Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

taylor hanım inanın benim bugüne kadar aklımın ucundan tek bir kere ayrılık, boşanma gibi birşey geçmedi yani ben bu adamı çok sevdim ki daha da seviyorum keşke 1 günde sevgi bitse izi bile kalmasa...
Yalan makinesi iyi fikir ama eşim ingiltere ye giremez :)))) bi kaç yıl önce arkadaşlarını ziyarete gittiğinde bir kavgaya karışmıştı sıkıntılar oldu zor bela kurtarmıştı paçasını :))) O yüzden olmaz o iş neyse şaka bir yana zaten benim problemim onun yalan söylüyor olması falan değil ki, o kız bunu eklemiş olabilir neden kabul ediyor hadi ediyor neden mesajlaşıyor hadi bunada tamam neden şuan aynı yerdeyiz diyor, işi buluşmayı düşünecek noktaya getiriyor.
Tamam vazgeçmiş olabilir ama bunu istedi, birde beni en azından diğer kız açısından ne duruma düşürdü, ki bu kız onunla biz evlenmeden önce eşimin annesinin yanına gidip onları evlendirme diyen, intiharlar edip en mutlu günlerimi mahveden, görümcemle aramın taa baştan bozulmasına neden olan ve bu yüzden bütün hazırlıklarım tamamken düğünsüz derneksiz evlenmeme sebep olan kız.
Ben ne duruma düştüm şimdi kız bana birde face den laf kondurmuş Bu İş Bu Kadar Basitti işte diye... Arada profiline girip bakıyorumda o kızın herşeyi herkese kapalı bir bu lafı açık ve daha bu olaylar olduğunda yazdı bunu.
Bunu bile hazmedemiyorum en basiti ben.

Annem bile eşimin yanında ya bu kadar mı körsün be kadın onun tuzu kuru tabi babam onu bu durumlara bir kere bile düşürmedi ki anlayamaz.

yazılan butun yorumlara katılıyorum ben olsaydım napardım bır yanım bosardım obur yanım sıcardım agzına dıyor obur yanım affet be dıyor
konu sahıbı kım bılır ne halde.
Halim iyi değil dengem bozuldu giderek daha kötü oluyorum herkesin bana amannnn ne var yani demesi beni kahrediyor, avukatımın bile yaptıklarına bakıyorum çıldırdım artık çıldırdım ben ya. Tamam hadi diyelim ki boşanma kararım erken, ama neden sırf aklımdan boşanmak geçiyor diye eşim bir anda masum melek oluyor da ben şirret kadın oluyorum anlamadım.

Annem bile eşimin yanında ya bu kadar mı körsün be kadın onun tuzu kuru tabi babam onu bu durumlara bir kere bile düşürmedi ki anlayamaz.

Dediğim gibi çok zor bir durum, biz sizin ruh halinizi asla %100 anlayamayız ama empati yapabiliriz. Keşke anneniz de yapabilse, sizin gururunuzun ne kadar incindiğini anlar. Siz aklı gayet başında, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız dilerim herşey güzel olur sizin için.

Dimi yani bunu bir kere ne kayınvalideme ne eşimin ablasına söylemedim ama hep içimi acıttı kayınvalidem görümcem kadar sık görüşmüyor ama bu kız ne zaman bu şehre gelse görümcemde kalıyor ya.
Benim görümce bekar hiç evlenmemiş işi gücü tıkırında bir kadın hep dedim ki evli olsa beni anlardı empati kurardı bu konuyu bir kere tartışma meselesi etmedim ben. O ne yaptı gitti o kıza eşimin oraya gideceğini yetiştirdi bütün bunların yaşanmasına sebep oldu şimdi görümce üzgünmüş, o kızla artık görüşmeyecekmiş neye yarar baştan koyacaktı mesafeyi hadi koyamadın beri eşimle benimle ilgili bilgi verme ya.

Bunun cevabını alamıyorum ki ben işte. Zaten bundan dolayı bütün öfkem. Kendisi ile görüşmeye gittiğim gün bana şöyle demişti .... o gün merkezde ki işlerimi halledip otele geldim onunla görüşecektim odama çıktım hazırlanırken aynada kendimden çok utandım, aramadım sormadım face den sildim, sonra yemek için aşağıya inerken lobidekiler senin aradığını bana ulaşamdığın için oteli aradığını söylediklerinde senin face üzerinden gelen mesajları görüp okuduğunu anladım, ne diyeceğimi bilemediğim için epey konuşma planı yaptım ama telefonda hiçbirini diyemedim, sende çok aşırı tepkisiz kalınca evi terk edip gideceğin gibi bir düşünceye kapıldım hemen dönmeye karar verdim.... demişti
Ama yine yazmıştım ben ikna olamıyorum, yok arkadaş bu kadar küçük birşey için eşim o kadar yalvarak dil dökecek annesi araya girecek kızın amcasına kadar arayacak ohoooo kim inanır ya.

Zaten bebeğim olmasa şuan evde bile değildim ben çoktannn neyim var neyim yok toplayıp çıkmış gitmiştim

Ben bunu anlayamıyorum, bütün bunlar "küçük" bir şey mi ? Evlilik bu kadar basit mi ? Nefs denen şey bu denli kolay mı yeniliyor ? Tabii en iyi karar yine de sizin...

Eşimle adam akıllı konuşmayı denedim ben ama sırf ben onun anlatıklarına dayanamayıp ortamı terk ettim, nereye gidiyorsun diyince benimde eski arkadaşlarım var.. dedim diye ortalığı yıktı ki ben o an canımın acısından söyledim çünkü ona o kız sana yazınca heyecanlandın mı diye sorduğumda evet olabilir demişti bu beni delirtti o yüzden canı yansın diye söyledim o lafıda.

Ve size halâ eşinizi affetmenizi söyleyebilenler var...

Bu yardım işini halledeceğim sırf bu evlilik nereye gidecek diye değil kendimi iyi hissetmiyorum eşime çok büyük öfkem var ona zarar vermek istiyorum, kafasını patlatmak istiyorum, bütün hıncım içimde kaldı..

Ben bu yaşadıklarınızı bilmiyordum. Çok büyük sıkıntı yaşamışsınız. Sizin hassas olduğunuz bir kişi ve konuymuş zaten. Çok üzüldüm. Sizin hassas olduğunuzu bildiği halde kuzeni gelip size ayrıntı mı anlattı bir de? Ben ilk mesajlarınızdan siz onu hiç tanımıyor, bilmiyordunuz da kuzeni tanıttı, ondan bilgi topladınız gibi anlamıştım. Çok büyük sıkıntı. İsterseniz bir psikoloğa gidin. O üzüntünüzü azaltmak için bir çare bulur belki. Umarım kısa zamanda eskisinden bile mutlu olursunuz.

Mavi mavi turna gorumcenin yazışmalarında kız ne diyor gorumcene peki??neler yazmış..

Ben eşimle o kızın ilişkilerinin detaylarını hiç bilmiyordum, sadece benden 1 yıl önce birlikte olduğu, ruh sağlığı yaşadığı ayrılık sonrası bozulmuş, eski sevgilisinin 1 yıl içinde evlilik kararı almasını hazmedemeyen bir kız sanıyordum.
Ama bunların çok iyi anlaştıklarını, çok aşık olduklarını, eşimin durduk yere mantığıma uymuyor diye kızı terk ettiğini, kızın eşimin ailesi ile içli dışlı olduğunu hatta eşimden yakın zamanda evlilik teklifi beklerken ayrılık olduğunu kuzeni bana yeni anlattı işte bunları bilmiyordum ben.
Bu kız bizim isteme olayları olduktan 10 gün 15 gün sonra intihar etmişti, eşim çok zorlanmıştı psikolojik olarak ama bende melek değilim yani her gün gitsin hastaneye kızla vakit geçirsin nereye kadar susacağım kavga etmiştim eşimle o zaman işte görümce ile aram bozulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…