- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
:) bende sizi hep profil fotoğrafınızda ki gibi canlandırıyorum aklımda böyle kırılgan, narin bir kadın.Ya ben seni cok merak ettim
Bende genelde profil resimlerdeki canlandiririm insanlari normalde beni hintlilere benzettikleri icin bunu koymustum bide filmlerini falan severim bilmem zaten profilden bile anlasiliyor nasil birer insan oldugumuz:) bende sizi hep profil fotoğrafınızda ki gibi canlandırıyorum aklımda böyle kırılgan, narin bir kadın.
Son bir kez daha konuşucam zaten, anlayıp dinlemeye çalışacağım, kendini ifade etmesine izin vereceğim. Sonra bir süre bu evliliğe bu olan herşeye ara verip uzaklaşacağım buradan 1 yada 2 ay eminin doğru bir karar vermiş olarak dönerim.
Bir ara bende koyarım profilime bende bir fotoğrafBende genelde profil resimlerdeki canlandiririm insanlari normalde beni hintlilere benzettikleri icin bunu koymustum bide filmlerini falan severim bilmem zaten profilden bile anlasiliyor nasil birer insan oldugumuz
Amin, çok teşekkür ederim.KK gecmisini unutturmuyor. Sadece sizin durumumuz beni üzen konulardan biri . ben aslında güçlü degildim güçlü olmak zorundaydim evde int olsa(ki iyiki yok) şuanda kendi hayat hikâyesi yazasim geldi ama bi ara firsatini bulup uzun uzun paylasacagim
Verdiğin karar çok doğru herşey gönlünce olsun
Döndüğümde vereceğim karar ne olur hiç bilemiyorum, artık ayartırmı bizim ki kendimi koşar hiç bilinmez, şu noktadan sonrada farketmez.Canım çoook ama çok yerinde bir karar. Ama dua et orda bol bol meydanı boş bulanlar eşini ayartmasın. Gerçi o da ADAM olsun da ayartılmasın. Kaç yaşında insan. Gerçi şu saatten sonra adamın bütün c.... istekleri de ölmüştür korkudan sürünüyor malum şuanda
Yaşasın kadınların gücü. Adamı aniden böyle boşamaya kalkman çok iyi oldu. Şimdi de uzaklaş zaten mahkeme açılamadı. Yani boşanmıcaksınız inşallah burası belli
Hayırlısıyla bu gidişin ona dank edicek. Zaten sinirle böyle bir işe kalkışmış tartışmışsınız malum. Yani ben kendimi onun yerine koydugumda bile emin olamıyorum, ASLA yapmazdım aklıma gelmezdi diyemiyorum. Bazen özel konuda insanların canına tak edebilir bunu anlamak için o kişinin yerine geçip veya aynı dozda hislere isteklere sahip olmak gerekir. Yanlışı savunmuyorum da anlaman için söylüyorum canjm. Bundan sonra yapacagına inanmıyorum inşallah da öyle birşey olmaz ve köpek olucak bak gör ahshshs Allahım gecenin biyarısı iyice bizim devreler yanı
Şu yazdıklarıma bakın ya kafayı yedim resmen
Özet, 91. sayfada. Çok uzun evet ben bile başını okuyup sonuna gelemiyorum sayfaların.Aynı sehirdeyiz diye msj atıyo... bak bakk cesarete bakk.. ben fevriyim o msja okkalı bişeyler derdim o herifinde burnundan getirirdim heralde... ne hakla muatap oluyo...
Sayfa çok ilerlemiş güncel durumu anlatsın biri barii
Amin amin inşallah.bu tatil işi iyi gelecek kararın ne olursa olsun iyice düşünüp öyle vermiş olacaksın. hakkında hayırlısı olsun.
bekle o arasın nasılsa arayacak senden ışık görmesinAmin amin inşallah.
Birde adamla konuşcam diyorum da ben mi arasam onun ulaşmasını mı beklesem bir bunu netleştiremedim kafamda. Yoksa konuşma metnim hazır yani
UğraşmayınSimdi 90 sayfayi nasil okuycm neysw bismillah diyip baslayim.
Öyle yapayım dimi. Evet..bekle o arasın nasılsa arayacak senden ışık görmesin
Allah razı olsun teşekkür ederim Evet arkamda duranım olmadı ama burası bana çok şey kattı öyle laf olsun diye demiyorum. Bakalım yarın falan eşim yine arar zaten konuşcam planım bu yönde.M mavi_turna kaç gündür konunu uzaktan takip ediyorum. Yorum yapmak istedim ama önce empati yapmaya çalıştım olmadı. Şu kadarını söyleyeyim affetsen bile artık güven duyamayacağın bir adamla evlilik kurumunu yürütmeye çalısacaksın ama bir yandan da evladın var. Kafanı dinleme kararın çok yerinde olmuş. İyice düşün taşın.
Etrafındaki herkesin seni suçlama nedeni fazla iyi niyetli ve yumuşak olman. Ortalığı velveleye verseydin en azından birkaç kişi arkanda olurdu. Olayları ele alış tarzın çok naif ve metanetli.
Umarım senin ve evladının en mutlu olacağınız şekilde sonuçlanır herşey. Allah yardımcın olsun.
Evlilik vaadi var mı yok mu inanın bilmiyorum. Benim bildiğim eski kız arkadaşının kesin evleneceğiz gözüyle baktığı bir ilişkiymiş aralarında ki.94 sayfada her yorumu okuyamadim da okudugum kadarina yorum yapim..
Sizin kocaniz adam degilmis hic kusura bakmayin..
En basta o kizi vakti zamaninda evlilk vaadiyle kandirip birden bire terk ettigi icin...
Allah razı olsun teşekkür ederim Evet arkamda duranım olmadı ama burası bana çok şey kattı öyle laf olsun diye demiyorum. Bakalım yarın falan eşim yine arar zaten konuşcam planım bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?