Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ne kadar temiz ne kadar iyi niyetlisiniz ya :) çok teşekkürler ama kızlar çelmeyin şimdi benim aklımı ben çok kolay unutan biriyim içimde iz kalmaz öyle kolay kolay ama bunları unutmak istemiyorum. herkes hakettiğini yaşasın bi kerede be.

Sadece adam 36 yaşında evlendi diye mi kesin aldatacak . Sizin söylediğiniz gibi olsa adam karısına boşanmak istemiyorum diye yalvarmazdı .Evlilik bana göre değilmiş der boşanırdı.
Evlendiğimizde eşim 34 yaşında idi ben 28 ufak bir ayrıntı ama düzeltme huyum var kahretsin
Evet uzun yıllardır yalnız yaşayan bir adam dı ünv. hayatı ile ayrılmış zaten ailesinden o yaştan sonrada ayrı yaşamış bende yalnız yaşayan biriydim okul için bu şehre geldim ve bir daha dönmedim. Eşim evlilik düşünen biri değildi eve çünkü 1 yıllık flört dönemimizde hiç konusu açılmamıştı, bir anda evlenme teklifi etmişti ben hiç beklemiyordum yani ondan. Evliliğe kolay uyum sağladı ama çocuk isteyen de oydu ama bilemedim sonradan bunaldıysa tabi.

O bayan değil ama ben sizi buldum sanırım sosyal medyadan niyeyse hep berak ederim acaba konu sahibi nasıl biri diye kusura bakmayın :\ Neyse ben eşinizi kesinlikle haksız buluyorum ama hemen boşanmak yerine bi süre ( boşanma sürecini başlatıp ) bir daha böyle birşeye kalkışmaması adına ayrı kalabilirsiniz diye düşünüyorum tabi eşiniz bunu bilmeyecek yani blöf olduğunu ne biliyim çok kırıcı bir durum ama herkes bi şansı hakeder daha önce böyle bi durum,olay vs yaşanmamışsa eğer...

anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile ne kadar sakin ve anlayışlı gibi görünseniz de zor bir kadınsınız sanırım
bu kadar tepkisizlik ve herşeye sakin yaklaşmanız eşinizde umursamıyorsunuz gibi bir fikir ve his yaratmış olabilir
biraz sıkıntılarınız da varmış doğumdan sonra
boşanma konusunda çocuk varken bu kadar acele etmeseydiniz keşke düşünecek sindirecek vaktiniz bile olmadı

Ay deme buldun mu beni
Ay ben şok!!
Numaracıktan ayrılcak gibi yap diyosun yani, iyi bir tırsın benim ki öylemi diyosun?

Evet sanırım haklısınız olabilirim biraz öyle, var bende biraz vurdumduymazlık belkide kuyruğu dik tutma işte ne biliyim. Genelde tartışılmaz benle tamam der geçerim, detaylarını dinlemek konuyu anlamaya çalışmak istemeyebilirim bazen. Eşimi son zamanlarda görmezden, duymazdan geldiğimi kabul ediyorum ki ben zaten. Ama sırf bu yüzden değermiydi diyorum sadece.

Haddime değil hayat sizin ama ne biliyim onu tanıyan sizsiniz gerçekten pişman olup olmadığını anlayabilirseniz bir şans daha verin bence tabi dediğim gibi pişmanlığı gerçekse bir daha tekrarlayamayacaktır sizi kaybedeceği korkusunu yüreğine bi düşürün ama o bilmesin tabi bunu... Benim fikrim bu Evet buldum hatta şu an eminim yaşlarınızı da verdikten sonra

Ay deme buldun mu beni
Ay ben şok!!
Numaracıktan ayrılcak gibi yap diyosun yani, iyi bir tırsın benim ki öylemi diyosun?
Haddime değil hayat sizin ama ne biliyim onu tanıyan sizsiniz gerçekten pişman olup olmadığını anlayabilirseniz bir şans daha verin bence tabi dediğim gibi pişmanlığı gerçekse bir daha tekrarlayamayacaktır sizi kaybedeceği korkusunu yüreğine bi düşürün ama o bilmesin tabi bunu... Benim fikrim bu Evet buldum hatta şu an eminim yaşlarınızı da verdikten sonra

Bi bak bakalım :))) ama silcem sonra eşimi ve kardeşlerimin yüzünü sildim.

tabiki değmezdi yanlış anlamayın beni eşiniz iyi yapmış haketmişsiniz falan diye düşünmüyorum ve söylemiyorum
eşinizi en iyi siz tanırsınız affedip affetmemek sizin kararınız karşılıklı hatalarınızı düşünüp öyle karar vereceğinizi düşünüyorum

Siz çokta hoş bir bayanmışsınız.
Ben bu erkekleri anlayamıyorum.
Hala da genç kız gibisiniz,eşiniz daha çok pişman olacak ben size söyleyeyim.

Ah ah onu tanımasam bu kadar çelişki dolu olmaz yıldırım boşanması varsa hemen onu yapardım ama işte hep bu yüzden zaten ne yapacağımı bilememek.

Çok güzelsin umarım hayat istediklerini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…