Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Sevgili konu sahibi
dün gece uyumak üzereyken konunu okuyordum
bende secretxxx ve turtle88 bu arkadasların yorumlarına bende katılıyorum ve boyle dusunuyorum.
ve eşinizin avukat arkadasa dedıgı gıbı bahanemı oldu acaba dıyorum.
Bakın sıze ayrılın ayrılmayın dıyemeyecegım ama durup dururken bu ısler bu raddeye gelmemıs fakat sızın kendınıze sormanız gereken bır soru var bence.
sız bu adamı sevıyormusunuz? acı cekmıyor ya da kararlı olmanız benı rahatsız etmıyor herkez bu durumu kabullenmek zorundada degıl ayrıca ortada bısey olmus ama ılerı gıdılmedıgını bende cok şiddetli düşünüyorum. ama acaba sizede evlilik mi zor geldi, bilmiyorum .
söylemek istediğim şu ki eger aklınızda ayrılık varsa eşinize durup asla 2. bir şansı verip ona daha fazla gelecek için ümit vermeyin derim

turtle88 ben senın gıbı dusunmuyorum yanı dusunmuyor degılım dusunuyorda degılım yanlıs etıket yapmısım kusura bakma

Şüpheyi kv ve kuzen düşürdü sanırım konu sahibinin içine

Burada sosyal medya hesabını paylaşanları adını paylaşanları anlamıyorum konu sahibi çok fazla detay veriyor .Bu hiç mantıklı gelmiyor. Dün bile birisi vardı konuda sanki konu sahibini tanıyormuş gibi mesajlar attı .

Merhaba, evlilik tabiki zaman zaman banada zor geldi yillarca kendi basina yasamanin rahatligindan sonra. Bazen hepimiz agir sorumluluklarin altinda kaliyoruz birde biliyosunuz evlilikte en cok yipranan kadin oluyor en rahat gecen evlilik bile kadinin sirtinda.
Ama ben hic bir zaman ayrilsam rahat ederim eskisi gibi tek basima olurum diye aklimdan gecirmedim.
Belki yazım tarzımdan dolayi ama uzuluyorum ben ayrilma kararimi hizli aldigimi da biliyorum ama uzatmanin bir anlami olmadigini dusundugum icin.
Ben esimi seviyorum ama bizi bu noktaya o getirdi. Bile bile yapti keske boyle olmasaydi inanin onu affedebilmeyi ona yeniden inanabilmeyi herseyden cok istiyorum, ama unutamam.

Hayirlisi ama gayet rahatmissin gibi geliyor bana
Rahatim samire hanim benim bi sucum yok ki oda yaptiklarinin sonucuna katlasin.
Aslinda en buyuk aciyi kendime yasatiyorum kac gundur gormuyorum onu eve geliyor cocukla onu oyle mutlu gorunce hele oglumu bi gorseniz zaten babaya duskun simdi konusuyor birde bazen sirf bu yuzden affediyim belki fazla abartiyorum benimde hatalarimla is bu noktaya geldi diyorum.

Valla benimde sonradan dank etti ya beni burda kim bulacak ki? Dedim. Ama zaten o yazan kisi suphe ettigim kisi degil kesinlikle eminim cunku aksam ustu kapali konustum adam tabletimi esim istedi diye kurcalamis ( annem esime karin sabah aksam tabletin basinda internette diyince oda arkadasina ya tabletini bi kurcala birileri ile mi konusuyor o demis) ben kk da online degildim zaten bdv de baska bir konu acikti.
Detay vermeyince de sahte hesapsin dediler ne yapsam bilemedim

Ya size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.

Dimi ama bi kere cikti o yola hemde planli programli yapti bunu gecen gun oda ustu kapali beni sucladi keske sen bana bu kadar uzak olmasan gibi biseyler soyledi ölürmüsün öldürürmüsün.

Dimi ama bi kere cikti o yola hemde planli programli yapti bunu gecen gun oda ustu kapali beni sucladi keske sen bana bu kadar uzak olmasan gibi biseyler soyledi ölürmüsün öldürürmüsün.
sen uzaklaşmışsın da o yakınlaşman için ne yaptı?

Ya size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.

herkesin yaradılışı, kişiliği ve olaylar karşısındaki tavrı farklıdır.. Hatta bu davranış, yaşanan olaydan olaya değişir..

sizin yaşadığınız bu olayda düşününce ben olsam asla kabullenemezmişim ve bunu asla unutup tekrar sorunsuz güvenebilirmişim gibi gelmiyor..ister son dakika vazgeçsin,pişman olsun isterse sen oteli aradın diye paniklesin eve dönsün.. Bence olayın amacını hiç bir düşünce değiştirmiyor.. Eşin seni aldatma yolundaydı (nokta) ve "eski sevgili" başroldeyken daha da acı bir hâl alırdı benim açımdan..

Ama tekrarlıyorum,işin içinde çocuk olunca veya olayı birebir yaşayınca herşey değişebilir.. Şöyle asarım böyle keserim eiyen affeder, tersini düşünen affetmeyebilir.. Yaşamadan yorum yapmak kolaydır her zaman çünkü..

Sizin sucunuz oldugu icin degil ne bileyim ben cok üzülürdüm herhalde ondan söyledim

Sizin sucunuz oldugu icin degil ne bileyim ben cok üzülürdüm herhalde ondan söyledim
Bende üzülüyorum ama ya
Belki buradan anlaşılması mümkün değil ama en umursamaz insan bile üzülür kolay birşey değil bunlar, sabah bi uyanıyosun hop boşanıyosun kimse güllük gülüstanlık atlatamaz bu dönemi.

Eşimi çocuk için affedip sonra yıllarca ben bu adamı sizin için çektim diyen annelerden olmak istemiyorum ben.
Kaldı ki benim çocuğunu görmesin gibi bir amacım yok şuan geliyor gidiyor görüyor çocuğunu boşanınca da sadece mahkemenin belirlediği günlerde görebilirsin diye bir şart koymayı düşünmüyorum istediği kadar görebilir.

İlk mesajlarımdan birinde yazmıştım.. Zaten sadece çocuk için barışmaya karşıyım.. Güvenemeyeceğin bir adamda artık ve hep aklında acabalar kalacaksa öyle bir ortamda olmasın çocuk,daha iyi zaten..

konuzu başından beri takip ediyorum.
ancak size tavsiye verebileceğimi düşünmediğimden yazmamıştım.
Siz olsanız ne yaparsınız diye sorunca yorum yapayım dedim.

eşimi çok severim, ihaneti hiç yakıştıramam (kim yakıştırır ki),
sizin durumunuzda olsam geri dönülmez bir şekilde hislerim tahrip olurdu,
yani tam aldatmamış doğru ama niyet ona gelmiş bir kere,

ama çocuk varsa her zaman her yol denenmeli diyorum yine de,
sonra hatalar insanlar için diyorum,
hatasını anlayıp pişman olmuş ise bir başkasına şans vereceğime yine eşime çocuğumun babasına şans veririm diyorum.

ama işte, romantizm bozulmuş.
bu durumda evliliğimizi kurtarmak için bir deneme yapacaksak rasyonel olmamız gerekiyor.
eşimle her detayı konuşurum, bana acı verse de, evliliğimizi bu duruma getiren mevzulara çözüm bulmaya çalışırız.
Çözüm bulabilirsek;
Evliliğimize devam etme kararı aldıktan sonra da eşimle bu konuyu bir kere daha tüm ayrıntıları ile konuşmalı, ileride aklıma takılacak ufak şeylerin bile belki cevabını almalı, sonra da tamamen bu mevzuyu kapamalı.

Tabi burdan bilemeyiz ama konuşmaların cok rahatti eee ne yapmayi düşünüyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…