- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Hayirlisi ama gayet rahatmissin gibi geliyor banaKendince çabaliyor tabi ama suan ona karsi cok doluyum pek etkilemiyor beni
Merhaba, evlilik tabiki zaman zaman banada zor geldi yillarca kendi basina yasamanin rahatligindan sonra. Bazen hepimiz agir sorumluluklarin altinda kaliyoruz birde biliyosunuz evlilikte en cok yipranan kadin oluyor en rahat gecen evlilik bile kadinin sirtinda.Sevgili konu sahibi
dün gece uyumak üzereyken konunu okuyordum
bendesecretxxx ve turtle88 bu arkadasların yorumlarına bende katılıyorum ve boyle dusunuyorum.
ve eşinizin avukat arkadasa dedıgı gıbı bahanemı oldu acaba dıyorum.
Bakın sıze ayrılın ayrılmayın dıyemeyecegım ama durup dururken bu ısler bu raddeye gelmemıs fakat sızın kendınıze sormanız gereken bır soru var bence.
sız bu adamı sevıyormusunuz? acı cekmıyor ya da kararlı olmanız benı rahatsız etmıyor herkez bu durumu kabullenmek zorundada degıl ayrıca ortada bısey olmus ama ılerı gıdılmedıgını bende cok şiddetli düşünüyorum. ama acaba sizede evlilik mi zor geldi, bilmiyorum .
söylemek istediğim şu ki eger aklınızda ayrılık varsa eşinize durup asla 2. bir şansı verip ona daha fazla gelecek için ümit vermeyin derim
Rahatim samire hanim benim bi sucum yok ki oda yaptiklarinin sonucuna katlasin.Hayirlisi ama gayet rahatmissin gibi geliyor bana
Valla benimde sonradan dank etti ya beni burda kim bulacak ki? Dedim. Ama zaten o yazan kisi suphe ettigim kisi degil kesinlikle eminim cunku aksam ustu kapali konustum adam tabletimi esim istedi diye kurcalamis ( annem esime karin sabah aksam tabletin basinda internette diyince oda arkadasina ya tabletini bi kurcala birileri ile mi konusuyor o demis) ben kk da online degildim zaten bdv de baska bir konu acikti.Şüpheyi kv ve kuzen düşürdü sanırım konu sahibinin içine
Burada sosyal medya hesabını paylaşanları adını paylaşanları anlamıyorum konu sahibi çok fazla detay veriyor .Bu hiç mantıklı gelmiyor. Dün bile birisi vardı konuda sanki konu sahibini tanıyormuş gibi mesajlar attı .
Olur böyle şeyler hiç önemli değil. Zaten herkes aynı düşünse ne anlamı kalırdı kiturtle88 ben senın gıbı dusunmuyorum yanı dusunmuyor degılım dusunuyorda degılım yanlıs etıket yapmısım kusura bakma
Ya size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.Konuyu baştan sona okudum,konu sahibi sakinliginize ve hikâye gibi anlatisiniza hem bayıldım hemde bir anlam veremedim..icimmi fesat bilemedim ama bir tuhaflık var bu konuda ama cözemedim..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Dimi ama bi kere cikti o yola hemde planli programli yapti bunu gecen gun oda ustu kapali beni sucladi keske sen bana bu kadar uzak olmasan gibi biseyler soyledi ölürmüsün öldürürmüsün.bütün konuyu okudum, yorum yapmak, boşan ya da boşanma demek bana düşmezdi ama şiştim artık.
çıkın artık şu ortadoğu kafasından ya! kocandır döver de sever de demediğiniz kaldı bir. muhatap olduğunuz hanımefendi eğitimli, ekmeğini eline almış biri. bir erkeğe muhtaç değil.
adam resmen eşini aldatma niyetiyle yola çıkmış. eşinin şüphelendiğini hissedince de aklı başına gelmiş geri vites yapmış. iki gözyaşı döküp yalvarınca bu işten sıyrılacağını sanmış. üstelik aldatan kendisi olmasına rağmen eşinin aldatma imasına çıldırmış, hayvan gibi kadıncağızın kolunu çürütmüş, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamış, asla boşanamazsın diye tehdit etmiş. bu adam mı seviyor karısını? bu tablodan nasıl konu sahibesini suçlu çıkarabildiniz, aman canım sen de çok ilgisizsin diyerek? evli barklı, sadık, iyi niyetli adam eski defterleri açıp eski sevgilileriyle randevulaşmaz. bu adam bozuk karakterli biri. şiddete başvurabileceğinin sinyallerini de vermiş. hiç de öyle çizmeye çalıştığınız gibi pembe bir tablo yok ortada. siz değil miydiniz bir kere aldatan hep aldatır diyen?
sen uzaklaşmışsın da o yakınlaşman için ne yaptı?Dimi ama bi kere cikti o yola hemde planli programli yapti bunu gecen gun oda ustu kapali beni sucladi keske sen bana bu kadar uzak olmasan gibi biseyler soyledi ölürmüsün öldürürmüsün.
Ya size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.
Sizin sucunuz oldugu icin degil ne bileyim ben cok üzülürdüm herhalde ondan söyledimRahatim samire hanim benim bi sucum yok ki oda yaptiklarinin sonucuna katlasin.
Aslinda en buyuk aciyi kendime yasatiyorum kac gundur gormuyorum onu eve geliyor cocukla onu oyle mutlu gorunce hele oglumu bi gorseniz zaten babaya duskun simdi konusuyor birde bazen sirf bu yuzden affediyim belki fazla abartiyorum benimde hatalarimla is bu noktaya geldi diyorum.
Bende üzülüyorum ama yaSizin sucunuz oldugu icin degil ne bileyim ben cok üzülürdüm herhalde ondan söyledim
Eşimi çocuk için affedip sonra yıllarca ben bu adamı sizin için çektim diyen annelerden olmak istemiyorum ben.herkesin yaradılışı, kişiliği ve olaylar karşısındaki tavrı farklıdır.. Hatta bu davranış, yaşanan olaydan olaya değişir..
sizin yaşadığınız bu olayda düşününce ben olsam asla kabullenemezmişim ve bunu asla unutup tekrar sorunsuz güvenebilirmişim gibi gelmiyor..ister son dakika vazgeçsin,pişman olsun isterse sen oteli aradın diye paniklesin eve dönsün.. Bence olayın amacını hiç bir düşünce değiştirmiyor.. Eşin seni aldatma yolundaydı (nokta) ve "eski sevgili" başroldeyken daha da acı bir hâl alırdı benim açımdan..
Ama tekrarlıyorum,işin içinde çocuk olunca veya olayı birebir yaşayınca herşey değişebilir.. Şöyle asarım böyle keserim eiyen affeder, tersini düşünen affetmeyebilir.. Yaşamadan yorum yapmak kolaydır her zaman çünkü..
Eşimi çocuk için affedip sonra yıllarca ben bu adamı sizin için çektim diyen annelerden olmak istemiyorum ben.
Kaldı ki benim çocuğunu görmesin gibi bir amacım yok şuan geliyor gidiyor görüyor çocuğunu boşanınca da sadece mahkemenin belirlediği günlerde görebilirsin diye bir şart koymayı düşünmüyorum istediği kadar görebilir.
Ya size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.
Tabi burdan bilemeyiz ama konuşmaların cok rahatti eee ne yapmayi düşünüyorsunuz yaBende üzülüyorum ama ya
Belki buradan anlaşılması mümkün değil ama en umursamaz insan bile üzülür kolay birşey değil bunlar, sabah bi uyanıyosun hop boşanıyosun kimse güllük gülüstanlık atlatamaz bu dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?