- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.041
Eğer varsa fiziksel aldatmanın bir ehemmiyeti yok yani.. Aldatma sadece duygusal olabiliyor size göre ? Doğru mu anladım.Ya ben soz duymuştum yirmili yaslarda aldatirsa bi hevesdir aldatmistir ama karisindan vazgecmezmis ama otuzdan sonra aldatmalar sevgidigi icin olurmus ve asiksa karisini terk edermis konu sahibinin esinde eger gerçekten aldatip o kizi sevseydi neden hala karisinin pesinde koşuyor cok pisman mesela
senin eşin dışarı çıktığı anda, sen yanında yokken gözleri bütün bayanları süzüyo o zaman öylemi.
Onu bilemiyorum malesefEğer varsa fiziksel aldatmanın bir ehemmiyeti yok yani.. Aldatma sadece duygusal olabiliyor size göre ? Doğru mu anladım.
Bu arada ilgili beyfendi 40 Yaşında bildiğim kadarı ile . 40 yasında ne oluyor ? Onu da yazsaydınız bilginiz varsa..
Ya lütfen gaz vermeyelim. Konu sahibi boşanırsa kına mı yakıcaz yani ? Aaa! Adam mahçup, adam pişman, adam seviyor ulan!
adam bencıl değil. kaybetmeye korkuyor. kafa dınlemesıne ızın vermemek değil bu! ıkı ayın onları daha da uzaklaştıracagı korkusu!
bazıları neyın gazını vermeye çalışıyor. konu sahıbı boşanınca derın bı nefes alacak bazıları.
Ailenle ayni sehirdemi oturuyorsunuzE ne yapıyım ben şimdi onun dediği mi olsun , yani evde kalıp mı düşüneyim adam şehir dışına ben olmadan bu halde bu kafayla gönderemem seni diyip duruyor.
Mavi şimdi Haklısın da ıkı ay gercekten uzun ki şu Açıdan bu adam aldatmış da olsa tartaklamış da olsa seni yaftalamış da olsa bunlar kocalık ayıpları.. Babalık ve kocalık ayrı roller.. Kötü koca eşittir kötü baba diyemeyiz.Ben oğlumu kaçırmaya niyetlenmiyorum ki ama sadece biraz birbirimiz göremeyelim diyorum, bebeğimi bırakıp gidemem ki ben. Çok ufak yalnız bensiz kalamaz çocuğum daha 1,5 yaşında.
Bir ara bende koyarım profilime bende bir fotoğraf
Konunu en başından beri takip ediyorum
Eşin bu konuda dibine kadar haklı
Ne demek 2 ay çocuğu alıp gitmek, aramamak, göstermemek...
Eşiniz ne yaptıysa "koca" olarak yaptı. "Baba" olarak değil...
İstiyorsanız yine de çocuğu annenize:kayınvalidenize bırakıp ortadan yok olun 2 ay. Hem eşinie de bebek bakımı konusunda yardım eder anneleriniz
Ama ben olsam ben de karımın (üstelik benden boşanmayı düşünürken) oğlumu alıp hiç bilmediğim yere aylarca gitmesine izin vermezdim.
adam bencıl değil. kaybetmeye korkuyor. kafa dınlemesıne ızın vermemek değil bu! ıkı ayın onları daha da uzaklaştıracagı korkusu!
bazıları neyın gazını vermeye çalışıyor. konu sahıbı boşanınca derın bı nefes alacak bazıları.
ben de kafasını toplasın dedım defalarca. şimdi ayrılırsa çok üzülecek. ben boşanmış yenıden evlenmiş biriyim yaşamayan bilmez. çevremdeki bi çok kişi feministsın bıle der bana. erkek yanlısı değilim ama bu durum hemen boşanma en çok konu sahıbını hırpalayacak. çok zor çok. kadın için. kadını erkegı yok dıyorlar. malesef öyle değil. kadın için bı çok şey daha zor. bi kere hayat geçiyor kırkınızdan sonra çocuk sahıbı olmakta zorlanıyosunuz. vs..İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.
Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.
Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.
Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?
Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.
Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.
Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.
Ya birde Soner Arıca'nın seslendirdiği bir şiiri göndermiş video linki olarak hiç duymamıştım
yaşıyor ama uzaktaysam senden
bil ki seni hiç unutmadım
ölüm değilse bizi ayıran
yazık olmuş, hata yapmışsız
senden ya da benden ne farkeder
şeytana uymuş aşkı yakmışız.
Ya ağlamaktan kahroldum, neden yapıyor bana bunu, duygusal olarak çöktüm artık. Kaldıramıyorum, yeter bin kere yeter.
Bakın babalık konusunda haklısınız. Lakin hatun hem aldatıldı hem hırpalandı tatile gitmeye hakkı yok mu? Gitsin güzelce dinlesin kafasını 1 2 ay, çocuğu kaçırmıyor ki.
Bayılıyorum bu çifte standarta. Adam fink atsın her haltı yesin, kadına gelince gidemez aman ne sahiplenici bir erkek.
Konu sahibesi, siz bu adama köle değilsiniz. Ohhhh paşammm aldat, iftira at üstüne de ahkam kes var mı böyle bir dünya? Hem evliliğini hiçe say, sonra da kadına horozlan??? Göndermemek nedir ya, izine ihtiyacınız mı var sankim herif babanız mı atanız mı?? Yetişkin kadınsınız okul müsameresine giden çocuk değilsiniz ne izne ne de gönderilmeye ihtiyacınız var.
Alın çocuğunuzu gidin tatilinize. Gittikten sonra da nerde olduğunuzu yazın mesajls. O zaman kaçırma olmaz zira nerde olduğunuz belli.
konunun başlarında inanmıyorum fake diyenler vardıYalnız kimsenin konuya fake dememesine şaştım ben de
evde olduğun sürece rahat bırakmaz seni mantıklı düşünemezsin, bu yüzden gitmene izin vermiyo zaten. hala onu affedeceğini düşünüyo, gidersen bu ihtimal kalmaz d,iye korkuyo. onun haberi olmadan çık git ama 2 ay çok uzunE ne yapıyım ben şimdi onun dediği mi olsun , yani evde kalıp mı düşüneyim adam şehir dışına ben olmadan bu halde bu kafayla gönderemem seni diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?