Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bende başka bir kanaldan iletişim kurduklarını düşünüyorum. Sürekli bakıyorum ama hiç hareket yok face mesajlarında .

İşte arkadaşım siz Edepli ahlaklı bir kadınsınız. Onun bunun Kocasını ekleyenler gibi değilsiniz. O Yüzden yapamazsınız.

gidin bakalım sürpriz yapın.

Silinmiş mesaj klasörü yok ki görünmüyor eski mesajları geri getirme yolları varmış baktım netten ama arşiv klasörünü indirmek lazım onu denedim ama tanımlı mail adresine doğrulama kodu gönderiyor ve melasef eşimin tanımlı e-postası askıya alınmış, telefona güvenlik kodu gönderiyor öyle olunca da. Eşime gidecek doğrulama kodu yani. Burdan bişey yapamadım ben.

Adam eski sevgilisiyle mesajlaşıyor ne kuruntusu! Ben mi anlamadım olayı bunda düşünecek ne olabilir ki?

evdeyim hiçbir işim gücüm yok. istersen eşinin whatsappını sürekli nöbet tutup kontrol edebilirim online mi diye.
ya da istersen sen yap.

Bende başka bir kanaldan iletişim kurduklarını düşünüyorum. Sürekli bakıyorum ama hiç hareket yok face mesajlarında .

mutlaka ama beklemekten baka seçeneğin yok şuanda malesef, sorsan bıdı bıdı kafanın etinin yiyecektir, sormasan içinde kurt büyüyecek, gitmek falan çare değil zten arazide çalışıyorsa evden araziye diye çıkıp yine yapar yapacağını, bekle sakin ol belli etme, eğer bu 2-3 gün içeriinde girmezse mesaja falan ozaman kesinleşir telini aldığı , ozaman kıza falan sen yaz dicem ama oda basitlik olur ya , eşin kaşınıyorsa sen niye eşimden uzak dur vs diyeceksin ki aman zor bir durum düşünmek lazım,şuan sadece belli etme ve sabret, sonrasında sil kızı gitsin , aaa yada kızın face i takip et , genelde paylaşıyorlar ya nerde olduklarını ayy kafamda deli planlar

birde eklemeden geçemeyeceğim ,eşinin whatsappınıda takp et, gece falanda bak online oluyormu diye

Annemi aradım, 2 gün çocuğa bakmasını rica ettim eşimin yanına gideceğim oğlumu götüremem biliyosun dedim, annem yarın gelecek memleketten. Bakalım o gelsin ben gideceğim akşam uçakla haber vermeden.
Annene işin içeriğini söylemedin inşallah
Net karar vermeden kimseye bişey anlatma

Yapma da uyanmasın eşin duruma

Eger birseyi yanlis anlamadiysam sunlari soyleyim
Neden tam yola cikacagi gece kiz onu ekliyor? O Nerden biliyor ? Böyle bi tesadüf olabilirmi? Ve esiniz mesajlari okuyabildiginizi biliyor belkide bilerek icinize kurt düsmemesi icin kendini eklettirdi ve samimi degilmis gibi yaziyorlar siz yanlis bisey düsünmeyin diye
Ben yinede dikkatli olun derim ben erkeklere güvenemedigim icin böyle düsünüyorum daha dün bende aldatildigimi ögrendim hic ama hic birsey fark ettirmedi o yüzden diger üyelerin dedigi gibi caktirmadan takip edin

Zaten mesajların size düştüğünü biliyor
O yüzden öyle buluşma falan olduğu sanmıyorum bence beklemede kalın bir süre.

Kardesim rabbin yardimcin olsun . Ben olsam dayanamazdim ve esimi oraya kesinlikle gondermezdim

söyleme yine ama bu 2 hafta boyunca sürekli kontrol et msjları silinmeden birşeyler görürsün blki..

erkek milleti avını bekleyen bir çakal . kız düşmüşse ava seninki de değerlendirir .

Konusmayi silmeden once birbirlerinin numarasini eklemis whatsapptan gorusmeye devam etme ihtimali yuksek.
Ben olsam bu iki hafta boyunca sesimi cikarmam, yapacaginiz kavga aleyhinize olabilir.
O kizi hazir yanindayken dertortagi olarak gorur, bulasacagi yoksada bulusabilir.
Sessizce takip etmeye calisin. Birde donunce davranislarda bir degisiklik varmi yokmu en cok buna dikkat edin..

Olaydan uzaklaşırsaniz daha sağlıklı düşünürsünüz keşke size destek olabileceğim mesafede olsaydınız ama biraz daha soğukkanlı düşünün...kondurmamak hatta konduramamak ya zaten sıkıntı. ..onlar açısından bakarsan Ne Var Bunda :)

Kusura bakmayın, bebeğim uyudukça girip okuyorum yazdıklarınızı kafam biraz sakinleşti sayenizde.
Annem yarın gelecek ve ben gitmeyi planlıyorum yanına eşimin ama bencillik yapmak istemiyorum, bebeğim halen emmiyor olması (meme ister her uyandığında mutlaka) birde bugüne kadar bensiz hiç kalmadı yavrum 2 gün annem bakar bakmasına o yönden sorunum yok çok şükür ama kuzum durmayabilir kimseye bırakmadım ki hiç huyunu bilmiyorum bu konuda.
Eşimin bu davranışı yüzünden bebeğimi yalnız bırakmak içime sinmiyor ama eşim orda fink atsında istemiyorum.

Bu arada eşimin kuzeni geldi öğlen o kızı eskiden tanıyor biliyor yani, bende laf açtım öyle eskilerden, Eşimin kuzeni dedi ki siz evlendikten sonra kayınvalideme gitmiş bu kız ağlamış falan şöyle sevdim böyle sevdim gibilerden. Benim hiç haberim olmamıştı eşimin bilgisi varmı bilmiyorum. Bir dönem ortalarda eşimin halen onu sevdiğini, benimle mantık evliliği yaptığını falan söylemiş ortak tanıdıklarına falan ama kimse bana çıtlatmadı bunu, ben bugün laf açınca eşimin kuzeni baya bir döküldü. İlişkileri iyi giderken eşim ayrılmak istemiş birden ondan, kız türk ama yabancı ülke vatandaşıymış orda büyüdüğü için eşim o zaman kafa yapılarının ilerde uymayacağını düşünüp ayrılmış. Bunları bana hiç anlatmamıştı. Acaba gerçekten severek mi ayrıldılar ki? Böyle ise 2 kere daha yıkılırım.
Bu durumda eşimin yanına gitsem nolacak bunca zaman aklında o kız vardıysa bilmiyorum...

Ben uzaklaşmaya çalıştıkça yeni şeyler öğreniyorum, bir günde dünyan alt üst oldu, yaşadığım 4 yılın yalan mı gerçek mi olduğunu bile bilmiyorum ki şuan.

Kardesim rabbin yardimcin olsun . Ben olsam dayanamazdim ve esimi oraya kesinlikle gondermezdim
Eşim çok sık il dışına çıkmak durumunda mesleği gereği, bugüne kadar hiç bir an dahi aklıma bunları getirmedim ben, bebekten önce birlikte aynı işi yapıyorduk mesleklerimiz aynı kendi işimizi yapıyoruz iş seyehatlarini birlikte yapardık, ben doğum yapınca ara verdim. İşin aslı gitmeyeceksin deme gibi bir durumumda yok ki işin nasıl yapıldığını biliyorum gitme desem çok mantıksız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…