Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bak bi arkadaşım vardı aynı senin yaşadığını yaşadı. Oğlanı baya süründürdü, ayrılmadılar. Şuan adam köle, kadın prenses. Ne istese yapıyor, agzına bakıyor. Ben inanmanı tavsiye ediyorum. Adamın yazdıgı nota bile kaba diye eleştri yapanlar var, kadın zaten bir çıkmaz da fikri her an değişebilir. Evet kadın şuan hasta. Kalp hastası oldu yani!! Siz lan veya deli misin kelimesini beğenmeyip buraya yazınca bu hassas kadın ondan da etkilenebilir. Adam onu kocası demek ki geçmişte de bu tarz uslüblar geçmiş ve hakaret olmadıgı sürece kötü de değil. Lütfen çok keskin yazılar yazıp yanlış etkilemeyin. Burda boşananlar, aldatılanlar bile böyle olumsuz şeyler yazmıyor. Ama Allah büyük herkesin başına bu imtihan gelebilir ilerde. Dikkatli konuşmak yanlış yönlendirmemek lazım. Burda birbirimizle tartışmak için değil konu sahibi için varız bide. Lütfen sözlerimi yanlış anlamayın. Biraz yapıcı olalım. Bizim başımıza da gelebilir, o zaman böyle konuşamayabiliriz.

Simdi soyle birşey simdi bosanmasa sonra esinin bi hatasi olsa yine bosanmaya gider yoksa birincide sustum ikincide de susayim diyen bir byan degilki

Benim başıma geldi, boşandım. Bu sebeple ki kesin konuşuyorum. Herkesin tavrı farklıdır, kimi sineye çeker, kimisi hazmedemez. Herkes kendine göre yorumluyor konuyu doğal olarak.

maile hem çok güldüm hem duygulandım..şiir ise normal zamanda bile dinlerken dayanamam ben ağlarım çok güzel..mavi bi süre kafanı topla onu tamamen hayattından çıkarttığını düşün hatalı olduğunu haklı olduğunu söyle dur kendine..mutlu ve huzurlu olabilecek misin bi bak kendine dışardan bakmayı dene..zerre için acımıyorsa haketti diyebiliyorsan ki bence demezsin ona göre bişeyler yap ...kendini dinle biraz kimine kaba gelmiş mail kimine samimi bana samimi geldi ama sana nasıl geldiği önemli..düşün ve karar ver artık bence..yine diyorum hakkında hayırlısı

adam üste çıkmayı çok iyi biliyo seni duygularını daha fazla karıştırmak için yapmış bunu hala seni suçluyo. nerde olduğumu düşündünmü hiç diye duygu sömürüsü yapıyo anasının evindedir nerde olcak..aldatmamıştır çünkü beceremedi herkes duydu eline yüzüne bulaştırdı ama niyeti oydu

bu konuda KK ikiye bölündü. Her attığınız yorumu olumlu ve olumsuz yorumlayanlar var.

Ben de maili hoş bulanlardanım, benim eşim yazsa etkilenirdim gerçekten.

bir de sanırım düşünce yapısı ile alakalı, kimisi bir kez hata yapan ikinciyi de yapar diye bakıyor olaya. bense sevdiğim insanın ilk hatasını eğer o da pişman olmuşsa affederim gözüyle bakıyorum. (bu tarz bir hata elbette, hani çok sınırlar aşılmamış gibi)
bence herkesin merhamete ve affedilmeye ihtiyacı vardır, bu merhameti en sevdiğimiz kişiden görmeyi bekleriz. Ben mesela bir hata yapmışsam toplumdan çok eşimden destek beklerim, eşim beni sever, yaptığım hatayı affeder diye düşünürüm. Eşiniz pişman bence ve affedilmeyi bekliyor sevdiği kişi tarafından. Elbette siz affetmek zorunda değilsiniz.
Hakkınızda hayırlısı.

ya bir de yanlış anlamayın ama, bu maili olduğu gibi kopyalamanız da çok hoş olmamış sanki

Ya senin derin bi aldatılma acın var sanırım .ben bu konuda Erkeğe çok yüklenenlerin ya aldatılma hikayeleri ya da hayatlarında onlara seni gerçekten seviyorum demeyen , romantizmi maziye gömmüş Eşleri olduğunu düşünüyorum ..
Hele senin yorumların adamın karısınınkinden daha sert..mavi turna bile eşine böyle sert yüklenmiyor , kötü eltiler gibi yorum yapıyorsunuz vallahi ,sanki yuva yıkılınca yağlarınız eriyecek ..
Alemsiniz yaaaa :)))))))

Ben konu sahibine ya da boşanip bosanmamasina takılmadım çünkü bu kendi bileceği is.

Sadece lan lı manyak lı bir msj icin ay canım ne romantik adam seni çok seviyor ay çok hoos gibi msjlara takıldım.

Bu mu ya sevgi ifadesi ya da özür msji?

o zaman düşüncelerinde yanılıyosun. çok şükür aldatılmadım, mutlu huzurlu bi evliliğim var.
benden daha sert yazanların var benim yorumlarımmı rahatsız etti seni

Vallahi ben eşimle gayet mutluyum yanlış tahmin :) Peki konu sahibi aynı adama ikinci kez güvenip yine aldatılırsa sizin nerenizdeki yağlar eriyecek ?

Ha bir de manyak mısın ulan diyecekse romantizmi bir yerine gömebilir eşim :)))) olmaz olsun böyle romantizm.

Aynen ben de kendi kararı diyorum mavi turna'nın. Ama bu mailde ben ne pişmanlık gördüm ne de samimiyet. Adam üste çıkmakda bir numara, kadına manyak mısın diyor ve buna duygulananlar var şaka gibi. Bir üye de bizim eşlerimizin romantizmi unuttuğunu söylemiş valla bu mektuptaki gibi romantizm almıyım ben.

bak böyle laflar benim aklıma gelmiyo duygularıma tercüman olmuşsun..bu adamı savunanların neresindeki yağlar ericek :)

O halde daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyim hakkında böyle net ve keskin yorumlar yapmayınız, başınıza gelince siz boşanın ..madem böyle hassas çizgileriniz var..
Herhalde siz aldatılınca eşinizden derhal boşanacak , ona olan sevginizi sıfırlayacaksınız..ama bu bayan eşini seviyor ve aldatılma yönünde net bir kanıtı da yok..
Ayrıca eşlerinizin dışarıda siz onları işinde gücünde sanırken, kaç hoş hatunu gözleriyle süzdüğünü bilemezsiniz,,ama yok sizin eşleriniz hayatta yapmaz ..hem gözünüzle görmediniz evde de çok normal davranıyor ..aldatılmış sayılmazsınız değil mi :)))))

Ben o mektupta pismanlik gördüm evet ama sevgi değil.düzeni evliliği bozulmuş ama çok bencil ve kendini hala haklı gören bir erkeğin pismanligi var.ama eşini üzen onu seven bir adamın af dilemesi yok.

Manyak hasta lan demek kadınlara göre romantik olmak ise çıtayı çok düşürmüşler.

senin eşin dışarı çıktığı anda, sen yanında yokken gözleri bütün bayanları süzüyo o zaman öylemi.

Kocanızı alın yanınıza ya facebooktan ya telefonun hoparlörünü açarak kadınla konuşturun bakalım ne çıkacak? Tabi bunu yapmadan önce arama kaydına bakın bakalım hiç konuşulmuş mu olaydan sonra?
Ben çatlardım herhalde olayı net öğrenmeden.
Ayrıca şunu da şiddetle savunuyorum, erkekler durumu ölümüne inkar eder.

ilk ve son yorumum olacak, mailine bayıldım eşinin çok samimi çok içten adam hissettiği gibi yazmış bence,
her insan 2. bi şansı hakediyordur he öyle boş boş düşünceler içerisinde söylemiyorum 2.şansı hakettiğini boşansan bile hala seviyorsan pişman olacaksın, zaten bu korku yani seni kaybetme korkusu ona yetmiştir bir daha zannetmiyorumki böyle bir şeye teşebbüs edeceğini hayat çok kısa mutlu olmanın çarelerini ara ama ararkende sana ve babasına ihtiyacı olan o minnak oğlunuda düşün fikrim barışmandan yana şayet barışırsanda bu olayları ısıtıp ısıtıp eşinin önüne sunmaman bu daha çok sizi yaralar ve huzursuzluk olur evin içinde sen ne kadar açmazsan konuyu eşin dahada çok pişman olacak ve hep vicdanıyla hesaplaşacak allah hakınızda hayırlısını versin caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…