Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Adam o an ickili filan olabilir hanimlar, cok cani yaniyor olabilir, kelimelere takilmazdim ben de, icinden geldigi gibi yazmis iste, biraz kirgin, kizgin ve deli gibi pisman ettigi halta
Kararsizliginiz da cok haklisiniz konu sahibi, yuva kolay kurulmuyor, bebeginiz var ve ikiniz de birbirinizi cok seviyosunuz, esiniz kendi dedigi gibi bi halt etmis ama devamini getirmemis, bir an aklindan gecmis demek ki ama toparlamis kendisini,
Ben bi sans daha verirdim, ilk ve son bi sans, eger yapmasam bir omur 'acaba haksizlik mi ettim, belki dogruyu soyluyodu, belki unutulup gidicekti zamanla'diye kendimi yerdim.
Ama bu benim tabi, siz kendiniz icin en dogru karari vericeksiniz bence cunku gayet sakin, makul ve adil birisiniz
Bebeginiz ve sizin icin en hayirlisi neyse o olsun, Allah yardimciniz olsun

Olayı başından beri takip etmiyorum, ayrıntılarda neler var bilemiyorum ama konu sahibi özet geçmiş; özete bakarak ve son maile göre yorum yapayım:
Pişmanlık iki kıytırık seni seviyorumla, üç beş maille gösterilmez. O kadar büyük sevgisi neden başkasıyla yazışırken, bir an olsun aldatsam mı diye düşünürken gelmemiş aklına orası meçhul.
Burada sorularına cevap arayan bir kadın var mailler,seni seviyorumlar ne işine yarayacak şu durumda? İstediği kadar sevsin aldatma girişiminde bulunmuş mu bulunmuş. Nedir eksik olan? Neyi beğenmemiş ki plan yapıp gitmiş? Eşi aramasaydı ne yapacaktı? Gerçekten bir şey yaşamamış olması onun niyetinin ne olduğunu bastırır mı?
Ben şu durumda kalsam önce beni rahat bırakmasını isterdim, daha sonra çok çok gerekirse kadınla dahi yüzleştirip bir şekilde olayı NETLEŞTİRMESİNİ. Olay netleştikten sonra da kararıma saygı duymasını.
Tek bildiğim böyle soru işaretleriyle sağlıklı devam etmeyeceği.

mavi turna merhaba,

bana kalırsa adam çok büyük eşşeklik etti, ama yüzüne gözüne bulaştırdı. bu korku ona bir ömür yeter bence,
sen karakter olarak uyumlu aklıbaşında bir kadın izlenimi uyandırdın bende.
bence bebeğin hatrına, güzel günlerin hatrına, yıllarınız hatrına bir şansı haketmeli bu adam.
Mailinin "lan,lun" kısmı beni rahatsız etmedi açıkçası, samimi buldum.

Hayat senin,son karar senin ama yine de fevri davranma fikrimce, sen de elini taşın altına koy, eskisinden sağlam temellerle restore edin evliliğinizi

Bol Şans, Mutlu günler.

Çok arabesk toplumuz bunu öğrendim burdan..

dur şimdi "saraylı mısın" sorusu gelecek, ben söyleyeyim evet saraylıyım..

şu konuşma tarzından bile nasıl bir tip olduğu belli eşinizin konu sahibi, seni tartaklamış hangi hakla? "lan sen manyak mısın" sevgi sözcüğü ise neden burada bu şekil hitap ettiğimizde banlanıyoruz? nedense küfür samimiyet ve sevgi göstergesi bizim ülkede.. yaban'ı seyrede seyrede bu hale geldi millet..

senin eşin dışarı çıktığı anda, sen yanında yokken gözleri bütün bayanları süzüyo o zaman öylemi.

bırakın şimdi benim eşim,senin eşin yarışını..benim eşim ne yapıyorsa beni ilgilendirir onu hissedende, yaşayanda ben olacağım, öyle bir durumda başıma gelmeden ahkam kesebilme cehaletini gösteremem kusura bakmayın yani..
insan her an herşeyi düşünebilir, başına herşey gelebilir, benim başıma gelmez, benim eşim farklı hayatta yapmaz diyen çook gördüm eşlerinin maşaallahı var.. ama kadın görmüyor ya da görmek istemiyor..tutup kadın görsün diye bak gör kocan kadınlara nasıl bakıyor , boşa bu adamı diyemem..mesela bir arkadaşımın eşi acayip pinti üstelik bana birşeyler ısmarlatıyor , utanmadan herşeye atlıyor maddeci yani..ee kıza ne diyeyim kocanı görmüyormusun desem ne değişecek..hem belki görüyordur alan memnun satan memnun durumudur belki..bana düşen mesafe koymaktır onlara..
ben bu konuda konu sahibinin yorumlarından yola çıkarak yazdım..konu sahibi zaten kararlıysa benim söylememle vazgeçmeyecek, sizin söylemenizle de boşanmayacaktır..
ama benim öngörüm eşini sevdiğinden yana, eşinin de onu çok sevdiğinden..( şimdi çok seven aldatıyor mu dersiniz adamı yatakta siz basmışsınız gözünüzle görmüşsünüz gibi..işte bu net yorumlarınızdan dolayı yağlarınız mı eriyecek dedim)
zaten yuvasına şans verse ve aynı durumu yaşasa 1 günde boşanma kararı alabilecek bir bayan, baksanıza
bir konu açtı, bir şüphe dile getirdi..
şüphesini kendine göre kısmen ıspatladı..
avukata gitti ve boşanıyor..ve bütün bunlar bir haftada oldu..

eeee benim bu evlilik devam ederse yararım yok..belki sadece bir şans verirse belki yuva eskisinden sağlam devam edecekler yollarına..iki tarafta hatalarını gözden geçirecek ve dikkat edecekler..bir yuva kurtulmuş, bir çocuk ana-babasıyla büyümekten mahrum edilmemiş olacak..bu bir olasılık ve ben bu olasılıktan yana yazıyorum düşüncemi..

diğer türlü devam ederse..boşanacaklar..çocuk aanesiyle kalacak..babası çocuğnu istediği zaman görse bile çocuk daima bunun bir ayrılık olduğunu hissedecek..eksik büyüyecek..zamanla belki adam eşinden tamamen vazgeçecek..başka birini bulacak belki evlenecek..
konu sahibi o zaman kuyruğu dik tutma modunda olsa da içi kan ağlayacak..daha beter eşleri görüp keşke bir şans daha verseydim diyecek..eski eş yeni eşten de çocuk sahibi olacak ve yeni eş ve çocukla eski eş ve eski eşten olan çocuğu ihmal edecek..zamanla belki hiç görmeyecek onları..anne yalnız başına büyütecek..seve seve belki ama yapayalnız..kızacak eski eşine ..üzülecek ..ama nafile ..zamanında bir şans verseydi...şimdi çok geç..ve konu sahibi tüm bunları içinde yaşayacak..asla unutmayacak çünkü ona eşini hatırlatan oğlu olacak yanında.
işte sizin istediğiniz seçenek de bu..

ortada bir sorun var, sorun varsa %80 erkekte ise %20 kadındadır..sorunun yüzdesi ilgilendirmez kimseyi sorun sorundur, ama burada % 100 erkekte hata bulup ona yüklenenler için söylüyorum..sorun böyle çözülmez..bu çok yıkıcı bir tavır, bu tavırla sorun çözülmez, ortak noktaya ulaşılmaz,,
siz burada net bir tavırla sanki gözünüzle görmüşsünüz gibi (ki konu sahibi bile gözüyle görmemiş) yorum yapıyorsunuz..adamın mailde yazdığı lan vs gibi kelimelere takılıyorsunuz ki konu sahibi bu maili okuyup sabaha kadar ağlıyor..
onların ilişkisini ve eşinin kullandığı kelimeleri bile eleştiriyorsunuz..bu kadarına pes demem de ne derim yani?

Inanın şurdaki Yorumları okudukça erkek olasım geliyor. Bir şiir bir iki sert sözde sevgi sözcüğü ile tava getirmek affedilmek ne kolay? Sağ duyu nerede? Tartaklanmanın sızısı?
Saçından sürükleyip evimin kadınısın üleynnnn dese gözlerinde adam bir level daha atlayacak üstelik ...
Konu sahibine üzülüyordum onu bıraktım halimize acıyorum .

o yarışı sen başlattın bende sana cevabımı verdim. neyse son konunu okuduktan seninle tartışmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum, romantizm kimin evliliğinde geçmişte kalmış belli Allah sanada kolaylık versin

eşinizi affedin çocuğunuz için zaten eğer ikinci bi hataya yeltenirse ki zannetmiyorum bi daha böyle bi hata yapsın pişman olduğu besbelli birdaha böyle bişeye yeltenmez işte o zaman boşanırsınız. ama şuan çocuğunuz var ondan sebep affetmenizi dilerim

M mavi_turna konunu sessizce izleyenlerdenim ben eşinin hatasından son derece pişman olduğunu düşünüyorum bir şansı hak ediyor bence. Bu şansı onun için veya oğlun için değil kendin için vermelisin. Aşk kolay bulunan birşey degil..

eşinin maili beni çok duygulandırdı. çok samimi.
bazı ınsanlar böyle konuşmayı sever sadece öküz olduguundan değil ki başkalarının yanında gayet kibardırlar samimi olduklarıyla böyle konusurlar. lan lı konuşmak nıye kaba oluyor ki. adamın evlılık teklıfıni eleştirmişsiniz mailindeki yazı uslubunu eleştirmişsiniz. herkesin bı tarzı var bu o ınsanı acımasız merhametsiz öküz yapmaz. ben de o tıp erkeklerden hoşlanırım. benım eşim de öyle sayılır ama çok düşünceli çok merhametli çok da incedir. konu sahıbı sen eşini tanıyorsun. onun hangı hıslerle yazdıgını da sen bılırsın. bı şans ver dene baktın olmuyor ayrılırsın sonra. çok üzüleceksin.
bazılarını da hiç anlamıyorum. içimden acaba o kadın mı gelıp yazıyor dedırtıyorlar. ya avukat kadın bıle işlemleri başlatamamış. nıye başlatmasın demek ki onun da içi acımış bu yuvaya. kadın aldatılıp boşanmış bı kadın üstelik. ya şu boşanmanı savunan kaç kadın boşandı merak edıyorum. sanki çok guzel hayat boşanınca. çocuk var üstüne üstlük. tekrar evleneceksin. o adam çocugunu ne kadar sevecek. belki yenıden çocuk yapacaksın ama çocukların üvey kardeş olacak. karşına kaç tane ıyı ınsan çıkacak. tekrar tanı hayata başla. bunlar kadın için çoook zor. konu sahıbıne eşi sevse mesaj atar mı dıyenler.: hata yaptıgını eşi de söylüyor. adam hata yapmış. bin pişman. ve karısına da aşık. insan hep yanındayken anlamaz bazen. gerçek aşk ayrılınca kor gıbı yakar. mavı turna sen de aşıksın. sadece çok öfkelisin

Eşimle görüştüm arkadaşlar,
Şimdi, sabahın köründe geldi bende uyumamıştım zaten oğlumun kahvaltısını yaptırıyodum, annem de bize kahvaltı hazırlamıştı, gayet sakin eşime de bi tabak koydum kahvaltı yaptık annemden çocuğu parka götürmesini rica ettim, çünkü yine bir tatsızlık çıkacaksa evde çıksın bari dedim.
Ben sorularımı sordum o cevapladı ben dinledim, arada yine sinirlenip ağladığım oldu tutamıyorum artık kendimi.Uzun uzun konuştuk.
Ben zaten kararımı vermiştim biliyosunuz, bu kararımı ona anlattım.
2 ay buralarda olmayacağımı, oğlumla birlikte biraz uzaklaşmak istediğimi, bu dönemde beni aramasını istemediğimi, gerekirse onu benim arayacağımı, en azından ilk 1 ay kimseye nerede olduğumu söylemek istemediğimi, isterse bu sürede evde kalabileceğini söyledim.
Kabul edemedi, 2 ay ayrı kalmak ne demek farkında mısın, senin aklında beni boşanmaya alıştırmak var sanırım dedi.
Şimdi sen 2 ay boyunca benim bilmediğim bir yere gideceksin, bende seni hiç aramayacağım öylemi? ya senin aklın bunu alıyor mu? Böyle bi dünya yok dedi. Ama böyle sinirli falan değildi şaşkındı diyelim beklemiyordu sanırım.
Bende dedim ki yani o zaman neyi konuşuyoruz ben boşanmama ihtimali var mı onu düşüneceğim, seni affetme ihtimalim var mı? ha istemiyorsan düşünmeyim hemen ayrılalım sende imzala şu kağıtları dedim. Burada biraz sinirlendi işte,

bak öyle 2 ay başka bir yerde benden ayrı düşünme, taşınma işlerini unut. 10 gün oldu zaten 10 gün geçti, düşünme dediğin 2 gün olur 3 gün olur böyle birşeye izin vermiyorum kaldı ki oğlumun düzeni bozulur diye benimle hiç biryere gelmiyosun, o çocuğun düzeni bozulmayacak mı böyle? ben oğlumu 2 ay görmeden duramam, senide bilmediğim yerlere 2 ay tek başına göndermem dedi.

Ne yapacaksam evde yapmamı, mutlaka evde kalmamı istiyor 10 gün daha düşün bu sefer ben sabredeceğim ve hiç gelmeyeceğim, sana yazmayacağım, rahat bırakacağım sende bu sürede düşün, son anlattıklarımı iyice bir anlamaya çalış.
Sen ne zaman ararsan o zaman geleceğim. Dedi gitti.

Mavi turna iyice kafan karıştı .
Eşinin mesajındaki kelimeler ve tavrı seni ilgilendirir ve bağlar.sanırım sağlam kafayla yazılmış bir mesaj değil biraz alkolun etkisi gibi geldi bana tamamen benim fikrim tabi
Yine sen bilirsin ama eşinin mesajlarını falan buraya kopyalama istersen sonuçta pişman olup silmen falan mümkün değil

Mail falan hikaye bence. Baktı iş ciddi hatunun şakası yok düzenim bozulmasın diye paçası tutuşmuş. Önce iftira attı tutmadı bari hatunun suyuna gideyim dedi , her gün taktik değiştiriyor yanarlı dönerli meyve tabağı mübarek.

Konu sahibi ne yapar söylemek bana düşmez. Lakin şu da var ki, namusa laf edip, ötede beride zaten internette takılıyor başkasını çoktan buldu diyip iftira atıp, sonra da canımlı cicimli mail yazmak bana hiç samimi gelmiyor. Burdaki tek boşanmama sebebi benim için çocuğun hatırı. Babasız büyümek zor. Adam nikahlı karısına iftira atacak tıynette bir herif ama arada bebeğin hatırı var.

Merhamet bekleyen adam kabahatini bilip yüzünü karartıp oturmalı. İftira atıp üste çıkmaya çalışmamalı derim.

Son düzenleme:

Eşin çok bencil bir adam sevgili mavi turna. Allah sana kolaylık versin gerçekten. Adam seni darmaduman ediyor, güvenini sarsıyor, üstüne şiddet uyguluyor ama senin kafanı toplamaya hakkın yok! Bencillik değil de nedir bu ? Emrivaki de cabası....

adam bencıl değil. kaybetmeye korkuyor. kafa dınlemesıne ızın vermemek değil bu! ıkı ayın onları daha da uzaklaştıracagı korkusu!
bazıları neyın gazını vermeye çalışıyor. konu sahıbı boşanınca derın bı nefes alacak bazıları.

Karar senin tabi ama ben despotluğa evet demem haber vermeden tatile çıkarım.
Hala daha esip gürlemeye çalışıyor. İnsan az dinler anlayışlı durur.
10 gün olmuş eve girmiyormuş bak sen.

Bir de 10 gün daha sabredecekmiş beyzade.
Toplayıp bavulu çık gittiğin yerden mail at. Haftada bir iyi olduğunuzu mail at yeter. Ben sinirlendim burada.
Annen haber verir ona mutlaka.

Kaybetmekten bu kadar çooook korkan bir adamın karısından iki gün uzaklaştığında eski sevgilisi ile görüşmesi, yüzyüze buluşmaya niyetlenmesi de ne büyük ironi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…