
aynı şeyi kadın yapsa ne diyecektiniz merak ediyorum
Ben de hatta demeye gerek yok açan kadınların konuları duruyor hala hakaretler bile edildi erkek yapınca canım bir iki kulağını çek bir iki trip at sonra affet oldu küçük yaramazliklar yapan çocuklar gibi yarın öbür gün adam bu defa başka hesap açıp eski sevgilisiyle konuşmayacağı kimse garanti edemez

Bu kadar net ve emin cümleler.. Bahsi geçen "eski sevgili" sensin heralde

Sabah vekaletimi çıkardım kızlar, işlemler başlatılıyor.
Öğleden sonra anlaştığım avukat hanım arattırmış eşimi bilgi vermişler yakında yazı gelir elinize ama önce sizin avukatınız eşliğinde bir görüşme yapalım hem mal paylaşım, velayet konularını görüşelim demişler. Normal de böyle mi oluyor bu işler?
Eşim sizi sonra ararım demiş kapatmış.

Aslında bende önceden gelen bir görüşmeleri olduğunu düşünmüyorum. Son yıllarda eşimi ihmal ettim evet bunu içten içe biliyordum hele doğumdan sonra iyice kötü bi hal aldı, doğumda beklenmeyen şeyler oldu bende bebeğim de ölümden döndük 12 gün ben hastanede yattım bebeğim 2,5 ay küvezde yattı. Hem bunlar hem yeni doğum yapmış olmak ve devam eden diğer sorumluluklar derken psikolojik olarak çok sıkıntılarım oldu, bunuda en iyi bilen kişi eşim zaten. Ben biliyorum onun duygusal bir boşluğa düştüğünü ama hazmedemiyorum benim yaşadıklarımı bile bile bu kadar bencilce davranmasını.
Affetmeyi istiyorum ama edemiyorum.

Affedilmeyecek ve geri donussuz bir yola girmeden evvel bir kere daha düşünün öyle kolay değil elbet hazmetmek ama şunu da unutmamalıyız; ölümün olduğu şu dünyada ,hicbirsey çok da ciddi değil aslında. ...
insan demek kelime anlamıyla" hata yapan demektir. ..Elbete kiyaslanmaz ama biz hiç mi hata yapmıyoruz bence yaptığınız özeleştiri de gayet yapıcı. ...bazan tokat gerekiyor uyanmak için silkelenmek için. ..kalkıp aşık olup veya cebinde prezervatif ile yakalanmadi eşiniz nihayetinde bizim buralarda bir tabir vardır; bu abdestle epeyi namaz kılar!
Inanip hemen güvenmeyin ama bu kadar negatif bir pozisyonu Zekanizla ve ortak geçmişinizi kullanarak Pozitife çevirip eskisinden çok daha mutlu da olabilirsiniz. ...ayrıl ayril diye söyleyenlere de aldirmayin;Emin olun yalnız bir çocuk büyütmek çok hem de çok zor.....Affetmek Allaha mahsus. ...Yargı bize düşmez ve vana bunu nasıl yapar'da bile asıl egomuz yuvamizin önüne gecmesin. ..zekamizi ve kişisel tarihimizi burada da kullanamacaksak Nerede ise yarayacak?

umarım bu erken karar yüzünden çok acı çekmezsiniz. hatalar bedel ödetir. eşinizinki gıbı. umarım sizin acele kararınız hatalı değildir. yoksa üzüleceksınız çok. allah hakkınızda hayırlısını versin. hayırlısıysa boşanın değil ise barışın inşallah.ne denir. ben çok üzüldüm öfkeniz geçmeden işlemleri başlatmanıza. durur dinlenirsin gerekirse ayrı ev tutar bır ıkı ay kafa dınlersin affedip affedemeyeceğine ya da senin için doğru olana sakin kafayla karar versin bence.
erkeğe göre kadına göre şekillerini bırakalım bunun. kadın için de aynı fıkırde olurdum net.

Boşanma çekişmeliye dönerse ne iddia edeceksiniz yani anlaşamazsanız boşanma gerekçeniz ne olacak? Aldatmaya dair kanıt yok ki şüphe var...bi düşün bi tatile git...kafanı dinle.doğum çocuk uğraşıyosun bi de adam gidince haklısın haketmedim diye dşnmekte.ama yoğun psikolojin şu an bi ferahla öyle yap napıyosan

Öncesine uzanan bir durum olmadığını dusunuyorum demissiniz bence bebeğiniz için bir şans daha verebilirsiniz. Belki zamanla bu olayları unutabilecek guctesinizdir ama ofkenizin ve kirginliginizin bedelini sadece kocaniz odemiyor bu durumda, masum bebek de büyük sıkıntılar yaşayacak. Biraz ayrı kalın biraz saha dusununce en azından, olay soğuduktan sonra hala kesin kararliysaniz o zaman bosanirsiniz. Hemen geri dönülmez adım atmak doğru değil.

Yine kendiniz bilirsiniz ama içinizde belli ki hala birşeyler var bence pişman olacagınız birşey yapmayın sonra geri dönüşü olmaz

o çocuk ikinizin çocuğu, sen çocuğun için sıkıntı çekerken üzülürken o başka arayışlara giriyosa affedilmeyi haketmiyodur. bu bahane olamaz

Ben dün akşam söylemiştim kendisine.
Sadece ortak avukat arkadaşı arayıp, Asude beni boşuyo demiş, o arkadaşımız uğradı işte eve konuşmak için.
Cok fevri davraniyorsunuz bence bu konuya yorum yapmadim ama bence iyi düşünün bu kadar kolay olmamali bosanmak biraz ayri kalsaniz

Kızlar, yorumlarınızın hepsini tek tek okudum çok şağolun.
Eşim iş seyahati için yola çıkacağı gece biz biraz tartıştık aslında ama çok çok kısa bir olay. Eşim bizimde onunla gitmemizi istiyodu ama benim içimden gelmedi yani 2-3 hafta orda kalmak istemedim sevmiyorum ben çok sıcak yerleri, herneyse ben hayır biz gelmeyelim dediğim için eşim seni ben hiç anlamıyorum sen orda ben burda 3 hafta gelmeyeceğim biliyosun neden inat ediyosun sende bende yalnız kalmayalım hem hava değişimi sana çok iyi gelir belki biraz toparlanırsın dedi.
Ben bunun altından başka mana çıkardım biraz (Malum yatak odası olayları bizde kör topal gidiyodu)
Dedim ki, benim toparlanmam için hava değişimi yetmez, hayat değişimi lazım!! ay nerden çıktı ağzımdan bilmiyorum bilinçaltımda mı varmış artık. Gerçi o gün bebeğim çok zorlamıştı beni çok gerilmiştim ondan söyledim galiba.
Bizim ki çok bozuldu iyi sen bilirsin dedi yattı.Sabah giderken beni uyandırmadan çıkmış gitmişti.

Uyanınca ben aradım ama gönlünü aldım sen işlerini haller biraz bakarsın gelirim bende dedim kapattım. Sonra zaten malum hepinizin bildiği olaylar gelişti. Yani adam düpedüz o kızı o niyetle eklemiş bence sakin kafayla düşününce çaktım durumu yeni.

Merhaba,
Size birşey sorucam yanlış anlamayın beni yada eşimi tanıyormusunuz? Çünkü konumda ben hiç birşeyi saklamadan açık açık yazıyorum da tanıyan birisi kim olduğumu kolayca anlayabilir. Lütfen lütfen beni yada eşimi tanıyorsanız ve bildiğiniz birşeyler varsa bana söyleyin ne olur çok zor günler geçiriyorum Allah rızası için söyleyin. Kim olduğunuzu söylemenize gerek yok. Bildiğiniz birşey varsa ne olur saklamayın.

Sizin aklı selim yorumlarınızı çok beğeniyorum valla.
Doğru bir bebeğim var bir tarafımın eşime bir şans vermemi söylemiyo değil sizlerden saklayacak değilim, avukata verdiğim vekaletnameyi bile imzalarken buz kestim. Off çok çok zormuş bu sınavımı en doğru kararla anlatmak tek dileğim.
Eşimin pişmanlığını görebiliyorum, artık işlemlerde başladı ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…