Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

mavi turna hanım efendi, yazdıklarınızı baştan sona okudum, siz çok aklı başında , mantıklı , düzgün bir anne düzgün bir eşsiniz ..çok ağır Başlı bir hanımefendi olduğunuz ve çokda temiz kalpli olduğunuz aşikâr..

Ama lütfen ama lütfen iyi düşünün..eşiniz size de benimle iş gezisine gel demiş , 3 hafta ayrı kalmayalım demiş..siz reddettiğinizde üzülüp erkenden çıkıp gitmiş..yıllar önce bir bayan mühendis şu çocuk çok yakışıklı dediğinde siz o benim eşim dememişsiniz diye size bana niye sahip çıkmıyorsun demiş, siz doğumdan sonra iyice uzaklaştığınız eşinizle aranıza mesafe koymuşsunuz..eşinizle cinsel sorunları çözmek için çare aramamış, bana dokunmasın nereye giderse gitsin demişsiniz.... Sonra bu eski kız arkadaş mevzu olunca buraya yazdınız, insanların kimi boşanın demiş, kimi şans verin..eğer siz Israrla Boşanma seçeneğini seçiyorsanız o halde ayrılmayı siz istiyor ve bu olayı bahane ediyor olmayasınız??
Ben eşinizin yaptığını doğru bulmuyorum ama eşinizi Fazlasıyla ihmal eden siz olmuşsunuz, eşiniz çaba gösterirken siz oralı olmamayı tercih etmişsiniz ..ben eşinizin sizi , çok sevdiğini düşünüyorum , çabaladığını ama sizden bir türlü hareket göremediğini de..lütfen onun penceresinden bakın, genelde erkeklerin ilgisizliğinden şikayet ederiz burda durum tersi sanırım siz baya ilgisizsiniz , evliliğinizi monotonluktan çıkarmanız gerekirdi , eşinizle gitseydiniz kötü mü olurdu? Adam sizi aldatacaksa neden size gel diye Israr etsin? Diyelim orda yalnız hata yapmaktan korktu? Korkması bile sizi kaybetmek istemediğini çabaladığını göstermez mi?

Süründürün tamam ama dava avukat ne demek? Bunlar evlilikte yaralar açmaz mı? Eşiniz kendisini çabuk vazgeçilen Önemsiz bir Eş olduğunu ve sizin her an onu bırakacağınızı boşayacağınızı düşünmez mi? Neden yuvanıza sahip çıkmıyorsunuz? Neden bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz eşinizden? Eşinizi birleşseniz bile hep korku ve kuşkuylamı yürütsün bu Evliliği?? Sizden ricam bu evliliği mantığınızla kurtarın , eşinizi aldatma konusunda asla affetmeyeceğinizi ve yuvanızda koruduğunuz mesajını verin, bunu avukat tutarak değil bir süre uzaklaşarak yapın..görüşmeyin o sürede onunla zaten hatasını anlamış olacaktır..ama lütfen hemen dava avukat Boşanma demeyin..
Siz çok Saygıdeğer bir hanımınız belli, bu meseleyi aynı şekilde olgunca halledin.. Uzaklaşın lütfen ama boşanmayın..kendi aklınız ve kalbinizle hareket edin..

Oğlunuz var onu da düşünün..

O mesaj sizin eşinizle ilgili değildi konu sahibi . Bir başkası öyle bir genelleme yapmış .Ben hissederim diyen mesajın sahibi . Ben de son derece hisleri kuvvetli biriyimdir ki.Tanımadağım kişiler için böyle tahminler yapmam . Bence eşinizin yaptıkları söylediği kadar gibi geliyor ama siz ben bu kadarla bile bu evliliği bitiririm diyorsanız bu sizin hayatınız vereceğiniz karar size hayırlı olsun .

Eşiniz sizi son ana kadar yanında götürmek istemiş yazdıklarınıza göre . Yani öyle önceden bir planlama durumuda olmamış gibi görünüyor konu sahibi .

Son düzenleme:
baştan sona okudum yazdıklarınızı ve hissettiklerinizi hissettim benim içinde önemli olan eşimin başkasına duygu beslemesi o an biter ve canım çok yanar gibi geliyor bende eşimle sitede bir kıza bakmasıyla ilgili saçma sapan kendini göstermesi ile ilgili bir sorun yaşamıştım midem bulandı düşündükçe karısnın yanında nasıl bakar birisine diye düşündüm açıkladı kendince keşke erkek olsaydı niyetle bakmadım özürler özürler inanmadım ama ayrılmama yetecek sebepte değildi hala aklıma geliyor canım sıkılıyor sanıyorum uzun bir süre güvenemem hiç birşey demicem sana ne boşan ne boşanma zaten bunu kabul edecek gücünüz olsa boşanmaya sürüklemezdiniz güvendiğimiz dağlara kar ağınca yıkılıyor insan ama geçecek zamanla ne karar verirseniz verin inşallah mutlu olursunuz bebeğinizde.... başıma sizinki gibi bir olay gelse bende sizin seçtiğiniz yolu seçerdim boşanmayı seçrdim ve baba olarak asla evladından ayrımazdım her istediğinde görebilirdi... sizi çok merak ediyorum sanırım resim koymuş kaldırmışssınız göremedim .... bende eşime o olaydan sonra sordum kimseye karşı birşey hissediyor musun eskileri dair içinde birşey var mı bana dopruyu söyle dedim 5 yıllık evliliğimizde hiç bir girşimim olmadı kimseyide düşünmüyorum eşimi seviyorum dedi evet kavga edince ne yaptıklarını merak ettiğim oluyor ama his değil dedi zaten barışınca unutuyorum dedi

yarım yazdım biraz ama sizi anlıyorum demek istiyoum kısaca ama eşiniz sizi seviyor sevmese uğraşmazdı bu kadar

Harikasınız
Konu başladığından beri aynı şeyleri düşünüyorum yazmayım dedim
Çünkü bu kadar güzel izah edemezdim üslubum biraz muhalefet ve ters olunca itici oluyor
Ortada ihmal edilmiş ve mücadele eden bir eş herşeyden önce baba var ve sonunda boşansanda geri birleşirslir gibi geliyor bana o yüzden çok yıpratmamak lazım

Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum hiç bakmadığım bir açıdan yaklaşmışsınız.
Aslında eşim avukat arkadaşa benzer birşey söylemiş. Sanırım bu yeni aldığı bir karar değil bahanesi oldu, ben herşeyi olduğu gibi anlatım ama dinlemedi bile bir anda sildi attı falan demiş.

Ya elimde olmadan arada bir o kızın profiline bakıyorum. Bi iki fotosu dışında herkese açık değil paylaşımları.
Ama dün gece 1 gibi Bu iş bu kadar basitti işte. yazmış bilemedim konuyu duyup lafmı çarpıyor acaba üstüme alındım.

suçlu bulunana kadar herkes masumdur sözünü hatırlatmak isterim. umarım kötü bir durum yoktur.

Eşin zamanında kendini seven birini terk etmiş. Şimdi kendisi severken terk ediliyor .

Aklınız karışmasın, net olun..en son Seçenek yuvanızı dağıtmak ,eşinizden vazgeçmek olsun..
Sizdeki tutkuyu görürse eşiniz size daha da bağlanacaktır, ki yuvasını ihmal eden bir adam değil belliki çocuğuna ve size düşkün..

Birazda kendinizi denetleyin, acaba tek suçlu o mu? O kızın profiline bakmayın artık, sonuçta ne yazarsa ne yaşarsa yaşasın tek Kişilik yaşadığı belli aksi olsaydı o da yuvanızı yıkmaktan çekinmezdi..

Aslında sizin böyle çabuk vazgeçeceğinizi bilseydi herhalde eşinizin peşinden bi an bile ayrılmazdı ..Nasılsa benim olacak diye..kendinizi eşinizden ve evliliğinizden soyutlamayın, Savaşçı olun...çok affedilmez hatalar için söylemiyorum bunu..sadece bu tip bir olayda size tavsiye edebilirim..

Oğlunuz sonuçta eşinizden bir Parça..boşanmak en son Seçenek olsun lütfen

Konunuzu hep takip ettim yorumda bulunmadım hiç yani ne desen bilenedim, ama çok güçlü bir kadınsınız ve hemcismim olarak sizle gurur duydum,rabbim sizin ve evladınız için hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.

olabilir de olmayabilirde canım boşver sen kendi aileni düşün tamir edilecek edilebilecek şeyler var mı ona bak bence biraz zaman tanı kendine en kötü duyguyu yaşıyorsun güven yok oldu ama o bebek sizi bir arada görmek okadar isteyecek ki bir arkadaşımın sözünü unutmam keşke annem babam biraz daha şavaşsalardı evliliklerini kurtarmak için ben çok hasretini çektim... annesine kızdığını benim için niçin baBASINA katlanmadığını sorguluyordu ki en azından ein hatasından dönmüş çok kırırcı çok incitici ama inan şuan eşin isteseydi seni aldatmayı (gerçi bir nevi fiziksel olmasada düşünce olarak belki yeltendi) karşısında onu bekleyen ve kabul edecek biri vardı zaten ama o kendinden utanmış ve yapmamış herkes şaşabilir şaşıyoruz biz insanlar ama doğru yolu buldumu önemli olan o unutamayacksın belki ama en azından tekrar denemiş olursun çocucğun için ....

Of iyice sinir oldum lütfen o kızın ssevinmesine izin verme su boşanma işlerini ertele en azından

mavicim turnacım sen bu boşanma işini biraz askıya al çok pişman olacaksın. kafanı dinlemeden ani kararlar verme. ayrıca evet büyük ihtimalle sana yazmış kız o yazıyı. onun istediği yolda yürüyorsun şu anda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…