- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Sonradan düzelttim mesajı ben yanlış yazmışım :)Açelya mı?Asude dememiş mi? Konu sahibi yazdığı yorumların birinde ismini söylemişti..ordan okumuştur bi ihtimal..
Olabilir ama düşük bir ihtimal bile olsaGeçenlerde eşim geldi demiştim hatırlarsınız. Annem eşime sabahtan akşama kadar elinden tablet düşmüyor öyle internet başında diye beni ispiyonladi.
Sonra eşimin boşanma işlemlerini baslattigimi öğrenen avukat arkadasida gelmişti yazmıştım yine.
Laflarken tablet imi kurcaladi ama ben kk den çıkış yapmıştım sadece bdv açıktı sonra bıraktı zaten tableti. Belki o incelediyse buraları düşük ihtimal ama bi o geliyor aklıma eşimle birbirlerine delikanlı derlerde yazan kişide delikanlı tabirini kullaninca ne biliyim.
Offf evet ya yazdım ben bende diyorum nerden biliyo adımıcevaplarından birinde ismini yazmıştı ondandır heralde
Ay aman rahatladım ya adımı neye yazdımsa bende diyorum adımı nerden biliyo bu deli.konu sahibi olayları anlatırken bir yorumunda eşinin kendisine seslendiği gibi yazmıştı..adını bende orda okumuştum Asude diye..eğer konu sahibini tanıyam biri değilse ordan görmüş olabilir..
Umarım o değildirGeçenlerde eşim geldi demiştim hatırlarsınız. Annem eşime sabahtan akşama kadar elinden tablet düşmüyor öyle internet başında diye beni ispiyonladi.
Sonra eşimin boşanma işlemlerini baslattigimi öğrenen avukat arkadasida gelmişti yazmıştım yine.
Laflarken tablet imi kurcaladi ama ben kk den çıkış yapmıştım sadece bdv açıktı sonra bıraktı zaten tableti. Belki o incelediyse buraları düşük ihtimal ama bi o geliyor aklıma eşimle birbirlerine delikanlı derlerde yazan kişide delikanlı tabirini kullaninca ne biliyim.
Eşim son konusmamizda sana kim veriyor bu akılları ya diye sormuştu eğer o arkadassa burayı ona baştan sona okuturUmarım o değildir
Zaten ben peşine düşmeden soyleyseydi bu kadar koymazdi. Lafa gelince ben sana dürüst davrandım diyor ama ben oteli aramasaydim. ?ne bileyim yazık sana ya bu konuda herkes kocan yaptı bir hata deyip senin görmezden gelmeni istiyor annen arkanda değil bir de bu çıktı başına
kendi kararlarının arkasında dur bence acele karar alma ama kocan seni kaybedeceğini iyice bir hissetsin bence adam sana kavga anında istemsizce bağırmadı eski sevgilisiyle mesajlaştı yakalamasaydın buluşuyordu öyle küçük bir hata değil yaptığı
bazı arkadaşlar eşini haklı bulacak gibi.Zaten ben peşine düşmeden soyleyseydi bu kadar koymazdi. Lafa gelince ben sana dürüst davrandım diyor ama ben oteli aramasaydim. ?
Ya samire hanim ben konumu bosancam diye mi actimValla burda bosanacam diye konu acmak lazimmis baksana herkes ne kadar tatli dille anlatmislar pisman olursun iyi dusun diye sanslisin arkadasim ben zaten bosanin kelimesini hic kullanmam ama bence sen hala esini seviyorsun gibime geldi ayrica bir cocugunuz varmis
Aslanım benimMerhaba
Konunuzu başından beri okuyorum ve takip ediyorum. Kimseye boşan veya boşanma diyemem. Çünkü bu hayatın içinde yaşayan sizsiniz. Sadece şunu söylemek istiyorum. O kızla buluşmak için hazırlandığını ama siz aradıktan sonra aynada kendinden utanıp vazgeçtiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Yani aldatma niyetine baya baya girmiş. Sorun şu. Şimdi siz bu adama bir ömür güvenip, onunla hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz? Bunu sindirebilir misiniz?
Ben eski eşimi sürekli kızlara baktığı için, ona güven duymadığım ve ben yokken yapabilir diye düşünmeye başladığım için boşadım. Tabi ki başka etkenler de vardı ama en önemli faktör buydu. Güven bir kere kaybedilince maalesef geri kazanılması neredeyse imkansız. Dilekçenizi vermişsiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Yuva yıkmak kolay değil diyen arkadaşlar var. Elbette ki kimse yuvası yıkılsın istemez. Ama kimse durduk yere böyle bir yola baş vurmuyor. Yuvayı kurtarmak da hep biz kadınların görevi değil. Kocalarımız aldatma planı kursun, biz de oturalım kabullenelim. Neymiş yuva kolay kurulmuyormuş. O zaman yuvalarına hasar vermek yerine adam olup sahip çıkacaklar. Lütfen kendinizde suç aramayın. Ne olursa olsun onun bu yaptığını haklı çıkarmaz. İsterseniz bir senedir birlikte olmamış olun.
Onu biliyorum eee esiniz ne yapıyor barışmak icin cabalamıyor muYa samire hanim ben konumu bosancam diye mi actimis buralara sonradan geldi benimde aklimda olan birsey yoktu
Gozu disarda olan erkek aldatirmiMerhaba
Konunuzu başından beri okuyorum ve takip ediyorum. Kimseye boşan veya boşanma diyemem. Çünkü bu hayatın içinde yaşayan sizsiniz. Sadece şunu söylemek istiyorum. O kızla buluşmak için hazırlandığını ama siz aradıktan sonra aynada kendinden utanıp vazgeçtiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Yani aldatma niyetine baya baya girmiş. Sorun şu. Şimdi siz bu adama bir ömür güvenip, onunla hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz? Bunu sindirebilir misiniz?
Ben eski eşimi sürekli kızlara baktığı için, ona güven duymadığım ve ben yokken yapabilir diye düşünmeye başladığım için boşadım. Tabi ki başka etkenler de vardı ama en önemli faktör buydu. Güven bir kere kaybedilince maalesef geri kazanılması neredeyse imkansız. Dilekçenizi vermişsiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Yuva yıkmak kolay değil diyen arkadaşlar var. Elbette ki kimse yuvası yıkılsın istemez. Ama kimse durduk yere böyle bir yola baş vurmuyor. Yuvayı kurtarmak da hep biz kadınların görevi değil. Kocalarımız aldatma planı kursun, biz de oturalım kabullenelim. Neymiş yuva kolay kurulmuyormuş. O zaman yuvalarına hasar vermek yerine adam olup sahip çıkacaklar. Lütfen kendinizde suç aramayın. Ne olursa olsun onun bu yaptığını haklı çıkarmaz. İsterseniz bir senedir birlikte olmamış olun.
Gozu disarda olan erkek aldatirmi
Kendince çabaliyor tabi ama suan ona karsi cok doluyum pek etkilemiyor beniOnu biliyorum eee esiniz ne yapıyor barışmak icin cabalamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?