Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Evet öyle, off inanılmaz geliyor üstüme benimde aklım karman çorman oldu. İş nerelere geldi.
kocan sadece zamanın uzunluğu konusunda haklı.
sonuçta düşünmese de evladı.
yalnız özgüveni müthiş.
senin onu ne çok sevdiğini, vazgeçemeyeceğini biliyor, emin bundan.
senin onu süründürmene razı çünkü önünde sonunda bir araya geleceğinize inanıyor.
hakkında hayırlısı olsun.

Ben buna katılmıyorum. Herkesin aklı, fikri ve mantık süzgeci var. Söylenenleri kendi mantık süzgecinden geçirir, uyar-uymaz kendisi karar verir. Dayakçı kocaya, aldatan kocaya boşanma diyen olduğu gibi kocam bana yan baktı diyene boşan diyen de var. Daha da önemlisi herkesin bir çizgisi var. Kimine göre "kız arkadaş" dahi kabul görmezken kimisi aldatmanın alasını kaldırabilir. Herkes kendi sınırlarına göre yorum yapıyor doğal olarak. Kişi de kendi sınırlarına göre farklı fikirleri alır ve istediğine uyar.

Of cok kotu olmus gecmis olsun biran once iyilesirsiniz

illa dibinde olacak yani :)
ne kadar ayrı kalırsanız aranızın da o kadar soğuyacağının farkında bence eşin.
sana baskı kuruyor ayrılmak istemediği için.
kavgalı çiftlere yatakları asla ayırmayın diye öğütlenir ya bir de ev şehir ayrılığı eklenince olacaklardan korkuyor bence.
ama seviyor mu, onu en iyi sen bilirsin.

Tabi ki burada herkesin ayni dusunce de olmasi beklenemez.
Ben kendi adima soyle dusunuyorum bir iliski veya evliligin ic yuzunu burada bilebilme sansimiz yok herkes kendi yasafigi seyi olumlu ve olumsuz yanlariyla kendi bilir.
Ama bosanmayin diyenler veya bosan diyenlerin fikirlerindeki israri ve resmen iknaya calismalarini yersiz biliyorum. Bunu genel olarak soyledim sizden bahsetmiyorum. Cunku fikrini soylersin ve karsi taraftaki cocuk olmadigi kendi kararlarini verecek zekaya sahip oldugu icin kendi akil terazisinde tartar.
Dedigim gibi surekli bosan surekli bosanma diyenleri anlayamiyorum resmen fikirlerinde israr ediyorlar

neden daha önce anlatmamış, aldatma fikri oluşmadan önce yani?
eşin çok zeki.
önce kendini affettirip sonra sana hatalarını sıralayacak, arada kendini de ekleyecek ki diyecek sözün kalmasın.
çakaaaaaaaaaaaallllllll derdim de ayıp olur :)

Şunu merak ettim mesajınıza dayanarak. Evlilikler, ilişkiler farklı denişsiniz ya aldatmanın ve yalanın meşru olup affedileceği ilişkiler var mı ? Gerçekten merak ediyorum. Tabii ki affeden de vardır , hayatına devam eder. Ama kadın erkek ilişkilerinde standart bir uyulması gereken yazısız kurallar yok mu ? Aldatmamak gibi mesela.[/QUOTE]
Şimdi şöyle ki öncelikle eşi aldatmamış. Ama en azından düşüncesini geçirdigi için aldattı varsayalım. Ben de aldatmanın doğru olmadıgını düşünüyorum. Ama bir de bundan önce ne yaşanmış diye bakılmalı. Anlattıgına göre çok mutlularmış açıkçası evliliklerine imrenmedim değil. Gayet düşünceli bir beyefendiymiş. Elbette ki güven sorunu olacaktır barıştıklarında ama böyle bir ilişkiyi henüz planlı ve komplike bir aldatma olmadan bitirmek kesinlikle doğru değil. Ha eğer bundan önce zaten mutlu değillerse ya da mutlu olsalar bile adam açıklar vermişse yani kadın aldatıldıgını, kendine sürekli yalan söylendigini düşünüyorsa emin olun konuşmaya bile gerek yok aklın varsa bitir derdim. İlişkilerin farklılıgından kastım buydu, yani öncesi.

Geçmiş olsun . Benim de alçım yeni çıktı . Dirsegime kadar alçıdaydım . O kaşıntıyı iyi biliyorum . Ama şişle kaşırsanız yara olabilir .

çok şükür boşanmadım da aldatılmadım da.
ama benim karakter olarak keskin çizgilerim vardır, haliyle herkes kendi bildiği yaşadığı anladığı gibi yazıyor, tıpkı sizin gibi.
ben de dahil kimse ayrıl ya da ayrılma diyemez.
ancak eşinin çok kurnaz olduğunu düşünüyorum.
konu sahibi bu zamana kadar aşktan sevgiden çoğu şeyi görmemiş, önemli olan bundan sonra evli kalsa da kalmasa da gerçekleri es geçmemesi, farketmesi.

Yok ben size ithafen ya da tüm olumsuz yazanlar için demedim. Ama kimisi yazmış daha önce bende yaşadım diye. Eşi için de bilemiyorum. Ama zaten bundan sonra sürekli kafasında soru işaretleri olucak bu olaydan ötürü. Bu kadar üstüne gidilirse paranoya olması kaçınılmaz

Selam M mavi_turna
Basindan beri takip ediyorum konunu.
Kafani bulandirmayayim diye bir de ben yazayim istemedim.
Son gelinen durumdan kendi adima memnunum
Soyle ki; en sonunda biraz daha sakinlesip karar verme surecine girmissin ki yapman gereken buydu.
Sana bir tavsiyrm soyle olabilir. Karadenize ananenin yanina gitme bence cunku rahat birakilmazsin (tipik koy ortami diye hayal ediyorum) herkes senin torun niye geldi, esi niye gelmedi, buncacik cocukla tek tatile mi cikmis bisuru sey.
Esinin de hakli olarak cocugunu goremeyeceginden dolayi huzursuz olmasi normal.
Bence sen sureyi soyle bi bir iki haftaya cek bence kafa dinlemek ve dusunmek icin ideal.
Kocan nerde oldugunu bilsin ve istanbula yakin olsun ki 2-3 gunde bir cocugunu gormeye gelebilsin. Misal aklima agva geliyor.

Bu arada senin avukati cok kotu niyetli bulmadim. Sana zarar veren bi davranis degil aksine olasi durumlarda zarardan cevirici bi davranis. Alti ustu bosanmaya tam karar verdiginde biraz gecikir surec o kadar.
Onlar bu isin kurdu olmuslardir inan hangi cift geri donussuz bu yola girdi bilirler.

Bir de ben senin su gorumcene coook ama cook sinir oldum sittiret seviyeyi sacini basini yol hahah.
Ama kocanla barisirsan ben olsam o kariyi bi daha eve sokmam kocanin kardesidir gorusurse gorussun. Hem dugununu onun yuzunden yapamamissin hem evliliginizdeki ilk catlak onun vesilesiyle baslamis. Cok begeniyosa o hatunu ustune kuma getirtsin allaaah alaaah

Esini en iyi sen taniyorsun. Ben senin anlattiklarindan barismaniz yanlisi olan gruptanim eger olumsuz bi gelisme olmazsa ve gercekten pismanligina inaniyorsan.
Ama kimsrnin gazina gelme icindeki sesi dinle bence en saglikli karari sen vereceksin zaten.

Ve bir tavsiye daha tatile cikarsan internet fln hepsini unut yanina sadece kitap al bi mp3 calar fln al gercekten kafani dinle yani. Yine nette olursan ozellikle burada kafani bulandirmaktan baska bisey yapmaz ve kafayi soooyle bi bosaltamazsin.

Umarim hersey senin ve bebegin icin cok guzel olacak.

Yorum sınırına göre yorum yapmak fark
yorum sınırına göre yorum yapmak farklı
Kendi yorumunu illa bunu yapcaksın diye diretmek farklı
Öyle yorumlar var ki sadece konu sahibine boşan demekle kalmıyor bir de üstüne boşanma diyenlere çemkiriyor

Şimdi şöyle ki öncelikle eşi aldatmamış. Ama en azından düşüncesini geçirdigi için aldattı varsayalım. Ben de aldatmanın doğru olmadıgını düşünüyorum. Ama bir de bundan önce ne yaşanmış diye bakılmalı. Anlattıgına göre çok mutlularmış açıkçası evliliklerine imrenmedim değil. Gayet düşünceli bir beyefendiymiş. Elbette ki güven sorunu olacaktır barıştıklarında ama böyle bir ilişkiyi henüz planlı ve komplike bir aldatma olmadan bitirmek kesinlikle doğru değil. Ha eğer bundan önce zaten mutlu değillerse ya da mutlu olsalar bile adam açıklar vermişse yani kadın aldatıldıgını, kendine sürekli yalan söylendigini düşünüyorsa emin olun konuşmaya bile gerek yok aklın varsa bitir derdim. İlişkilerin farklılıgından kastım buydu, yani öncesi.[/QUOTE]

İşte bu görüş farkı işte, sana göre aldatmamış çünkü yatmadı ki ondan da emin değiliz ama kimine göre sabaha karşı 5te eski sevgiliyi eklemek senin sehrindeyim vs demek aldatmaktır

örnek olması açısından belirtmek istedim:
teyzem eşine aşkıyla meşhurmuş. ta 80 lerde aşkı için evden kaçarım demiş ailesi razı olmayınca, mecburen evlenmelerine izin vermişler.
şimdi pişman ama o zaman aşktan gözü bir şey görmezmiş. eşinin aldattığını söyleyenlere inanmazmış, onu sevdiği için kendini paraladığından bahseder.
zamanla kendisi yakalamış, ağlamış, zırlamış ama aşkından affetmiş, o kadar seviyormuş ki vazgeçememiş yıllarca.
sonunda sabır da bir yere kadar. en son 5-6 sene önce seneler önceki kadınla konuşurken yakalamış kocasını. herhangi cinsel bir şey yok ama telefon görüşmeleri devam ediyormuş. bana bir şey oldu o anda sevgim bitti ama ben de ruh gibi oldum diye anlattı bize. ayrıl diyoruz, gençliğimi sömürdü asla ayrılmam diyor. ölene kadar ona eziyet edecekmiş, öyle de yapıyor. kocası her gün bize ağlıyor desem yeridir. adamı yaşamaktan bıktırdı, kendisinin de psikolojisi çöktü ama önceden sevgiden yaparken şimdi intikam hırsından hem kendini hem kocasını yıpratıyor ama asla ayrılmam diyor.
hasılı, bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz ama belirtiler vardır, onları dikkate almakta yarar var.
aldatılıp da affeden vardır, hem de % 90 lardadır bu oran ama mutluluk oranı nedir, araştırmak lazım.

Allah korusun benim başıma gelse hiç habersiz çıkıp gidebilirim, kalıp hayatı ikimize zindan edebilirim.
ya da hiçbir şey yapmam, ayrılırım. bilemeyiz başımıza gelmeden. Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların.

Ağzınıza sağlık :)
Benim de kastettiğim buydu

Valla ben yaşamadan da biliyorum dilim affetse gönlüm affetmez kurur kalırım 40 kilo falan olurum oğluma bile hoyrat davranırım kesin, ömrü Bilka telefon mu kurcalıcam casus program mı yuklicem sağa sola, hadi yükledim telefon temiz çıktı ya başka telefonu varsa, bende panik atak var ugrasamam yani

M mavi_turna aslında mevzu artık senden çıktı kamuya mal oldu. bundan sonrasını okumasan da olur bir karara varana kadar.
biz kadınlar aldatan erkek affedilir mi, neler aldatmaya girer gibi derin mevzuları yeniden konuşuyor olacağız.

Kim mesela? Ben illa boşan diye yorum yapıp boşanma diyenlere saldıranı göremedim de. Boşan diyenlerin de "ben olsam boşanırdım ama sen bilirsin" yazdığını okudum son sayfalarda, öncesini bilemiyorum.

Bana da şey garip geldi mesela, uyduruk bir "seviyorum üleyyyyn" yazdı diye yağları eriyenler. Yahu kadın bitap oldu,gecesi gündüzüne girdi, cevaplar arıyor, çocuğunu düşünüyor adam ne yaptı? Kadını tartakladı, sürekli taciz etti, internette yazışıyor dendi diye yüzüğü attı haaa bir de mail attı. Büyük başarı gerçekten, 10 gün olmuş işin aslı astarı belli değil maili görünce "ama affetmelisin". Tamam affetsin ama mail attı diye olmamalı bence. Bu kadar da sevgiye aç olunmamalı, aldatma girişimi maille, mesajla, seni seviyorumlarla 10 günde affedilecek bir olaysa daha çok aldatılırız biz.

Kaldı ki ben buradaki kadınların %99'undan daha geniş sayılabilecek düşüncelere sahibim, kıskanç değilim fazla ama dişi sineği bile kıskanan hatunların da 10 günde barış demesi garip.

Konu sahibinin de boşanacağını falan asla düşünmüyorum.

Dogru soyluyorsun benim de onceki iliskilerimde asktan gormedigim ne cok sey varmis simdi gorunce sasiyorum.
Ama bu ornekteki kocanin cok kurnaz cok planli programli ve cakal oldugunu dusunmuyorum. Anlatilanlardan bunu cikardim ben ya da icimde ki ses diyelim :)
Ama erkekleri gercekten tamamen serbeeest birakmayacaksin. Hos sanki gunumuzde bu kadinlar icin gecerli degil sanki. Biz de kadiniz ama burada goruyoruz ne kadinlar var valla. Bosuna demiyolar allah iyisiyle karsilastirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…