Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Canım eşin gayet sahiplenici bir tavır sergilemiş. Hayatı boyunca bir erkek tarafından sahiplenilmemiş bir kimse bunu anlayamaz ama cidden burdaki tavırları hala senin kocan sorumlulugunda. Seni bilmediğim biryere gönderemem diyor, çocugumu görmeden duramam diyor. Şimdi empati kur sen durabilir miydin? Tatil planını kocana söyle diye ısrar ettim çünkü tepkisini merak ediyordum ve tam tahmin ettiğim gibi oldu sonuç :))

Sen yine de ısrarcı ol gidicem tatile, de. Eğer hala olmaz vs. derse o zaman onun bileceği biryere gidersin. Falanca yerdeyim ama ne görümceme ne kv.ye bunu söyleme, dersin. Sadece sen bil için rahat olsun madem, dersin. Ve o kızla ailenin neden görüşmesine izin verdiğini artık vur yüzüne. İstemiyorum, de. Gerekirse kocana ablasıyla görüşmesini yasakla. Bakalım dinlicek mi seni. Ama fikrinden dönme uzaklaşman şart..
Ama burda yazılanlar gibi alıp başını gitme. Birbirinize karşı sorumlulugunuz var, dik kafalı olmaya gerek yok. Bu sana saadet getirmez canım, kimseye getirmez herkes yaşayıp görücek zaten.
Hanımefendiliğini koru sen her zamanki gibi.

Bu tatil döneminde de burdaki yorumları okuma buraya girmemeye çalış. Kendi kendine ver bu kararı. Çünkü tam ymuşıcaksın biri yine "aklından bunu geçirmiş" ama diye moralini bozucak. Allah bile zihnimizden geçirdiğimiz şeyleri amel defterimize günah diye yazdırmıyor bunu yargılamak kimin haddine düşebilir.. Burda yapılan hataları defalarca yazdık zaten gerek kocan gerek senin.

Ve dönüp birleşme kararı verdiğinde de artık yok oglumun düzeni bozulur yok hasta olur diye eşini yalnız bırakma. Bilakis değişiklik iyi gelir. Hasta ola ola büyücekler sen hiç hasta olmadın mı çocukken? Hepimiz olduk hayatım, önce sizin saadetiniz önemli. Ev işini aksat gerekirse ama eşini özel hayatınızı aksatma, o da seni tabiki de. Evliliğin temeli budur. İnşallah en güzeli olur canım yuvanız için ♡♡

Ya lütfen gaz vermeyelim. Konu sahibi boşanırsa kına mı yakıcaz yani ? Aaa! Adam mahçup, adam pişman, adam seviyor ulan!

Konunu en başından beri takip ediyorum
Eşin bu konuda dibine kadar haklı
Ne demek 2 ay çocuğu alıp gitmek, aramamak, göstermemek...
Eşiniz ne yaptıysa "koca" olarak yaptı. "Baba" olarak değil...
İstiyorsanız yine de çocuğu annenize:kayınvalidenize bırakıp ortadan yok olun 2 ay. Hem eşinie de bebek bakımı konusunda yardım eder anneleriniz
Ama ben olsam ben de karımın (üstelik benden boşanmayı düşünürken) oğlumu alıp hiç bilmediğim yere aylarca gitmesine izin vermezdim.

Bu işin kocası babası var mı ? Ben mi anlayamıyorum ? Çocuğun annesine böyle bir darbe vurup psikolojisini bozarak dolaylı olarak evladına da kötülük etmiyor mu bu adam ?

Bu kadar çooook korkan bir adamın karısından iki gün uzaklaştığında eski sevgilisi ile görüşmesi, yüzyüze buluşmaya niyetlenmesi de ne büyük ironi...
dikkat ederseniz eger eski sevgılı ilk adımı atıyor teklif gönderiyor. görümce olayuıniçinde. eşi de zaten buluşmuyor. hata yaptıgını defalarca kez söylüyor mesajlarına cevap yazdıgı için de pişman. mesajlarda sevgılı gıbı konuşulmamış cılveleşilmemiş. evet kaybetmeye korkuyor.

Baba ayrı koca ayrı
Bunun ayrınını bilecek yaştasdır herkes diye düşünüyorum
Ben direk polise haber verirdim ne yalan söyliyim karım çocuğumu aldı kaçtı bir haftadır ortada yok haber alamıyorum diye
Al sana mahkeme de delil

Bir de tatile gidiyorsan çık git yine
Neteye gittiğimi söylemicem ne demek ?
Neden bu şımarıklık?
Hadi beni azıcık merak ediiiin der gibi

Görümce olayı ne ben kaçırmışım ?

Size göre adamın kadınla buluşmak için hazırlanıp eşi oteli arayınca vazgeçmesi (ki burası muallak) affedilir bir şey olabilir bana göre değil. Ama ne siz ne ben değil konu sahibi önemli, o en doğru kararı verir umarım. Ayrıca aile organize diyorsunuz da adam alet olmasaymış, sabahın beşinde eski sevgiliden gelen isteği kabul etmek ne demek ? Adamın ailesi değil ki imzayı atan, adam sorumlu davranacaktı nokta.

Evet öyle, off inanılmaz geliyor üstüme benimde aklım karman çorman oldu. İş nerelere geldi.

hakikaten yorumlarınıza ınanamıyorum. iki ay çocugunu alıp gıtmesi gıbı bi şeyi onaylıyor musunuz. o çocuk babasını unutur düşünebiliyor musunuz? mahkeme bu sebebi sebep kabul etmez. aldatma dıye boşamaz çünkü değil. sadece anlaşamıyoruz dersenız boşar ki bu doğru değil siz anlaşamayan bı çift değilsiniz. ama siz çocugu alıp ıkı ay ortada görünmezseniz o adam size istediği davayı açar istedıgı tazmınatı alır hakkı var. suç bu çünkü.su kaçırdınız iyice.

Öyle mi diyosun? çok mu uzun 2 ay gerçekten?

bu yüzden çocugu alıp ıkı ay gıtmesi mantıklı gıtmeye ızın vermeyen koca despot mu yanı?

Bende onaylamıyorum
Diyorum ya ben olsam polise kaçırılma ihbarında bulunur bunu da kullanırdım

Canım yaa çok Üzücü yaşadıkların ama sen çok mantıklı birisisin çok çabuk atlatırsın inşallah bu zor günleri.. eşin bir anlık şeytana uymuş sen de bu yaptıklarını affedemiyorsun yediremiyorsun kendine.. Gördüğüm kadarıyla ikiniz de birbirinizi çok sevmişsiniz.. Burda anlattıklarını dizi film gibi takip ediyorum.. nasıl daha mutlu olacaksan en kısa zamanda doğru yolu bulmanı diliyorum..

Ben oğlumu kaçırmaya niyetlenmiyorum ki ama sadece biraz birbirimiz göremeyelim diyorum, bebeğimi bırakıp gidemem ki ben. Çok ufak yalnız bensiz kalamaz çocuğum daha 1,5 yaşında.

Ya ben soz duymuştum yirmili yaslarda aldatirsa bi hevesdir aldatmistir ama karisindan vazgecmezmis ama otuzdan sonra aldatmalar sevgidigi icin olurmus ve asiksa karisini terk edermis konu sahibinin esinde eger gerçekten aldatip o kizi sevseydi neden hala karisinin pesinde koşuyor cok pisman mesela

bu yüzden çocugu alıp ıkı ay gıtmesi mantıklı gıtmeye ızın vermeyen koca despot mu yanı?

İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.

Öyle mi diyosun? çok mu uzun 2 ay gerçekten?

Bir bebek için ve bir baba için çok uzun
Biz anneliği kutsallaştırıp babalığı küçümseme eğilimine sahibiz ama öyle değil
Baba o. O da özler tabiki
Yani düşünün bebeğinizin nerede oldulunu bile bilmiyorsunuz iki ay bıyunca
Öldü mü kaldı mı hasta mı bişi mi oldu ?
Hani deseniz şu otele tatile gidiyorum etvallah. Arada arar sorar halini hatrını
Ama diğer türlüsü kocanıza değil bebeğinizin babasına ceza olur

İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.
2 gün de olsa göndermez gidince neler olabileceğini kendinden biliyor.
İnternette birileriyle yazışıyor lafından bile karısına bir şeyler kondurabiliyor, dinlemeden-anlamadan. Önce kendine baksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…