Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ya eşime planlarım var aslında onu varya ah onu varya görecek o.

Kapıya astığına bakın ya.
Çöpü çıkarıken gördüm ne zaman astıysa.

Oh olsun sana yaptıgı büyük haksızlıktı ama boşanma derim çünkü boyut çok farklı bir hal aldı. Ortada sizin başınızda dikilip ayrıldıgınız an çöreklenicek bir yılan var. Yarın birgün çocugunu ziyarete o kızla kolkola gelmesini ister misin?
Bak intikamını al git kısas yap içini rahatlat. O ne yaptıysa sen de yap. Kadın etkek eşittir ve bana göre o yaptı diye yapılır mı gibi bir söz katiyyen yok. Yapılır!! Sonra direkt affet ben asla savunmuyorum o adamı ama intikamını al bişekilde bekleyip kinlenmene gerek yok sana yazık, işleve dök. Sonra da boşanma davasını geri çek. Birsüre süründür evde bir yıl sana hizmet etsin yemek yapsın sana
Gece çocuguna baksın. Bunları şart koş. Evine temizliğine vs yardımcı tutsun bunu da aşrt koş. Durumunuz oldugu halde sen bunları istememişsin iyilikten maraz doğmuş.

Asla ben kısasa kısas yapamam yok asla yani benimde başka birisiyle görüşmemse kastınız yok ben yapmam bunu. Herşeyden önce bir çocuğum var benim.
Ama belki şu yılan konusunda haklı olabilirsin. Yüreğime iner sanırım o kızla gelse falan

Konunun ayrıntılarını okumak istiyorum ama 85 sayfa olmuş el insaf
Ben olsam boşanmayı kafaya koyduysam bile hemen yapmazdım. Sırf düşünmüş olmak ve sakinleşmek için kendime bir kaç ay verirdim.

Git ..... demiyorum ki. Eşine söyle ben de eski erkek arkadaşımla görüştüm bi sinirle kalktım ama sonra vazgeçtim de. Evet o yılan kız kesinlikle yuvanızın başında bekliyor. İzin verme canım böyle birşeye

Burda boşan diyenler de boşanma diyenlerde yanında olmıcaklar. Sen geleceğini düşün. Bir fırsat ver. Yapamazsan o zaman ayrılırsın. Şuurunu kaybetmiceksin ya birkaç aya sonuçta.

enteresan işler dönüyor bu konuda.
gel gitler çelişkiler filan.

Sen beni öldürtcen mi bacım amanın sırf imasını yaptım diye dayak diyodum ben az kalsın bu beni biraz zorlar yani :))))
Ama olabilir varya çok isterim yüzünü görmeyi hemde çok offf bilemedim şimdi :)

Sen beni öldürtcen mi bacım amanın sırf imasını yaptım diye dayak diyodum ben az kalsın bu beni biraz zorlar yani :))))

Kız asıl sen bizi öldürceksin, günlerdir burda insanlar aç susuz senin konunu takip ediyolar

Kız asıl sen bizi öldürceksin, günlerdir burda insanlar aç susuz senin konunu takip ediyolar
Allah hepinizden razı olsun.
Bu arada ben sizin eski bir mesajınıza alıntı yapıp birşey sormuştum eşimi yada beni tanıyormusunuz, bildiğiniz birşey var mı diye lütfen cevap verin ne olur ya. tanıyan birimisiniz birşey mi biliyorsunuz.

tabi ki şeytana uymuyorsun ve asaletinden bir kendini bilmez için vazgeçmeyeceksin.
iyice saçmaladı millet.

Çok zor bir durum. Allah kolaylık versin. Kendi mutluluğunuz için bireysel olarak bir uzmana danışabilirsiniz. Yine de siz bilirsiniz tabii. Mutluluklar diliyorum.

enteresan işler dönüyor bu konuda.
gel gitler çelişkiler filan.

Evet konu çok farklı bir boyut almış ve fikirlerimin 180 derece dönmesine sebep oldu. Başta bize söylediği kocam o kızla görüşemye gitmiş megersydi. Bir sinirle nerdeyse yanlarına gidip adamı ben boşucaktım. Ama adamcagız kadını cagırmış yanına ısrarla gel birlikte gidelim diye. Ama konu sahibinin yaşayacagı ğzüntüker varmış ki kabul etmemiş bir türlü. Bu affedilebilir mi affedilemez!! Burda kocandır ne yapsa yeridir diyenlerden değilim. Fikirlerim değişti evet senin amacın ne ki kıyaslamalar falan. Başka insanlarla kıyaslama yap böyle bir ihtiyacın varsa canım

durumunuza içten üzülüyorum başında takip edyorum sizden hala vazgeçmemiş yüzüğü versede o an sizi başkalarıyla görüşüyor sandığı için vermiş asla kısasa kısas yapmak içi sizde yanlış bişey yapmayın siz dürüst birisiniz intikam için adınızı çıkarmaya değmez ama boşanıcam diye diretip boşanırsanız o kızla olma ihtimali yüksek ilerde boşlukta kalınca . siz o zamna kaldıramazsınız eşinize yuvanıza sahip çıkın meydanı o kıza bırakmayın bence eğer ki kafanızda soru işaretleri varsa affedeceksem ispatla o zaman bişey yaşamadığınızı diyebilirsiniz allah kolaylık düzen mutluluk versin inşallah ayrılmazsınız

Konunun başından beri takipçisiyim. Evli değilim ama yorum yapmak istedim artık. Empati kurdum bi an ben olsam ne yapardım diye? Tabi kolay bi durum değil yaşamadan bilinmez. Bekara kadın boşamak kolay demişler.. Ama ben olsam duygusal değilde mantıksal düşünürdüm. Kafa dinler onunla görüşmezdim, bütün bana ulaşabilecek yollarını tıkar ulaşsa bile burnunu sızlatırdım. Boşanma olayı için fevri düşündüğünü hissediyorum. Kadın kadının düşmanıdır boşanırsan eğer fırsatı altın tepside sunacaksın o kadına. Ne sen nede o masum bebeğin bunu haketmiyor. Tavsiye vermek bize düşmez ama sakin düşün. Eşinin burnundan getir, anasını ağlat, yaptıklarının acısını çeksin ama boşanmayı diline çok dolama! O kadına fırsat verme. Dilerim evliliğin kurtulur, çocuğun mutlu aile düzenine kavuşur. Sende mantıklı bi bayan olarak bunu hakediyorsun bence. Herşeyin dilediğin gibi olması dileğiyle...

Yok artık daha neler. Bdvde belki de ilk msj yazdıgım konu sahibisiniz. Normalde estetik ve astroloji bölümündeki topiklerdeyim hep. Üstelik ben ingiltereye yüksek lisansa gidiyorum bu yıl üstelik deliler gibi aşık olduğum da bir sözlüm var. Ben 25 yaşıbdayım o 30 yaşında. Umarım için bir nebze olsun rahatlamıştır canım ben ne seni tanırım ne bu konuda yazı yazan herhangi bir kimseyi. Kaç gündür anneme okuyorum konuyu o da krizlerde ben de. Artık bi net karar ver de hepimiz kurtulalım bacım

Ay yok ben o manada demedim ya.
Eşimi tanıyormusun derken onu kastetmedim ben yazamyorum yani şuan

Ne bileyim, ben fazla detay verdim bu konuda aaa bu bizim şu değilmi ya daha öncede yapmıştı bunları yakalanmış demek ki falan diye düşünmüşsündür yani kesin seni daha önce aldattı falan diye yazmıştın ya ondan belki beni eşimi tanıyan birisindir anlamında sordumben asla o türlü birşey gelmedi aklıma asla asla asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…