Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Eşinin agzı iyi laf yapıyor tabiki biz tanımıyoruz onu ama ben genelde pısmanlık veya ozur konularında esımden gordugum su mesajlarla yelkenlerı suya ındırıyorum.
canımmm , senı gercekten sevıyorum

bır cesıt manyakmısın fılan demıs tabı manyak oldugu ıcın degıl adamın dıle getırıs tarzı bu olabılır.
su gorumce meselesı cok can sıkıcıymıs , neden dugun yapmadıgınız herseyı okumama ragmen sebebını kacırdım. ama cok zor durumdasınız hep aynı seylerımı yazıyorum acaba bır gırdapın ıcındeymısınız gıbı gelıyor.

kız evlı degılmıs ben onuda evlı sanıyordum kızdan hıc bahsetmemıstın kız kac yasında nasıl bır goruntuye sahıp bu aıle bu kıza neden bu kadar tutkun merak konusu

Mail değişikmiş, aslında samimi ama arada manyak mısın falan demiş rahatsız etti beni, edebiyat iyiymiş orası kesin, arkadaşım sen bu boşanma işini bir ertele,bunu kendin için yap çok örselendin kafam karıştı, etrafında destek olacak kimsen yok, bu kafayla karar verilmez verilse de doğru karar olmaz, ayrı yaşamak bir seçenek olabilir ya da aynı evde çocuğa hissettirmeden mesafe, ama böyle palas pandıras olmaz, olmamalı, düşünmeden iş yaparsan yaptıktan sonra düşünürsün

affettim diyorsanda aslında hiç bir zaman affetmiyorsun.Güven kırıldımı bir daha geri gelmiyor.Sadece sevdiğin için çocuğun için yaralarını kapatmaya çalışıyorsun.Ama o orada hep duruyor.

Sevgili gibi mi görüşmeye gidecekmiş, arkadaşça mı? Ben ne yapıyorum filan dediğine göre iyi niyetli değil galiba.
Sanırım ben senin yerinde olsaydım kızla görüşürdüm ona göre boşanırdım.Kendimi küçük düşürmüş olacağım belki ama yine de boşanmadan önce yapardım bunu

Maşallah eşiniz tüm tatili orada geçiriyor. Aynı şehirdeyiz falan herşey bariz işte kızla görüşmek istiyor

evet okudum...
kadın kendi içinde bu işi çözmedikçe affetse bile aklına gelecek acaba görüştümü gittimi geldimi diye,bunun için de kavga da olsa gürültü de olsa konuşmak şart

boşanma işini askıya alıp doğrudürüst konuşmaları lazım birbirleriyle.Terapiste gitmeliler.Belli ki ikiside dolu.Maviturna ev ve çocukla ilgili fazladan fedakarlıklar yaptığı için eşide karısının aşırı ilgisizliğinden dolmuş olabilir.

Eşi karısını gideceği yere çağırmış ama mavi turna gitmemiş.Eski sevgilisi ne diller döktü kimbilir.Adam karım değil o umursuyor beni diye bir anlık gaftlette bulunmuş olabilir .Affedilir bir yanı yok ama ortada bir bebek var.Acele etmemek lazım.Maviturna önce konuşun tartışın içinizi dökün kararınızdan emin olun.Gerekirse birsüre ayrı yaşayın ama acele etmeyin

Son düzenleme:
Bir de bu lanlı lunlu mailden ağır pişmanlık çıkaranlar var, ilginç valla....
Şaka gibi.lan hadi sen manyak misin hasta misin kadın...adamın cümleleri evet çok aşırı sevgi dolu.

Su cümlelerden sevgi anlamı çıkaran kadınlarımız helal olsun size.sevgi böyle bir şey değil yalnız.pismanlik hele hiç değil.

Bence uste cikmasini cok iyi bilen biri. Üzüntüsü de samimi gelmedi. Ama gercekte bisey yasanmadiysa teşebbusle yapmak ayni sey degil sonucta. Sizin aramasaniz da kendiliginden de vazgecebilirdi. Okudugunuzu bildigi halde nasi o kadar rahat olduguna anlam veremedim. Sizden kormuyor ve çenesine guveniyor demek ki. Naparsam yapayim ikna ederim diye düşünüyor. Ben en cok ben de yaparim dediginizde kaldiramayasina takildim. Bu eşit olmadığınizi düşündüğünü gosteriyor.

Kızın doğruyu söyleyeceğine malum.Belliki özellikle onları ayırmaya çalışıyor.

Kızın doğruyu söyleyeceğine malum.Belliki özellikle onları ayırmaya çalışıyor.
Hemen boşansın mı yani? Burada yazdıklarıyla adamın ne derece kötü olduğunu anlayamadım hepsi bu.Belki sadece görüşecekti(O bile hata tabiki) sonra hatasını anladı.Eşi aramasaydı da görüşmekten vazgeçecekti belki de. Ben kocasını savunmuyorum hatası çok büyük ama belki de hiçbir şey bizim düşündüğümüz gibi değildir.Net şekilde öğrenmesi lazım konu sahibinin.Yuva yıkmak kolay değil, aldatılmışsa ya da aldatmaya yeltenmişse o zaman önüne baksın.
Boşanınca acaba aldatmışmıydı yada aldatacakmıydı,boşuna mı ayrıldım şüphesi de kötü
Boşanmayınca yaşayacağı güvenememe sorunu da kötü. Ben bu işi çözmeye uğraşırdım şahsen,Allah bir şekilde gerçeği gösterir

Bide diyosun ki platoniğim abi adam sana aşık olmasa emin ol o da oh be zaten bekarlıgı özlemiştim iyi oldu der kenara gecer ama çabalıyor. Bu mailine bir adrea ve saat yaz "saat ..... falanca yerde" diye. Orda da konuşun. Tatile gidiyorum de. Kimsenin bilmediği biryere çocugumla. 1 veya 2 ay yokum, de. Belki sen de o esnada yokluğuma alışırsın, de.

affettim diyorsanda aslında hiç bir zaman affetmiyorsun.Güven kırıldımı bir daha geri gelmiyor.Sadece sevdiğin için çocuğun için yaralarını kapatmaya çalışıyorsun.Ama o orada hep duruyor.
canım ben kımseyı affetmedım ben yapamam kendımı tanıyorum

Aslında bu mesajınıza değil de geçmişte yaşadığımız kötü olayların etkisinin devam ettiğini yazdığınızı alıntılayacaktım ama bulamadım.

Ben de aldatıldım, sadece aldatılmadım maddi manevi sömürüldüm, hakarete uğradım ve boşandım. Ama inanın ben sevgilisini, nişanlısını aldatan kadınlar da gördüm. Yani aldatma, şeytana uyma sanki her ilişkimizde başımıza gelebilirmiş gibi bir algı oluştu bende. Ama yanlış, bir kere trafik kazası geçirdiysek her trafiğe çıktığımızda geçireceğiz diye bir şey yok değil mi ? Eğer yanımızdaki şoför iyiyse bize hiçbir şey olmaz. Eşiniz ve çocuğunuzla size çok mutlu günler dilerim.

Konu sahibi bir de uzaklaşacam diyor adam evi gözetliyormuş

Ben "lan" kelimesi küfür demedim ki. Sadece bana çok kaba geldi ve herkesin algısı farklıdır ben mektuptan hoşlanmadım, size pişmanlık dolu gelmiş olabilir. Kadına "manyak mısın?" diyor bu mu pişmanlık ? Daha naif cümleler kullanamaz mıydı hem suçlu hem güçlü gibi üslubunu sevmedim.

affedin siz bu adami..
Allah affedeni sever ki adam yemin billah ediyor yalan soylemiyorum diye..
Affedin siz bu adami..

oyyyy kıyamam bukadar doğal ve içten mail atan adam kesinlikle bin pişmandır.. bir şans daha vermelisin bebeğin için ve kendin için... bence eşin yalan söylemiyor

Olay boşan / boşanma durumuna döndü :) Sevgili mavi turna siz en iyisini bilirsiniz elbette ama derim ki bir ömür bu kırgınlıkla yaşayabilir, o kızla birlikte oldu mu şüphesini kafanızdan atıp onunla sevişebilir misiniz bunları iyice düşünün. Hakkınızda en güzeli olmasını dilerim.

Adamin konusmasi oyledir belki maviturna hic takilmamistir o kelimelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…