Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Vallahi herkesin kendi kararı ama bu konuya hiç olmadığı kadar yuvayı dişi kuş yapar erkektir döver de sever de erkektir gözü dışarı kayar sen hatalarını kontrol et temalı dünya kadar cevap geldi
Resmen konu sahibine ayrılma diye mahalle baskısı yapılıyor bir boşanan kadının camını taşlarlar denilmesi kaldı

Konu sahibinin eşinin iyi bir baba.olmasi iyi bir de koca olacağı anlamına gelmiyor
Şurada kadının yaptığı fedakarlıkları çoğu kadın yapmaz bile
Adamın ailesi istememiş diye düğünden vazgeçilmesi kadının hem evde hem işte çalışması bebeğine bakması bir kere bile ev işleriyle ilgili sorunları yansıtmamasi hep sıradan şeyler değil mi adam bunlar için o yuzden sorun çıkarmamış olabilir mi
Tabii kadının hatası zamk gibi kocasının her gittiği yere gitmemesi ona güvenmesi var sokakta gördüğü her kadına ne bakıyorsun kocama deyip olay çıkarması gerekiyordu halbuki
Adam birde defa sonuçlanmasa da girişim. De bulunmuş facebook da eski sevgilisini aratmış diye olay çıkaran hanımlar bu adam facebook eskiyle arkadaş olmuş mesajlaşmis telefon numaraları alınmış belki aynı şehirdeyim şu anda demek uygunsa bir görüşelim demek hanginiz kocanın sevgilinin eski sevgiliyle konuşmasını çok normal karsiliyorsunuz
Hoş burada striptiz bara gidip kucak dansı yaptıran adam için aldatmış sayılmaz sonuçta birleşme olmamış gibi cevaplar geldiğinden bir şey diyemiyorum artik

Bu kısım da adam olacak kız çok haklı adam eski sevgiliyle buluşacakken yahu ben ne yapıyorum evde karım var mı dedi yoksa karısının oteli aramasıyla yakalanacagini anlayıp vazgeçti anasına kuzenine haber verdi ikisinin arasında çok fark var

Sonuç da olayların hızlı geliştiğini ben de düşünüyorum konu sahibinin iyice bir düşünüp karar alması gerekiyor diyorum
İlla da boşan kimse diyemez zaten ama boşan demek nasil kolay değilse bana göre ayrılma demek de o kadar kolay olmamalı

Boşaninca kadına siz mi yardımcı olacaksınız diyenler peki kadın affeder de yarın bir gün yeniden aldatırsa siz mi yardımcı olacaksınız eminim burada böyle yazanlar da kadın bir kez aldatıldım affettim bir daha aynısını yaptı yazsa ee bir kez affetmissin bir kez daha yapar tabii yazarlar

iyi de adamın son yaptığına anlam veremedim ben anlayıp dinlemeden sormadan etmeden bu ne perhiz bu ne lahana?
kendi yediği haltı karısı dinlemiş ona inanmak istemiş şurda boşanmamak için kadın belki de kendiyle savaşıyor adamın yaptığına bak uzaktan bakıp artsilik yapıp yüzüğü bırakıp gidiyor!! e konu sahibi olayı öğrenir öğrenmez nie böyle yapamadı burda perişan oldu kadıncağız bende boşanmaması taraftarıydım ki konu sahibi de bunu istemeye istemeye yapıyordu belli ama adam üste çıkmaya çalışıyor işte erkekler böyle biz düşünürüz , dinleriz haksız da olsalar yalvarırlar kadının burda bir günahı yok internet konusunda diyorum kalkıp sormadan etmeden yüzüğü masaya koymuş

hem kendi haksız hem zeytinyağı modunda çok sinir oldum çok barışmak isteyen adam yanlış da anlasa hani sende böyle yapıyorsun ne farkımız var bak ikimizde hata yapıyoruz diip anlaşma yoluna gitmesi gerekirdi ki mavi turna da burda kişi kendinden bilir işi diyebilir haksız olduğunu kendisine benzemediğini söyleyebilirdi..

ayrıca bazı arkadaşlar özelini anlattığı için haksız duruma düşebilir demişler bence düşmez..ben mavi turna kim adı ne nerde yaşıyor kocası kim hangi otele gitmiş ne bileyim face instg olsa haklısınız da burası ne kadar söylerse o kadar bildiğimiz bir yer yani bu durumu kullanamazlar..

Ben bi süre bu konuyu okumamaya calısacagım
gecmıste aynı seylerı yasamıs bırıyım ama ben sapına kadar aldatılmıstım.
bu kararı ben vermedım hıc napsam ne etsem demedim adam zaten benım ogrenmem uzerıne evı bakkala gıdıyorum dıye terk ettı. kafamda hıc acaba kalmadı ılk an neyse devam eden aylar bu ısın tamamen bıttıgının farkındaydım. o yuzden kafa olarak hırpalanmadım. fakat bu konu benı yordu . bı oyle dıyorum bı boyle dıyorum. eskı kocamı sevmedım mı bılmıyorum ama sımdı evlı oldugum adama asık olarak evlendım ne kadarını tolere ederım acaba edemezmıyım gecmıste eskı kocam benı terk etmeseydı napardım gercekten bılmıyorum. ben sevgıye cok onem verıyorum ama karsılıklı olan sevgıye. kısacası konu sahıbının yapması gereken tek sey kafasını dınlemektı . ısler sarpa sarıyor farklı bır boyuta atlamıs hatta
Allah yardımcısı olsun verecegı kararın omru bıllah arkasında durmasını temennı edıyorum

sen onları aştın cute lütfen hatırlayıp kendini üzme

sen onları aştın cute lütfen hatırlayıp kendini üzme
gecen aylarda suankı kocam ıcın actıgım bır konu vardı hatırlıyormusun okumusmuydun
alta yatan yılan uyanmıstı
sonuc olarak gecmıte aldatıldıysan veya o ıhtımal hep karanlık kaldıysa ınsanın beynınde bır yerlerde hazır olarak beklıyor bu ıhtımal
korkunc bısey. bu kadın affetsede affetmesede bununla yasayacak en acısıda bu

evet okudum...
kadın kendi içinde bu işi çözmedikçe affetse bile aklına gelecek acaba görüştümü gittimi geldimi diye,bunun için de kavga da olsa gürültü de olsa konuşmak şart

Aynen, ben de hiç net bir şey yazmak istemiyorum. Zaten yazamam da. Çünkü her iki türlü de olabilir. Elimde kişilik analizi raporu vs. gibi bir şey olsa bile yapamam. Her şeyi iyice düşünün diyebiliyorum ve mutlu olmanızı dileyebiliyorum sadece.

Bu konuyu baştan beri okuyanlardanım ve üzüldüm doğrusu.. Biz kadınlar hem duygu hem mantık çerçevesinde olaylara bakmaya çalışıyoruz. Ben sizin yaşadıklarınızın fazlasını yaşayıp birkaç kez affettim. ama sevgimden, ama çocuğum için, ama umudum için ayrılığı göze alamadığım için.. Uzak kaldım korkuttum yine fayda etmedi bir insanın karakteri neyse o dur değişmez kesinlikle.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız bende sizin gibi evin hem erkeği hem kadını olmaya çabalayıp kendimi parçaladım.. Elime ne mi geçti kaybolan yıllarım, keşkelerim ...ama Allahın izni ile bitiyor işkencem..Her seferinde şunu da deneseydim demeyeceğim çünkü her yolu denedim.. Demem o ki çok ama çok iyi düşünün.. keşke hemen dava açmayıp uzak kalsaydınız en azından evet bu çabalıyor dediğiniz birşeyler yapacakmıydı görürdünüz.. Boşanma girişimi ile evi terketmek aynı şey olmuyor.

Fazla şey yaşamış biri olarak söylüyorum lütfen ilk ve son bir şans verin evlilik danışmanına gidin eğer sizi gerçekten seviyorsa ve pişmansa bakış açınız değişecek belki kat kat mutlu olacaksınız.. Eğer düzeltmek isterse durumları kabul eder ve yaşamına aksettirirse size çok faydası olacak emin olun. Onu da denese miydim dememeniz için çocuğunuza karşı kendinizi hatalı hissetmemeniz için deneyin derim. Çünkü hala sevgi var ,güven belki sarsıldı ama kazanabilirsiniz.

Kızlar ben bu konuyu ilk açıldığında okumuştum,yorum yapmıştım. Sonradan değişen bir şey mi oldu? Çok da uzun birisi anlatabilir mi

Kizlar merhaba,
Bugun gorumcemin is yerine gittim, gerci once avukatima gittim ama onu ayri anlatirim size. Gorumcem beni gorunce resmen dumur oldu gozleri ayrildi.
Ona gittim cunku bu isin bastan beri herseyini bilen bence oydu bunca zaman sessiz kalmasi bile bunu gosteriyordu.
Ilk soku atlatinca bana sarildi tatlim neler oluyor boyle inanamiyorum dedi.
Bende gercektenmi peki neden o kiza esimin oraya gidecegini soyledin dedim ( blöf yaptim bos attim ama dolu tuttum)
Canim ben bilemedim hic aklima gelmedi iletisime gececegini hiccc dusunmedim zaten kasitlida soylemedim bu olaydan 3 gun once buraya gelmisti bende kaldi sizin islerden acildi konu bende ya biliyomusun sizin orda cok buyuk bir is aldilar ama sorunlar varmis kardesim 2-3 gune oraya gidecek demis bulundum.
Tamamen iyi niyetinden yani oylemi dedim bana baksana sen ne haldeyim goruyorsun dimi bunlarin sebebi sensin bana olan nefretin dedim butun hincimi kustum.
Oda telefonunu cikarda cantasindan oylemi dedi al sunu whatapp a gir oku ben ona ne yazmisim bi bak uyuz kari dedi bana.
Ilk basta istemedim ama sonra aldim okudum yazdiklarini kiza epey bi carlamis gercekten de hemde baya baya ne ruh hastaligini birakmis be o.... lugunu. En son da artik gorusmek istemedigini yazmis. Ben ciddi ciddi sok oldum. Utandimda biraz tabi oda agladi falan sebep oldum bende gunlerdir iyi degilim hele bosanacagini soyleyince annem iyice fena oldum dedi gelip konusmayada cesaret edemedim iste dedi. Neyse ayrildim bende yanindan dolandim oyle simdi daha disardayim size yaziyim dedim.

Görümcen üzülmüş olabilir ama sessiz kalması yine de affedilir değil. Çok mu zormuş destek olmak için itiraf etmek?

Avukatla ne görüştün?

Brezilya dizileri gibi dimi ayyy cok güldüm sizde çok çok gülün

Konunuzu ilk günden beri takip ediyordum, şimdi izninizle bir kaç şey yazmak istiyorum. Öncelikle yukarılarda diğer arkadaşlarda sıklıkla belirtmiş her insan kendisinden sorumludur ve sizin yuvanız hakkındaki kararı biz veremeyiz, ancak mevcut fikirlerinize saygı duyabilir ya da eleştirebiliriz. Ve ben sizi eleştirmiyor, aksine büyük saygı duyuyorum. Yuvayı dişi kuş yaparmış da, aman erkek zaten çok pişman olmuş da, çocuğunuza ne olacakmış onu düşünmüyor muymuşsunuz da! Geçiniz efendim! Evlilik eğer iki kişinin ortak sorumluluğundaysa sizin kadar eşiniz de düşünecekti bunları.

Birincisi , eski kız arkadaşını neden eklemiş ?
İkincisi , neden aynı şehirde olacağız diye zarf atmış.
Üçüncüsü, bu kadar şeyi yapabilecek kadar gözü kara olan adam sizce siz oteli aradınız diye mi vazgeçmiştir yoksa aynaya bakıp "amanın ben ne yapıyorum" mu demiştir ?

Boşanma kararınızı sonuna dek destekliyorum, tabii ki hayat sizin eşinizi affetmeyi de seçebilirsiniz ama ben bir ömür acaba'larla yaşayamazdım ki zaten bence buna teşebbüs etmek bile bir aldatmadır.

Hakkınızda hayırlısını dilerim, sevgiyle.

Bir de anlayamadığım sizi boşanmaya bahane aramakla mı eleştiriyorlar ? Buna çok gülerim ve lütfen siz de gülün geçin, yahu adam kadının koynundan dönmüş ( dönüp dönmediği de meçhul ) siz mi bahane arıyor oldunuz ?

Adam pişmanmış , affet diyenler de olmuş iyi de adam " oh iyi yaptım, aklım ondaydı zaten, elimin kiri" demeyecek. Baktı gül gibi karısı elden gidiyor tabii ki tutuşacak , özürler dileyecek, utanacak. Ne yapsaydı ?

Görümcen üzülmüş olabilir ama sessiz kalması yine de affedilir değil. Çok mu zormuş destek olmak için itiraf etmek?

Avukatla ne görüştün?
Aslında hem utandım ama kırgınım hala ona suan herseyin sebebi o isteyerek yada istemeyerek fark etmez.
Avukata sabah gittim niyetim iyice bir carlamakti amaaaa
Kadin daha gelmemisti bekledim bende neyse geldi bu hemen odasina gectik direk dedim ki neden yaptiniz bunu resmen aptal yerine koydunuz beni size inanamiyorum dedim.
Kendisi 7.5 aylik hamileyken aldatilmis ve tek celsede bosanmis aldatilmaya tahammulu olmayan biriymis oda ama benim durumum daha baskaymis ona gore sinirle atilan bir adimdi ve pisman olacaginiza emindim, sizinle konusmak imkansizdi resmen gozunuz donmustu bende islemlere simdi baslamayalim biraz dusunun istedim ama size bunu soyleyemedim dun gecede arayip birden sorunca islemler ne durumda diye panik oldum ne diyecegimi bilemedim ne deseniz hakkiniz var ama suan bosanmak icin erken bende aldatma nedeniyle ayrilmis bir kadinim inanin kolay degil sonradan donusu olmayan birsey yapiyorsunuz dedi.
Bende keske bastan soyleseydiniz resmeb benim adima karar aldiniz benim yerimde baskasi olsa yaniniza birakmazdi ama tek yapacagim sey artik sizinle calismamak olacak bana yalan soylediniz resmen dedim. Birde esim mi sizi zorladi dedim yoo hayir ben esinizle zaten tanismadim sadece avukati gelmisti 1 kere onada islemleri baslattik demistim dedi. Ordan da ciktim gorumceye gittim iste.

Bu konudan baska seylerde cikti galiba ortaya. Yoksa 82 sayfa ne yazilacak. Konu sahibi keske kisa bir ozet gecebilse tum yasananlari. Tek tek okuyayim dedim ama cıks olmuyor. Cok fazla mesaj var.

Yok artık avukatta ki rahatlığa bak. Ne kadar sarpa sardı bu iş yahu.
Avukat mı ara bulucu mu? Onun işi seni oyalamak değil ki. Versin tavsiyesini yapsın işini.

Herkes bir şeyler yazdı ama ben sadece takip ediyordum konuyu. Bu boşanma olayı bir anlık öfke de olabilir, uzun uzun düşünerek alınan bir karar da.
Ben empati kurmaya çalışıyorum ve bundan farklı davranabileceğimi sanmıyorum. Bir kere o mide bulandı mı dönüşü zor. İmkansız değil ama çok zor.

Barışırsanız eşiniz bu korkuyla uzun süre cesaret edemez birşey yapmaya ama bu eşinizin aldatmaya meyilli olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Söz konusu başkası olunca ahkam kesmek kolay oluyor başına gelmeden anlayamaz kimse sizi. Allah doğru olan kararı verdirsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…