- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Bende başka bir kanaldan iletişim kurduklarını düşünüyorum. Sürekli bakıyorum ama hiç hareket yok face mesajlarında .Arkadaşım ne o öle hemen boşanayım mı falan, yok öyle şeyler düşünmeyin kanıtlanmamış birşey ile yuvamı dağılır? tamam eşin zaten onu kabul ederk bir hata yapmış, üstüne konuşma olmuş, ama sadece bunlar için suçlayabilirsin şu durumda ,bunun ötesinde ne desen boş olacak her türlü üste çıkar, ayrıca bence iş işten geçmiş mesajı silmişse numarasını almıştır diye düşünüyorum ama siz yinede gözünüzün önünden ayırmayın telefonunuzu,olaki teli almadı masumca bir konuşma oldu vs siz kızmayın diye sildi , elbet tekrarı olacaktır o konuşmanın,bu iki hafta içinde mutlaka takip halinde olun, bence bir iki gün bekleyip kızı faceden silin ,zaten size soramaz sorarsada ağzının payını verin eski sevgilinin onun face'inde ne işi olur diye, neyse durun bakalım size anlatacakmı? ama dediğim gibi gözünüzün önünden ayırmayın telefonu hatta tekrar girerlerse,biraz bekleyip muhabbetin gidişine göre muhabbete katılın ,aa merhaba hayatım ne güzel sohbet ediyorsunuz neyse ben bölmeyeyim devam edin siz bende şimdi evden çıkıyorum gibi aman ne bileyim işte öyle şeyler yazıp girin araya ,sonrada hiç bişey yazmayın telefonunu 1 saat falan açmayıno zaman o tutuşacaktır işte , ay yazarken bile sinirlendim pislikler ya
Annemi aradım, 2 gün çocuğa bakmasını rica ettim eşimin yanına gideceğim oğlumu götüremem biliyosun dedim
Hayatımda hiç bir zaman anlamadığım birşey bu zaten, bunu evli olduğum ve şuan böyle bir durum yaşıyorum diye yazmıyorum. Genç kızların, genç hanımların evli adamlardan nasıl beklentisi olur bilmiyorum. Karısına bunu yapan adam boşansa seninle evlense sanada yapacak bunu. Ben bekarken tanıdığım uzak veya yakın erkek çevremden biri evlense araya belli bir resmiyet koyardım eskisinden daha ölçülü davranırdım ki karısının aklına birşey gelmesin kimse yuvasında sorun yaşamasın diye. İnsan biraz ince düşünmeli, hele ki kadınlar... Önce kendileri için.
Silinmiş mesaj klasörü yok ki görünmüyorSakin belli etme esine.
Messengerda sildigin mesajlari geri getirme sansin var diye biliyorum. Hic yapmadim ama gormustum bi ara geri getirmek istermsinz silinenleri diye.
Ilk once hemen silinenler kutusuna bak. Bulamadiysan internetten arastir silinen mesajlar nasl gelir bi bak.
Sakin sakin belli etme esine.
Bende başka bir kanaldan iletişim kurduklarını düşünüyorum. Sürekli bakıyorum ama hiç hareket yok face mesajlarında .
mutlaka ama beklemekten baka seçeneğin yok şuanda malesef, sorsan bıdı bıdı kafanın etinin yiyecektir, sormasan içinde kurt büyüyecek, gitmek falan çare değil zten arazide çalışıyorsa evden araziye diye çıkıp yine yapar yapacağını, bekle sakin ol belli etme, eğer bu 2-3 gün içeriinde girmezse mesaja falan ozaman kesinleşir telini aldığı , ozaman kıza falan sen yaz dicem ama oda basitlik olur ya , eşin kaşınıyorsa sen niye eşimden uzak dur vs diyeceksin ki aman zor bir durum düşünmek lazım,şuan sadece belli etme ve sabret, sonrasında sil kızı gitsin , aaa yada kızın face i takip et , genelde paylaşıyorlar ya nerde olduklarınıayy kafamda deli planlar
evdeyim hiçbir işim gücüm yok. istersen eşinin whatsappını sürekli nöbet tutup kontrol edebilirim online mi diye.
ya da istersen sen yap.
Annene işin içeriğini söylemedin inşallahAnnemi aradım, 2 gün çocuğa bakmasını rica ettim eşimin yanına gideceğim oğlumu götüremem biliyosun dedim, annem yarın gelecek memleketten. Bakalım o gelsin ben gideceğim akşam uçakla haber vermeden.
Yapma da uyanmasın eşin durumaSilinmiş mesaj klasörü yok ki görünmüyoreski mesajları geri getirme yolları varmış baktım netten ama arşiv klasörünü indirmek lazım onu denedim ama tanımlı mail adresine doğrulama kodu gönderiyor ve melasef eşimin tanımlı e-postası askıya alınmış, telefona güvenlik kodu gönderiyor öyle olunca da. Eşime gidecek doğrulama kodu yani. Burdan bişey yapamadım ben.
Kardesim rabbin yardimcin olsun . Ben olsam dayanamazdim ve esimi oraya kesinlikle gondermezdimHerkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
İnanırmısınız eşimin hiç öyle arayışlar içerisinde olabileceğini düşünmemiştim, içinde böyle şeylerin merakı varsa zaten bu kız olmasa başkası mutlaka birgün biyerde yapacaktır. Öyle şaşkınım ki.
Ben uzaklaşmaya çalıştıkça yeni şeyler öğreniyorum, bir günde dünyan alt üst oldu, yaşadığım 4 yılın yalan mı gerçek mi olduğunu bile bilmiyorum ki şuan.Olaydan uzaklaşırsaniz daha sağlıklı düşünürsünüz keşke size destek olabileceğim mesafede olsaydınız ama biraz daha soğukkanlı düşünün...kondurmamak hatta konduramamak ya zaten sıkıntı. ..onlar açısından bakarsan Ne Var Bunda :)
Eşim çok sık il dışına çıkmak durumunda mesleği gereği, bugüne kadar hiç bir an dahi aklıma bunları getirmedim ben, bebekten önce birlikte aynı işi yapıyorduk mesleklerimiz aynı kendi işimizi yapıyoruz iş seyehatlarini birlikte yapardık, ben doğum yapınca ara verdim. İşin aslı gitmeyeceksin deme gibi bir durumumda yok ki işin nasıl yapıldığını biliyorum gitme desem çok mantıksız olacak.Kardesim rabbin yardimcin olsun . Ben olsam dayanamazdim ve esimi oraya kesinlikle gondermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?