- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.081
kocan sadece zamanın uzunluğu konusunda haklı.Evet öyle, off inanılmaz geliyor üstüme benimde aklım karman çorman oldu. İş nerelere geldi.
Ben buna katılmıyorum. Herkesin aklı, fikri ve mantık süzgeci var. Söylenenleri kendi mantık süzgecinden geçirir, uyar-uymaz kendisi karar verir. Dayakçı kocaya, aldatan kocaya boşanma diyen olduğu gibi kocam bana yan baktı diyene boşan diyen de var. Daha da önemlisi herkesin bir çizgisi var. Kimine göre "kız arkadaş" dahi kabul görmezken kimisi aldatmanın alasını kaldırabilir. Herkes kendi sınırlarına göre yorum yapıyor doğal olarak. Kişi de kendi sınırlarına göre farklı fikirleri alır ve istediğine uyar.Eline dilekçen geçse seni iki dk da boşayacak insanlar var
O yüzden bu forumdan bence de uzaklaşmalısın
Kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme. Boşanacaksan da sadece ama sadece senin kararın olsun
Tamam ilk başta fikir aldın vs vs ama artık iş o evreyi geçti
Barıştım desen seni paralayacak tarzda yazanlar var. Hemen boşan diye diretenler, sana değilde başkasına yazarak ben olsam affetmem affedilmemeli diyerek bu fikri sana empoze edenler vs vs
Konunu kapattır bence çünkü sen boşanırsan buradaki kimse senin yanında olmayacak. O yüzden bu karar senin olmalı
Of cok kotu olmus gecmis olsun biran once iyilesirsiniz/bı de tatıl dönüşü çok yanmışım alt bacaklara krem sürmemiştim bacaklarım soyuluyor bildiğin pul pul. çıldırmış gıbı kaşınıyor geçen gece kriz geçirdim kaşıntıdan gece acile götürdü eşim alın şu alcıyı dıye çıldırdım sakınleştirdiler bı ığne yaptılar gönderdiler. bi şiş aldım onu sokup kaşıyorum:) alçının kenarlarına elimi sokuyorum bır kaç cm bildiğin deri döküntüleri. çok çileliyim. çok teşekkürler.
illa dibinde olacak yani :)Zaten benim kafamda gitmeyi düşündüğüm yer annanmenin yanı, annem karadenizli benim köyümüze gitmek istiyorum zaten ben, öyle kop koplu oovvv party time bi yere gitmeyeceğim ki.
Köyün içide zaten 30 hane var yarısıda boştur eminim.Yani bebeğim içinde güzel olur diye düşündüm.
Ben 2 ay gideceğim diyince eşimin kafasında nasıl bir seneryo oluştuysa artık rengi attı, bir arkadaş demiş ya kendi bildiği için giden ne haltlar karıştıyor.:)))
Tamam 2 ay uzun bir süre gibi ama ancak toplarım kafamı, illa tutturdu şehir dışı olacaksa bende gelirim diye en azından arada bir gelmem lazım diyor.
Tabi ki burada herkesin ayni dusunce de olmasi beklenemez.Şunu merak ettim mesajınıza dayanarak. Evlilikler, ilişkiler farklı denişsiniz ya aldatmanın ve yalanın meşru olup affedileceği ilişkiler var mı ? Gerçekten merak ediyorum. Tabii ki affeden de vardır , hayatına devam eder. Ama kadın erkek ilişkilerinde standart bir uyulması gereken yazısız kurallar yok mu ? Aldatmamak gibi mesela.
neden daha önce anlatmamış, aldatma fikri oluşmadan önce yani?Birde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
Sen hiç birşey yapmadın, biz farkında olmadan evliliğimizden uzaklaştık ama bunları şimdi değil sonra konuşacağız, bunları gündeme getirip benim yaptığım hatanın üstünü kapatmak, örtmek amacıyla bunları anlattığımı düşünmeni istemiyorum. Önce bu konuyu halledeceğiz, önce bunu bitireceğiz, sonra evliliğimizde karşılıklı yaptğımız hataları konuşacağız dedi.
/bı de tatıl dönüşü çok yanmışım alt bacaklara krem sürmemiştim bacaklarım soyuluyor bildiğin pul pul. çıldırmış gıbı kaşınıyor geçen gece kriz geçirdim kaşıntıdan gece acile götürdü eşim alın şu alcıyı dıye çıldırdım sakınleştirdiler bı ığne yaptılar gönderdiler. bi şiş aldım onu sokup kaşıyorum:) alçının kenarlarına elimi sokuyorum bır kaç cm bildiğin deri döküntüleri. çok çileliyim. çok teşekkürler.
çok şükür boşanmadım da aldatılmadım da.Kesinlikle katılıyorum. Özellikle de aldatılmayı, boşanmayı daha önce yaşamış insanlar bu şekilde davranıyor. Ama ne herkesin karşısındaki kişi aynı ne herkes aynı ne de herkesin evlilikleri aynı. Hepsi farklı, işte bunu unutuyorlar. Ve şunu da farkettim ki mavi turna gerçekten çok etkileniyor. Özellikle olumsuz yazanlardan daha çok etkileniyor çünkü kendisi olumsuz bir ruh halinde ve düşünceleri de olumsuz. Bu yüzden kesin bir şekilde olumsuz konuşmamakta yarar var.
Yok ben size ithafen ya da tüm olumsuz yazanlar için demedim. Ama kimisi yazmış daha önce bende yaşadım diye. Eşi için de bilemiyorum. Ama zaten bundan sonra sürekli kafasında soru işaretleri olucak bu olaydan ötürü. Bu kadar üstüne gidilirse paranoya olması kaçınılmazçok şükür boşanmadım da aldatılmadım da.
ama benim karakter olarak keskin çizgilerim vardır, haliyle herkes kendi bildiği yaşadığı anladığı gibi yazıyor, tıpkı sizin gibi.
ben de dahil kimse ayrıl ya da ayrılma diyemez.
ancak eşinin çok kurnaz olduğunu düşünüyorum.
konu sahibi bu zamana kadar aşktan sevgiden çoğu şeyi görmemiş, önemli olan bundan sonra evli kalsa da kalmasa da gerçekleri es geçmemesi, farketmesi.
yorum sınırına göre yorum yapmak farklıBen buna katılmıyorum. Herkesin aklı, fikri ve mantık süzgeci var. Söylenenleri kendi mantık süzgecinden geçirir, uyar-uymaz kendisi karar verir. Dayakçı kocaya, aldatan kocaya boşanma diyen olduğu gibi kocam bana yan baktı diyene boşan diyen de var. Daha da önemlisi herkesin bir çizgisi var. Kimine göre "kız arkadaş" dahi kabul görmezken kimisi aldatmanın alasını kaldırabilir. Herkes kendi sınırlarına göre yorum yapıyor doğal olarak. Kişi de kendi sınırlarına göre farklı fikirleri alır ve istediğine uyar.
Şimdi şöyle ki öncelikle eşi aldatmamış. Ama en azından düşüncesini geçirdigi için aldattı varsayalım. Ben de aldatmanın doğru olmadıgını düşünüyorum. Ama bir de bundan önce ne yaşanmış diye bakılmalı. Anlattıgına göre çok mutlularmış açıkçası evliliklerine imrenmedim değil. Gayet düşünceli bir beyefendiymiş. Elbette ki güven sorunu olacaktır barıştıklarında ama böyle bir ilişkiyi henüz planlı ve komplike bir aldatma olmadan bitirmek kesinlikle doğru değil. Ha eğer bundan önce zaten mutlu değillerse ya da mutlu olsalar bile adam açıklar vermişse yani kadın aldatıldıgını, kendine sürekli yalan söylendigini düşünüyorsa emin olun konuşmaya bile gerek yok aklın varsa bitir derdim. İlişkilerin farklılıgından kastım buydu, yani öncesi.[/QUOTE]Şunu merak ettim mesajınıza dayanarak. Evlilikler, ilişkiler farklı denişsiniz ya aldatmanın ve yalanın meşru olup affedileceği ilişkiler var mı ? Gerçekten merak ediyorum. Tabii ki affeden de vardır , hayatına devam eder. Ama kadın erkek ilişkilerinde standart bir uyulması gereken yazısız kurallar yok mu ? Aldatmamak gibi mesela.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle de aldatılmayı, boşanmayı daha önce yaşamış insanlar bu şekilde davranıyor. Ama ne herkesin karşısındaki kişi aynı ne herkes aynı ne de herkesin evlilikleri aynı. Hepsi farklı, işte bunu unutuyorlar. Ve şunu da farkettim ki mavi turna gerçekten çok etkileniyor. Özellikle olumsuz yazanlardan daha çok etkileniyor çünkü kendisi olumsuz bir ruh halinde ve düşünceleri de olumsuz. Bu yüzden kesin bir şekilde olumsuz konuşmamakta yarar var.
örnek olması açısından belirtmek istedim:
teyzem eşine aşkıyla meşhurmuş. ta 80 lerde aşkı için evden kaçarım demiş ailesi razı olmayınca, mecburen evlenmelerine izin vermişler.
şimdi pişman ama o zaman aşktan gözü bir şey görmezmiş. eşinin aldattığını söyleyenlere inanmazmış, onu sevdiği için kendini paraladığından bahseder.
zamanla kendisi yakalamış, ağlamış, zırlamış ama aşkından affetmiş, o kadar seviyormuş ki vazgeçememiş yıllarca.
sonunda sabır da bir yere kadar. en son 5-6 sene önce seneler önceki kadınla konuşurken yakalamış kocasını. herhangi cinsel bir şey yok ama telefon görüşmeleri devam ediyormuş. bana bir şey oldu o anda sevgim bitti ama ben de ruh gibi oldum diye anlattı bize. ayrıl diyoruz, gençliğimi sömürdü asla ayrılmam diyor. ölene kadar ona eziyet edecekmiş, öyle de yapıyor. kocası her gün bize ağlıyor desem yeridir. adamı yaşamaktan bıktırdı, kendisinin de psikolojisi çöktü ama önceden sevgiden yaparken şimdi intikam hırsından hem kendini hem kocasını yıpratıyor ama asla ayrılmam diyor.
hasılı, bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz ama belirtiler vardır, onları dikkate almakta yarar var.
aldatılıp da affeden vardır, hem de % 90 lardadır bu oran ama mutluluk oranı nedir, araştırmak lazım.
Allah korusun benim başıma gelse hiç habersiz çıkıp gidebilirim, kalıp hayatı ikimize zindan edebilirim.
ya da hiçbir şey yapmam, ayrılırım. bilemeyiz başımıza gelmeden. Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların.
Kim mesela? Ben illa boşan diye yorum yapıp boşanma diyenlere saldıranı göremedim de. Boşan diyenlerin de "ben olsam boşanırdım ama sen bilirsin" yazdığını okudum son sayfalarda, öncesini bilemiyorum.Yorum sınırına göre yorum yapmak fark
yorum sınırına göre yorum yapmak farklı
Kendi yorumunu illa bunu yapcaksın diye diretmek farklı
Öyle yorumlar var ki sadece konu sahibine boşan demekle kalmıyor bir de üstüne boşanma diyenlere çemkiriyor
Dogru soyluyorsun benim de onceki iliskilerimde asktan gormedigim ne cok sey varmis simdi gorunce sasiyorum.örnek olması açısından belirtmek istedim:
teyzem eşine aşkıyla meşhurmuş. ta 80 lerde aşkı için evden kaçarım demiş ailesi razı olmayınca, mecburen evlenmelerine izin vermişler.
şimdi pişman ama o zaman aşktan gözü bir şey görmezmiş. eşinin aldattığını söyleyenlere inanmazmış, onu sevdiği için kendini paraladığından bahseder.
zamanla kendisi yakalamış, ağlamış, zırlamış ama aşkından affetmiş, o kadar seviyormuş ki vazgeçememiş yıllarca.
sonunda sabır da bir yere kadar. en son 5-6 sene önce seneler önceki kadınla konuşurken yakalamış kocasını. herhangi cinsel bir şey yok ama telefon görüşmeleri devam ediyormuş. bana bir şey oldu o anda sevgim bitti ama ben de ruh gibi oldum diye anlattı bize. ayrıl diyoruz, gençliğimi sömürdü asla ayrılmam diyor. ölene kadar ona eziyet edecekmiş, öyle de yapıyor. kocası her gün bize ağlıyor desem yeridir. adamı yaşamaktan bıktırdı, kendisinin de psikolojisi çöktü ama önceden sevgiden yaparken şimdi intikam hırsından hem kendini hem kocasını yıpratıyor ama asla ayrılmam diyor.
hasılı, bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz ama belirtiler vardır, onları dikkate almakta yarar var.
aldatılıp da affeden vardır, hem de % 90 lardadır bu oran ama mutluluk oranı nedir, araştırmak lazım.
Allah korusun benim başıma gelse hiç habersiz çıkıp gidebilirim, kalıp hayatı ikimize zindan edebilirim.
ya da hiçbir şey yapmam, ayrılırım. bilemeyiz başımıza gelmeden. Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?