- Konu Sahibi mavi_turna
-
Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
o karaktersizleremi benzettin, kimbilir kaç para alıyolar ekranda oynamak için, birbirlerine hakaret etmek iftira atmak için hiç inandırıcı değiller yalancılar seba çok güzel ağlıyoHey guzel allahim sebayla hakan gibisiniz ayni
Ben sadece soylenen sozlerde benzettim simdi bilmiyorum ne haldeler ama onceki tartismalarini benzettimadama bak beni affet diye pcden çıktı alıp yapıştırıyo, elinle yazsa daha değerli olur buna bile kafası basmıyo
o karaktersizleremi benzettin, kimbilir kaç para alıyolar ekranda oynamak için, birbirlerine hakaret etmek iftira atmak için hiç inandırıcı değiller yalancılar seba çok güzel ağlıyo
Kızlar ben bu konuyu ilk açıldığında okumuştum,yorum yapmıştım. Sonradan değişen bir şey mi oldu? Çok da uzun birisi anlatabilir mi
Bu konudan baska seylerde cikti galiba ortaya. Yoksa 82 sayfa ne yazilacak. Konu sahibi keske kisa bir ozet gecebilse tum yasananlari. Tek tek okuyayim dedim ama cıks olmuyor. Cok fazla mesaj var.
Konunun ayrıntılarını okumak istiyorum ama 85 sayfa olmuş el insaf
Ben olsam boşanmayı kafaya koyduysam bile hemen yapmazdım. Sırf düşünmüş olmak ve sakinleşmek için kendime bir kaç ay verirdim.
biri özet geçebilir mi
Eski kız arkadaşlarıyla naber nasılsın diye konuşup siz buna bişey demiyorsanız daha çok yazışır.. Posta koy bakalım napıcak.
ay evet yani pc çıktısı tamam el yazın kötüde arkadaş yani okurdum ben yinedeBütün bunlar yaşanacağına, bu bilgisayar çıktılarına bel bağlayıp sizi de üzeceğine aklı başında ve sadık bir erkek olsaydı keşke... Olması gerekeni yani extra çaba ve efor gerektirmeyeni...
Bosanma ay esin seni cok seviyorHanımlar merhaba,
Konunun özeti şöyle;
1- Eşim iş seyahati için bir yere gidiyor, orda da eski kız arkadaşı yaşıyor, kız eşimin oraya gideceğini görümcem vasıtasıyla öğrenip eşime face üzerinden arkadaşlık talebi gönderiyor. Eşimde yola çıkacağı sabah bu kızın talebini kabul ediyor ve bir süre mesajlaşıyorlar, bu arada aynı mesajlar benim telefonumada düşüyor. Ben sadece mesajların bir kısmını görebildim çünkü 1,5 yaşında bir bebeğim var onunla ilgileniyordum, ayrıca bu eski kız arkadaşın tipini soyadını bilmediğim için normal bir arkaşı sandım çünkü başta mesajlar normal meraba, meraba tarzıydı. Benim son gördüğüm mesaj eşim kıza şuan aynı yerdeyiz yazmıştı, buradan sonrasını bilmiyorum silmişti çünkü.
2- Kız face üzerinden eşime numarasını gönderiyor, eşim 2 gün orada ki işlerini hallediyor ve kızla görüşmeye karar veriyor, otele gidip üstünü değiştiriyor hazırlanıyor kız için, sonra ben ne yapıyorum diyor görüşmekten vazgeçiyor( bu bana anlatıkları eşimin, işin gerçek yüzünü halen daha bilmiyorum) aynı gün bende oteli aramıştım şüphelendiğim için hatta buradan bir arkadaş akıl etmişti, eşim kızla görüşmekten vazgeçip yemeğe iniyor o sırada lobi çalışanı eşime benim aradığımı söylüyor ve eşim orda benim şüphelendiğimi anlıyor, bana telefon edip benden de hiçbir tepki alamayınca evi terk edeceğimi düşünüyor ve annesini arayıp durumu anlatıyor annesi beni arayıp ağzımı arıyor işte gel bizde kal falan diyor ben kabul etmeyince eşim iyice tırsıp geri dönüyor.
3- Geri döndüğünde ben kayınvalideme gitmiş ve konunun aslını anlamaya çalışıyordum, eşim akşam geliyor beni alıyor biryere gidip konuşuyoruz o anlattıkça ben çıldırıyorum işin tadı kaçıyor tartışma falan derken eşim bana hakaret edip, tartaklıyor. (Ben eşime bende eski arkadaşlarımla görüşürüm o zaman gibi bişey söylemiştim de zoruna gitti beyefendinin)
4- Ben bi kaç gün sonra boşanma işlemlerine başlıyorum bu arada eşimi eve almıyorum sadece çocuğu görmeye gelebiliyor her geldiğinde yine aynı konular açılıyor.
5- Bu arada çevremde herkes annem dahi eşimi melek görüyor, ne var yani diyorlar.
6- Annem eşime benim sabahtan akşama kadar internette fink attığımı yetiştiriyor.
7- Eşim internette başka biriyle görüştüğümü düşünerek, alyansını bırakıp gidiyor, birde bana yaptıklarından utanmıyor musun diyor.
8- Avukatım boşanma kararında acele ettiğimi düşüdüğü için kendi kendine karar alıp işlemlerimi başlatmıyor.
Eşim halen inatla af diliyor, boşanmaya yanaşmıyor.
Özet böyle diyebiliriz.
Çıkıcam bende o yönde karar aldım, önce burada hepinizin dediği gibi eşimi son bir kez dinleyeceğim, sonra gideceğim bir süre ama kimsenin bilmediği bir yer seçeceğim sakin dingin bir yer belki annemin köyü olabilir ananemin yanına kimsenin aklına gelmez.yok olayın affedilecek yanı kalmayınca ısrarla affet diyenlerin maksadını anlamaya çalışıyorum. konu kutuplaşmaya gitti bir nevi.
affetciler ve affetmeciler olarak.
tek birleştiğimiz nokta konu sahibinin sukunete, düşünmeye ihtiyacı olduğu.
aslında oğlunu alıp biraz tatil yapsan kafa dinlesen şehir dışında bir yerlerde M mavi_turna
Samire hanım çok tatlısınız gerçekten çok iyi niyetlisiniz seven adam bunları yapar mı hiç?Bosanma ay esin seni cok seviyor
Ama sonucta bulusmamis kizla bi sans versenizSamire hanım çok tatlısınız gerçekten çok iyi niyetlisiniz seven adam bunları yapar mı hiç?
Siz çok saf, temiz kalplisiniz.
Son bir kez daha konuşucam zaten, anlayıp dinlemeye çalışacağım, kendini ifade etmesine izin vereceğim. Sonra bir süre bu evliliğe bu olan herşeye ara verip uzaklaşacağım buradan 1 yada 2 ay eminin doğru bir karar vermiş olarak dönerim.Ama sonucta bulusmamis kizla bi sans verseniz
Aynen oyle yap hakkimda ne hayirli ise o olsun de ama gercekten sende onu seviyorsanSon bir kez daha konuşucam zaten, anlayıp dinlemeye çalışacağım, kendini ifade etmesine izin vereceğim. Sonra bir süre bu evliliğe bu olan herşeye ara verip uzaklaşacağım buradan 1 yada 2 ay eminin doğru bir karar vermiş olarak dönerim.
Aynen cok kibar hanimefendi nazik kimseyi kirmak istemeyen birisin hersey gonlunun guzelligince olur M mavi_turnaOkumucam dedim ama olmadi
Mavi turna sen mükemmel bir insansin gerçekten çok iyisini çok tatli dillisin kizginligini bile öyle anlatiyorsun ki eminim şuanda çoğu kişi benim gibi düşünüyor. Hani bidur düşün diyoruz ya esin olacak herif için değil jnanki senin için biz tanimayix etmeyiz onu sen bize yaşam musluklar anlatirken bile o kadar sadesinki
Size eski üzgünlüklerinizi hatılatıyor bu konu, şanlısınız atlamış yolunuza devam edebilmişsiniz, güçlü kadınlardansınız sizde.Okumucam dedim ama olmadi
Mavi turna sen mükemmel bir insansin gerçekten çok iyisini çok tatli dillisin kizginligini bile öyle anlatiyorsun ki eminim şuanda çoğu kişi benim gibi düşünüyor. Hani bidur düşün diyoruz ya esin olacak herif için değil jnanki senin için biz tanimayix etmeyiz onu sen bize yaşam musluklar anlatirken bile o kadar sadesinki
amin. hepimizin inşallah, tüm kırgın kadınların olsun bütün güzel şeyler.Aynen cok kibar hanimefendi nazik kimseyi kirmak istemeyen birisin hersey gonlunun guzelligince olur M mavi_turna
Yok ya kahve ictim de falci baciya gonderdim ondan fayda bekliyorum artik isim fallara kalmis
Saka bi tarafa fincanda ki bi sekilden tirstim bari falci bacima gondereyim dedim ayy amannn
Tellwe . com sitesinde selena diye bir falcı var bana ne dese çıktı Allah afetsin. Zaten kadına bi gönderiyosun falı, 8-10 güne anca sıean geliyor. Onu da dene ama su falı at tavsiyem ona. Falcı bacı falan hikaye canım bot onlar.
Tamam bakalım denerim bir ara :) Falımız fallanmış gerçi amaTellwe . com sitesinde selena diye bir falcı var bana ne dese çıktı Allah afetsin. Zaten kadına bi gönderiyosun falı, 8-10 güne anca sıean geliyor. Onu da dene ama su falı at tavsiyem ona. Falcı bacı falan hikaye canım bot onlar.
Ya ben seni cok merak ettimTamam bakalım denerim bir ara :) Falımız fallanmış gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?