Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bu benim de aklıma geldi, ama senin ona gideceğini nereden bildi de yaptı bu organizeyi ?
Gerek yok bilmesine top ona donecekti er geç malum kızla sıkı fıkı olan o ayarlamıştır kızada demiştir yazmıştır ...mikrofon ona donerse gösterip benle alakası yok deyip çekilecekti işte.

Kesinlikle ya birde bana tavır yapıyor arsız, ne yapıyorsan yapmaya devam et diye, bir de mail atıyor o yüzüğü aldığımız günü hatırla da yaptıklarından utan diyor ya.
Şeytan diyor bas git al çocuğunuda kimseye söyleme nereye gittiğini herkes bir anlasın anyayı konyayı.

Sadece kocan değil aile de aşıkmış kıza.
Bunlar ailece yüzsüz.
En iyisi yardım almak bu günleri atlatmak için

Konu Sahibi geçmiş olsun diyeyim baştan beri takip ediyorum konunu. hergün yeni şeyler öğreniyoruz işin rengi iyice değişti .Davranışların da tepkilerin de gram abartı görmüyorum aksine melek mi bu kadin diyorum ben olsam daha sert tepkiler verirdim .işin çok zor annen ne durum da ?tarafina çekebildin mi ?birisi destek olsa bari sana kafayı yedirtirler insana ya ..

Canım o kızın ekmeğine yağ sürme. Kocanın tavırları affedilemez evet ama sen şuan geçmişte 4 yıldır gözünü sixin mutlulugunuza dikmiş bir çirkef kızdan bahsediyorsun. İnanır mısın böyle şeylere bilmem ama size ayrılın diye büyü yaptırmış bile olabilir. 4 yıldır görüşmeyen kocan bir anda onun nosunu neden istesin ki yoksa. O kız herşeyi yapar gibi geldi bana. Benim görüşüme göre psikoloklar hiçbir fayda sağlamaz sen sorunlu değilsin ki psikolog sana ne yapsın
Bir hocaya görün bakalım üstünüzde büyü vs var mı? (Bu tarz şeylere inanmayan arkadaşlar da boş yere polemiğe girip saldırıya geçmesinler direkt ignore edip altınyı yapmadan devam etsinler,
herkesin kendi fikri görüşü.)
Benim anne ve babama baba tarafımdan birileri yaptırmış mesela zamanında. Çözdürdüler, sonra biçok şey düzeldi. Bir de bu pencereden bak canım mutlu giden bir yuvanın üstüne o yılanın gölgesinin düşmesine izin vermeyin.

Yok artık tadı kaçtı, birde beni millette görüşmekle suçluyor şimdi yüzsüz.
Hmm bende boyle insanlardan hic hoşlanmam iyi olunca hersey güzel askimlar bitanemler kotu olunca sen soylesin sen boylesin demeler hem madem kizi o terketti tekrar neden aramak istiyorsun gorusuyorsun allah yardimciniz olsun valla benim boyle seylere aklim hayalim almiyor zaten

Yok ya dün gece konuştum anne dedim senin yüzünden intertte erkeklerle konuştuğumu düşünüyor çok sevgili damadın, bak dedim attı yüzüğünü gitti. Benden bir açıklama bile beklemedi, döndü sırtını yürüdü. Demek ki neymiş bu işler öyle yuvanızı yıkmayın benim damadım pek iyi pek güzel sen kadınmısın demekle olmuyormuş.
El oğlu bir anda kestirip atıyor ki ben ona fırsatlar verdim ama beni ikna edemedi, tartakladı, hakaret etti.
Sende biraz beni anla o adamı bana söylemeden eve alma ve birdaha asla benimle ilgili ona birşey söyleme dedim.
Ama yok anacım aynı tas aynı hamam.

Bilmiyorum ya ben hocayı nerden bulucam, korkarım ki ben zaten gidemem.

Bazen aklımdan neler geçiyor varya eşimi boğmak mesela, arabasını yakmak ne bileyim kulağına kızgın yağ dökmek, bi taraflarını kesmek hepsi geliyor aklıma en sonunda bana birini yaptırcak bu adam, sizde görürsünüz haberlerde.

Daha önceki msjlarımda da yazmıştım, zeytin yağı gb üste çıkacaklar sonunda bak
Yüzsüzlük diz boyu ihaleyi sana bırakmaya çalışıyorlar

Anneni de göndersen keşke evine! Dostun mu düşmanın mı belli değil.

Bir de davayı bir an önce açabilsen iyi olacak iyice moka sarıyor durdukça

Bencede annesi düşman gibi .keşke kovalasada evine gitse.

Yani aynen, iş dallanıp budaklandıkça üste çıkacaklar siz kötü olacaksınız. Nasıl olur derseniz var böyle insanlar. Bu sebeple bence bir an evel karar vermeye bakın, hocaya hacıya da gitmeyin sakın ne işiniz var allasen? Eşiniz nişanlıyken de kız için hastaneye gitmiş ne yani üzerinizde çooook uzun yılalrdır süren bir lanet mi var ?

Bilmiyorum ya ben hocayı nerden bulucam, korkarım ki ben zaten gidemem.
bırak böyle işleri.
çok lazımsa felak nas surelerini oku, rahatlarsın en azından.
ne hikmetse kocam eski sevgilisinin fotoğraflarına baktı, sokaktaki kadınlara bakıyor, bilmem ne izliyor diyenlere boşan hemen diyenler tayfası, burada kocanı aklama yarışında. enteresan durumlar yaşanıyor senin konunda.
neyse.
kesinlikle çok zor yaşadıkların. en azından annen seni anlasa. bazı durumlarda cinnet geçirmek gerekir anlaşılabilmek için.
çocuğun uyurken ufak çaplı kriz geçirir gibi yapsan annen seni anlar mı acaba? iki tabak kırılsa.
bazen eşim beni zıvanadan çıkarınca ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
belki de eşini çağırıp öfkeni ona kusmalısın, böylece az da olsa rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…