- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Evet işte bende bunları düşündükçe daha çok doluyorum ona karşı, ben yan gelip yatmadım yatabilirdim alan bakacak diyebilirdim eşşek gibide çalıp bana çocuğuna bakmak zorundaydı,ben bütün herşeyi bölüştüm onunla, bunu ben seçtim ama o son 1 yıldır bazı şeyler aksadı diye (tamamen bitmedi sadece eskisi kadar sık değildi.) Başkalarına koştu.hayran kaldım size şu msjdan sonra sizin gibi bi kadına ancak helal olsun denir..eşinizin yapması gereken sizi şımartmakmış sadece ama uğraşamamış anlaşılan..ben evde yemeğe temizliğe bile üşenirim siz 5 kişilik yaşamışsınız hayatı her işe birden..insan bu kadar çabaladıktan sonra eşinin kendi bencilliğine, gidip biraz heyecan araması ne bileyim sizin yatak odasında ona ilgisiz kalmanızı vs bahane edip bir anlık dahi olsa başkasını düşünebilmesi işte insana koyan da bu dur sanırım siz en çok buna üzülmüşsünüz gibi geliyor..belki de siz bu kadar emek verirken bir kaç parçaya bölünürken onun bazı şeyleri bahane ederek size bunu yapması sizi yıkmış yanlış mı anlıyorum ...bir insanın güvenini kaybetmesi bir anlık kazanması yıllar alır siz bu kadar düşünmeyin bence eşiniz tasasına düşsün kapınızda yatması lazım ha yok çabalamıyorsa bırakın gitsin
bir arkadaşın daha konusu var vazgeçtim evliliğimden diye hoş onun konusunda aldatma yok ama oda eşinden memnun değil hiç ilgilenmiyor sevgi göstermiyormuşHiç yani, ben hamileliğimin son günlerine kadar çalıştım, doğumdan sonra evden işlerimi yürüttüm yeri geldi bebeğimle ilgilenemedim doğru dürüst iş güç peşinde koştum, hamilelikte 26 kilo almıştıminanın o kadar yoruluyordum ki 6 ayda eski halimden zayıftım bünyem göçmüştü sürekli hastaydım yeri geldi hastanelerde bebeğimle tek başıma acillere gidip müşadede yattım. Hem çalıştım hem çocuk baktım ben her işini kendi yapan bir kadınım bir gün olsun ne yemeği, ne ütüsü ne temizliği eksik kalmadı. Bir tek kere bu sebeplerle onunla tartışmadım off demedim.
Bebeğe sen bak çalışma dedi ama sürekli işin içene girmek zorunda bıraktı. Ofiste bebeğim için bir oda bile kurdum artık geceler boyu ofiste o bebek benimle mesai yaptı, ne kendi ailem ne onun ailesi yanımda değildi ben doğum yaptım annem 1 hafta kaldı yanımda kayınvalidem zaten misafir gibi geldi gitti. Kimseye sitem etmedim.
Bebeğim 1,5 yaşına geldi ama nasıl geldi kimse bilmedi. İmkanımız olmasına rağmen eşimden maddi hiç bir fayda sağlamadım halen daha kendi çalıştığım dönem aldığım arabamı kullanırım kaç yaşında heryerinden ayrı ses çıkıyor artık, sanayiye bile kendim götürürüm.
Çocuk olmadan önce şirketin bütün yükü benim üstüme kalmıştı zaten sinir krizleri geçirirdim artık ama tuvalette banyoda ağlayıp, sonra hiç birşey yokmuş gibi az davranmadım ben.
Çocuk oldu sadece 3 ay hiç bir işe karışmadım sonrası aynen eski düzene döndü. bir taraftan bebeğimi ayağımda sallar bir taraftan kucağımda laptop maillere cevap yazardım, bebeğimi emzirirken telefonda müşterilerimizle konuşurdum, gece bebeğimi uyutur proje hazırlardım ki halen böyle.
Bu kadar çok parçaya bölünüp eşime renkli bir yatak odası hayatı yaşatamadım evet.Suçlu benim ben iyi bir kadın değilim onun
Çünkü beyefendi bir çocuğu annesi büyütmeli dedi durdu ben bir yardımcı tutmuştum aslında ama onunla da olmadı, sonra ben dedim ki kafama göre birini bulana kadar kendim idare edeyim işte öyle böyle derken bunca zaman geçti.2 kişi çalışıp, hem de çocuk küçükken işe başlayıp neden bir yardımcı tutmadınız.
Neden kendinizi bu kadar yordunuz, kırdınız.
Fedakarlık yapmak gerekir elbette, ama çevrenize bir baksanız görüyorsunuz, kimler ne hayatlar yaşıyor.
En basitinden bugün BDVde bir konu vardı 4500 ile geçinebilir miyiz diyor konu sahibi ve kendi çalışmıyor.
neden kendinizi bu kadar yıprattınız ki.
bu soruları ben de kendime soruyorum, 4 yıllık evliliğimde geriye dönüp, bazen fedakarlık yapmak doğru değil işte.
Benim sizin gibi bir problemim olmasa da bazı anılar insanın içine oturuyor böyle işte.
Kadınlar olarak sizin konunuzdan ders almalıyız bence.
Valla ya baştan olanlarında şimdi olanlarında o kız yüzünden olması varya nasıl sinirimi bozuyor.ne bitmez sevgiliymiş.
sonrası senin verebileceğin bi karar artık unutabileceksen olayı, güvenebileceksen bir arkadaşın da dediği gibi blöf yap burnu sürtülsün ama kararlıysan mahkeme her ne kadar uzasa da boşanırsınız gibi geliyor banaEvet işte bende bunları düşündükçe daha çok doluyorum ona karşı, ben yan gelip yatmadım yatabilirdim alan bakacak diyebilirdim eşşek gibide çalıp bana çocuğuna bakmak zorundaydı,ben bütün herşeyi bölüştüm onunla, bunu ben seçtim ama o son 1 yıldır bazı şeyler aksadı diye (tamamen bitmedi sadece eskisi kadar sık değildi.) Başkalarına koştu.
Şimdi yatıyor bu kapılarda, boşanma anlaşmasını da imzalamamış zaten, avukat arkadaşı da geldiğinde söyledi boşanmayacak, hakimde bu sebeplerle sizi boşamaz, senin davranışlarını kıskançlık krizi olarak görecek, kocan o kadınla telefonda bile konuşmamış 2 facebook mesajı için ortalığı ayağa kaldıran kıskanç huysuz bir kadın olarak görecek seni dedi bana.
Biliyorum o konuyu okumuştum bende, hatta keşke eşiyle konuşsa belki adam hatalarının farkında değildir, inşallah ayrılmaz diye düşünmüştüm.bir arkadaşın daha konusu var vazgeçtim evliliğimden diye hoş onun konusunda aldatma yok ama oda eşinden memnun değil hiç ilgilenmiyor sevgi göstermiyormuş
yani erkekler hem evde hem işte çalışan her işe koşturan ev işlerini yapan kadınlara cevaplarını çok güzel veriyorlar
çekişmeliye mi dönecek o zaman davan?Valla ya baştan olanlarında şimdi olanlarında o kız yüzünden olması varya nasıl sinirimi bozuyor.
Ya biraz beni bana bıraksa, barışmak için bu kadar ısrarcı davranmasa, düşünmeme fırsat verse ama onu her öyle konuşurken gördüğümde iyice kabarıyor öfkem, iyi bir patlayacağım o olacak yani.sonrası senin verebileceğin bi karar artık unutabileceksen olayı, güvenebileceksen bir arkadaşın da dediği gibi blöf yap burnu sürtülsün ama kararlıysan mahkeme her ne kadar uzasa da boşanırsınız gibi geliyor bana
ona da söylediniz mi biraz uzak dur die ? boşanmayı beklemiyordu bence şokk olmuştur şimdi de seni kaybetmemek için bulduğu her fırsatta kendini affetttirmeye çalışıyor çok pişman belli hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın insan ne yapacağını nasıl davranacağını bilmiyor tekrar hata yapmaktan korkuyor..Allah yardımcınız olsun .Ya biraz beni bana bıraksa, barışmak için bu kadar ısrarcı davranmasa, düşünmeme fırsat verse ama onu her öyle konuşurken gördüğümde iyice kabarıyor öfkem, iyi bir patlayacağım o olacak yani.
Avukatım öyle dedi zaten eşim ön görüşmeye gitmemiş ama avukat arkadaşı gitmiş konuşmuşlar işte benim avukatımla. Mahkemeye telefon, mesaj kayıtlarını sunacağız tek bir arama, mesaj bile yok göreceksiniz, görüşme zaten yok bu adamın kullandığı bütün yolların ve hatta kaldığı otelin kamera kayıtlarına kadar vereceğiz, aldatma yok sadece niyetlenmiş ama yapmamış ve karısına da dürüstçe aklından geçenleri anlatış pişman olmuş bir adam var ortada hakim boşamaz sizde biliyorsunuz falan demiş. Benim avukatım da darp raporu var elinde demiş, ona bir kılıf bulmuş hemen diğer avukat kocasını tahrik etmiş kaldı ki darp dediğiniz şey kolunda ki bir kaç morluk, dayak yok, şiddet yok falan diye konuşmuş. Bu arada eşimin avukat arkadaşı benimde arkadaşım ne demek kolunda ki bir kaç morluk sadece ya.çekişmeliye mi dönecek o zaman davan?
klasik erkek taktiğine devam ediyor yani, sonuna kadar inkar.
çok istiyorsa her şeyi senin adına yapsın, belki affedersin.
madem öyle eşin eve gelince sen de onun vücudunda birkaç morluk oluştur, ne olacak ki?Avukatım öyle dedi zaten eşim ön görüşmeye gitmemiş ama avukat arkadaşı gitmiş konuşmuşlar işte benim avukatımla. Mahkemeye telefon, mesaj kayıtlarını sunacağız tek bir arama, mesaj bile yok göreceksiniz, görüşme zaten yok bu adamın kullandığı bütün yolların ve hatta kaldığı otelin kamera kayıtlarına kadar vereceğiz, aldatma yok sadece niyetlenmiş ama yapmamış ve karısına da dürüstçe aklından geçenleri anlatış pişman olmuş bir adam var ortada hakim boşamaz sizde biliyorsunuz falan demiş. Benim avukatım da darp raporu var elinde demiş, ona bir kılıf bulmuş hemen diğer avukat kocasını tahrik etmiş kaldı ki darp dediğiniz şey kolunda ki bir kaç morluk, dayak yok, şiddet yok falan diye konuşmuş. Bu arada eşimin avukat arkadaşı benimde arkadaşım ne demek kolunda ki bir kaç morluk sadece ya.
Hatta avukatıma işlemlerini hemen başlatmanıza gerek yoktu falan bile demiş.
Anlaşma olmayacak o kesin, diretiyor boşanmamak için.
Yapıcam bunu, yattı aklıma kesim yapıcam şaka değil.madem öyle eşin eve gelince sen de onun vücudunda birkaç morluk oluştur, ne olacak ki?
senin yerine ben sinir oldum buradan.
aman dur haksız çıkarırlar seni.Yapıcam bunu, yattı aklıma kesim yapıcam şaka değil.
Kızlar ben buraya yazarken eşim gelmiş eve mutfaktan bana baktığını görünce kapattım bende çıktım kk den.
Sonra yanıma geldi bunun başında (tablet) ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi, alyansını bıraktı gitti..
Birisiyle görüştüğümü düşündü anladığım kadarıyla.
Avukatım öyle dedi zaten eşim ön görüşmeye gitmemiş ama avukat arkadaşı gitmiş konuşmuşlar işte benim avukatımla. Mahkemeye telefon, mesaj kayıtlarını sunacağız tek bir arama, mesaj bile yok göreceksiniz, görüşme zaten yok bu adamın kullandığı bütün yolların ve hatta kaldığı otelin kamera kayıtlarına kadar vereceğiz, aldatma yok sadece niyetlenmiş ama yapmamış ve karısına da dürüstçe aklından geçenleri anlatış pişman olmuş bir adam var ortada hakim boşamaz sizde biliyorsunuz falan demiş. Benim avukatım da darp raporu var elinde demiş, ona bir kılıf bulmuş hemen diğer avukat kocasını tahrik etmiş kaldı ki darp dediğiniz şey kolunda ki bir kaç morluk, dayak yok, şiddet yok falan diye konuşmuş. Bu arada eşimin avukat arkadaşı benimde arkadaşım ne demek kolunda ki bir kaç morluk sadece ya.
Hatta avukatıma işlemlerini hemen başlatmanıza gerek yoktu falan bile demiş.
Anlaşma olmayacak o kesin, diretiyor boşanmamak için.
Kızlar ben buraya yazarken eşim gelmiş eve mutfaktan bana baktığını görünce kapattım bende çıktım kk den.
Sonra yanıma geldi bunun başında (tablet) ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi, alyansını bıraktı gitti..
Birisiyle görüştüğümü düşündü anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?