- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
taylor hanım inanın benim bugüne kadar aklımın ucundan tek bir kere ayrılık, boşanma gibi birşey geçmedi yani ben bu adamı çok sevdim ki daha da seviyorum keşke 1 günde sevgi bitse izi bile kalmasa...Katılıyorum. Birkaç ihtimal var. Siz ya ayrılmak istiyorsunuz da bahane arıyorsunuz bilinçaltınızda, ya çok fena galeyana geldiniz, veya bu olay fake. Başka açıklama bulamıyorum. Muhtemelen ikincisi oldu. Ben eşinizin size doğruyu söyleme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Sizin saf olmanız (siz öyle demişsiniz), eşinizin size yalan söylediği anlamına gelmez. Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez diye bir söz var ya, o hesap. Yani ben safım, kesin beni kandırıyordur diye düşünmeyin. Kötü niyetli adam neden illa gelmeniz için ısrar etsin?
Hiç kimsenin hayatını etkilemek istemem. Sizin için hangisi daha iyi olacak bilmiyorum. Ama eşinizin doğruları söylediği ihtimalini şimdi iyice düşünün ki boşandıktan sonra aklınıza gelip canınızı sıkmasın. Hatası birinden ilgi gelince egosunun okşanmış olması ve buna hemen son vermemiş olması. Daha fazlasını ne düşünmüş ne yapmış.
Bir hatası daha var tabii. Sizi hırpalamış. Ben olsam şikayette bulunurdum. Hiçbir bahanesi olamaz. Ancak orada da "benim yapmadığım, yapmayı düşünmediğim fiziksel bir şeyi o nasıl olur da yapacağını söyler, ben onu o kadar severken" diye düşünüp sinirlenmiş olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi sizi sevmiyor da sadece soyadını taşıyorsunuz diye değildir sebep.
Nasıl oluyor da millet böyle kesin yazabiliyor anlamıyorum. Yukarıda arkadaş doğru yazmış. Herkes kendi yaşadıklarına göre yazıyor. Lütfen unutmayın eşinizin doğru söylüyor olma ihtimali var. Peki ya öyleyse? Ya o ihtimal gerçekse?
Ama emin olamayız. Emin olmak için gerekiyorsa yalan makinesine girsin. Sizin için baktım, Türkiye'de ticari olarak yok ama İngiltere'de vs. var. Ama eşiniz kabul eder mi bilmiyorum. Birkaç gün önce olsa farklı olurdu. Ama artık eşinizi kaybetmeye başlamış olabilirsiniz.
Yalan mı doğru mu söylüyor anlamak için bir yol daha geliyor aklıma. İsterseniz özelden yazarım.
Çok negatif ve kesin yargılar içeren bazı yorumları dengelemek için daha sert biçimde pozitif yazmak isterdim ama neyin sizin için daha iyi olacağını bilmediğinden ve hayatınızı etkilemek istemediğimden yazmıyorum. Sizin hayatınız, sizin kararınız. Eskisinden bile daha mutlu olmanızı, çok mutlu mesut yaşamanızı dilerim.
Annem bile eşimin yanında ya bu kadar mı körsün be kadın onun tuzu kuru tabi babam onu bu durumlara bir kere bile düşürmedi ki anlayamaz.Bir de anlayamadığım sizi boşanmaya bahane aramakla mı eleştiriyorlar ? Buna çok gülerim ve lütfen siz de gülün geçin, yahu adam kadının koynundan dönmüş ( dönüp dönmediği de meçhul ) siz mi bahane arıyor oldunuz ?
Adam pişmanmış , affet diyenler de olmuş iyi de adam " oh iyi yaptım, aklım ondaydı zaten, elimin kiri" demeyecek. Baktı gül gibi karısı elden gidiyor tabii ki tutuşacak , özürler dileyecek, utanacak. Ne yapsaydı ?
Halim iyi değil dengem bozuldu giderek daha kötü oluyorum herkesin bana amannnn ne var yani demesi beni kahrediyor, avukatımın bile yaptıklarına bakıyorum çıldırdım artık çıldırdım ben ya. Tamam hadi diyelim ki boşanma kararım erken, ama neden sırf aklımdan boşanmak geçiyor diye eşim bir anda masum melek oluyor da ben şirret kadın oluyorum anlamadım.yazılan butun yorumlara katılıyorum ben olsaydım napardım bır yanım bosardım obur yanım sıcardım agzına dıyor obur yanım affet be dıyor
konu sahıbı kım bılır ne halde.
Annem bile eşimin yanında ya bu kadar mı körsün be kadın onun tuzu kuru tabi babam onu bu durumlara bir kere bile düşürmedi ki anlayamaz.
Dimi yani bunu bir kere ne kayınvalideme ne eşimin ablasına söylemedim ama hep içimi acıttı kayınvalidem görümcem kadar sık görüşmüyor ama bu kız ne zaman bu şehre gelse görümcemde kalıyor ya.Kimisi bir mesajda boşanır . Kimisi her şekilde aldattığında . Kimisi istediği kadar aldatsa da boşanmaz .
Ben kocasını hala sevdiği ve özlediği için konu sahibine acele etme diyenlerdenim. Zamanla daha kötü hale gelebilir tam sevgi bitmeden ayrılması .
Bence çocuğunu sevmek için gelip uyandırmayan uyandırmak istemeyen babada iyi bir babadır .
Ayrıca erkek ailesinin hala eski sevgili ile görüşmesi nedir .Olay bitmiş aradan 6 yıl geçmiş sen hala görüşüyorsun .
Bu konu beni evlilikten soğuttu .
Bunun cevabını alamıyorum ki ben işte. Zaten bundan dolayı bütün öfkem. Kendisi ile görüşmeye gittiğim gün bana şöyle demişti .... o gün merkezde ki işlerimi halledip otele geldim onunla görüşecektim odama çıktım hazırlanırken aynada kendimden çok utandım, aramadım sormadım face den sildim, sonra yemek için aşağıya inerken lobidekiler senin aradığını bana ulaşamdığın için oteli aradığını söylediklerinde senin face üzerinden gelen mesajları görüp okuduğunu anladım, ne diyeceğimi bilemediğim için epey konuşma planı yaptım ama telefonda hiçbirini diyemedim, sende çok aşırı tepkisiz kalınca evi terk edip gideceğin gibi bir düşünceye kapıldım hemen dönmeye karar verdim.... demişticanım sana şu kadarını söyliyim bu olay başıma gelse kocamı düşünürüm, olayı, verilen tepkileri, kendi kendime evet o gün adam kızın yanına gitmekten vazgeçti çünkü aklına ben geldim oğlumuz geldi diyebiliyorsam boşanmam, yok diyemiyorsam ben oteli aradım panikledi ondan vazgeçti yoksa çoktan giderdi diyorsam o zaman boşanırım, bikaç yorumda ısrarla bunu yazdım adamı vazgeçiren neydi? bunun cevabını da en iyi konu sahibi verir o yüzden boşan boşanma şu bu tüm yorumlar havada
Zaten bebeğim olmasa şuan evde bile değildim ben çoktannn neyim var neyim yok toplayıp çıkmış gitmiştiminsanlar hata yapar, herkes hata yapar, önemli olan hatayı görüp pişman olanın yanında durmak bi şans vermek mi yoksa yallah diyip tekmeyi basıp sonra büyük ihtimal kafayı taşlara vurmak mı ? daha 10 gün olmuş olaylar başlayalı, atlı mı kovalıyo ? bışanıcaksa da önce sakinleşmeli, olaylar soğumalı, kafa biraz yerine gelmeli, yok hala benboşanıcam diyosa kimse zaten boşanma diyemez, aldığı karar sadece kendi adına aldığı bi karar değil, oğlu adına da karar alıyo, ben seni babandan ayrı bi ortamda tek başıma büyütücem, boşanmış anne baba çocuğu olacaksın daha 1,5 yaşında diyo, onun adına karar alıyosa bu kadar acele etmeye hakkı yok çünkü kafası hala karışık, belki pişman olacak, acele etmek niye ?
Bunun cevabını alamıyorum ki ben işte. Zaten bundan dolayı bütün öfkem. Kendisi ile görüşmeye gittiğim gün bana şöyle demişti .... o gün merkezde ki işlerimi halledip otele geldim onunla görüşecektim odama çıktım hazırlanırken aynada kendimden çok utandım, aramadım sormadım face den sildim, sonra yemek için aşağıya inerken lobidekiler senin aradığını bana ulaşamdığın için oteli aradığını söylediklerinde senin face üzerinden gelen mesajları görüp okuduğunu anladım, ne diyeceğimi bilemediğim için epey konuşma planı yaptım ama telefonda hiçbirini diyemedim, sende çok aşırı tepkisiz kalınca evi terk edip gideceğin gibi bir düşünceye kapıldım hemen dönmeye karar verdim.... demişti
Ama yine yazmıştım ben ikna olamıyorum, yok arkadaş bu kadar küçük birşey için eşim o kadar yalvarak dil dökecek annesi araya girecek kızın amcasına kadar arayacak ohoooo kim inanır ya.
Eşimle adam akıllı konuşmayı denedim ben ama sırf ben onun anlatıklarına dayanamayıp ortamı terk ettim, nereye gidiyorsun diyince benimde eski arkadaşlarım var.. dedim diye ortalığı yıktı ki ben o an canımın acısından söyledim çünkü ona o kız sana yazınca heyecanlandın mı diye sorduğumda evet olabilir demişti bu beni delirtti o yüzden canı yansın diye söyledim o lafıda.Merhaba, uzun zamandır bu sitedeyim. Epey oldu sanırım giriş yapmayalı. Ziyaretçi olarak bakıyorum hergün. Sizin konunuzu başından beri takip ediyorum. Çok üzüldüm inan. Sırf yorum Yazmak için girdim. 10 senelik öğretmenim ve uzun yıllar aynı okulda çalıştığım bi arkadaşımın eşini ( ki ailecek görüşürüz) bi kızla gördüm. Abi dediğim bi insandı. O da benim gördüğümü gördü. İşte bi panikle falan iş yerinden arkadaşlarla yemeğe geldik diğerleri yukarıda falan filan. O an anlamadım elbette sonuçta hepimiz iş arkadaşlarımızla toplu olarak yapıyoruz birşeyler. Ama adamın sonraki tavırları kendini ele verdi. Beni hayatta aramaz normalde. O gün aradı işte abim gel çay içelim. Kız zaten sevgilisiymiş. Neyse konu uzun. Anlatmaya çalıştığım erkekler çok aptal olur bazen. Kendini öyle ya da böyle ele verir. Çok usta olması lazım gizlenmesi için. Eşin bir yerde açık verirdi. Demem o ki eşine haksızlık ediyorsun. Yaptıkları doğru diyemem ama bir haftada aldın verdin bitirdin. Dur yahu bu ne hız. Ayrıca benim eşim de inşaat mühendisi. Çok çalıştı arazilerde. Beton dökümü, arazi işi çok iyi bilirim. Sağlam kafa bünye gerektirir. Sen de içindeymişsin bilirsin. Sana boşan boşanma diyemem ama çok acele karar veriyorsun. Biraz sakin ol. Eşinle gidin bi yerde adam akıllı konuşun. Sen söyle o dinlesin. Hem senin başkalarıyla yazıştığını düşünmesine ne gerek var hele ki şu aşamada. Amaaan düşünsün deme sakın. Mantıklı ol. Eğer böyle hırçın davranır boşanmaya ısrar edersen bu başkalarıyla yazışıyor düşüncesini senin aleyhine kullanır . Elbette ispat edersin bu kk yı. Ama sinek küçük mide bulandırmaya değmez. Ayrıca daha cidden bişey yapmamış zannımca. İyi düşün.
canım küçük bir şey derken çevrem de herkes küçük bir şey diyor ya konuya o manada...Ben bunu anlayamıyorum, bütün bunlar "küçük" bir şey mi ? Evlilik bu kadar basit mi ? Nefs denen şey bu denli kolay mı yeniliyor ? Tabii en iyi karar yine de sizin...
Eşimle adam akıllı konuşmayı denedim ben ama sırf ben onun anlatıklarına dayanamayıp ortamı terk ettim, nereye gidiyorsun diyince benimde eski arkadaşlarım var.. dedim diye ortalığı yıktı ki ben o an canımın acısından söyledim çünkü ona o kız sana yazınca heyecanlandın mı diye sorduğumda evet olabilir demişti bu beni delirtti o yüzden canı yansın diye söyledim o lafıda.
canım küçük bir şey derken çevrem de herkes küçük bir şey diyor ya konuya o manada...
Bu yardım işini halledeceğim sırf bu evlilik nereye gidecek diye değil kendimi iyi hissetmiyorum eşime çok büyük öfkem var ona zarar vermek istiyorum, kafasını patlatmak istiyorum, bütün hıncım içimde kaldı..Hayır ben empati kuruyorum. Eski bıraktığım erkek arkadaşım bana face den ulaşmış olsa ve ben bir anlık gafletle ona cevap yazmış olsam ve eşim bu yazdığımı görebilir diye ondan telefonunu istesem ve mesajı silsem. (ki irtibatta olsam gönlüm hala onda olsa telefonunu daha önceden biliyor ve onunla irtibatta olurum, telefon felan istemem yani) sonra yok ya benim ne işim var o adamla desem, o esnada kocam bir şekilde bunu öğrenmiş olsa... ???? Veeee sizin yaptığınız gibi beni suçlasa. Bana inanmasa, hatta daha kötü o adamla yattığımı, bir ilişkim olduğuna dair beni zorlasa. Bir kere tamam ben hata yapmış olabilirim. Ama dört senedir evliyim ben bu kişiyle. Beni hiç mi tanımamış, ne yaparım ne yapmam hiç mi bilememiş diye düşünürüm. Elbette ki hata yaptığımdan dolayı af dilerim, mücadele ederim. Böyle bir düşünceye zemin hazırladğım için. Eşinizin haklı mücadelesi normal bence de. Fakat size şunu diyeyim, bu mücadele bir yere kadar devam eder. İnsan bir yere kadar tahammül eder, sonra eşiniz de vazgeçecektir. Sonra siz bu evlilik için ne kadar çabaladığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz.
Kayınvalideniz, görümceler nasıl irtibatta olurlar diyorsunuz. Bir kere şu bir gerçek ki eşinizin bu kızla uzun süreli bir arkadaşlığı olmuş anladığım kadarıyla. Eşiniz gibi bir adam bir kadınla uzun süreli ilişki kurduysa (içeriği inanın hiç önemli değil çünkü evlenmek için yeterli değilmiş) bu kadın iyi bir kadınmış. Belki aşık bile olmuş olabilir ama aşk mutluluk için yeterli değildir. Eşinizi mutlu edememiş. Uzun süreli ilişki de eşinizin ailesinin içine girmiş olabilir. Nadir de olsa görümceniz o kızla arkdaşlık ediyor olabilir. Bu sizi ilgilendirmez ki. Görümcenizin kiminle arkadaşlık ettiğinden size ne. Size zarar vermesinde. Kayınvalideniz de hala amcasının telefonu olabilir. Veya bulması kolay olan bir numaradır. Şirketi vardır v.s. Amcasıyla kayınvalidenizin arada telefonlaştığına ihtimal vermiyorum. :)
Size bir şey diyeyim. Bu tüm evlilikler için geçerli bir gerçek. YUVA SİZİN YUVANIZ, ONUN HARİCİNDEKİLER DIŞ KAPININ MANDALI. Bence eşiniz bu gerçeği çok güzel hayatına yansıtmış. Annesi gibi oturaklı bir kadına ve kız kardeşine karşı sizi ezdirmemiş, sizi hiçe saymamış. Sevgide ve saygıda size karşı kusur işlememiş ki siz de bu motivasyonla o kadar işin hakkından gelmişsiniz.
Ben de 4 yıl öncesinde eşimin eski bayan arkadaşıyla yazıştığını yakalamıştım. :) Ben daha ileri gidip kadınla mailleşmiştim, pislik kadın beni incitecek öyle şeyler yazdı ki, iyi ki siz o kadına yazmadınız, kuyruk acıları olduğundan nerden saldıracaklarını bilemiyorlar çünkü, ilk zamanlar hala daha o kadına aşık olduğunu düşünerek, duygusal olarak aldatıldığımı, kandırıldığımı düşünerek o kadar yıkıldım, o kadar üzüldüm ki bunu kelimelerle anlatamam. Hatta boşanmaya bile kalkıştım sizin gibi. Sonra bebeğimin hatırına bir daha şans vermeye karar verdim ama bu süreç yaklaşık olarak 4-5 ayımı aldı. Bu sırada eşimi çok yıprattım tabi, burnundan fitil fitil getirdim. Şimdi üzerinden 4 sene geçtikten sonra arkama baktığımda, iyi ki yuvamı hala daha kocamı unutamamış aptal bir kadın yüzünden bozmadım diye seviniyorum. Eşimi seviyorum ve onun öyle adilikler yapabilecek düşüklükte bir adam olmadığını biliyorum. Hem bunları yapanlar o halleriyle kendileri başbaşa kalıyorlar. Yediriyorlarsa kendilerine yapsınlar. Ama çekirge bir zıplar iki zıplar. O adamlar başka oluyorlar hem, telefonları mail adresleri şifreli oluyor, internet başından kalkmıyorlar, eşlerini gün içinde aramıyorlar bile, benciller vs. vs.
Dediğim gibi yardım almalısınız. Uyumuyorsunuz, yemiyorsunuz, gezmiyorsunuz, internet başında sanki bir tiyatronun içindeymiş gibi hareket ediyorsunuz ve oraya buraya telefon edip kendi hayatınızla oynuyorsunuz, gerçek hayat böyle değil, uyuyun, bolca yiyin, dışarı çıkın gezin, kafanızı boşaltın, ani kararlar almayın, SİZ ÇOK KORKUNÇ BİR OLAYIN İÇİNDE DEĞİLSİNİZ.
Hem boşansanız bile bir sürü zorluklar olacak yine, canınızı sıkacak bir sürü olayla yine mücadele etmek zorunda kalacaksınız, YUVA SİZİN YUVANIZ, yuvayı dişi kuş yapar diye eve eşya alsın, koltukların yerini değiştirsin, düzenlesin diye dememiş atalarımız emin olun. Yuvayı yuva yapan kadındır, kadının sabrı ve sahipleniciliğidir. Bebeğiniz nasıl sizin bir parçanızsa, eşiniz de sizin bir parçanız, o kadar kolay vazgeçmemelisiniz ondan. O sizin hayat arkadaşınız, Allah o kişiyi size bahşetti. Bir şey vardı ki o kadar adam arasından Onu verdi size. Sizin yuvanız o kadar ucuz, saman çöpünden bir yuvamıydı ki, püf deyince bir rüzgarda yıkılıversin. Etrafınıza bakın nice kasırgalar esiyor da kadınlar yuvalarını bütün tutabilmek için çaba sarfediyor. Siz bu tarz kadınların ne kadarısınız, ne kadar aklı selim ve tutarlısınız. Boşanmanızdan mutlu olacak, kıs kıs gülüp sevinecek insanlar (kadınlar var), hatta face de mesajlaştı veya telefonda 2-3 dakika hal hatır konuşması yaptı diye sinir olduğunuz kadının kollarına atabilirsiniz hayaller kurduğunuz, uğruna fedakarlık ettiğiniz kocanızı. Elbette ki evliliğin çok zor zamanları olacak, bu dünya imtihan yeridir hem, zorlandığımız yerlerden sabrımız imtihan olur. Siz ne kadar sabırlısınız acaba?
Eşinizin sizi incitmesini de lütfen anlayışla karşılayın. Tamam bu da bir hatadır, doğru demiyorum ama sizde melek değilsiniz, şimdiye kadar ne zaman siz onu bu kadar kıskandıracak bir şey söylediniz de onun bu yüzünü görecektiniz. Ben de eşime aynı şeyi söylesem, büyük bir tepki görürüm emin olun. Ve erkeklerin çoğu benzer tepkileri verirler. Erkeğin aldatılma ihtimali erkeğe daha korkunç geliyor.
Hele de kavgalıyken, öfkeliyken, kendisini aklayamıyorken. Sizi deli gibi sevip, avuçlarından uçup gidiverme tehlikesi varken tedirginliğini ve kontrolsüzlüğünü anlayabiliyorum.
Boşanma denilen şey sevgi bittiğinde olur hem. Siz daha içinizde ki sevginin bitip bitmediğinden emin değilsiniz ki. Hatta bitmemiş, bitmiş olsaydı o yüzüğü bırakıp gittiğinde hiç bir şey hissetmezdiniz, böyle içiniz cız felan etmezdi, boşluktan başka bir şey hissetmezdiniz.
Bu acele neden hem. Ben söyleyeyim neden, siz eşinizi çocuksu bir tavırla cezalandırmak istiyorsunuz. Boşanırsınız merak etmeyin, acele etmenize gerek yok. Türkürdüğünüzü yalamak mı, yalayın ya, hay Allahım neyse bu laf. Boşverin böyle bir delinin kuyuya attığı lafları. Öyle duygular kesinleşmeden, böyle ciddi olaylara girmeyin. Çoooookkkk pişman olabilirsiniz ve bazı şeylerin dönüşü olmaz. Hele işin içinde aileler de varsa ve onlarda yıpranıyorsa.
Eşiniz olgun bir adam. Sizin fevri bir karar verdiğinizin farkında. İncindiğinizi de farkediyor muhtemelen. Bu yüzden avukatları felan araya sokup zaman kazanmaya çalışıyor. Zamanla düzeltebileceğini düşünüyor. Sizi kaybetmek istememesi kuvvetle muhtemel sevdiğinden diye düşünüyorum.
KENDİNİZE ZAMAN TANIYIN, tekrar söylüyorum hiç merak etmeyin boşanırsınız, acele etmenize gerek yok, sebepte yok.
Sonra bir ara yine yazmaya çalışacağım, bol bol sevgiler dilerim. :)
taylor hanım inanın benim bugüne kadar aklımın ucundan tek bir kere ayrılık, boşanma gibi birşey geçmedi yani ben bu adamı çok sevdim ki daha da seviyorum keşke 1 günde sevgi bitse izi bile kalmasa...
Yalan makinesi iyi fikir ama eşim ingiltere ye giremez :)))) bi kaç yıl önce arkadaşlarını ziyarete gittiğinde bir kavgaya karışmıştı sıkıntılar oldu zor bela kurtarmıştı paçasını :))) O yüzden olmaz o iş neyse şaka bir yana zaten benim problemim onun yalan söylüyor olması falan değil ki, o kız bunu eklemiş olabilir neden kabul ediyor hadi ediyor neden mesajlaşıyor hadi bunada tamam neden şuan aynı yerdeyiz diyor, işi buluşmayı düşünecek noktaya getiriyor.
Tamam vazgeçmiş olabilir ama bunu istedi, birde beni en azından diğer kız açısından ne duruma düşürdü, ki bu kız onunla biz evlenmeden önce eşimin annesinin yanına gidip onları evlendirme diyen, intiharlar edip en mutlu günlerimi mahveden, görümcemle aramın taa baştan bozulmasına neden olan ve bu yüzden bütün hazırlıklarım tamamken düğünsüz derneksiz evlenmeme sebep olan kız.
Ben ne duruma düştüm şimdi kız bana birde face den laf kondurmuş Bu İş Bu Kadar Basitti işte diye... Arada profiline girip bakıyorumda o kızın herşeyi herkese kapalı bir bu lafı açık ve daha bu olaylar olduğunda yazdı bunu.
Bunu bile hazmedemiyorum en basiti ben.
mavi turna gorumcenin yazışmalarında kız ne diyor gorumcene peki??neler yazmış..Bu yardım işini halledeceğim sırf bu evlilik nereye gidecek diye değil kendimi iyi hissetmiyorum eşime çok büyük öfkem var ona zarar vermek istiyorum, kafasını patlatmak istiyorum, bütün hıncım içimde kaldı..
Ben eşimle o kızın ilişkilerinin detaylarını hiç bilmiyordum, sadece benden 1 yıl önce birlikte olduğu, ruh sağlığı yaşadığı ayrılık sonrası bozulmuş, eski sevgilisinin 1 yıl içinde evlilik kararı almasını hazmedemeyen bir kız sanıyordum.Ben bu yaşadıklarınızı bilmiyordum. Çok büyük sıkıntı yaşamışsınız. Sizin hassas olduğunuz bir kişi ve konuymuş zaten. Çok üzüldüm. Sizin hassas olduğunuzu bildiği halde kuzeni gelip size ayrıntı mı anlattı bir de? Ben ilk mesajlarınızdan siz onu hiç tanımıyor, bilmiyordunuz da kuzeni tanıttı, ondan bilgi topladınız gibi anlamıştım. Çok büyük sıkıntı. İsterseniz bir psikoloğa gidin. O üzüntünüzü azaltmak için bir çare bulur belki. Umarım kısa zamanda eskisinden bile mutlu olursunuz.
Tek kelime yok.Mavi
mavi turna gorumcenin yazışmalarında kız ne diyor gorumcene peki??neler yazmış..
Görümcen göstermelikte yazmış olabilir çok organize bir aile malum...kız cevap verseydi tamam derdim.Tek kelime yok.
Görümcen göstermelikte yazmış olabilir çok organize bir aile malum...kız cevap verseydi tamam derdim.
Olabilir kıçını kurtarcak aklı sıra deli karı. Hiç sevmiyorum hiç.Görümcen göstermelikte yazmış olabilir çok organize bir aile malum...kız cevap verseydi tamam derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?