Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

yok olayın affedilecek yanı kalmayınca ısrarla affet diyenlerin maksadını anlamaya çalışıyorum. konu kutuplaşmaya gitti bir nevi.
affetciler ve affetmeciler olarak.
tek birleştiğimiz nokta konu sahibinin sukunete, düşünmeye ihtiyacı olduğu.
aslında oğlunu alıp biraz tatil yapsan kafa dinlesen şehir dışında bir yerlerde M mavi_turna

Yok canım için rahat olsun bu sitede hiç tanıdıgım biri yok. Ama seni öncede aldatmıştır dediğimde sen; "beni gün içinde hiçbişey olmamış gibi aradı. Aynı konuşma tarzıydı" vesaire yazınca, ben direkt bu rahatlık genişlik daha önce aldattıgının işareti diye düşünerek yorum yaptım ama şuan bunca yazının ardından ki olay ilk günkü gibi kalmadı adam eline yüzüne bulaştırmış durumda senş sevmese ve o kadında zevki bulmuş olsa emin ol senin kapına o yazıyı asmaz. Demek ki cidden sana hala aşık. Bikere onu bırakıp seninle tanışmış seninle evlenmiş seni çocuklarının anası yapmaya karar vermiş. Çok büyük hatadır evet hep yazdım bunu ama yaptıgı son şey tartışmanızın siniriyleyse bunu herkes yapabilir kim burda yarınından emin ki? Kim BEN ASLA YAPMAM diyebilir.. Sen düşün taşın bir yanım cezalandır diyor bir yanım o pisliklerin yüzünü güldürme diyor. Sen dua et canım. Allah bir çıkar kapı versin. Yuva senin ve eşinin yuvası. Bak o ayrılmak istemiyor bir zaman ver. Sonra olmazsa yine boşan.. Ama şimdi o yılanı dumura ugratmak için boşanma davasını iptal ettiğini kayınvalidene bildir o da görümcene bildirir o da o kıza
Bak gör onların mal gibi ortada kalışlarını. En büyük intikam bu bence. O kızı emeline ulaştırmamak.

aman sakin öyle kötü şeyler yapma hatta düşünme bile. .sen su an hakli konumda karar verecek kişi konumundasin başından beri olduğu gibi akli selim hareket etmelisin..esinin bıraktığı not da gösteriyor ki senden tepki gelmeyince yüzük bırakma konusunda yine yanlış yaptığının farkına vardı eşin gerçekten başkasıyla konuştuğunu düşünse öyle not birakmazdi. .bu arada eşinin hareketleri birbirini tutmaz oldu seni kaybetme korkusuyla ne yapacağını şaşırmış durumda onun psikolojik desteğe ihtiyacı var gibi yaptığı hatanın altında ezildikce eziliyor ve bu ezilme onu bazen hata yapmaya itiyor gibi.

Kapıya astığına bakın ya.
Çöpü çıkarıken gördüm ne zaman astıysa.
Bu ne allasen? Bilgisayar çıktısı!
Eliyle yazsaydı hiç değilse, ayrıca bak yine aynı şey, eve kafasına göre gelip gidiyor

Annenle birlikte çalışıyo olabilirler mi acaba

Tavrınıza duruşunuza istikrarınıza hayran kaldım ben olsam Çoktan eve girmişti o adam (salağım ben galiba ) bende eşimin benden önceki sevgilisiyle mesajlaştığını gördüm ama mesaj içeriğini göremedim ayrı şehirlerdeydik o zman (bana ekran Görüntüsü göndermişti bir şey göstermek için Ekranın üst kısmında bir numara yazıyordu 05.... Dan mesaj (keriz dikkat etmeden göndermiş )bende numara Kayıtlı olmadığı için hemen baktım Bi programdan kimin adına diye ve o Kızın ismini gördüm ben şok o ara bu olay gece 1 de oldu kız evli ve çocuğu var eşim diyor ki hal hatır sordu gayet arkadaşça bende eski sevgiliden arkadaş olmaz dedim hemde bu saatte .sonra Kızın Tarafından gelen bir Mesajı gönderdi sözde bu benim yanlış anladığımı söylemiş kıza kızda şöyle Yazmış senden ve Eşinden özür diliyorum saatin farkında Değilim tabi ben inanmadım buna o sürekli inkar etti özür bile dilememişti yani sonra ben kandım Yada öyle inanmak istedim bilmiyorum tuvalete bile girse telefonu yanından ayırmıyor hep şüpheli yani kendime çok kızıyorum evet gerçekten salağım ben seviyor ve onsuz yapamayacağımı düşünüyorum iyi anlaşan bir çiftin beni sevmiyor diyemem kanıtım yok ama bence oda bir haltlar karıştırıyor bazen telefonunun şifresini Değiştiriyor bana söylemiyor çok karıştırıyorsun hoşlanmıyorum diyor birde birşey daha bu kız yine geçen yıl iki ayrı zmanda eşime Yazmış bir kere kuzenimin bir kerede yengemin adını vererek bunlardan bana Facebook tan mesaj geliyor Demiş kuzenim ve yengemin soyadı benim kızlık soyadım şimdi salak kız benim kızlık soyadıma sahip iki Kişiyi eşime niye soruyorsun onların yazma ihtimali kesin yok biri 50 Yaşında biri 14 onunla ne işleri olur eşimde kıza çocuğun üstüne yemin et Demiş kızda çocuğumu karıştırma Demiş yani eşime çok kızdım ona yemin ettireceğine gel bana sor dedim Kızın ortalığı bulandırmaya çalışması belli çıngıraklı yılan pis sinsirella. Eşimde bana şüpheyle doğru söyle sen mi yazdın dedi Buda olaylardan biriydi yüksek riskli şüpheli ama yakalayamıyorum telefonunu 5 dk elimde bırakmıyor sizin derdinizin üzerine kendi derdimi yazdım özür dilerim ama bir an rahatlamak istedim sizin cesaretinizden istiyorum hakkınızda Hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin ben size ayrılmayın derim ama siz en iyisi dinlemeyin beni :)

Kapıya astığına bakın ya.
Çöpü çıkarıken gördüm ne zaman astıysa.

bu yaziyla yumusamissiniz belli..
karar vermek icin acele etmeyin,yumusadiginizi da hemen gostermeyin,azcik surunsun.
yuva bozmak kolay,onemli olan kriz anlarinda durumu yonetebilmek..

bu yaziyla yumusamissiniz belli..
karar vermek icin acele etmeyin,yumusadiginizi da hemen gostermeyin,azcik surunsun.
yuva bozmak kolay,onemli olan kriz anlarinda durumu yonetebilmek..
Yok ya kahve ictim de falci baciya gonderdim ondan fayda bekliyorum artik isim fallara kalmis
Saka bi tarafa fincanda ki bi sekilden tirstim bari falci bacima gondereyim dedim ayy amannn

Simdi bu cıktı birde. Kardeşlerin eski sevgilileriyle kopamayacak kadar 'kanka' olma olayı yani. Aynısı başımda. Herkesin kendi seçimi dedim saygı duydum ama tüm irtibatımı kestim kaldılar oyle hindi gibi.

Simdi bu cıktı birde. Kardeşlerin eski sevgilileriyle kopamayacak kadar 'kanka' olma olayı yani. Aynısı başımda. Herkesin kendi seçimi dedim saygı duydum ama tüm irtibatımı kestim kaldılar oyle hindi gibi.
Valla anlamiyorum ki ben asla yapmam bunu benimde bir erkek kardesim var simdi bi kiz ardasi var eski kizi bende taniyorum evime gelir giderlerdi ama bitti simdiki kizla sozlenince digeri ile kibarca kestim irtibati olmazdi yani hos degil.

konu sahibi kızı hiç tanıyor musunuz.
yanlış anlamadıysam 5 yıllık evlisiniz, bir yıl da öncesi var.
yani eşinizle ayrılalı 6 yıl olmuş, hala eşinize takık olma ihtimali var mı gerçekten.
ya da eşinizi tanımışsınızdır, kızla ilgili bir düşüncesi var mıdır sizce duygusal olarak?

Kız intihar etmiş falan ya, eşiniz de çok üzülüp hastaneye gitmiş sürekli.
çok garipmiş ilişkileri gerçekten, eşinizden tam olarak ayrılma sebebini öğrenmeniz gerekiyor bence.

kızın tavırları bana o kadar psikopatça geldi ki açıkçası, eşinizin ona karşı bir isteği olabileceği fikri çok saçma geliyor.
Yine de kızla mazinizi anlattığınız yorumunuzdan sonra sizi daha iyi anlar oldum, yoksa ben de boşanma konusunda abarttığınızı yazmıştım önceki yorumumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…