- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mavi_turna
-
boşver canım senIste o mesaji nasil verecem veremem ki
Iste o mesaji nasil verecem veremem ki
Olacak hersey olmus diyorsun yani neyse konuyu mahvetmeyelim bana arada gelirler öyle yazarim siz bosverin yazdıklarımı uzerinize alinmayin yaniboşver canım sen
bu saatten sonra ne degısır
Evlendiğimizde eşim 34 yaşında idi ben 28 ufak bir ayrıntı ama düzeltme huyum var kahretsin
Evet uzun yıllardır yalnız yaşayan bir adam dı ünv. hayatı ile ayrılmış zaten ailesinden o yaştan sonrada ayrı yaşamış bende yalnız yaşayan biriydim okul için bu şehre geldim ve bir daha dönmedim. Eşim evlilik düşünen biri değildi eve çünkü 1 yıllık flört dönemimizde hiç konusu açılmamıştı, bir anda evlenme teklifi etmişti ben hiç beklemiyordum yani ondan. Evliliğe kolay uyum sağladı ama çocuk isteyen de oydu ama bilemedim sonradan bunaldıysa tabi.
Kızlar, yorumlarınızın hepsini tek tek okudum çok şağolun.
Eşim iş seyahati için yola çıkacağı gece biz biraz tartıştık aslında ama çok çok kısa bir olay. Eşim bizimde onunla gitmemizi istiyodu ama benim içimden gelmedi yani 2-3 hafta orda kalmak istemedim sevmiyorum ben çok sıcak yerleri, herneyse ben hayır biz gelmeyelim dediğim için eşim seni ben hiç anlamıyorum sen orda ben burda 3 hafta gelmeyeceğim biliyosun neden inat ediyosun sende bende yalnız kalmayalım hem hava değişimi sana çok iyi gelir belki biraz toparlanırsın dedi.
Ben bunun altından başka mana çıkardım biraz (Malum yatak odası olayları bizde kör topal gidiyodu)
Dedim ki, benim toparlanmam için hava değişimi yetmez, hayat değişimi lazım!! ay nerden çıktı ağzımdan bilmiyorum bilinçaltımda mı varmış artık. Gerçi o gün bebeğim çok zorlamıştı beni çok gerilmiştim ondan söyledim galiba.
Bizim ki çok bozuldu iyi sen bilirsin dedi yattı.Sabah giderken beni uyandırmadan çıkmış gitmişti.
Uyanınca ben aradım ama gönlünü aldım sen işlerini haller biraz bakarsın gelirim bende dedim kapattım. Sonra zaten malum hepinizin bildiği olaylar gelişti. Yani adam düpedüz o kızı o niyetle eklemiş bence sakin kafayla düşününce çaktım durumu yeni.
mavi turna hanım efendi, yazdıklarınızı baştan sona okudum, siz çok aklı başında , mantıklı , düzgün bir anne düzgün bir eşsiniz ..çok ağır Başlı bir hanımefendi olduğunuz ve çokda temiz kalpli olduğunuz aşikâr..
Ama lütfen ama lütfen iyi düşünün..eşiniz size de benimle iş gezisine gel demiş , 3 hafta ayrı kalmayalım demiş..siz reddettiğinizde üzülüp erkenden çıkıp gitmiş..yıllar önce bir bayan mühendis şu çocuk çok yakışıklı dediğinde siz o benim eşim dememişsiniz diye size bana niye sahip çıkmıyorsun demiş, siz doğumdan sonra iyice uzaklaştığınız eşinizle aranıza mesafe koymuşsunuz..eşinizle cinsel sorunları çözmek için çare aramamış, bana dokunmasın nereye giderse gitsin demişsiniz.... Sonra bu eski kız arkadaş mevzu olunca buraya yazdınız, insanların kimi boşanın demiş, kimi şans verin..eğer siz Israrla Boşanma seçeneğini seçiyorsanız o halde ayrılmayı siz istiyor ve bu olayı bahane ediyor olmayasınız??
Ben eşinizin yaptığını doğru bulmuyorum ama eşinizi Fazlasıyla ihmal eden siz olmuşsunuz, eşiniz çaba gösterirken siz oralı olmamayı tercih etmişsiniz ..ben eşinizin sizi , çok sevdiğini düşünüyorum , çabaladığını ama sizden bir türlü hareket göremediğini de..lütfen onun penceresinden bakın, genelde erkeklerin ilgisizliğinden şikayet ederiz burda durum tersi sanırım siz baya ilgisizsiniz , evliliğinizi monotonluktan çıkarmanız gerekirdi , eşinizle gitseydiniz kötü mü olurdu? Adam sizi aldatacaksa neden size gel diye Israr etsin? Diyelim orda yalnız hata yapmaktan korktu? Korkması bile sizi kaybetmek istemediğini çabaladığını göstermez mi?
Süründürün tamam ama dava avukat ne demek? Bunlar evlilikte yaralar açmaz mı? Eşiniz kendisini çabuk vazgeçilen Önemsiz bir Eş olduğunu ve sizin her an onu bırakacağınızı boşayacağınızı düşünmez mi? Neden yuvanıza sahip çıkmıyorsunuz? Neden bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz eşinizden? Eşinizi birleşseniz bile hep korku ve kuşkuylamı yürütsün bu Evliliği?? Sizden ricam bu evliliği mantığınızla kurtarın , eşinizi aldatma konusunda asla affetmeyeceğinizi ve yuvanızda koruduğunuz mesajını verin, bunu avukat tutarak değil bir süre uzaklaşarak yapın..görüşmeyin o sürede onunla zaten hatasını anlamış olacaktır..ama lütfen hemen dava avukat Boşanma demeyin..
Siz çok Saygıdeğer bir hanımınız belli, bu meseleyi aynı şekilde olgunca halledin.. Uzaklaşın lütfen ama boşanmayın..kendi aklınız ve kalbinizle hareket edin..
Oğlunuz var onu da düşünün..
mavi turna hanım efendi, yazdıklarınızı baştan sona okudum, siz çok aklı başında , mantıklı , düzgün bir anne düzgün bir eşsiniz ..çok ağır Başlı bir hanımefendi olduğunuz ve çokda temiz kalpli olduğunuz aşikâr.
Ama lütfen ama lütfen iyi düşünün..eşiniz size de benimle iş gezisine gel demiş , 3 hafta ayrı kalmayalım demiş..siz reddettiğinizde üzülüp erkenden çıkıp gitmiş..yıllar önce bir bayan mühendis şu çocuk çok yakışıklı dediğinde siz o benim eşim dememişsiniz diye size bana niye sahip çıkmıyorsun demiş, siz doğumdan sonra iyice uzaklaştığınız eşinizle aranıza mesafe koymuşsunuz..eşinizle cinsel sorunları çözmek için çare aramamış, bana dokunmasın nereye giderse gitsin demişsiniz.... Sonra bu eski kız arkadaş mevzu olunca buraya yazdınız, insanların kimi boşanın demiş, kimi şans verin..eğer siz Israrla Boşanma seçeneğini seçiyorsanız o halde ayrılmayı siz istiyor ve bu olayı bahane ediyor olmayasınız??
Ben eşinizin yaptığını doğru bulmuyorum ama eşinizi Fazlasıyla ihmal eden siz olmuşsunuz, eşiniz çaba gösterirken siz oralı olmamayı tercih etmişsiniz ..ben eşinizin sizi , çok sevdiğini düşünüyorum , çabaladığını ama sizden bir türlü hareket göremediğini de..lütfen onun penceresinden bakın, genelde erkeklerin ilgisizliğinden şikayet ederiz burda durum tersi sanırım siz baya ilgisizsiniz , evliliğinizi monotonluktan çıkarmanız gerekirdi , eşinizle gitseydiniz kötü mü olurdu? Adam sizi aldatacaksa neden size gel diye Israr etsin? Diyelim orda yalnız hata yapmaktan korktu? Korkması bile sizi kaybetmek istemediğini çabaladığını göstermez mi?
Süründürün tamam ama dava avukat ne demek? Bunlar evlilikte yaralar açmaz mı? Eşiniz kendisini çabuk vazgeçilen Önemsiz bir Eş olduğunu ve sizin her an onu bırakacağınızı boşayacağınızı düşünmez mi? Neden yuvanıza sahip çıkmıyorsunuz? Neden bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz eşinizden? Eşinizi birleşseniz bile hep korku ve kuşkuylamı yürütsün bu Evliliği?? Sizden ricam bu evliliği mantığınızla kurtarın , eşinizi aldatma konusunda asla affetmeyeceğinizi ve yuvanızda koruduğunuz mesajını verin, bunu avukat tutarak değil bir süre uzaklaşarak yapın..görüşmeyin o sürede onunla zaten hatasını anlamış olacaktır..ama lütfen hemen dava avukat Boşanma demeyin..
Siz çok Saygıdeğer bir hanımınız belli, bu meseleyi aynı şekilde olgunca halledin.. Uzaklaşın lütfen ama boşanmayın..kendi aklınız ve kalbinizle hareket edin..
Oğlunuz var onu da düşünün..
Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum hiç bakmadığım bir açıdan yaklaşmışsınız.
Aslında eşim avukat arkadaşa benzer birşey söylemiş. Sanırım bu yeni aldığı bir karar değil bahanesi oldu, ben herşeyi olduğu gibi anlatım ama dinlemedi bile bir anda sildi attı falan demiş.
Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum hiç bakmadığım bir açıdan yaklaşmışsınız.
Aslında eşim avukat arkadaşa benzer birşey söylemiş. Sanırım bu yeni aldığı bir karar değil bahanesi oldu, ben herşeyi olduğu gibi anlatım ama dinlemedi bile bir anda sildi attı falan demiş.
Tüh göremedim
Olabilir ya içimden bir ses eşimin ablasının o kızla konuştuğunu söylüyor biz evlilik hazırlıkları yaparken o kızı dilinden düşürmediği için aramız bozulmuştu. Belkide laf yetiştiren odur.herkse açık yaptıysa olabilir istediği bu belkide
olabilir de olmayabilirde canım boşver sen kendi aileni düşün tamir edilecek edilebilecek şeyler var mı ona bak bence biraz zaman tanı kendine en kötü duyguyu yaşıyorsun güven yok oldu ama o bebek sizi bir arada görmek okadar isteyecek ki bir arkadaşımın sözünü unutmam keşke annem babam biraz daha şavaşsalardı evliliklerini kurtarmak için ben çok hasretini çektim... annesine kızdığını benim için niçin baBASINA katlanmadığını sorguluyordu ki en azından ein hatasından dönmüş çok kırırcı çok incitici ama inan şuan eşin isteseydi seni aldatmayı (gerçi bir nevi fiziksel olmasada düşünce olarak belki yeltendi) karşısında onu bekleyen ve kabul edecek biri vardı zaten ama o kendinden utanmış ve yapmamış herkes şaşabilir şaşıyoruz biz insanlar ama doğru yolu buldumu önemli olan o unutamayacksın belki ama en azından tekrar denemiş olursun çocucğun için ....Olabilir ya içimden bir ses eşimin ablasının o kızla konuştuğunu söylüyor biz evlilik hazırlıkları yaparken o kızı dilinden düşürmediği için aramız bozulmuştu. Belkide laf yetiştiren odur.
Olabilir ya içimden bir ses eşimin ablasının o kızla konuştuğunu söylüyor biz evlilik hazırlıkları yaparken o kızı dilinden düşürmediği için aramız bozulmuştu. Belkide laf yetiştiren odur.
mavicim turnacım sen bu boşanma işini biraz askıya al çok pişman olacaksın. kafanı dinlemeden ani kararlar verme. ayrıca evet büyük ihtimalle sana yazmış kız o yazıyı. onun istediği yolda yürüyorsun şu anda.Olabilir ya içimden bir ses eşimin ablasının o kızla konuştuğunu söylüyor biz evlilik hazırlıkları yaparken o kızı dilinden düşürmediği için aramız bozulmuştu. Belkide laf yetiştiren odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?