- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Haaa evet ben ansızın gittim mesajlar zaten 2 gün önce yazılmıştı aman bilmiyorum planlamıştır o ne çakal o varyaBu benim de aklıma geldi, ama senin ona gideceğini nereden bildi de yaptı bu organizeyi ?
Gerek yok bilmesine top ona donecekti er geç malum kızla sıkı fıkı olan o ayarlamıştır kızada demiştir yazmıştır ...mikrofon ona donerse gösterip benle alakası yok deyip çekilecekti işte.Bu benim de aklıma geldi, ama senin ona gideceğini nereden bildi de yaptı bu organizeyi ?
Yes aynen plan bu. Bence de. Pislik.Gerek yok bilmesine top ona donecekti er geç malum kızla sıkı fıkı olan o ayarlamıştır kızada demiştir yazmıştır ...mikrofon ona donerse gösterip benle alakası yok deyip çekilecekti işte.
Yani son karariniz bosanmak valla bende takipdeyim ama bu konu barismaya gider gibi bi his var icimde hayirlisi olsun yinedeHaaa evet ben ansızın gittim mesajlar zaten 2 gün önce yazılmıştı aman bilmiyorum planlamıştır o ne çakal o varya
Kesinlikle ya birde bana tavır yapıyor arsız, ne yapıyorsan yapmaya devam et diye, bir de mail atıyor o yüzüğü aldığımız günü hatırla da yaptıklarından utan diyor ya.iyi de adamın son yaptığına anlam veremedim ben anlayıp dinlemeden sormadan etmeden bu ne perhiz bu ne lahana?
kendi yediği haltı karısı dinlemiş ona inanmak istemiş şurda boşanmamak için kadın belki de kendiyle savaşıyor adamın yaptığına bak uzaktan bakıp artsilik yapıp yüzüğü bırakıp gidiyor!! e konu sahibi olayı öğrenir öğrenmez nie böyle yapamadı burda perişan oldu kadıncağız bende boşanmaması taraftarıydım ki konu sahibi de bunu istemeye istemeye yapıyordu belli ama adam üste çıkmaya çalışıyor işte erkekler böyle biz düşünürüz , dinleriz haksız da olsalar yalvarırlar kadının burda bir günahı yok internet konusunda diyorum kalkıp sormadan etmeden yüzüğü masaya koymuş
hem kendi haksız hem zeytinyağı modunda çok sinir oldum çok barışmak isteyen adam yanlış da anlasa hani sende böyle yapıyorsun ne farkımız var bak ikimizde hata yapıyoruz diip anlaşma yoluna gitmesi gerekirdi ki mavi turna da burda kişi kendinden bilir işi diyebilir haksız olduğunu kendisine benzemediğini söyleyebilirdi..
ayrıca bazı arkadaşlar özelini anlattığı için haksız duruma düşebilir demişler bence düşmez..ben mavi turna kim adı ne nerde yaşıyor kocası kim hangi otele gitmiş ne bileyim face instg olsa haklısınız da burası ne kadar söylerse o kadar bildiğimiz bir yer yani bu durumu kullanamazlar..
Yok artık tadı kaçtı, birde beni millette görüşmekle suçluyor şimdi yüzsüz.Yani son karariniz bosanmak valla bende takipdeyim ama bu konu barismaya gider gibi bi his var icimde hayirlisi olsun yinede
Bir taraftan araştıyorum bir uzman bakalımSadece kocan değil aile de aşıkmış kıza.
Bunlar ailece yüzsüz.
En iyisi yardım almak bu günleri atlatmak için
Ben eşimle o kızın ilişkilerinin detaylarını hiç bilmiyordum, sadece benden 1 yıl önce birlikte olduğu, ruh sağlığı yaşadığı ayrılık sonrası bozulmuş, eski sevgilisinin 1 yıl içinde evlilik kararı almasını hazmedemeyen bir kız sanıyordum.
Ama bunların çok iyi anlaştıklarını, çok aşık olduklarını, eşimin durduk yere mantığıma uymuyor diye kızı terk ettiğini, kızın eşimin ailesi ile içli dışlı olduğunu hatta eşimden yakın zamanda evlilik teklifi beklerken ayrılık olduğunu kuzeni bana yeni anlattı işte bunları bilmiyordum ben.
Bu kız bizim isteme olayları olduktan 10 gün 15 gün sonra intihar etmişti, eşim çok zorlanmıştı psikolojik olarak ama bende melek değilim yani her gün gitsin hastaneye kızla vakit geçirsin nereye kadar susacağım kavga etmiştim eşimle o zaman işte görümce ile aram bozulmuştu.
Allah ıslah etsin o aileyi.Bir taraftan araştıyorum bir uzman bakalım
Hmm bende boyle insanlardan hic hoşlanmam iyi olunca hersey güzel askimlar bitanemler kotu olunca sen soylesin sen boylesin demeler hem madem kizi o terketti tekrar neden aramak istiyorsun gorusuyorsun allah yardimciniz olsun valla benim boyle seylere aklim hayalim almiyor zatenYok artık tadı kaçtı, birde beni millette görüşmekle suçluyor şimdi yüzsüz.
Yok ya dün gece konuştum anne dedim senin yüzünden intertte erkeklerle konuştuğumu düşünüyor çok sevgili damadın, bak dedim attı yüzüğünü gitti. Benden bir açıklama bile beklemedi, döndü sırtını yürüdü. Demek ki neymiş bu işler öyle yuvanızı yıkmayın benim damadım pek iyi pek güzel sen kadınmısın demekle olmuyormuş.Konu Sahibi geçmiş olsun diyeyim baştan beri takip ediyorum konunu. hergün yeni şeyler öğreniyoruz işin rengi iyice değişti .Davranışların da tepkilerin de gram abartı görmüyorum aksine melek mi bu kadin diyorum ben olsam daha sert tepkiler verirdim .işin çok zorannen ne durum da ?tarafina çekebildin mi ?birisi destek olsa bari sana kafayı yedirtirler insana ya ..
Valla arsızlık edip elaleme seni rezil rusva etme yoluna gidiyor bu arada barışırsa amenna yoksa yeni ilişkisinde kotu olmamak adına çakallık yapıyor şu davayı yıldırım hızıyla açsan ne güzel olacak.Bir taraftan araştıyorum bir uzman bakalım
Bilmiyorum ya ben hocayı nerden bulucam, korkarım ki ben zaten gidemem.Canım o kızın ekmeğine yağ sürme. Kocanın tavırları affedilemez evet ama sen şuan geçmişte 4 yıldır gözünü sixin mutlulugunuza dikmiş bir çirkef kızdan bahsediyorsun. İnanır mısın böyle şeylere bilmem ama size ayrılın diye büyü yaptırmış bile olabilir. 4 yıldır görüşmeyen kocan bir anda onun nosunu neden istesin ki yoksa. O kız herşeyi yapar gibi geldi bana. Benim görüşüme göre psikoloklar hiçbir fayda sağlamaz sen sorunlu değilsin ki psikolog sana ne yapsın
Bir hocaya görün bakalım üstünüzde büyü vs var mı? (Bu tarz şeylere inanmayan arkadaşlar da boş yere polemiğe girip saldırıya geçmesinler direkt ignore edip altınyı yapmadan devam etsinler, herkesin kendi fikri görüşü.)
Benim anne ve babama baba tarafımdan birileri yaptırmış mesela zamanında. Çözdürdüler, sonra biçok şey düzeldi. Bir de bu pencereden bak canım mutlu giden bir yuvanın üstüne o yılanın gölgesinin düşmesine izin vermeyin.
Bazen aklımdan neler geçiyor varya eşimi boğmak mesela, arabasını yakmak ne bileyim kulağına kızgın yağ dökmek, bi taraflarını kesmek hepsi geliyor aklıma en sonunda bana birini yaptırcak bu adam, sizde görürsünüz haberlerde.Konu Sahibi geçmiş olsun diyeyim baştan beri takip ediyorum konunu. hergün yeni şeyler öğreniyoruz işin rengi iyice değişti .Davranışların da tepkilerin de gram abartı görmüyorum aksine melek mi bu kadin diyorum ben olsam daha sert tepkiler verirdim .işin çok zorannen ne durum da ?tarafina çekebildin mi ?birisi destek olsa bari sana kafayı yedirtirler insana ya ..
Bencede annesi düşman gibi .keşke kovalasada evine gitse.Daha önceki msjlarımda da yazmıştım, zeytin yağı gb üste çıkacaklar sonunda bak
Yüzsüzlük diz boyu ihaleyi sana bırakmaya çalışıyorlar
Anneni de göndersen keşke evine! Dostun mu düşmanın mı belli değil.
Bir de davayı bir an önce açabilsen iyi olacak iyice moka sarıyor durdukça
Daha önceki msjlarımda da yazmıştım, zeytin yağı gb üste çıkacaklar sonunda bak
Yüzsüzlük diz boyu ihaleyi sana bırakmaya çalışıyorlar
Anneni de göndersen keşke evine! Dostun mu düşmanın mı belli değil.
Bir de davayı bir an önce açabilsen iyi olacak iyice moka sarıyor durdukça
bırak böyle işleri.Bilmiyorum ya ben hocayı nerden bulucam, korkarım ki ben zaten gidemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?