- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Ben bi süre bu konuyu okumamaya calısacagım
gecmıste aynı seylerı yasamıs bırıyım ama ben sapına kadar aldatılmıstım.
bu kararı ben vermedım hıc napsam ne etsem demedim adam zaten benım ogrenmem uzerıne evı bakkala gıdıyorum dıye terk ettı. kafamda hıc acaba kalmadı ılk an neyse devam eden aylar bu ısın tamamen bıttıgının farkındaydım. o yuzden kafa olarak hırpalanmadım. fakat bu konu benı yordu . bı oyle dıyorum bı boyle dıyorum. eskı kocamı sevmedım mı bılmıyorum ama sımdı evlı oldugum adama asık olarak evlendım ne kadarını tolere ederım acaba edemezmıyım gecmıste eskı kocam benı terk etmeseydı napardım gercekten bılmıyorum. ben sevgıye cok onem verıyorum ama karsılıklı olan sevgıye. kısacası konu sahıbının yapması gereken tek sey kafasını dınlemektı . ısler sarpa sarıyor farklı bır boyuta atlamıs hatta
Allah yardımcısı olsun verecegı kararın omru bıllah arkasında durmasını temennı edıyorum
gecen aylarda suankı kocam ıcın actıgım bır konu vardı hatırlıyormusun okumusmuydunsen onları aştın cute lütfen hatırlayıp kendini üzme
gecen aylarda suankı kocam ıcın actıgım bır konu vardı hatırlıyormusun okumusmuydun
alta yatan yılan uyanmıstı
sonuc olarak gecmıte aldatıldıysan veya o ıhtımal hep karanlık kaldıysa ınsanın beynınde bır yerlerde hazır olarak beklıyor bu ıhtımal
korkunc bısey. bu kadın affetsede affetmesede bununla yasayacak en acısıda bu
Vallahi herkesin kendi kararı ama bu konuya hiç olmadığı kadar yuvayı dişi kuş yapar erkektir döver de sever de erkektir gözü dışarı kayar sen hatalarını kontrol et temalı dünya kadar cevap geldi
Resmen konu sahibine ayrılma diye mahalle baskısı yapılıyor bir boşanan kadının camını taşlarlar denilmesi kaldı
Konu sahibinin eşinin iyi bir baba.olmasi iyi bir de koca olacağı anlamına gelmiyor
Şurada kadının yaptığı fedakarlıkları çoğu kadın yapmaz bile
Adamın ailesi istememiş diye düğünden vazgeçilmesi kadının hem evde hem işte çalışması bebeğine bakması bir kere bile ev işleriyle ilgili sorunları yansıtmamasi hep sıradan şeyler değil mi adam bunlar için o yuzden sorun çıkarmamış olabilir mi
Tabii kadının hatası zamk gibi kocasının her gittiği yere gitmemesi ona güvenmesi var sokakta gördüğü her kadına ne bakıyorsun kocama deyip olay çıkarması gerekiyordu halbuki
Adam birde defa sonuçlanmasa da girişim. De bulunmuş facebook da eski sevgilisini aratmış diye olay çıkaran hanımlar bu adam facebook eskiyle arkadaş olmuş mesajlaşmis telefon numaraları alınmış belki aynı şehirdeyim şu anda demek uygunsa bir görüşelim demek hanginiz kocanın sevgilinin eski sevgiliyle konuşmasını çok normal karsiliyorsunuz
Hoş burada striptiz bara gidip kucak dansı yaptıran adam için aldatmış sayılmaz sonuçta birleşme olmamış gibi cevaplar geldiğinden bir şey diyemiyorum artik
Bu kısım da adam olacak kız çok haklı adam eski sevgiliyle buluşacakken yahu ben ne yapıyorum evde karım var mı dedi yoksa karısının oteli aramasıyla yakalanacagini anlayıp vazgeçti anasına kuzenine haber verdi ikisinin arasında çok fark var
Sonuç da olayların hızlı geliştiğini ben de düşünüyorum konu sahibinin iyice bir düşünüp karar alması gerekiyor diyorum
İlla da boşan kimse diyemez zaten ama boşan demek nasil kolay değilse bana göre ayrılma demek de o kadar kolay olmamalı
Boşaninca kadına siz mi yardımcı olacaksınız diyenler peki kadın affeder de yarın bir gün yeniden aldatırsa siz mi yardımcı olacaksınız eminim burada böyle yazanlar da kadın bir kez aldatıldım affettim bir daha aynısını yaptı yazsa ee bir kez affetmissin bir kez daha yapar tabii yazarlar
konu sahibinin yaptığı yorumları oku sadeceKızlar ben bu konuyu ilk açıldığında okumuştum,yorum yapmıştım. Sonradan değişen bir şey mi oldu? Çok da uzun birisi anlatabilir mi
Brezilya dizileri gibi dimi ayyy cok güldüm sizde çok çok gülünbu konunun rengi fazlasıyla mı değişti bana mı öyle geliyor..aldatılmadan bir anda boşlanan koca ve boşanmaya bahane arayan kadına oradan tehdit edip şiddet gösteren kocaya falan amaaaaaaaaaaaaan,bence konu sahibi son tahlilde neticeyi yaz sen.
Aslında hem utandım ama kırgınım hala ona suan herseyin sebebi o isteyerek yada istemeyerek fark etmez.Görümcen üzülmüş olabilir ama sessiz kalması yine de affedilir değil. Çok mu zormuş destek olmak için itiraf etmek?
Avukatla ne görüştün?
Aslında hem utandım ama kırgınım hala ona suan herseyin sebebi o isteyerek yada istemeyerek fark etmez.
Avukata sabah gittim niyetim iyice bir carlamakti amaaaa
Kadin daha gelmemisti bekledim bende neyse geldi bu hemen odasina gectik direk dedim ki neden yaptiniz bunu resmen aptal yerine koydunuz beni size inanamiyorum dedim.
Kendisi 7.5 aylik hamileyken aldatilmis ve tek celsede bosanmis aldatilmaya tahammulu olmayan biriymis oda ama benim durumum daha baskaymis ona gore sinirle atilan bir adimdi ve pisman olacaginiza emindim, sizinle konusmak imkansizdi resmen gozunuz donmustu bende islemlere simdi baslamayalim biraz dusunun istedim ama size bunu soyleyemedim dun gecede arayip birden sorunca islemler ne durumda diye panik oldum ne diyecegimi bilemedim ne deseniz hakkiniz var ama suan bosanmak icin erken bende aldatma nedeniyle ayrilmis bir kadinim inanin kolay degil sonradan donusu olmayan birsey yapiyorsunuz dedi.
Bende keske bastan soyleseydiniz resmeb benim adima karar aldiniz benim yerimde baskasi olsa yaniniza birakmazdi ama tek yapacagim sey artik sizinle calismamak olacak bana yalan soylediniz resmen dedim. Birde esim mi sizi zorladi dedim yoo hayir ben esinizle zaten tanismadim sadece avukati gelmisti 1 kere onada islemleri baslattik demistim dedi. Ordan da ciktim gorumceye gittim iste.
Nasıl söyledim bende bilmiyorum valla ohh iyi dedim çünkü bir onun oğlu var onun oğlu bitane çünkü bir o oğlan doğurdu ayyy 5 senedir yıldım dı zaten çıktı gitti ağzımdan iyi oldu.Yalnız çok iyi cevap olmuş tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?