Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Geçenlerde eşim geldi demiştim hatırlarsınız. Annem eşime sabahtan akşama kadar elinden tablet düşmüyor öyle internet başında diye beni ispiyonladi.
Sonra eşimin boşanma işlemlerini baslattigimi öğrenen avukat arkadasida gelmişti yazmıştım yine.
Laflarken tablet imi kurcaladi ama ben kk den çıkış yapmıştım sadece bdv açıktı sonra bıraktı zaten tableti. Belki o incelediyse buraları düşük ihtimal ama bi o geliyor aklıma eşimle birbirlerine delikanlı derlerde yazan kişide delikanlı tabirini kullaninca ne biliyim.

Ola
Olabilir ama düşük bir ihtimal bile olsa

konu sahibi olayları anlatırken bir yorumunda eşinin kendisine seslendiği gibi yazmıştı..adını bende orda okumuştum Asude diye..eğer konu sahibini tanıyam biri değilse ordan görmüş olabilir..
Ay aman rahatladım ya adımı neye yazdımsa bende diyorum adımı nerden biliyo bu deli.

Umarım o değildir

Zaten ben peşine düşmeden soyleyseydi bu kadar koymazdi. Lafa gelince ben sana dürüst davrandım diyor ama ben oteli aramasaydim. ?

Zaten ben peşine düşmeden soyleyseydi bu kadar koymazdi. Lafa gelince ben sana dürüst davrandım diyor ama ben oteli aramasaydim. ?
bazı arkadaşlar eşini haklı bulacak gibi.
eşini ihmal ettiğini söylüyorlar ama eşin seninle bu durumları hiç açıkça konuştu mu? senden uzaklaştığını söyledi mi, gerekirse profesyonel yardım alıp evliliğimizi kurtaralım dedi mi?
sonuçta seni tanıyor, bazı şeylerde ince düşünemediğini, açıkça anlatılması gerektiğini biliyor değil mi?
hani orada bir kadın buna asılmış, bu da ona karşılık vermiş olsa, sana kızdı, gözü ona kaydı olur, bir nebze hafifletici sebep olsun diyelim (olmaz da hadi olsun). teselliyi eski sevgilinin kollarında aramanın izahı nasıl olur? resmen planlı aldatma olayı bu. yani kasıtlı aldatma girişimi, anlık gaflet değil.
seven insan bunu yapmaz, erkek de olsa yapamaz.
evlilik, sadakat, güven, iyi günde kötü günde beraber olmak, sabretmek nerede kalıyor o zaman?
pişmanlığı sen öğrendiğin için. yakalanmasaydı gayet mutlu bir evli adamdı.
mutsuz olsaydı illa ki sen de farkederdin diye düşünüyorum.

Merhaba
Konunuzu başından beri okuyorum ve takip ediyorum. Kimseye boşan veya boşanma diyemem. Çünkü bu hayatın içinde yaşayan sizsiniz. Sadece şunu söylemek istiyorum. O kızla buluşmak için hazırlandığını ama siz aradıktan sonra aynada kendinden utanıp vazgeçtiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Yani aldatma niyetine baya baya girmiş. Sorun şu. Şimdi siz bu adama bir ömür güvenip, onunla hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz? Bunu sindirebilir misiniz?
Ben eski eşimi sürekli kızlara baktığı için, ona güven duymadığım ve ben yokken yapabilir diye düşünmeye başladığım için boşadım. Tabi ki başka etkenler de vardı ama en önemli faktör buydu. Güven bir kere kaybedilince maalesef geri kazanılması neredeyse imkansız. Dilekçenizi vermişsiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Yuva yıkmak kolay değil diyen arkadaşlar var. Elbette ki kimse yuvası yıkılsın istemez. Ama kimse durduk yere böyle bir yola baş vurmuyor. Yuvayı kurtarmak da hep biz kadınların görevi değil. Kocalarımız aldatma planı kursun, biz de oturalım kabullenelim. Neymiş yuva kolay kurulmuyormuş. O zaman yuvalarına hasar vermek yerine adam olup sahip çıkacaklar. Lütfen kendinizde suç aramayın. Ne olursa olsun onun bu yaptığını haklı çıkarmaz. İsterseniz bir senedir birlikte olmamış olun.

Ya samire hanim ben konumu bosancam diye mi actim is buralara sonradan geldi benimde aklimda olan birsey yoktu

Aslanım benim

Boşanan biri olarak yorum yapıyorum ki , ben o depresyonu çabuk atlattim çünkü içimde ne sevgi ne güven ne huzur vardı . Bu iş biterken içimde de zerre miktarı pismanlik hissetmedim.

Ama sizin konunuza gelince olaylar hiç beklenmedik bi anda boşanma eşiğine geldi . Fevri bi düşünceyle alacağınız her karar size pismanlik olarak geri dönecek. Çünki böyle bi karara ne Beyniniz hazır . Nede kalbiniz. Çünki Eşinizi hala seviyosunuz. .
Bu sefer boşanma sonrası depresyonlarla uğraşmanızi istemem.
Yani benim nacizane fikrim şudur ki burda ki yorumların sizi yönlendirmesi ne izin vermeyin. Bi müddet kendinizi dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

Gozu disarda olan erkek aldatirmi

Gozu disarda olan erkek aldatirmi

Benim fikrimi soruyorsanız aldatır. Aldatmaya meyilli olmayan, eşini seven bir insan neden sürekli diğer kadınları süzme ihtiyacı hisseder ki. Ve bakıştan bakışa fark vardır. Benim yanımdayken dönüp dönüp tam 7 kere bakabilen insan bence ben yokken her haltı yer.

bütün konuyu okudum, yorum yapmak, boşan ya da boşanma demek bana düşmezdi ama şiştim artık.
çıkın artık şu ortadoğu kafasından ya! kocandır döver de sever de demediğiniz kaldı bir. muhatap olduğunuz hanımefendi eğitimli, ekmeğini eline almış biri. bir erkeğe muhtaç değil.

adam resmen eşini aldatma niyetiyle yola çıkmış. eşinin şüphelendiğini hissedince de aklı başına gelmiş geri vites yapmış. iki gözyaşı döküp yalvarınca bu işten sıyrılacağını sanmış. üstelik aldatan kendisi olmasına rağmen eşinin aldatma imasına çıldırmış, hayvan gibi kadıncağızın kolunu çürütmüş, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamış, asla boşanamazsın diye tehdit etmiş. bu adam mı seviyor karısını? bu tablodan nasıl konu sahibesini suçlu çıkarabildiniz, aman canım sen de çok ilgisizsin diyerek? evli barklı, sadık, iyi niyetli adam eski defterleri açıp eski sevgilileriyle randevulaşmaz. bu adam bozuk karakterli biri. şiddete başvurabileceğinin sinyallerini de vermiş. hiç de öyle çizmeye çalıştığınız gibi pembe bir tablo yok ortada. siz değil miydiniz bir kere aldatan hep aldatır diyen?

Konuyu baştan sona okudum,konu sahibi sakinliginize ve hikâye gibi anlatisiniza hem bayıldım hemde bir anlam veremedim..icimmi fesat bilemedim ama bir tuhaflık var bu konuda ama cözemedim..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…