- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
yok olayın affedilecek yanı kalmayınca ısrarla affet diyenlerin maksadını anlamaya çalışıyorum. konu kutuplaşmaya gitti bir nevi.Evet konu çok farklı bir boyut almış ve fikirlerimin 180 derece dönmesine sebep oldu. Başta bize söylediği kocam o kızla görüşemye gitmiş megersydi. Bir sinirle nerdeyse yanlarına gidip adamı ben boşucaktım. Ama adamcagız kadını cagırmış yanına ısrarla gel birlikte gidelim diye. Ama konu sahibinin yaşayacagı ğzüntüker varmış ki kabul etmemiş bir türlü. Bu affedilebilir mi affedilemez!! Burda kocandır ne yapsa yeridir diyenlerden değilim. Fikirlerim değişti evet senin amacın ne ki kıyaslamalar falan. Başka insanlarla kıyaslama yap böyle bir ihtiyacın varsa canım
Ne bileyim, ben fazla detay verdim bu konuda aaa bu bizim şu değilmi ya daha öncede yapmıştı bunları yakalanmış demek ki falan diye düşünmüşsündür yani kesin seni daha önce aldattı falan diye yazmıştın ya ondan belki beni eşimi tanıyan birisindir anlamında sordumben asla o türlü birşey gelmedi aklıma asla asla asla
Kesinlikle ya birde bana tavır yapıyor arsız, ne yapıyorsan yapmaya devam et diye, bir de mail atıyor o yüzüğü aldığımız günü hatırla da yaptıklarından utan diyor ya.
Şeytan diyor bas git al çocuğunuda kimseye söyleme nereye gittiğini herkes bir anlasın anyayı konyayı.
aman sakin öyle kötü şeyler yapma hatta düşünme bile. .sen su an hakli konumda karar verecek kişi konumundasin başından beri olduğu gibi akli selim hareket etmelisin..esinin bıraktığı not da gösteriyor ki senden tepki gelmeyince yüzük bırakma konusunda yine yanlış yaptığının farkına vardı eşin gerçekten başkasıyla konuştuğunu düşünse öyle not birakmazdi. .bu arada eşinin hareketleri birbirini tutmaz oldu seni kaybetme korkusuyla ne yapacağını şaşırmış durumda onun psikolojik desteğe ihtiyacı var gibi yaptığı hatanın altında ezildikce eziliyor ve bu ezilme onu bazen hata yapmaya itiyor gibi.Bazen aklımdan neler geçiyor varya eşimi boğmak mesela, arabasını yakmak ne bileyim kulağına kızgın yağ dökmek, bi taraflarını kesmek hepsi geliyor aklıma en sonunda bana birini yaptırcak bu adam, sizde görürsünüz haberlerde.
Bu ne allasen? Bilgisayar çıktısı!Kapıya astığına bakın ya.
Çöpü çıkarıken gördüm ne zaman astıysa.
Kapıya astığına bakın ya.
Kapıya astığına bakın ya.
Yok ya kahve ictim de falci baciya gonderdim ondan fayda bekliyorum artik isim fallara kalmisbu yaziyla yumusamissiniz belli..
karar vermek icin acele etmeyin,yumusadiginizi da hemen gostermeyin,azcik surunsun.
yuva bozmak kolay,onemli olan kriz anlarinda durumu yonetebilmek..
Yok ya kahve ictim de falci baciya gonderdim ondan fayda bekliyorum artik isim fallara kalmis
Saka bi tarafa fincanda ki bi sekilden tirstim bari falci bacima gondereyim dedim ayy amannn
Hic yani gerci yazisi cok cirkin tibet okuzununEliyle niye yazmamışSırada serenat mı var acaba
Simdi bu cıktı birde. Kardeşlerin eski sevgilileriyle kopamayacak kadar 'kanka' olma olayı yani. Aynısı başımda. Herkesin kendi seçimi dedim saygı duydum ama tüm irtibatımı kestim kaldılar oyle hindi gibi.Kizlar merhaba,
Bugun gorumcemin is yerine gittim, gerci once avukatima gittim ama onu ayri anlatirim size. Gorumcem beni gorunce resmen dumur oldu gozleri ayrildi.
Ona gittim cunku bu isin bastan beri herseyini bilen bence oydu bunca zaman sessiz kalmasi bile bunu gosteriyordu.
Ilk soku atlatinca bana sarildi tatlim neler oluyor boyle inanamiyorum dedi.
Bende gercektenmi peki neden o kiza esimin oraya gidecegini soyledin dedim ( blöf yaptim bos attim ama dolu tuttum)
Canim ben bilemedim hic aklima gelmedi iletisime gececegini hiccc dusunmedim zaten kasitlida soylemedim bu olaydan 3 gun once buraya gelmisti bende kaldi sizin islerden acildi konu bende ya biliyomusun sizin orda cok buyuk bir is aldilar ama sorunlar varmis kardesim 2-3 gune oraya gidecek demis bulundum.
Tamamen iyi niyetinden yani oylemi dedim bana baksana sen ne haldeyim goruyorsun dimi bunlarin sebebi sensin bana olan nefretin dedim butun hincimi kustum.
Oda telefonunu cikarda cantasindan oylemi dedi al sunu whatapp a gir oku ben ona ne yazmisim bi bak uyuz kari dedi bana.
Ilk basta istemedim ama sonra aldim okudum yazdiklarini kiza epey bi carlamis gercekten de hemde baya baya ne ruh hastaligini birakmis be o.... lugunu. En son da artik gorusmek istemedigini yazmis. Ben ciddi ciddi sok oldum. Utandimda biraz tabi oda agladi falan sebep oldum bende gunlerdir iyi degilim hele bosanacagini soyleyince annem iyice fena oldum dedi gelip konusmayada cesaret edemedim iste dedi. Neyse ayrildim bende yanindan dolandim oyle simdi daha disardayim size yaziyim dedim.
Hey guzel allahim sebayla hakan gibisiniz ayniHic yani gerci yazisi cok cirkin tibet okuzunun
Onlar kim kiz ben tanimiyorumHey guzel allahim sebayla hakan gibisiniz ayni
Valla anlamiyorum ki ben asla yapmam bunu benimde bir erkek kardesim var simdi bi kiz ardasi var eski kizi bende taniyorum evime gelir giderlerdi ama bitti simdiki kizla sozlenince digeri ile kibarca kestim irtibati olmazdi yani hos degil.Simdi bu cıktı birde. Kardeşlerin eski sevgilileriyle kopamayacak kadar 'kanka' olma olayı yani. Aynısı başımda. Herkesin kendi seçimi dedim saygı duydum ama tüm irtibatımı kestim kaldılar oyle hindi gibi.
Eceli geldi benimkinin ecelimesajların kocama düştüğünü bile bile ben eski sevgilime senin şehrindeyim yazıyorsam ecelim gelmiş demektir, ya da eşim saftır.
Esra erolda vardi simdide zuhal topalda kizOnlar kim kiz ben tanimiyorum
Eceli geldi benimkinin eceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?