- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Ya eşime planlarım var aslında onu varya ah onu varya görecek o.bırak böyle işleri.
çok lazımsa felak nas surelerini oku, rahatlarsın en azından.
ne hikmetse kocam eski sevgilisinin fotoğraflarına baktı, sokaktaki kadınlara bakıyor, bilmem ne izliyor diyenlere boşan hemen diyenler tayfası, burada kocanı aklama yarışında. enteresan durumlar yaşanıyor senin konunda.
neyse.
kesinlikle çok zor yaşadıkların. en azından annen seni anlasa. bazı durumlarda cinnet geçirmek gerekir anlaşılabilmek için.
çocuğun uyurken ufak çaplı kriz geçirir gibi yapsan annen seni anlar mı acaba? iki tabak kırılsa.
bazen eşim beni zıvanadan çıkarınca ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
belki de eşini çağırıp öfkeni ona kusmalısın, böylece az da olsa rahatlarsın.
İstedim gitmesini ama yok diyor babama şimdilik anlatmasın diye susuyorum bende.Bencede annesi düşman gibi .keşke kovalasada evine gitse.
Kapıya astığına bakın ya.
Çöpü çıkarıken gördüm ne zaman astıysa.
Asla ben kısasa kısas yapamam yok asla yani benimde başka birisiyle görüşmemse kastınız yok ben yapmam bunu. Herşeyden önce bir çocuğum var benim.Oh olsun sana yaptıgı büyük haksızlıktı ama boşanma derim çünkü boyut çok farklı bir hal aldı. Ortada sizin başınızda dikilip ayrıldıgınız an çöreklenicek bir yılan var. Yarın birgün çocugunu ziyarete o kızla kolkola gelmesini ister misin?
Bak intikamını al git kısas yap içini rahatlat. O ne yaptıysa sen de yap. Kadın etkek eşittir ve bana göre o yaptı diye yapılır mı gibi bir söz katiyyen yok. Yapılır!! Sonra direkt affet ben asla savunmuyorum o adamı ama intikamını al bişekilde bekleyip kinlenmene gerek yok sana yazık, işleve dök. Sonra da boşanma davasını geri çek. Birsüre süründür evde bir yıl sana hizmet etsin yemek yapsın sana
Gece çocuguna baksın. Bunları şart koş. Evine temizliğine vs yardımcı tutsun bunu da aşrt koş. Durumunuz oldugu halde sen bunları istememişsin iyilikten maraz doğmuş.
Asla ben kısasa kısas yapamam yok asla yani benimde başka birisiyle görüşmemse kastınız yok ben yapmam bunu. Herşeyden önce bir çocuğum var benim.
Ama belki şu yılan konusunda haklı olabilirsin.Yüreğime iner sanırım o kızla gelse falan
Nasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.
Oh olsun sana yaptıgı büyük haksızlıktı ama boşanma derim çünkü boyut çok farklı bir hal aldı. Ortada sizin başınızda dikilip ayrıldıgınız an çöreklenicek bir yılan var. Yarın birgün çocugunu ziyarete o kızla kolkola gelmesini ister misin?
Bak intikamını al git kısas yap içini rahatlat. O ne yaptıysa sen de yap. Kadın etkek eşittir ve bana göre o yaptı diye yapılır mı gibi bir söz katiyyen yok. Yapılır!! Sonra direkt affet ben asla savunmuyorum o adamı ama intikamını al bişekilde bekleyip kinlenmene gerek yok sana yazık, işleve dök. Sonra da boşanma davasını geri çek. Birsüre süründür evde bir yıl sana hizmet etsin yemek yapsın sana
Gece çocuguna baksın. Bunları şart koş. Evine temizliğine vs yardımcı tutsun bunu da aşrt koş. Durumunuz oldugu halde sen bunları istememişsin iyilikten maraz doğmuş.
Sen beni öldürtcen mi bacım amanın sırf imasını yaptım diye dayak diyodum ben az kalsın bu beni biraz zorlar yani :))))Git ..... demiyorum ki. Eşine söyle ben de eski erkek arkadaşımla görüştüm bi sinirle kalktım ama sonra vazgeçtim de. Evet o yılan kız kesinlikle yuvanızın başında bekliyor. İzin verme canım böyle birşeye
Burda boşan diyenler de boşanma diyenlerde yanında olmıcaklar. Sen geleceğini düşün. Bir fırsat ver. Yapamazsan o zaman ayrılırsın. Şuurunu kaybetmiceksin ya birkaç aya sonuçta.
Aaaaa bu o arkadaş yaenteresan işler dönüyor bu konuda.
gel gitler çelişkiler filan.
Sen beni öldürtcen mi bacım amanın sırf imasını yaptım diye dayak diyodum ben az kalsın bu beni biraz zorlar yani :))))
Ama olabilir varya çok isterim yüzünü görmeyi hemde çok offf bilemedim şimdi :)
Allah hepinizden razı olsun.Kız asıl sen bizi öldürceksin, günlerdir burda insanlar aç susuz senin konunu takip ediyolar
tabi ki şeytana uymuyorsun ve asaletinden bir kendini bilmez için vazgeçmeyeceksin.Sen beni öldürtcen mi bacım amanın sırf imasını yaptım diye dayak diyodum ben az kalsın bu beni biraz zorlar yani :))))
Ama olabilir varya çok isterim yüzünü görmeyi hemde çok offf bilemedim şimdi :)
Ben eşimle o kızın ilişkilerinin detaylarını hiç bilmiyordum, sadece benden 1 yıl önce birlikte olduğu, ruh sağlığı yaşadığı ayrılık sonrası bozulmuş, eski sevgilisinin 1 yıl içinde evlilik kararı almasını hazmedemeyen bir kız sanıyordum.
Ama bunların çok iyi anlaştıklarını, çok aşık olduklarını, eşimin durduk yere mantığıma uymuyor diye kızı terk ettiğini, kızın eşimin ailesi ile içli dışlı olduğunu hatta eşimden yakın zamanda evlilik teklifi beklerken ayrılık olduğunu kuzeni bana yeni anlattı işte bunları bilmiyordum ben.
Bu kız bizim isteme olayları olduktan 10 gün 15 gün sonra intihar etmişti, eşim çok zorlanmıştı psikolojik olarak ama bende melek değilim yani her gün gitsin hastaneye kızla vakit geçirsin nereye kadar susacağım kavga etmiştim eşimle o zaman işte görümce ile aram bozulmuştu.
enteresan işler dönüyor bu konuda.
gel gitler çelişkiler filan.
Allah hepinizden razı olsun.
Bu arada ben sizin eski bir mesajınıza alıntı yapıp birşey sormuştum eşimi yada beni tanıyormusunuz, bildiğiniz birşey var mı diye lütfen cevap verin ne olur ya. tanıyan birimisiniz birşey mi biliyorsunuz.
Ay yok ben o manada demedim ya.Yok artık daha neler. Bdvde belki de ilk msj yazdıgım konu sahibisiniz. Normalde estetik ve astroloji bölümündeki topiklerdeyim hep. Üstelik ben ingiltereye yüksek lisansa gidiyorum bu yıl üstelik deliler gibi aşık olduğum da bir sözlüm var. Ben 25 yaşıbdayım o 30 yaşında. Umarım için bir nebze olsun rahatlamıştır canım ben ne seni tanırım ne bu konuda yazı yazan herhangi bir kimseyi. Kaç gündür anneme okuyorum konuyu o da krizlerde ben de. Artık bi net karar ver de hepimiz kurtulalım bacım
Ne bileyim, ben fazla detay verdim bu konuda aaa bu bizim şu değilmi ya daha öncede yapmıştı bunları yakalanmış demek ki falan diye düşünmüşsündür yani kesin seni daha önce aldattı falan diye yazmıştın ya ondan belki beni eşimi tanıyan birisindir anlamında sordumben asla o türlü birşey gelmedi aklıma asla asla aslaYok artık daha neler. Bdvde belki de ilk msj yazdıgım konu sahibisiniz. Normalde estetik ve astroloji bölümündeki topiklerdeyim hep. Üstelik ben ingiltereye yüksek lisansa gidiyorum bu yıl üstelik deliler gibi aşık olduğum da bir sözlüm var. Ben 25 yaşıbdayım o 30 yaşında. Umarım için bir nebze olsun rahatlamıştır canım ben ne seni tanırım ne bu konuda yazı yazan herhangi bir kimseyi. Kaç gündür anneme okuyorum konuyu o da krizlerde ben de. Artık bi net karar ver de hepimiz kurtulalım bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?