- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Hiç yani, ben hamileliğimin son günlerine kadar çalıştım, doğumdan sonra evden işlerimi yürüttüm yeri geldi bebeğimle ilgilenemedim doğru dürüst iş güç peşinde koştum, hamilelikte 26 kilo almıştımsen uzaklaşmışsın da o yakınlaşman için ne yaptı?
işte suçlarını döktün ortaya.Hiç yani, ben hamileliğimin son günlerine kadar çalıştım, doğumdan sonra evden işlerimi yürüttüm yeri geldi bebeğimle ilgilenemedim doğru dürüst iş güç peşinde koştum, hamilelikte 26 kilo almıştıminanın o kadar yoruluyordum ki 6 ayda eski halimden zayıftım bünyem göçmüştü sürekli hastaydım yeri geldi hastanelerde bebeğimle tek başıma acillere gidip müşadede yattım. Hem çalıştım hem çocuk baktım ben her işini kendi yapan bir kadınım bir gün olsun ne yemeği, ne ütüsü ne temizliği eksik kalmadı. Bir tek kere bu sebeplerle onunla tartışmadım off demedim.
Bebeğe sen bak çalışma dedi ama sürekli işin içene girmek zorunda bıraktı. Ofiste bebeğim için bir oda bile kurdum artık geceler boyu ofiste o bebek benimle mesai yaptı, ne kendi ailem ne onun ailesi yanımda değildi ben doğum yaptım annem 1 hafta kaldı yanımda kayınvalidem zaten misafir gibi geldi gitti. Kimseye sitem etmedim.
Bebeğim 1,5 yaşına geldi ama nasıl geldi kimse bilmedi. İmkanımız olmasına rağmen eşimden maddi hiç bir fayda sağlamadım halen daha kendi çalıştığım dönem aldığım arabamı kullanırım kaç yaşında heryerinden ayrı ses çıkıyor artık, sanayiye bile kendim götürürüm.
Çocuk olmadan önce şirketin bütün yükü benim üstüme kalmıştı zaten sinir krizleri geçirirdim artık ama tuvalette banyoda ağlayıp, sonra hiç birşey yokmuş gibi az davranmadım ben.
Çocuk oldu sadece 3 ay hiç bir işe karışmadım sonrası aynen eski düzene döndü. bir taraftan bebeğimi ayağımda sallar bir taraftan kucağımda laptop maillere cevap yazardım, bebeğimi emzirirken telefonda müşterilerimizle konuşurdum, gece bebeğimi uyutur proje hazırlardım ki halen böyle.
Bu kadar çok parçaya bölünüp eşime renkli bir yatak odası hayatı yaşatamadım evet.Suçlu benim ben iyi bir kadın değilim onun
Bana yaşatılan bunca haksızlıktan sonra boşancam ondan. Ben onunla evlilik hazırlıkları yaparken ablası ile aram bozuldu bir anda istenmeyen gelin oldum, bütün hazırlıklar tamamken davetiyeler, düğün yeri, gelinliğim sırf onun ailesi ortalığı karıştırdığı için kendi ailemi karşıma aldım, evlendim onunla.Tabi burdan bilemeyiz ama konuşmaların cok rahatti eee ne yapmayi düşünüyorsunuz ya
Yazarken elim ayağım titredi sinirden bütün bunlar aklıma geldikçe bütün o yaşadıklarım öyle nefret doluyorum ki ona karşı anlatamam.işte suçlarını döktün ortaya.
erkeği rahat bırakmayacaksın arkadaşım. böyle her işine yetişir yardım edersen, nankörlük için fırsat kollarlar.
ben ev hanımı olduğum halde işlerimi aksatıyorum. neden kendimi parçalayayım ki yemek, temizlik, ütü için?
eşimin de eli kolu ayağı var, yardım etsin, baksın derim.
eskilerin bir sözü var, erkeğin iki çanağı varsa birini kıracaksın diye. erkekleri rahat bırakınca boşluktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar. hemen de ilk akıllarına gelen başka kadın oluyor nedense.
sonuna kadar haklısın. geri adım atma.Yazarken elim ayağım titredi sinirden bütün bunlar aklıma geldikçe bütün o yaşadıklarım öyle nefret doluyorum ki ona karşı anlatamam.
adamın 3 kasıgı varsa 1 kıracaksın gecende bır konuda daha soyledımYazarken elim ayağım titredi sinirden bütün bunlar aklıma geldikçe bütün o yaşadıklarım öyle nefret doluyorum ki ona karşı anlatamam.
hayran kaldım size şu msjdan sonra sizin gibi bi kadına ancak helal olsun denir..eşinizin yapması gereken sizi şımartmakmış sadece ama uğraşamamış anlaşılan..ben evde yemeğe temizliğe bile üşenirim siz 5 kişilik yaşamışsınız hayatı her işe birden..insan bu kadar çabaladıktan sonra eşinin kendi bencilliğine, gidip biraz heyecan araması ne bileyim sizin yatak odasında ona ilgisiz kalmanızı vs bahane edip bir anlık dahi olsa başkasını düşünebilmesi işte insana koyan da bu dur sanırım siz en çok buna üzülmüşsünüz gibi geliyor..belki de siz bu kadar emek verirken bir kaç parçaya bölünürken onun bazı şeyleri bahane ederek size bunu yapması sizi yıkmış yanlış mı anlıyorum ...bir insanın güvenini kaybetmesi bir anlık kazanması yıllar alır siz bu kadar düşünmeyin bence eşiniz tasasına düşsün kapınızda yatması lazım ha yok çabalamıyorsa bırakın gitsinHiç yani, ben hamileliğimin son günlerine kadar çalıştım, doğumdan sonra evden işlerimi yürüttüm yeri geldi bebeğimle ilgilenemedim doğru dürüst iş güç peşinde koştum, hamilelikte 26 kilo almıştıminanın o kadar yoruluyordum ki 6 ayda eski halimden zayıftım bünyem göçmüştü sürekli hastaydım yeri geldi hastanelerde bebeğimle tek başıma acillere gidip müşadede yattım. Hem çalıştım hem çocuk baktım ben her işini kendi yapan bir kadınım bir gün olsun ne yemeği, ne ütüsü ne temizliği eksik kalmadı. Bir tek kere bu sebeplerle onunla tartışmadım off demedim.
Bebeğe sen bak çalışma dedi ama sürekli işin içene girmek zorunda bıraktı. Ofiste bebeğim için bir oda bile kurdum artık geceler boyu ofiste o bebek benimle mesai yaptı, ne kendi ailem ne onun ailesi yanımda değildi ben doğum yaptım annem 1 hafta kaldı yanımda kayınvalidem zaten misafir gibi geldi gitti. Kimseye sitem etmedim.
Bebeğim 1,5 yaşına geldi ama nasıl geldi kimse bilmedi. İmkanımız olmasına rağmen eşimden maddi hiç bir fayda sağlamadım halen daha kendi çalıştığım dönem aldığım arabamı kullanırım kaç yaşında heryerinden ayrı ses çıkıyor artık, sanayiye bile kendim götürürüm.
Çocuk olmadan önce şirketin bütün yükü benim üstüme kalmıştı zaten sinir krizleri geçirirdim artık ama tuvalette banyoda ağlayıp, sonra hiç birşey yokmuş gibi az davranmadım ben.
Çocuk oldu sadece 3 ay hiç bir işe karışmadım sonrası aynen eski düzene döndü. bir taraftan bebeğimi ayağımda sallar bir taraftan kucağımda laptop maillere cevap yazardım, bebeğimi emzirirken telefonda müşterilerimizle konuşurdum, gece bebeğimi uyutur proje hazırlardım ki halen böyle.
Bu kadar çok parçaya bölünüp eşime renkli bir yatak odası hayatı yaşatamadım evet.Suçlu benim ben iyi bir kadın değilim onun
Ah ben bilemedim işte bilsem, bilsem sonunda bunlar olacaktı yaparmıydım hiç ben sandım oda benim gibi ama işte el oğlu dimi.adamın 3 kasıgı varsa 1 kıracaksın gecende bır konuda daha soyledım
yazdıkların benı cok etkıledı
haklısın ama bundan sonra en azından hayatına kım gırerse gırsın erkek ıslerıne kalkısma
ben asla faturamı takıp etmıyorum odemeler fılan umurumda degıl
ha ıstesem bal gıbı yaparım ama onu neden rahatlatayım kı gıbı de dusunmuyorum
ama fazla sorumlulugu uzerımede almadım
kı benım 2. evlılıgım ılk evlılıgımden cocugum var
2.5 yasındaydı evlendıgımızde . ben daha bılmıyorum 1 kere bıle hem cocuk eyleyım hem yemek yapayım hem temızlık
mutlaka yardım etmelıydı
hıc bır zaman kendımı sorumlulugum uzerıne bır tas koymadım
keske yapmasaydın
o fırmanın kapısına bı bomba yerlestırıp patlatsaydın
fedakarlıgın sonu boyle olmus malesef
Bana bir keresinde bir arkadaşım ne demişti biliyormusunuz, senin şu yaptıklarının binde birini yapsam her akşam ayağımın altını öptürürüm o adama.
Ben hep dedim ki biz artık biriz o yada ben yok biz varız artık bir çocuğum var işimize gücümüze 4 elle sarılmak zorundayız. Birbirimizden başka kimsemiz yok zaten çok çalışıyor hep sağ taş arazide bari evinde huzurlu olsun mutlu olsun dedim.
Beni üzdü, kırdı çok yaraladı ama kendide inkar etmez hiç bir zaman benim ona ne ağır bir sözüm ne tavrım hiç bir zaman olmadı.
Ben hep daha fazla seven daha fazla veren taraf olmuşum yeni yeni anlıyorum şimdi köpekten pişman görüyorum halini hergün çocuğu görmeye geliyor hergün aynı yalvarma ama istemiyorum.
Yok zaten avukatımı da söylemiştim tazminat, nafaka hiç bir şey istemiyorum, hiç bir konuda tekrar muhatap olmak istemiyorum, o yoluna ben yoluma.sonuna kadar haklısın. geri adım atma.
aslında aldattığını ispatlayabilsen de maddi manevi tazminat alıp iflahını kessen ne güzel olurdu. tam bir hayat dersi olurdu kocana.
Eşim için daha öncede yazmıştım hani varya tanısanız tam ideal eş, kavga etmez sadece kısa tartışmalarımız olurdu oda çok çok arada, içki yok, sigara yok, karı kız yok (normal zamanları için diyorum) öyle özel gündür, hediyesidir atlamaz benden iyi bilir ne yapacağını, neşelidir güzel eğlenceli zaman geçirirsiniz onunla, süpriz yapar gönül alır gerekirsen özür diler yani olması gerektiği gibi bir kocaydı, ailesi sonradan beni istemediğinde gitmiş internetten nikah işlemleri için gerekli ne varsa çıktısını almış imzalamış önüme koymuştu, kimse seninle evlenmeme engel olamaz, bu benim kararım bu noktadan sonra seni bırakmam, onlarda hatalarını anlayacaklar merak etme eğer sende istiyorsan bunları imzala şimdi demişti.Eşinin genel anlamda sana yaklaşımı nasıldı bu olaya kadar? Yardımcı olur mu sana Seni etrafa karşı,haksızlık olursa aileaine karşı korur mu kollar mı? Son yazdıklarına istinaden soruyorum bunu..Birde gerçekten boşanmak istiyor musun?Mantıken değil,duygusal soruyorum..
Eşim için daha öncede yazmıştım hani varya tanısanız tam ideal eş, kavga etmez sadece kısa tartışmalarımız olurdu oda çok çok arada, içki yok, sigara yok, karı kız yok (normal zamanları için diyorum) öyle özel gündür, hediyesidir atlamaz benden iyi bilir ne yapacağını, neşelidir güzel eğlenceli zaman geçirirsiniz onunla, süpriz yapar gönül alır gerekirsen özür diler yani olması gerektiği gibi bir kocaydı, ailesi sonradan beni istemediğinde gitmiş internetten nikah işlemleri için gerekli ne varsa çıktısını almış imzalamış önüme koymuştu, kimse seninle evlenmeme engel olamaz, bu benim kararım bu noktadan sonra seni bırakmam, onlarda hatalarını anlayacaklar merak etme eğer sende istiyorsan bunları imzala şimdi demişti.
Ailesi ile aramız bir süre sonra normale döndü ama beni gereğinden fazla muhatap etmedi onlarla ben istersem geldiler ben istersem gittim onlara.
Boşanma konusuna gelince duygusal olarak asla hazır değilim, içten içe istemiyorum ama mantığım gerek yok boşan bitsin diyor.
ailemi karşıma aldım diyorsun ya olay o işte.Ah ben bilemedim işte bilsem, bilsem sonunda bunlar olacaktı yaparmıydım hiç ben sandım oda benim gibi ama işte el oğlu dimi.
Valla kendin ve bebeğin için yaptıkların neyse de eşinin yapması gerekenleri yapmak nedir. Ya da her seyi dortdortlük yapmaya çalışmak. Gördüğün gb kimse madalya takmıyor. Yıprandığınla kalakalıyorsun. Bütün parçalar sende. Parçaları birleştirince ortaya çıkan tablodan memnun musun, memnun değil misin? Biz ne desek boş. Burdan gördüklerimiz anladıklarımız çok sığ kalıyor. Mesala ben,bir msj atıyosun kesin boşanmalı diyorum, sonra başka bir şey anlatıyorsun yok ya o kadar da değil diyorum. O yüzden sadece fikrini söleyerek bile olsa vebal almak istemem. Hakkında hayırlısı artık.Hiç yani, ben hamileliğimin son günlerine kadar çalıştım, doğumdan sonra evden işlerimi yürüttüm yeri geldi bebeğimle ilgilenemedim doğru dürüst iş güç peşinde koştum, hamilelikte 26 kilo almıştıminanın o kadar yoruluyordum ki 6 ayda eski halimden zayıftım bünyem göçmüştü sürekli hastaydım yeri geldi hastanelerde bebeğimle tek başıma acillere gidip müşadede yattım. Hem çalıştım hem çocuk baktım ben her işini kendi yapan bir kadınım bir gün olsun ne yemeği, ne ütüsü ne temizliği eksik kalmadı. Bir tek kere bu sebeplerle onunla tartışmadım off demedim.
Haaa yok yok oda çok çalışıyor, o hep arazide il dışında dağ tepe. İkimizde çok çalıyoruz ama ben hem ev hem çocuk işlerinide yürütüyorum. Eşim çocukla ilgilenir ama çoğu bana gibi oynar, sever o kadar. Ev işlerinde zaten yardımcı olamıyor il dışındaya sık sık , olduğunda da benden bekler ki oda normal bana göre. Dışarda yemek yiyemez huyludur çünkü özel bir akşam yada çok çaresiz kalmadıysa evde yeriz. Sofra kurma kaldırma gibi basit şeyleri de hiç yapmaz :)Eşinle ilgili yazdıklarını hatırlıyorum,okudum..Ama hani son yazdıklarında bahsettiklerinden dolayı sordum kişiliği,sana davranışı nasıl diye..Herşeyi sen üstlenmişsin,üstüne almışsın ya..Eşinde bunlarla ilgilenmiyor,hayatını yaşıyor gibi bir hava oluşmuş o yüzden..
Ailemin ki aslında gereksiz bir kapristi, hani madem ablası ile aran bozuldu onun aileside sana tavır aldı bizde onu damat olarak istemiyoruz dedi çıktılar. Ablası ile aramızda yine bu eski kız arkadaş yüzünden bozulmuştu biliyomusunuz.ailemi karşıma aldım diyorsun ya olay o işte.
kimse için kendinden de ailenden de vazgeçmeyeceksin ama başa gelmeyince bilinmiyor.
artık bundan sonrası önemli.
ne bitmez sevgiliymiş.Ailemin ki aslında gereksiz bir kapristi, hani madem ablası ile aran bozuldu onun aileside sana tavır aldı bizde onu damat olarak istemiyoruz dedi çıktılar. Ablası ile aramızda yine bu eski kız arkadaş yüzünden bozulmuştu biliyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?