- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Bende böyle olmaktan korkutuğum için boşanmayı mantıklı buluyorum. Bir ömrü ne ona, ne çocuğuma nede kendime zehir etmek istemiyorum. Öyle olmam da diyemiyorum olurum da diyemiyorum.Soylew söyleyim bosanin demiyorum size , esiniz cok yanlis yapmış ve son anda yanlisindan dönmüş . Egerki devam ederseniz bu ilişkiye cok paranoyak olacaksin surekli esinizin esyalrini,maillerini,telfnu,facesini didikliyceksiniz. E tabi bide bilincaltiniz da yatan dusunceler gece ruyalarinza girecek ve gunden gune daha da paranoyaklasacaksniz . Rabbim hakkinzda hayrlisi neyse onu versin siz ve oglunz icin
Bende böyle olmaktan korkutuğum için boşanmayı mantıklı buluyorum. Bir ömrü ne ona, ne çocuğuma nede kendime zehir etmek istemiyorum. Öyle olmam da diyemiyorum olurum da diyemiyorum.
Aaa sasirdim ailecek bekarlar..Evlilik vaadi var mı yok mu inanın bilmiyorum. Benim bildiğim eski kız arkadaşının kesin evleneceğiz gözüyle baktığı bir ilişkiymiş aralarında ki.
Ama şunuda söyleyim eşim bana evlilik teklifi ettiğinde resmen şok olmuştum ki kesinlikle düşünen biri değildi o kadar düşünmüyordu ki aramızda 1 kere konusu açılmamıştı. Hiç cesaret edememiştim bu konuda tavrı netti ki eşimin halen 40 yaşında ki ablası, 43 yaşında ki abisi bekardır. Ailecek uzaklar yani. Eşimin evlenmesi 4 sene evli kalması zaten mucizeydi.
Offf su erkeklerin derdi ne yaa..Cimcimegfb aynen katılıyorum size...bende aynen oyle olmuştum. Bir kere yakaladim affetmeye çalıştım aslinda üstünü ortmusum.. daha dikkat eder oldum.. supheci oldum..yine yakaladim.. cok caba sarfettim olmayinca olmuyor yine gozunde ben sucluyum..evlilik danismanina kadar gittik... hatta son olarak bugun tek basima yine gittim.. dr dediki sende sorun yok sen normalsin ama bagimlisin... ama onda kişilik bozuklugu var ve tedavi edilemez..
bende kesin kararim ile bu aksam boşanmak istedigimi anlasmali olmasi taraftari oldugumu konustum..caresiz kabul etmek zorunda kaldi.bayram sonrasi dilekceyi vereceğiz kismetse..dualarinizda bana da yer verin..
Ah canım içimi deştin, ben eşime platonik aşıktım zaten bir süre sonra başladı bizim ilişkimiz.Aaa sasirdim ailecek bekarlar..
Tabi kismet bu isler belki istemisler de olmamistir..
Valla her sekilde kandirmaktir..
Kizin boyle bir beklentide oldugunu masallah herkes biliyormus...
Duygulariyla oynamak istemeyen erkek alir karsisina konusurdu..
Bir de dikkatimi cekti, cesaret edememistim tavri netti bu konuda demissiniz..
Sizinle de mi evlilik fln konusmuyordu.. Evlenmicekse niye bir iliskiye basliyor ki madem.. ben olsam kabul etmezdim..
Yada evlilik kurumuna inanmayip, evlenmedende birliktelik yasanir dusuncesine mi sahip esiniz..
Ya kusura bakmazsaniz, sizin icin duygusal ve ozel anlarmis tabiki e platonik de asikmissiniz, evlenmek istemesine sevinmissinizdir tabi de..Ah canım içimi deştin, ben eşime platonik aşıktım zaten bir süre sonra başladı bizim ilişkimiz.
Evlenmeye niyeti olmadığını biliyordum ben zaten ama dayanamadım napıyımmmm çok tatlıydı.
Hiç bir zaman o beklentiye girmedim, kendimi kandırmadım ben. Küçük değildim 27 yaşındaydım. Kimsenin beni kandıracak halide yoktu sonuçta. 1 yıl flörtümüz oldu zaten ondada bir 3,5 ay ayrılık girdi araya. Özel bir durumum vardı (ben kimseyle bir beraberlik yaşamamıştım ta) benimle dalga geçmişti, o kadar ki gözünden yaş gelene kadar gülmüştü. Çok zoruma gitmişti, neyse bu çok uğraştı yine cidden ama bak çok sürmeden de evlenmek istediğini söyledi hani teklif teklif diyorum da. Gittiğimiz çok sevdiğimiz bir kafe var burada hep ünv. gençliği takılır normalde ama bizde giderdik o zamanlar, orda birden durduk yere ben alacam kız seni dedi, bende yavaş gel dedim, aynen böyle. Birden millete dönüp, gençler ben bunu alırmıyım almazmıyım diye bağırdı, çocuklardan alkış kıyamet, hatta kafenin sahibi pasta falan kesmişti ne alakaysa.
Öyle gelişti bizim durumlar, bu olaylara kadar da iyi bir eş oldu inkar edemem.
Kız öyle deme o zaman hoşuma gitmişti amaYa kusura bakmazsaniz, sizin icin duygusal ve ozel anlarmis tabiki e platonik de asikmissiniz, evlenmek istemesine sevinmissinizdir tabi de..
O cafedeki esinizin tavrini cok komik buldum..
Bir yorumda esinizin 39 yasinda oldugunu okudum yanilmiyorsam, o zamanlar 33-34mus iste..
Cok cocukca geldi bana "gencler alirmiyim almazmiyim" nagralari..
Ben biraz agir seviyorum da cok toy geldi bana ondan sey ettim :))
Neyse canim konu bu degil zaten..
Hakkinizda hayirlisi olsun, affedecekseniz bile kulunuz koleniz olsun..
Ya kusura bakmayın ama bu ne Biçim özür mektubu. Lanlar Havada uçuşuyor.. Adınız Jale mi? Ağır kalas galiba arkadaş..Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.
Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.
Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?
Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.
Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.
Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.
Konunu roman okur gibi okudum. Buyuk bir esseklik yapmis manyak herif. Hem de emzirirken sen. UmarimYa birde Soner Arıca'nın seslendirdiği bir şiiri göndermiş video linki olarak hiç duymamıştım
yaşıyor ama uzaktaysam senden
bil ki seni hiç unutmadım
ölüm değilse bizi ayıran
yazık olmuş, hata yapmışsız
senden ya da benden ne farkeder
şeytana uymuş aşkı yakmışız.
Ya ağlamaktan kahroldum, neden yapıyor bana bunu, duygusal olarak çöktüm artık. Kaldıramıyorum, yeter bin kere yeter.
Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.
Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.
Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?
Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.
Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.
Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.
Bosanma ay esin seni cok seviyor
Ya kusura bakmayın ama bu ne Biçim özür mektubu. Lanlar Havada uçuşuyor.. Adınız Jale mi? Ağır kalas galiba arkadaş..
İnsan bi şans verecekse de vermeyecek bu külhan beyine ..
Bi de sen düşüneceksin onu, o sevilecek hala önemsenecek bunların derdinde ..
Sevmekten çok sevilmenin Peşinde Koşan insanlar karşı taraf üzülür kırılır diye düşünmüyor, gözü kara dalıyor bilinmeze.. Sonuç ortada..
Açıkçası şuan sadece size yanıt vermek için üye oldum. Konuyu üye olmadıgım halde takip ediyordum. Ve bu yorumu görünce dayanamadım artık cevap vermek için. Size katılmıyorum. Lan kelimesi argo olabilir ama küfür de degildir. Bence adamın pişman olduğu çok açıkça ortada ve bana oldukça da samimi geldi. üstelik farkettiyseniz mesafeli ve ciddi başlamış ama argo bitirmiş. Önce kafasında "mesafeli durmalıyım, şuan ayrıyız ve eşimi de istiyorum" düşüncesi varmış ama sonra kendini kaptırmış ve sadece "eşimi istiyorum" düşüncesiyle yazmış.Bir de bu lanlı lunlu mailden ağır pişmanlık çıkaranlar var, ilginç valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?