Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Eğer varsa fiziksel aldatmanın bir ehemmiyeti yok yani.. Aldatma sadece duygusal olabiliyor size göre ? Doğru mu anladım.
Bu arada ilgili beyfendi 40 Yaşında bildiğim kadarı ile . 40 yasında ne oluyor ? Onu da yazsaydınız bilginiz varsa..

E ne yapıyım ben şimdi onun dediği mi olsun , yani evde kalıp mı düşüneyim adam şehir dışına ben olmadan bu halde bu kafayla gönderemem seni diyip duruyor.

senin eşin dışarı çıktığı anda, sen yanında yokken gözleri bütün bayanları süzüyo o zaman öylemi.
Onu bilemiyorum malesef

Ya lütfen gaz vermeyelim. Konu sahibi boşanırsa kına mı yakıcaz yani ? Aaa! Adam mahçup, adam pişman, adam seviyor ulan!

Allah'a şükür alt metin okuyacak olgunluktayız. Bir kere daha şükrettim.

Hehe. Kocamaaan bir oh çekeceğiz forumca.

Ben oğlumu kaçırmaya niyetlenmiyorum ki ama sadece biraz birbirimiz göremeyelim diyorum, bebeğimi bırakıp gidemem ki ben. Çok ufak yalnız bensiz kalamaz çocuğum daha 1,5 yaşında.
Mavi şimdi Haklısın da ıkı ay gercekten uzun ki şu Açıdan bu adam aldatmış da olsa tartaklamış da olsa seni yaftalamış da olsa bunlar kocalık ayıpları.. Babalık ve kocalık ayrı roller.. Kötü koca eşittir kötü baba diyemeyiz.
Hukuk sistemi de böyle değerlendiriyor bunu. Mesala şikayet etse Haklıyken haksız duruma düşersin.

Bir ara bende koyarım profilime bende bir fotoğraf

Aay koy gerçekten..
İnan bende çok merak ettim seni..
Üstelik bdv'de yorum yazar geçersim,nedense senin konundan kopamıyorum..Çok iyi yürekli ve iyi niyetli olarak hissettim seni ondan heralde..Hikayenin hayırlı sonla bitmesini isteyenlerdenim..

Bakın babalık konusunda haklısınız. Lakin hatun hem aldatıldı hem hırpalandı tatile gitmeye hakkı yok mu? Gitsin güzelce dinlesin kafasını 1 2 ay, çocuğu kaçırmıyor ki.

Bayılıyorum bu çifte standarta. Adam fink atsın her haltı yesin, kadına gelince gidemez aman ne sahiplenici bir erkek.

Konu sahibesi, siz bu adama köle değilsiniz. Ohhhh paşammm aldat, iftira at üstüne de ahkam kes var mı böyle bir dünya? Hem evliliğini hiçe say, sonra da kadına horozlan??? Göndermemek nedir ya, izine ihtiyacınız mı var sankim herif babanız mı atanız mı?? Yetişkin kadınsınız okul müsameresine giden çocuk değilsiniz ne izne ne de gönderilmeye ihtiyacınız var.

Alın çocuğunuzu gidin tatilinize. Gittikten sonra da nerde olduğunuzu yazın mesajls. O zaman kaçırma olmaz zira nerde olduğunuz belli.

Tamamiyle aynı fikirdeyim. Bir suçta bir tek suçlu yoktur bunu biliyoruz. Kişileri hata yapmaya suç işlemeye sevkeden sebeplere odaklanmak gerek.

Ve bir musibet bin nasihatten iyidir. İnsanların kendi hata ve eksikliklerini farketmelerine, görmelerine ve tedbir almalarına neden olur. Bu durumda aynen böyle tehlike zilleri bence. Boşverdiğiniz veya ihmal ettiğiniz ama aslında çok önemli olan değerleri farkettiniz ikinizde. 4 seneyi çöpe atmak elbette ki kolay. Zor olan bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açabilmek.

Yeni bir başlangıç gerek. Emin ol evliliğin bundan sonra daha güzel olacak. Belli bir süre zorlanabilirsin, fakat atlattıktan sonra daha bağlı olacaksınız birbirinize.

Bu arada senin yapman gereken onca işi kim yapacak merak ettim. Sonuçta işlerin ve hayatının belli bir düzeni yok muydu? Ha boşverdiysen ve önceliği kendine ve hayatının geleceğine odakladıysan bundan sonra da aynı şeyi yapmanı salıkveririm.

İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.
ben de kafasını toplasın dedım defalarca. şimdi ayrılırsa çok üzülecek. ben boşanmış yenıden evlenmiş biriyim yaşamayan bilmez. çevremdeki bi çok kişi feministsın bıle der bana. erkek yanlısı değilim ama bu durum hemen boşanma en çok konu sahıbını hırpalayacak. çok zor çok. kadın için. kadını erkegı yok dıyorlar. malesef öyle değil. kadın için bı çok şey daha zor. bi kere hayat geçiyor kırkınızdan sonra çocuk sahıbı olmakta zorlanıyosunuz. vs..
benim dedıgım şey acele etmemesi. hemen işlemleri başlatmaması. bı dıngınleşsin dinlensin. bunun için uzaklara gıtmek uygun değil. çünkü o tek basına deiğil. bı oğlu var. onun düzeni var. gerekirse bır ıkı ay eşyalı bı ev tutsun. gerekirse eşinin eve gelmesını yasaklasın kendi evıne geçsin. (annesınden uzak kalması için yazıyorum) gerekirse tekrar denesin içinde kalırsa affedemezse adam yanlış davranmaya devam ederse ve kadının içindeki sevgı soğursa boşansın. sevgı sogumadan öfkeyle boşanırsa çok yanar çok. dene baktın ki afefdemıyorsun zaten sevgı gıtgıde alzalır o zaman. boşanırsın. resmen korkuyorum kendi çektiklerim aklıma gelıyor. içim yanıyor konu sahıbıne. kolay mı boşan sen güçlüsün demek. bana da çok katısın güçlüsün derler. ben neler yaşadım. hayat kısa. hayatımın en güzel beş yılı acı içinde geçti. pişman olmasın tek dileğim bu. ben erkek erkek yapar eder dıyenlerden değilim. öyle görünmesin

Mavi turna canım bence de2ay çok uzun. Buradaki herkes gibi bende kendimce yorum yapıyorum ama bu kadar sayfadan sana tamam bazı olumlu yada faydalı yorumlar olmuştur ama bence daha çok kafa karıştırdığını düşünüyorum. Bence sen her yeni okuyan kişinin fikrini alma artık tabletini bırak. Kimse seni senden daha çok düşünemez. Ayrıca ben geçen dönem müdürle çok sorun yaşadım adamı çoğu zaman öldürmeyi, arabasını çizmeyi düşündüm elime anahtarı aldım ama son anda zil çalınca vazgeçtim şimdi ben katil olmayı düşündüm ve nerdeyse terörist gibi düşündüm ama hep vazgeçtim. Hata ettim dedim. Neyse sancılarım artiyor kafamı toparlayamiyorum diyeceğim o ki herkesten ve herşeyden uzaklaşma için illaki biryerlere gitme ne gerek yok.sadece kendi duygu ve düşüncenin farkına var ayrıca hastalık zamanı çocuğa yazık evden uzaklaşma. Annen evde çocuğa baksın sende gez toz hava al biraz. Herşey daha da netlesir zamanla.

Şunu yapabilirsin tatile çıkarsın elbet daha kısa tutarsın Süreyi ve Kanıt gösterecek nitelikte bilgi verirsin eşine ve çocuğumun babası olmasan sadece eşim olsa bu bilgiyi asla vermezdim Şeklinde belirtirsin..

Gittiğin yere de asla gelmemesi konusunda sert bi şekilde uyarırsın.

Boşanma ihtimaline karşı her adımını dikkatli at bugun aşkından sürünüyormuş gibi görünen adam çekişmeli bir davanız olursa Akıllara zarar işler yapabilir. Hiç ummadığın yerden darbeler gelebilir. Sağlamcı olmak iyidir.

Eşin çok dengeli biri gibi gelmedi bana anlattıklarından.. Kusura bakma

yalan değil.. hakkını da yemeyeyim,güzel yazmış valla.. etkileyici.. Lan,manyak vs gibi kelimeleri bile gerçek anlamında değilde,pişmanlıktan ölen bir insan edasıyla yazmış bence..hee yazmayaydı daha iyiydi ama.. Bilmiyorum,bana inandırıcı geldi..

bence de mavı turna bız merakta kalsak da sen buraya gırmeye de ara ver bı süre. çok merak etsem de kendimi düşünemeyecegım tabı kı. kapat forumu bı süreliğine. karar alana kadar. olumlu ya da olumsuz. dinlen. sonucu da yazarsın sonrasında. burası senın kafanı ıyıce karıştırıyor. sürekli ısıtılıyor konu.
en mantıklı olan bu. bu kararı sen vereceksın. sonucu seni ilgilendirecek çünkü. bunu kendi düşüncelerinle yap.

İşte bende onu diyorum
Tam okumamışsınız anlaşılan
Bende ayyynen yazdığınızı dedim beni boşuna çiftr standartlıkla suçlamayın lütfen
Bende dedim ki "nerede olduğunuzu söyleseniz eyvallah"
Ama hem 2 ay gibi uzun süre gidip hemde banane söylemicem denirse ben buna kaçırmak derim dedim
Yoksa tabiki tatil yapsın kafasını toplaması lazım
Ama çocuğun nerede olduğunu söylemicem ne demek ?

bı de forum baya zamanını alıyor anlaşılan. sonrasında boşluga düşersin.
kendini forumsuz ve eşin olmadan bi dinlenme sürecine sok bence

şimdi sen nıye bu kadar forumdasın dıye kızanlar olacaktır bana.
kızlar ayagımı kırdım laptop kucakta bi haftadır yatıyorum. işim gücüm yok malesef2

Yalnız kimsenin konuya fake dememesine şaştım ben de
konunun başlarında inanmıyorum fake diyenler vardı
E ne yapıyım ben şimdi onun dediği mi olsun , yani evde kalıp mı düşüneyim adam şehir dışına ben olmadan bu halde bu kafayla gönderemem seni diyip duruyor.
evde olduğun sürece rahat bırakmaz seni mantıklı düşünemezsin, bu yüzden gitmene izin vermiyo zaten. hala onu affedeceğini düşünüyo, gidersen bu ihtimal kalmaz d,iye korkuyo. onun haberi olmadan çık git ama 2 ay çok uzun

Zaten benim kafamda gitmeyi düşündüğüm yer annanmenin yanı, annem karadenizli benim köyümüze gitmek istiyorum zaten ben, öyle kop koplu oovvv party time bi yere gitmeyeceğim ki.
Köyün içide zaten 30 hane var yarısıda boştur eminim.Yani bebeğim içinde güzel olur diye düşündüm.
Ben 2 ay gideceğim diyince eşimin kafasında nasıl bir seneryo oluştuysa artık rengi attı, bir arkadaş demiş ya kendi bildiği için giden ne haltlar karıştıyor.:)))
Tamam 2 ay uzun bir süre gibi ama ancak toplarım kafamı, illa tutturdu şehir dışı olacaksa bende gelirim diye en azından arada bir gelmem lazım diyor.

Konu sahibesi bence gidin tatile hemen insanlardan olaylardan uzaklaşın.

Ben sizin yerinizde değilim çocuğum yok.

Çocuğunum olmasa, sizin yerinizde olsam tekmeyi kesin basardım. Benim başıma daha farklı bir versiyonu geldi bu olayın, iğrendim ve o noktadan sonra yapamadım.

Lakin bebeğiniz babasız büyüyecek. Babam nerde neden bizimle yaşamıyor sorusuna ne cevap verilir bilmiyorum. Burdaki en önemli mesele bebek bence. O yüzden iyice düşünün. Tek başınıza olsanız ne isterseniz yapın ama diüşünmeniz gereken 2. biri var. Çatallı bir durum , empati yapmak zor. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…